We zijn allemaal Powervrouwen

Iedere vrouw heeft een powervrouw in haar. Een bepaalde kracht die je in staat stelt het onmogelijke waar te maken. Dit boek heb ik geschreven omdat ik wens dat elke vrouw haar eigen kracht voelt en haar dromen achterna gaat.

We zijn allemaal Powervrouwen en we kunnen zoveel meer dan we denken. Maar we laten ons te vaak tegen houden door angsten, onzekerheid en de meningen van anderen. In dit boek leer ik je hoe je je eigen power groots aanzet, je overtuigingen shift en je dromen en verlangens echt manifesteert.

Honderden vrouwen gingen je al voor.

Het boek is opgedeeld in vier onderdelen via mijn eigen ontwikkelde Power-methode. In het eerste onderdeel ‘Alles is een weg en niet per se dé weg’ leg ik uit welke programmeringen en gedachtes vanuit onze maatschappij invloed hebben op jouw zelfbeeld en innerlijke geloofsysteem. Dit heeft als doel dat jij onderzoekt wat jouw eigen waarheid is en dat jij jezelf ziet voor wie je echt bent.

In het tweede onderdeel ‘Wakker worden’ leer ik je hoe je je mind in balans brengt en waarom dit de basis is van alle persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik leer je o.a. hoe je jezelf van beperkende overtuigingen afhelpt via een methode die ik ontwikkelde toen ik mensen behandelde met angststoornissen in mijn praktijk. Deze methode wordt inmiddels door honderden mensen gebruikt en is heel erg effectief.

In het derde onderdeel leer ik je praktisch hoe je je inner Powervrouw activeert zodat je stappen kunt gaan zetten om meer kracht, geluk en succes te creëren in jouw leven. Ik leer je in verbinding te zijn met jezelf, zodat je precies weet wat je wilt en welke kant je opgaat.

In het vierde onderdeel ‘De universele wetten voor kracht, geluk en succes’ leer ik je hoe je jouw dromen en verlangens kunt manifesteren. Aan de hand van de universele wetten leg ik je stap voor stap uit hoe je dit doet. Het begint bij bewustwording, daarna doe je dit op een nog dieper level in onderdeel 2 en in onderdeel 3 ga je kiezen wat je echt wilt en wie je wilt zijn, zodat je met behulp van het laatste onderdeel alles gaat manifesteren en dus de Power- vrouw-route gaat lopen.

Het boek is in zeer beperkte oplage beschikbaar vanwege mijn verhuizing volgende maand. Het is te koop voor 34,95 exl verzendkosten. Alleen via mijn website te verkrijgen.

 

Wat is een Powervrouw?

Een krachtige vrouw die persoonlijke en spirituele ontwikkeling als iets heel normaals ziet. De term powervrouw is mijn 21ste eeuw benaming voor heks, wijze vrouw, ziener, visionair, healer, medium, orakel, helderziende, sjamaan, mentor, leraar etc.

De powervrouw is voor mij een manier om naam te geven aan wat ik diep van binnen voel. En wat ik voel is dat wij van nature allemaal powervrouwen zijn. In de loop van de jaren heb ik vrouwen dingen zien doen en dingen zien overwinnen waarvan ze dachten dat het onmogelijk was. Ook ik leid nu een leven en voel een zelfvertrouwen waarvan ik vroeger had gedacht dat het onmogelijk zou zijn. Dus jij kan het ook!

 

Inclusief online meditatie en visualisatie bibliotheek

‘Het boek Project Powervrouw is de bijbel voor vrouwen. Onmisbaar in je boekenkast.’

‘Dit boek is een goede balans tussen theorie en praktische oefeningen. De bijbehorende meditaties begeleiden je in je persoonlijke groei. De visualisaties motiveren om acties te nemen buiten je comfortzone en zo te groeien als ondernemer.’
‘Project Powervrouw is een zoektocht naar je eigen krachten. Uiteindelijk ben je een Powervrouw die haar eigen wereld creëert, waarin je iets kan betekenen voor anderen.’
De auteur vertrouwt ons met een kijkje in haar persoonlijke leven. Dit boek is haar reis naar succes. En zij gunt dit iedereen. Haar manier van opleiden doet denken aan rauw realisme: echt en onverbloemd. Ben je bereid om tegendraadse stappen te zetten vanuit je hart? Gun jezelf dan dit cadeau.’

Fatimah Ali

Uitgeefster & auteur

“Super blij mee! Hoort thuis in mijn rijtje favoriete boeken 😁 Heerlijk praktisch en duidelijk geschreven! Het zet aan tot DOEN 🔥 Heel blij mee, nog steeds! “
Kimberly Rachel

“Een wake-up call, een complete training en een naslagwerk! Project Powervrouw is wat mij betreft een van de meest onderschatte boeken van het moment. Want wat geeft Kelly hier veel nuttige tips, tricks en tools weg. Geen pretentieus geblabla, ook geen spiritueel gezweef, maar praktische handvaten als je jouw mooiste leven vanuit je hart wilt leven. Daarnaast staat Project Powervrouw vol met kneitergoed onderlegde informatie die je keer op keer erbij kunt pakken. Een parel!”

Corianne Vogelaar

“Project Powervrouw heeft mijn leven veranderd. Het heeft me doen herinneren wie ik ben. Mijn leven zou er totaal anders uitzien als dit niet op mijn pad terecht was gekomen. Dat gun ik jou ook. Geef jezelf dit kado! Ik beloof je dat je geen spijt krijgt.”

