The Evolution Portal

Een online programma waarin je jezelf shift naar meer impact & omzet en je intuïtie en creatie optimaal leert inzetten voor je business. Op jouw unieke manier, zonder regels en met zorg voor je energie.

Mijn allerbeste werk van de afgelopen 6 jaar… Een mega grote leeromgeving waar je jaren mee vooruit kan.

The Evolution Portal is een online programma waarmee je door middel van persoonlijke groei, intuïtie, creatie en praktische business moves een evolutie doormaakt die je naar de volgende levels van omzet en impact brengen!

Speciaal voor de intuitieve onderneemster & creator. 

Waarmee je een business bouwt die volledig aligned voelt en het verschil maakt op jouw unieke manier.

Ik leer je hoe je je intuïtie en creatie geniaal kan inzetten en trainen.  Zodat je er de meest gave business moves mee maakt. Alsof je salespagina’s producten en verkoop gewoon download.

Maar dit programma gaat niet alleen over business. Het gaat ook over het leven leiden wat je echt wil, zonder hard werken, je energie goed kunnen houden en voldoende tijd voor jezelf. Zodat je echt kan vlammen en niet vooraf overweldigd bent of tussendoor uitgeblust raakt. Energie is alles…

Dat zou fantastisch zijn toch? En zo hoort het ook te zijn. Overvloed op alle vlakken maar ook joy. Want daar gaat je vuurtje zo lekker van branden.

Dit online programma is voor coaches, kennisonderdernemers, therapeuten, trainers en teachers die naar het volgende level van vrijheid en overvloed willen.

Het is voor onderneemsters die startende en voor onderneemsters  met een lopend bedrijf die op willen schalen of een nieuwe weg willen inslaan. 

Ik had zelf een mega negatief beeld van businesscoaches. Het opdringerige en je moet het op die manier doen. Het tegenovergestelde van wat bij mij past.
Door Kelly zag ik steeds meer in dat het anders kan. Niet het opdringerige. En vooral vanuit flow werken en niet omdat het volgens de ‘regels’ het moet. Veel dichter vanuit jezelf werken.

Door The Evolution kreeg ik steeds meer het gevoel: ‘Dit past bij mij, dit is hoe ik het wil doen’. 
Sinds ik dat heb geaccepteerd en steeds meer op mijn manier eigen werk, trek ik ook klanten aan.

De inhoud van The evolution DIY Portal  is veel! Veel meer dan ik had gedacht. Alle aspecten voor je bedrijf worden behandeld. Vooral hoe jij er zelf naar kijkt (mindset) wordt er goed in meegenomen.  

Sandra van Helmond

coach

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat Kelly ervoor gekozen heeft om het Evolution programma ook in een DIY vorm aan te bieden. Het is voor mij zo ontzettend waardevol. Alles wat ik al wist maar niet onder woorden kon brengen en tot uiting kon brengen omdat er nog zoveel (collectieve) overtuigingen in de weg zaten. De persoonlijke groei en het eindelijk durven vertrouwen op mezelf is de key naar zakelijke groei. Ik ben nu bezig met nieuwe teksten voor mijn website en brochure. Eindelijk heb ik de woorden op papier kunnen krijgen. Het verhaal kunnen vertellen wat ik wil delen. Ik weet exact welke richting ik nu op wil.

De inhoud is zoveel meer dan ik hoopte. Het is alles wat je nodig hebt als energiewerker als je zelf even vastloopt. Keer op keer te herhalen. Ik ben zo dankbaar dat je dit beschikbaar hebt gesteld.

Marielle Manintveld

Energiewerker

Inhoud & investering 

De investering voor dit online programma is nu slechts €499,- ex BTW.

Je kunt dit in één of twee termijnen betalen. Na inschrijving krijg je direct de inloggegevens tot de online leeromgeving en kun je meteen starten.  

Dit is wat je krijgt in The Evolution Portal:

N

De meest complete online leeromgeving voor het shiften van belemmerende overtuigingen, intuïtief ondernemen, afgestemde marketing, het aantrekken van klanten en het vergroten van je omzet. Met daarin alle info die je nodig hebt voor meer vrijheid & overvloed.

