Dit was een manifestatie gamechanger voor mij! 

Dit is wat mij betreft het grote geheim in manifesteren. Dit is iets wat ik zelf een paar jaar geleden heb ontdekt en dat is voor mij en mijn klanten een enorme gamechanger geweest. Daarnaast heeft het een supercharge gegeven aan mijn intuïtie en afstemmings-vermogen.

Voorheen ging mijn manifestatieproces als volgt:

  1. Ik had een verlangen/droom die werd geboren. Hierbij kun je denken aan een idee voor een event wat ineens opkwam, de lancering van een (nieuw) aanbod, het vinden van een huis etc.
  2. Ik ging uitschrijven hoe dat er voor mij uit mocht zien waarin ik de vorm zoveel mogelijk losliet, that’s not my job. Ik schreef uit hoe ik mij zou voelen, wie ik zou zijn en welke overtuigingen ik ging shiften. Hier ging ik mee aan de slag.
  3. Ik ging het visualiseren.
  4. Bij deze stap lag alle winst. Hier komt het praktiseren van je manifestatie aan bod.

Wat er hier vaak gebeurde was dat ik rationeel aan de gang ging. Ik had toen ook nog een traditionele business coach en besprak met haar marketing en strategie. Dat werkte voor mij totaal niet ben ik achter gekomen… Dat is een verhaal voor een andere keer. Mocht je geïnteresseerd zijn check dan even hier mijn Over mij pagina. 

 

Ik neem even als voorbeeld het lanceren van een aanbod in mijn geval was dat toen (2019) een programma genoemd Spiritueel Leiderschap. Ik ging bedenken wat ik allemaal kon doen om het te lanceren. Ik ging ervoor zitten achter mijn PC en schreef alles uit. Mensen actief uitnodigen, oud-klanten her benaderen, gratis gesprekken aanbieden, adverteren, een challenge organiseren, een webinar geven, er content over maken etc. Als ik het nu lees voel ik meteen een druk op mijn hoofd en voelt het voor mij als pushen en hard werken…

Daar ga je niet beter door manifesteren… Je bereikt er het tegenovergestelde mee…

Ik deed alles met als resultaat dat ik in korte tijd volledig was uitgeblust. Ik kreeg wel wat klanten (7 dames toentertijd) maar ik had op meer gehoopt. Niet alleen hopen, ik voelde dat het mogelijk was. Nu bleef ik op hetzelfde level hangen alsof ik tegen een glazen plafond zat, dat frustreerde mij enorm.

Uiteraard was niet alles wat ik deed een succes wat er ook weer voor zorgde dat ik onzeker werd. De hoe dan vraag regelmatig in mijn hoofd rond ramde en ik ging aan mezelf twijfelen. Herkenbaar?

Doe jouw aandeel tijdens het manifesteren….

Ik weet niet precies meer wat er gebeurde maar wat ik steeds hoorde in mijn hoofd was doe jouw aandeel. Ik voelde ineens dat ik wilde schrijven in mijn journal over mijn manifestatieproces. Op het moment dat ik weer dacht; wat kan ik allemaal doen? Schreef ik ineens op laat maar zien wat ik mag doen. Ik sta open om te ontvangen. Dezelfde dag kreeg ik nog ingevingen. Ik heb dit nooit meer losgelaten.

 

Het grote verschil tussen nu en toen is dat ik nu ook de ingevingen en acties manifesteer die ik mag nemen. Dat is een enorme gamechanger geworden.

 

Ik ga er nu dus niet rationeel meer in maar met afstemming en intuïtie. Met mijn superpowers, die jij ook hebt. Hoe doe je dat? Eigenlijk heel simpel. Manifestatie is iets wat je praktiseert. Dat doe ik door af te stemmen op wat ik wil, ik visualiseer het en vraag erna om inspiratie, ingevingen, ideeën of de juiste mensen die mij verder kunnen helpen. Ik schrijf dit op in mijn journal.

Ik doe dit tegenwoordig met vrijwel alles. Van salespagina’s, tot de vormgeving van mijn programma’s,. Ik hoef niet meer na te denken. Zodra ik het idee heb dat ik teveel in mijn hoofd zit ga ik weer terug naar mijn gevoel. We blijven zo vaak hangen op de hoe dan vraag, terwijl dit helemaal niet hoeft.

 

Je hoeft bij alles wat je wilt manifesteren totaal niet te weten HOE.

 

Ik zie zoveel mensen dromen en verlangens uitstellen omdat ze niet weten HOE. Maar lieve jij, je hoeft het niet te weten. Je hoeft je dromen niet uit te stellen omdat je niet weet hoe. Sterker nog, het (denken te) weten van het hoe staat mensen vaker in de weg dan dat het ze helpt. De route die jij denkt dat je moet nemen, hoeft namelijk helemaal niet de juiste route te zijn, als je die van tevoren al bepaald kun je jezelf behoorlijk tekort doen.

 

Show up dan kun je nog meer manifesteren!

 

Vraag iedere dag in je journal of in je visualisaties om ingevingen, ideeën, kansen en mensen die je helpen om datgene waar je naar verlangt of wat je wilt manifesteren waar te maken.

 

Wil je nieuwe klanten? Vraag om ingevingen of dat mensen contact met je opnemen die je kunt helpen.

 

Wil je heel graag verhuizen maar weet je niet hoe je in deze markt een huis moet vinden? Vraag dat het juiste huis op je pad komt!

 

Wil je een salespagina schrijven maar loop je vast in de kaders vraag om ingevingen!

 

Ja het is echt zo simpel en het werkt supergoed tijdens het manifesteren.

Behalve als je je ego het nu laat overnemen die waarschijnlijk nu al zegt kan dat echt? Dat is wel heel makkelijk? Zo simpel zal het toch niet zijn?

Het actief vragen om ingevingen, kansen, inspiratie en de juiste mensen is je invulling van het hoe en dit geeft je intuïtie een supercharge. Dit is waar de echte magie ontstaat.

Je hoeft er alleen maar om te vragen. Er is zoveel ondersteuning en inspiratie voor ons. Maar we vragen er vaak niet om, we schieten weer in ons hoofd en dwalen kilometers lang over een rotonde van twijfel, vergelijking met anderen, niet weten en onzekerheid.

Ik hoop dat je voor jezelf nu echt de hoe dan vraag kunt loslaten. Want dit is hoe je hem invult. Het is er allemaal al maar het werkt anders dan dat je gewend bent.

Wil je nog beter leren manifesteren en het hele proces echt onder de knie krijgen? Kijk dan even bij mijn programma Manifestatie Queens. Voor slechts 47,- leer ik je alles wat je moet weten over hoe je manifestatie doet, elke dag. Hier vind je alle info.