Bianca van As

Project Powervrouw is een complete training waarin jij werkelijk alle gereedschap krijgt voor kracht, geluk en manifestatiesucces

3 highlights uit het boek

Hoe je je eigen kracht kan voelen, ervaren en in kan zetten om mee te manifesteren. Je leert hoe je dit praktiseert.

Met de begeleidende audio’s help ik je om je eigen powercenter aan te zetten. Dit gaat ervoor zorgen dat je je krachtiger voelt. Wat zou er gebeuren als je je krachtiger voelt? Welke invloed heeft dit op je keuzes en je dromen?

Voor het aangaan en het elimineren van overtuigingen en angsten heb ik een speciaal protocol geschreven. Waarin je stapsgewijs jezelf coacht in het loslaten van die overtuiging. Ik gebruik deze methode zelf en ook mijn klanten, het is nog nooit gebeurd dat deze methode niet werkte.

Met dit protocol heb je een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Maar eventueel ook voor je werk met klanten, zoals nu ook vaak gebeurt.

Het laatste onderdeel gaat over de universele wetten. Niet alleen informatie maar vooral ook praktisch ik leg je haarfijn en simpel uit hoe je de universele wetten kunt praktiseren om je dromen en verlangens te manifesteren. Dit gaan veel verder dan alleen de wet van aantrekking, die ik overigens niet behandel omdat ik daar niet in geloof. Ik geloof in het praktiseren van alle wetten en niet slechts 1 omdat alle wetten invloed hebben. Manifestatie kun je echt voor alles gebruiken. Maar het is niet zo dat je simpelweg een bestelling doet, positief denkt en dat je dan alles kunt krijgen wat je maar wilt. Dat hangt van veel meer dingen af. In het boek leer ik je er alles over wat je moet weten om dagelijks te kunnen manifesteren. Als een daily practice.

Vanwege de viering van de herlancering van de 2e druk van Project Powervrouw heb ik een super toffe actie voor je bedacht:

Kelly Smit is Powervrouwen Mentor & manifestatie leraar. Binnen 3 jaar bouwde zij een enorm succesvol bedrijf. Inmiddels heeft zij duizenden vrouwen geïnspireerd door middel van haar events, blogs, podcasts en programma’s. Haar ‘Powervrouwen en manifestatie ladies’ is een van de grootste Facebookgroepen. Door te werken met universele wetten, spiritualiteit, creatiekracht, mindset en quantumfysica weet zij als geen ander hoe je jouw innerlijke Powervrouw kunt activeren.

Kelly: “In dit boek wil ik je laten zien dat alles mogelijk is. Waar jij staat, stond ik ook ooit. Succes kent geen voorkeur en het heeft niets te maken met geluk hebben. Van nature beschikken we over een enorme creatiekracht en potentie. Het enige wat wij hoeven te doen is de deur wagenwijd open te zetten. Ik hoop dat je na het lezen van dit boek dit als een nieuwe waarheid kunt zien.”

Testimonials

“Binnen een zeer korte tijd heeft Kelly haar bewustzijn verhoogd en haar missie om mensen te helpen hun grootste potentieel te leven vertaalt naar een invloedrijke business.

Intuïtie, bewustzijn en spiritualiteit is niet zweverig, maar juist alledaags. Kelly bezit de gave om je op een praktische manier hierin mee te nemen. Laat je inspireren door dit boek en leer om zelf je eigen Powervrouw te worden.”

mr. Kim Hendriks-Horstman

Lawyer of Attraction

“Powervrouw… Terecht dat Kelly deze naam aan haar programma heeft verbonden.

Als je haar kent is ze ook niets minder dan een Power vrouw en alleen al haar eigen verhaal zal voor veel van de lezers van haar boek een enorme inspiratie zijn. Het fijne is dat ze daarnaast ook nog eens helder en concreet aangeeft hoe we zelf een dergelijke reis kunnen maken.

Haar boek is zowel praktisch als stimulerend en ik weet zeker dat veel van haar lezers die op zoek zijn naar hun eigen innerlijke Powervrouw, zeer enthousiast zullen zijn over dit boek.”

Veronique Prins

Je zaak voor elkaar

“Een boek dat vrouwen zal gaan helpen om uit te breken. Het boek zal vrouwen leren hun persoonlijke essentie te ontdekken en van daar uit te leren leven en meer op hun intuïtie te leren vertrouwen.

Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn” – mijn favoriete zin in dit boek. Laat dit boek de aanzet maar zijn voor alle vrouwen die hun innerlijke Powervrouw nog mogen gaan ontplooien.”

Sandra Hollaar

Miss Mindset

Top 10 Boeken Voor Vrouwen: Aanrader-Lijst [Update 2020]

“In deze boekenlijst moeten we ook het allerbeste boek voor de ambitieuze vrouwen vermelden. Dit boek gaat over succes én het gaat op de spirituele tour met visualisaties en meditaties. Is dat niet te zweverig? Wij vinden van niet omdat dit boek je vanuit die meditatieve rust leert om ook succesvol te worden in alle gebieden van je leven.”

Unleash your true self. Ga aan de slag met de waardevolle tools, opdrachten, meditaties en visualisaties. Je leven zal in korte tijd op grote schaal veranderen. Jij bent immers een Powervrouw!

Inclusief online meditatie en visualisatie bibliotheek