Het leren praktiseren van je volgende level, waarin ik je leer hoe je supersnel kan shiften en elke dag weet wat je moet doen om te komen waar je wilt zijn. Inclusief mijn eliminatieprotocol waardoor jezelf iedere overtuiging kunt shiften.

Mijn unieke manifestatiepractice waarin je leert focus te houden en om ingevingen en guidance te vragen. Waadoor je niet meer vastloopt of tegen “hoe dan” aanloopt.

Businnes vanuit intuitie en creatie. Ik leer je hoe je intuned tijdens verkoop en zo de juiste acties zet. Maar ook hoe je vanuit een hoge energie inspirerende content maakt.

Jezelf neerzetten als inspirator en teacher en helemaal in lijn met jou de boodschappen formuleren die je volgers raken. Maar ook een stevige basis waar je steeds op terug kunt vallen.

Van uurtje factuurtje naar (online) groep programma’s. Ik neem je mee in alle stappen. Hoe je het maakt, verkoopt, de groep kunt dragen zonder jezelf voorbij te lopen, hoe je je klanten blijft aanzetten en inspireren en hoe je de transformatie naar je klanten brengt.

Maar ook simpele online marketing moves. Denk aan het maken en promoten van een webinar, workshop, challenge etc.

Of het schrijven van een Marketing Masterpiece.

Uiteraard… Het genereren van meer omzet en klanten. De leeromgeving staat er vol mee. Denk aan lanceren, verkoop, salesgesprekken voeren, gratis gesprekken voor verkoop aanbieden, salespagina’s schrijven en nog zoveel meer!

We boosten je intuitie en ik neem je mee in welke gaves er zijn, welke jij hebt (helder zien, helder horen, helder voelen en helder weten) en hoe je deze kunt vergroten.

Het opschonen, beschermen en bevorderen van je energie levels waardoor je minder last hebt van ruis van anderen, vermoeidheid en deze is zo belangrijk; minder high’s en low’s waardoor je veel meer rust en ruimte gaat ervaren. 

Hoe je een krachtige money mindset neerzet die geld en klanten laat stromen. Je ontvangt tools om money mindset blokkades te shiften en een dagelijkse practice om naar een nieuw level te bewegen.

Hoe je in alignment en in je eigen energie blijft. Je hart volgen en doen waar je blij van wordt in jouw business. Zonder kaders of methodes waar je je aan moet houden. Niet hard werken, maar slim werken.

Je houdt levenslang toegang tot de Evolution Portal. Oftewel: je hebt hiermee tools for life in handen! Waar je je hele leven en ondernemerstijd wat aan hebt. Je kunt direct starten na aankoop ontvang je direct je inlog en kun je aan de slag.

The Evolution Portal geeft je de tools in handen voor een hogere omzet en meer klanten. Door supersnel te shiften en je intuïtie en creatie optimaal in te zetten voor je business.

Mijn intentie met dit online programma is dat jij op je eigen unieke manier meer klanten hebt en meer omzet/winst draait. Dat je vol creatie en intuïtie gave stappen zet, content en sales doet op jouw manier, terwijl je je sterker en energieker voelt dan ooit. Zonder kaders, ingewikkelde strategieën, van alles moeten en hard werken.

Zodat je na afronding van het programma tegen jezelf kunt zeggen:

⭐️ Ik heb meer vrijheid, meer tijd voor mezelf en ik voel me niet meer overweldigd, overprikkeld of uitgeblust. Waardoor je je succes langer kan vasthouden en niet meer die pieken en dalen…. OMG denk eens in wat dat zou kunnen doen voor je business?

⭐️ Ik heb meer klanten, sta 100% achter mijn prijs en mijn omzet is omhoog gegaan.

⭐️ Ik heb een business concept + aanbod wat helemaal mij voelt en waar ik van AAN GA!!!!

