fbpx

Jij bent een powervrouw! Ja, JIJ!

Voel jij ook al langere tijd op de achtergrond iets sluimeren?
Weet je gewoon dat er meer in je zit dan dat er nu uit komt?
Voel je diep van binnen ook dat er oneindige kracht in je huist?
Een onuitputtelijke bron van mogelijkheden, energie en potentieel?

Je bent niet de enige.

Ook al durf je het voor jezelf misschien nog niet toe te geven. Ook al ben je je er niet altijd bewust van. Ook al kun je er nu zelf nog niet altijd woorden aan geven, je voelt van binnen liefde en kracht. Belangrijke dingen zie je immers niet met je ogen, je voelt ze met je hart.

Voor kracht, geluk en succes is geen speciaal toelatingsexamen nodig, het is er voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Of je een vliegende start had of een jeugd vol trauma’s. Jij bent van nature al succesvol. Zo simpel is het.

Jij bent van nature al succesvol, zo simpel is het

In Project Powervrouw lees je waarom dit geen loze uitspraak is. Hoe het komt dat wij van nature al succesvol zijn. En je leert op een praktische manier hoe jij de Powervrouw in jezelf weer kunt gaan (her)ontdekken. Door actief bezig te gaan met de eenvoudige, maar super waardevolle tools, zal je leven in korte tijd op grote schaal veranderen.

Inclusief online meditatie en visualisatie bibliotheek

Een leven vol kracht, geluk en succes!

Unleash de Powervrouw in jezelf. Jouw inner Wonderwoman die staat te popelen om zich te laten zien. Met Project Powervrouw ga je aan de slag om deze versie van jezelf weer in je naar boven te halen. Dit is namelijk geen boek dat je leest en vervolgens weglegt. Je kijkt jezelf voluit aan in de spiegel en ziet dat jij tot grootse dingen in staat bent.

Door aan de slag te gaan met jouw eigen waarheid, jouw mind in balans te brengen en je inner Powervrouw te activeren, zet jij jouw eigen evolutieproces op gang. Middels de universele wetten voor kracht, geluk en succes ga jij jouw dromen en verlangens manifesteren.

Stap voor stap ga je bewust bezig met wat jou tegenhoudt, maar ook met wie jij in essentie bent. Project Powervrouw is een complete training waarin jij werkelijk alle gereedschap krijgt om al het potentieel in jezelf eindelijk te gaan léven.

Project Powervrouw is een complete training waarin jij werkelijk alle gereedschap krijgt voor kracht, liefde en succes

In Project Powervrouw leer je:

  • Om je eigen waarheid te onderzoeken
  • Jezelf te zien wie je werkelijk bent
  • Hoe je op een praktische manier je mind in balans brengt
  • Hoe je in het dagelijks leven met je ego en essentie kunt werken
  • Welke stappen je kunt zetten om je inner Powervrouw te activeren
  • Jouw route naar kracht, geluk en succes zelf uit te stippelen
  • Hoe jij de beste omgeving voor jezelf faciliteert
  • Waarom de universele wetten van kracht, geluk en succes essentieel zijn voor een Powervrouw
  • Hoe jij met deze spirituele wetten jouw dromen en verlangens kunt manifesteren
  • Dat iedere vrouw een Powervrouw is

Kelly Smit is Business en Life Mentor. Binnen 3 jaar bouwde zij een enorm succesvol bedrijf. Inmiddels heeft zij duizenden vrouwen geïnspireerd door middel van haar events, blogs, podcasts en programma’s. Haar ‘Manifestatie & Creatie Community’ is een van de grootste Facebookgroepen. Door te werken met universele wetten, spiritualiteit, creatiekracht, mindset en quantumfysica weet zij als geen ander hoe je jouw innerlijke Powervrouw kunt activeren.

Kelly: “In dit boek wil ik je laten zien dat alles mogelijk is. Waar jij staat, stond ik ook ooit. Succes kent geen voorkeur en het heeft niets te maken met geluk hebben. Van nature beschikken we over een enorme creatiekracht en potentie. Het enige wat wij hoeven te doen is de deur wagenwijd open te zetten. Ik hoop dat je na het lezen van dit boek een nieuwe waarheid kunt zien.”

Testimonials

“Binnen een zeer korte tijd heeft Kelly haar bewustzijn verhoogd en haar missie om mensen te helpen hun grootste potentieel te leven vertaalt naar een invloedrijke business.

Intuïtie, bewustzijn en spiritualiteit is niet zweverig, maar juist alledaags. Kelly bezit de gave om je op een praktische manier hierin mee te nemen. Laat je inspireren door dit boek en leer om zelf je eigen Powervrouw te worden.”

mr. Kim Hendriks-Horstman

Lawyer of Attraction

“Powervrouw… Terecht dat Kelly deze naam aan haar programma heeft verbonden.

Als je haar kent is ze ook niets minder dan een Power vrouw en alleen al haar eigen verhaal zal voor veel van de lezers van haar boek een enorme inspiratie zijn. Het fijne is dat ze daarnaast ook nog eens helder en concreet aangeeft hoe we zelf een dergelijke reis kunnen maken.

Haar boek is zowel praktisch als stimulerend en ik weet zeker dat veel van haar lezers die op zoek zijn naar hun eigen innerlijke Powervrouw, zeer enthousiast zullen zijn over dit boek.”

Veronique Prins

Je zaak voor elkaar

“Een boek dat vrouwen zal gaan helpen om uit te breken. Het boek zal vrouwen leren hun persoonlijke essentie te ontdekken en van daar uit te leren leven en meer op hun intuïtie te leren vertrouwen.

Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn” – mijn favoriete zin in dit boek. Laat dit boek de aanzet maar zijn voor alle vrouwen die hun innerlijke Powervrouw nog mogen gaan ontplooien.”

Sandra Hollaar

Miss Mindset

Top 10 Boeken Voor Vrouwen: Aanrader-Lijst [Update 2020]

“In deze boekenlijst moeten we ook het allerbeste boek voor de ambitieuze vrouwen vermelden. Dit boek gaat over succes én het gaat op de spirituele tour met visualisaties en meditaties. Is dat niet te zweverig? Wij vinden van niet omdat dit boek je vanuit die meditatieve rust leert om ook succesvol te worden in alle gebieden van je leven.”

Unleash your true self. Ga aan de slag met de waardevolle tools, opdrachten, meditaties en visualisaties. Je leven zal in korte tijd op grote schaal veranderen. Jij bent immers een Powervrouw!

Inclusief online meditatie en visualisatie bibliotheek