fbpx

Iedereen heeft een Powervrouw in zich. Ook jij. Misschien weet je het nu nog niet, maar voel je al langer tijd op de achtergrond iets sluimeren. Voel je gewoon dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Na het lezen van dit boek kun je niet meer anders dan de Powervrouw in jezelf te unleashen. Dit is namelijk geen boek dat je leest en vervolgens weglegt. Dit is alleen voor de vrouwen die zichzelf in de spiegel durven aan te kijken en het werk te leveren wat nodig is om de Powervrouw in zich naar boven te halen. Iedere vrouw heeft een Powervrouw in zich die tot grootse dingen in staat is.

Want voor kracht, geluk en succes is geen speciaal toelatingsexamen nodig, het is er voor iedereen. In dit boek lees je waarom dit geen loze uitspraak is en hoe het komt dat we van nature succesvol zijn. Dit boek leert jou op praktische en simpele wijze hoe jij de Powervrouw stap voor stap in jezelf kunt ontdekken. En hoe je deze kunt inzetten voor een leven vol kracht, geluk en succes. Volg alle tools in dit boek actief en je leven zal in korte tijd op grote schaal veranderen.

Testimonials

“Powervrouw

Terecht dat Kelly deze naam aan haar programma heeft verbonden. Als je haar kent is ze ook niets minder dan een Power vrouw en alleen al haar eigen verhaal zal voor veel van de lezers van haar boek een enorme inspiratie zijn. Het fijne is dat ze daarnaast ook nog eens helder en concreet aangeeft hoe we zelf een dergelijke reis kunnen maken. Haar boek is zowel praktisch als stimulerend en ik weet zeker dat veel van haar lezers die op zoek zijn naar hun eigen innerlijke Powervrouw, zeer enthousiast zullen zijn over dit boek.”

Met ondernemende groet,

Veronique Prins

www.jezaakvoorelkaar.nl/boek

“Een boek wat vrouwen zal gaan helpen om uit te breken. Het boek zal vrouwen leren hun persoonlijke essentie te ontdekken en van daar uit te leren leven en meer op hun intuïtie te leren vertrouwen.

Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn” – mijn favoriete zin in dit boek. Laat dit boek de aanzet maar zijn voor alle vrouwen die hun innerlijke Powervrouw nog mogen gaan ontplooien.”

– Sandra Hollaar

“Binnen een zeer korte tijd heeft Kelly haar bewustzijn verhoogd en haar missie om mensen te helpen hun grootste potentieel te leven vertaalt naar een invloedrijke business.
Intuïtie, bewustzijn en spiritualiteit is niet zweverig, maar juist alledaags. Kelly bezit de gave om je op een praktische manier hierin mee te nemen. Laat je inspireren door dit boek en leer om zelf je eigen Powervrouw te worden.”

mr. Kim Hendriks-Horstman
Legal businessstrateeg
Lawyer of Attraction ®️