Ik zie zoveel mensen die veel meer kunnen dan ze zelf denken. Die niet geloven dat er meer mogelijk is. Die niet weten hoe ze hun leven kunnen upgraden vanuit hun eigen hart. Die vast blijven zitten in hun eigen gevangenis van beperkende overtuigingen en conditioneringen. En dat doet me pijn.

Je hebt het mij al vaak horen zeggen. Wat ik kan, kan jij ook! En het scheelt me geen r€€t waar je vandaan komt, hoeveel geld je op je rekening hebt staan, hoeveel ellende en trauma je hebt meegemaakt in je jeugd, hoeveel fouten je hebt gemaakt, hoeveel er in je leven mislukt is: Ik ben niet bijzonder!

Ik vertel je mijn eerlijke verhaal. Een boodschap die recht uit mijn ziel komt. Want ook ik kom van ver. Ook ik heb heel veel vrees gekend in mijn leven. En toch sta ik waar ik nu sta. En dat komt omdat ik ben opgestaan. Lees hoe jij je open kunt stellen voor een nieuw gedachtegoed waarin alles mogelijk is!

Vervang hoop door zelfbevrijding

To be honest, lange periodes in mijn leven had ik niet eens dromen. Ik had wel hoop. Hoop dat het beter zou worden, hoop dat het goed zou komen. En misschien herken je dat wel. Dat je hoopt dat je de rekeningen deze maand kunt betalen, dat je hoopt dat het beter gaat lopen in je bedrijf. Maar vaak is dit geen goede manier van hoop hebben. Het is een hoop die hand in hand gaat met vrees. Vrees voor alles wat je kunt verliezen. En vrees is nu juist precies de tegenovergestelde polariteit van geloven dat alles mogelijk is.

Vervang hoop daarom liever door zelfbevrijding. Voor de keus om keer op keer een stap te zetten richting vertrouwen. Om je potentie en kracht groots aan te zetten. Om prioriteit te geven aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling, no matter what. Om met universele wetten en frequenties jouw dromen en verlangens te manifesteren.

Rek je limiteringen op

Oprecht geloven dat alles mogelijk is, heeft alles te maken met je limiteringen oprekken. Met jezelf vrijbreken uit je interne gevangenis van beperkende overtuigingen. Van conditioneringen die onbewust in je systeem zijn geslopen. Het betekent keer op keer weer naar binnen gaan en jezelf afvragen: Welke gedachtes en emoties heb ik nu? Wat ervaar ik bij het uit laten komen van mijn dromen?

Het gaat niet om het vinden van de perfecte strategie of marketingstunt. Het gaat om zonder oordeel naar je eigen waarheid kijken en keer op keer leerling van het leven zijn. Om vanuit je hart je gedachten om te vormen. Zo rek je je limiteringen op en kan jouw potentie weer meer als ooit gaan stromen. Jouw potentie en limiteringen gaan namelijk hand in hand. Met deze twee polariteiten schep je een balans.

Identificeer jezelf met waar je NU staat

Kijk eens waar je nu staat. Ik heb het al zo vaak gezegd, maar had je 5 jaar geleden ooit gedacht dat je zou staan waar je nu staat? Dat je blogs als deze zou lezen? We identificeren ons zo vaak met wat we hebben doorstaan. Waar we vandaan komen of waarin we hebben gefaald. Dat is ons verhaal geworden. Maar wat als jouw werkelijke verhaal, wat jij ook werkelijk kan, in het hier en nu ligt? In wie je nu bent.

En zelfs dan, zelfs als je jezelf volkomen identificeert met wie je nu bent, dan is dat nog maar een fractie van wat er mogelijk is. Het hier en nu laat namelijk maar een superklein gedeelte van de realiteit zien. Jouw brein loopt dus verschrikkelijk achter en geeft ook nog eens een volledig vertekend beeld van wie jij bent. Stel je voor wat er mogelijk is de aankomende 5 jaar. Stel je voor wie jij bent als jij die oude illusies over jezelf loslaat.

Lieve lezer, dit is een boodschap vanuit het binnenste van mijn hart. Er wacht een wereld vol liefde, kracht en succes op je! Ook jij beschikt over een enorme creatiekracht en potentie. Het enige wat je hoeft te doen, is de deur wagenwijd open te zetten!

Veel liefs,

Kelly

P.S. Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar team@kellysmit.com. Dan beantwoord ik je vraag in een Facebook live of in een podcast.

Ook interessant

Hoe bouw je een nalatenschap?

Hoe bouw je een nalatenschap?

Hoe bouw je je eigen nalatenschap? Natuurlijk door iets te doen wat voor decennia lang het verschil bij anderen maakt maar hoe doe je dat als ondernemer? Hoe creëer je iets wat echt impact maakt en wat voor heel veel mensen dagelijks het verschil maakt in hun leven....