Hoe bouw je je eigen nalatenschap? Natuurlijk door iets te doen wat voor decennia lang het verschil bij anderen maakt maar hoe doe je dat als ondernemer? Hoe creëer je iets wat echt impact maakt en wat voor heel veel mensen dagelijks het verschil maakt in hun leven. Dat ga ik je hieronder uitleggen met behulp van 5 strategieën die ik zelf ook toepas uiteraard.

Hier zijn de 5 strategieën.

1. Laat zien wie je echt bent zonder je maar 1 mm in te houden.

Alleen zo kun je eruit springen in een wereld vol kopies waar iedereen nagenoeg hetzelfde roept. Jij hebt wat te zeggen en het is tijd dat je daar stelling in neemt. Spreek je uit, vertel welke verandering je in de wereld teweeg wilt brengen, waar je voor staat en welke hoop je geeft. Dat geeft je de kans om meer dan ooit op de meest authentieke manier een connectie te maken met de mensen die je volgen. True content makes a true connection and an true match.

2. Ga rechtdoor op de T-Splitsing

Weet dat je onderweg getest word. Niet om je te pesten maar om je de lessen te leren die  je nodig hebt voor je nalatenschap. Deze testen worden vaak herkend als “ik ben niet op de goede weg” en “misschien moet ik het toch niet doen”. Maar eigenlijk zijn het kansen vermomd als falen en mislukking. Met in de vermomming een les die je juist helpt om je levensdoel te vervullen. De meeste mensen missen de les. Ze starten vol passie hun weg naar hun nalatenschap, krijgen tegenslag en komen bij de bekende T-splitsing uit. Ze hebben 2 keuzes of door en verder leren of terug naar de comfortzone. Neem de juiste afslag.

3. Het gaat niet alleen over jou.

Jouw nalatenschap dient het collectief en een collectief belang. Trek je diensten en de impact die je maakt naar het collectieve belang toe. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld en stem daar ook je intenties en doelen op af. Het universum is op zoek naar mensen die van de wereld een veel mooiere plek willen maken, die aan het grotere plaatje willen denken en dat willen dienen. Neem dat mee in je bedrijfsvoering en hang het aan een hoger plan.

4. Kies voor de volle 100% voor jezelf, je missie en je visie.

Want alleen zo kun je het beste dienen. Anders doe je iets waar je niet volledig achter staat en dat merken mensen plus je product zakt erdoor in kwaliteit en waarde. Simpelweg omdat de passie ontbreekt.
Doe dus datgene waarvoor je geboren bent. Want voor jouw unieke talent bestaat een unieke behoefte en dat resulteert altijd in succes. Zoek dat talent en de reden waarvoor je hier bent.

5. Overvloed is je geboorterecht.

Jij hebt er net zoveel recht op als ieder ander. Er is genoeg voor iedereen. Wordt je daar bewust van. Geld oordeelt niet, geld stelt geen eisen, geld wil niet dat je je te pletter werkt. Geld is puur energie en het komt naar iedereen die het kan ontvangen.

Over dat ontvangen wil ik graag nog het volgende zeggen. Bij het creëren van je nalatenschap is er 1 ding wat als geen ander de groei kan remmen en dat zijn geldblokkades. Dan heb ik het nu over de geldblokkades aan de onderkant die je nog niet scherp hebt. Deze blokkades snijden de stroom van overvloed af. Waardoor je op een gegeven moment op een plafond aankomt. Het gaat niet zozeer over geld maar over hoeveel mensen je kan helpen. Als jij aan je plafond zit dan stagneert de stroom aan klanten wat betekent dat je mensen niet meer kan helpen. En als je mensen niet meer kan helpen kun je ook niet meer dienen puur omdat je niet in staat bent om meer overvloed te ontvangen. Werken aan je geldblokkades doe je in eerste instantie dus niet om zelf rijker te worden maar om zoveel mogelijk mensen te kunnen dienen. Nogmaals het gaat niet alleen over jou

Wil jij met jouw eigen nalatenschap aan de slag?

Leren hoe je:

  • jouw gedachtengoed op een authentieke en inspirerende manier kan overbrengen
  • Erachter komt waarom jij hier bent en welke taak je hebt
  • De pareltjes die je nog niet hebt ontdekt in jezelf naar boven te halen
  • Door kan groeien naar het volgende level, juist door jezelf te zijn en je klanten niet tekort te doen
  • Jouw goedlopende onderneming transformeert in een nalatenschap waarin jij nog veel meer impact maakt
  • Nog veel meer plezier kan hebben tijdens het ondernemen
  • Bovenal nog veel meer het verschil kan maken in het leven van je klanten zonder die extra opleiding waar je wellicht al een tijdje over nadenkt.
  • Ik ga je leren hoe jij juist door jezelf te zijn en alles wat je ooit hebt geleerd (waar dan ook) kunt verzilveren in je business en daar keihard mee kunt groeien.
  • We gaan goud verzamelen 5 dagen lang.
Schrijf je dan nu in voor legacy vijfdaagse.
Waarin ik 5 dagen lang jouw persoonlijke spiritueel mentor, business en lifecoach ben. 

En nog eens gratis ook….

Vijf dagen lang inzichten opdoen, opdrachten, lives en er zijn heel veel toffe prijzen te winnen.

Als bonus doe ik er nog een gratis masterclass bovenop waarin we aan een stappenplan gaan werken voor de tijd na de vijfdaagse zodat jij al je inzichten en doorbraken direct kunt implementeren.

Ik zie je 8-4 als je wil rocken met jouw legacy

Ook interessant