☄️ Ik creëer met ziel en zaligheid, ga als een raket en mijn intuïtie en creatie wijzen de weg. Die zijn het ‘hoe’. Dit gaat voor zoveel extra business joy zorgen…

⭐️ Verkopen gaat lekker, ik download de meest gave acties en het voelt als creatie. Zonder het gevoel te pushen of trucjes te gebruiken -> on top of your game.

⭐️ Ik maak online/offline veel meer impact met mijn boodschap en ik voel me echt die inspirator. Rise & Shine, lekker vlammen op social media.  Zonder kaders en regels.

⭐️ Mijn money mindset trekt nu juist geld aan, ik kan beter geld ontvangen en creeeren plus ik own mijn waarde en blokkeer het geld niet meer. Dit is een hele grote gamechanger.

⭐️ Ik doe de dingen vanuit alignment en de juiste energie, waardoor ik heel dicht bij mezelf blijf en de antwoorden steeds in mezelf vind.

⭐️ Ik heb veel meer vertrouwen, own mijn waarde en daardoor denk ik groter en bereik ik dingen die eerst onmogelijk leken.

The Evolution Portal past bij jou als je je in het volgende herkent:

  • Je houdt niet van alle marketing en strategie kaders, je hebt geen standaard doelgroep en inspelen op de pijn van je “ideale klant” is niks voor jou.
  • Werken met doelen en deadlines zorgen voor stress en vertraging. Jij presteert het beste als je gewoon je intuïtie volgt en blijft creëren, dan gebeuren er wonderen en ga ja van nature heel snel.
  • Je weet dat er meer omzet mogelijk is voor je maar je loopt soms vast op “hoe” je meer klanten krijgt. Wat de beste move is. Waardoor je je soms laat verleiden om weer in kaders van strategie te werken en te doen “wat hoort” maar dit gaat je niet de doorbraak geven.
  • Je wilt veel meer inspireren, van waarde zijn en mensen helpen hun leven te transformeren.
  • Je wilt je business veel groter op de kaart zetten.
  • Je hebt nog wat hardnekkige overtuigingen die soms voor heel veel stress zorgen…
  • Je weet dat je je qua verkoop nog inhoudt omdat je niet wil pushen en spammen, maar je weet ook dat je hierin mag groeien zodat je meer gaat verkopen op een manier die bij je past en easy voelt.
  • Je hebt hier en daar nog wat geldstress die voor de nodige illusies zorgt en je soms even helemaal stil zet.
  • Je wilt je intuïtieve afstem skills nog beter ontwikkelen. Zodat je nog meer afgestemd kansen pakt, je omzet vergroot, intuïtief verkoopt & content schrijft en echt die guidance voelt tijdens het ondernemen.
  • Last but not least…. Je wil gewoon veel meer vrijheid en overvloed in je leven…. Want alles wat we in dit programma doen draait om meer overvloed en vrijheid voor jou! 

Veelgestelde praktische vragen

Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar team@kellysmit.com Dan helpen we je verder. 

Hoe lang houd ik toegang tot de leeromgeving?

Je houdt levenslang toegang tot de online leeromgeving. Oftewel: dit zijn tools for life!

Ik ga liever voor het groepsprogramma kan dat ook?

Dat kan zeker! Neem hiervoor een kijkje op deze pagina 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt in 1x of in 2x betalen dit kun je aanvinken op de betaalpagina. 

“In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat het programma mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook!”

Bianca van As

Medium Spreker en Coach

“Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.”

Joyce van Gelder

Fysiotherapeut & Coach

“Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte.

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna sloot ik mij aan bij Kelly’s Project. En de inzichten die ik daar op deed hebben nog meer diepgang en manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben….ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan….kan jij het ook!”

Maike Liebregts

Coach

“Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.”

Jose Kerkhof

gewichtsconsulente

“Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door het programma is er een mega shift gekomen in mijn mindset. Kelly liet me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me nu zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij haar programma voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdiende ik bijna drie keer zoveel dan vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!

Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige

“Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Kelly heeft me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!”

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

“Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij als gegoten past. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei