In 2020 bereikte ik iets waarvan ik nooit zou hebben gedacht dat ik dat zou doen of bereiken. Ik had er geen doelen voor gemaakt en ik heb mezelf enorm verbaasd. Ik wist namelijk niet dat ik dit kon bereiken en ook niet dat ik dit wilde. Het was een enorme wake-up call voor mij.

Nee, dit is geen blog over hoe je met een gelikte strategie winst kunt maken. Nee, ik ga je ook niet leren welke stappen jij precies moet nemen. Ik geef je wel een inkijkje in hoe het werkt in mijn wereld.
Ik ben namelijk helemaal niet zo bijzonder. Wat ik kan, kan jij ook! Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Er is een hele wereld van ongekende mogelijkheden van creatie en manifestatie. En wat een avontuur om hiervan te leren en zo steeds op een magische manier verrast te worden.

Alles wat ik in 2020 heb geleerd, staat haaks op hoe wij geconditioneerd zijn en wat we normaal vinden. En zo werkt het met universele wetten. Alles werkt eigenlijk andersom. Je hebt de rationele wereld en de creatieve wereld waarin jij de creator bent. Ik leg je uit wat ik op fysiek, energetisch en mentaal vlak bereikte, zodat mijn winst uiteindelijk verdrievoudigde.

Fysiek vlak

Begin 2020 ging ik een moeilijke periode door. Er was iets voorgevallen waardoor ik oprecht een moeilijke periode doorging. In Glastonbury, mijn thuis, noemde iemand het tijdens een reading ‘The dark night of the soul’. Dit zorgde voor een transformatie die ongekend was. Ik begon me sinds lange tijd weer aantrekkelijk te voelen. Hierdoor ging ik me automatisch anders kleden en beter eten.

Nu moet je weten dat ik sinds mijn 16e al worstel met mijn gewicht. Ook heb ik een ernstige vorm van endometriose en datzelfde geldt voor meerdere allergieën. Ik was eigenlijk altijd moe en mijn lever- en galblaasfunctie waren extreem laag. Zo laag dat ik zelfs niet eens een boek had kunnen schrijven.

Maar dat wist ik niet. Ik stopte mijn moeheid weg en zei dingen tegen mezelf dat ik lui was en gewoon teveel at.
Samen met een orthomoleculaire voedingsdeskundige pakte ik mijn voedingstekorten aan. Ik gooide mijn eetpatroon om en tot mijn verbazing kreeg ik hier juist heel veel energie van. Ik begon het zelfs leuk te vinden om te gaan bewegen omdat ik nu weer energie had. Ik viel meer dan 18 kilo af en beetje bij beetje kreeg ik mijn energie weer terug.

Energetisch vlak

In Februari kwam Corona. Ik had net een prachtig kantoor gemanifesteerd en zat dus met hoge kosten. Bovendien was ik nog ziek en werd gedwongen om het rustig aan te doen. Ik besloot me te focussen op dingen die me energie gaven. Ik besteedde dingen uit, ging energiebesparend werken en zorgde dat die paar uurtjes die ik per dag of week werkte ook echt voldoening gaven.
Dit was de universele wet van de minste weerstand en wow, wat gaf me dit een succes. Alsof er instantly werd gereageerd op mijn frequentie en wat ik uitzond. Eind maart draaide ik de meest succesvolste challenge ever. Mensen bleven zich maar aanmelden voor een salesgesprek. Uiteindelijk draaide ik in het eerste kwartaal meer omzet dan in heel 2019. Terwijl ik ziek was en door een van de meest rotste periodes in mijn leven was gedaan. Ongelooflijk!

Ik kan je vertellen dat dit allemaal haaks stond op hoe ik altijd heb gewerkt. Al vanaf mijn 18e maakte ik geregeld weken van 80 uur. Maar ik kwam terecht in een heel ander level waarin ik heel veel bereikte met de minste inspanning. Zo verkocht ik later in het jaar een event helemaal uit zonder dat de salespage klaar was. En bereikte ik met een andere challenge weer een recordwinst. Het ondernemen werd zo’n ander spel, een energetisch spel. Want alles is tenslotte energie, alles!

Mentaal vlak

In 2020 heb ik mijn winst dus verdrievoudigd. Dat bereikte ik door te doen wat mij energie gaf en de weg van de minste weerstand te kiezen. Maar dat niet alleen. Ook op mentaal vlak heb ik zoveel dingen kunnen shiften. Zelf noem ik dat altijd het innerlijke werk. Het ombuigen van negatieve gedachtes, twijfels en overtuigingen. In mijn boek Project Powervrouw heb ik daar een heel waardevol eliminatieprotocol voor ontwikkeld.

Ik zorgde ervoor dat ik echt inspiratiegericht kon werken. En dat betekende voor mij het verwijderen van ruis. Nee zeggen tegen dingen die ik niet meer wilde. Meer persoonlijke ruimte innemen en borgen. Voldoende slapen en gezond eten, zorgen dat ik buiten kom. Het zijn allemaal de meest simpele dingen. Maar tegelijk ook de dingen die we vaak tijdelijk doen en dan weer loslaten. Omdat we dan weer in een neerwaartse spiraal komen, in een of ander ego-veld waarin onze mind troebel wordt.

Lieve lezer,
Laat je alsjeblieft niet tegenhouden door gedachtes als, ja maar Kelly heeft makkelijk praten. Mijn leven toont duidelijk aan wat er kan gebeuren als je je gedachtes en je identiteit verandert. Ik heb geen kansen gekregen, ik heb ze zelf gecreëerd. Als kind had ik het zwaar en in mijn tienerjaren heb ik armoede en schaarste gekend. En als je mij 5 jaar geleden had verteld waar ik nu sta, dan zou ik je niet geloofd hebben.

Ik hoop dat je tot in je ziel en cellen voelt, dat er zoveel mogelijk is voor jou. Want ik weet dat iedereen dit kan. En ik gun het jou ook! Het is namelijk je geboorterecht om krachtig, gelukkig en succesvol te zijn. Er bestaat geen enkele reden waarom dit voor jou niet mogelijk is. Er is slechts één grote vraag… Ga jij het claimen?

Liefs,
Kelly

P.S. Over hoe ik in 2020 mijn winst verdriedubbelde, nam ik een podcast op. Klik hier om te beluisteren. Veel luisterplezier!!

Ook interessant

Hoe bouw je een nalatenschap?

Hoe bouw je een nalatenschap?

Hoe bouw je je eigen nalatenschap? Natuurlijk door iets te doen wat voor decennia lang het verschil bij anderen maakt maar hoe doe je dat als ondernemer? Hoe creëer je iets wat echt impact maakt en wat voor heel veel mensen dagelijks het verschil maakt in hun leven....