Ik ben

Kelly Smit

Over mij 

Hi ik ben Kelly Smit, Business Coach & spiritueel leraar, spreker en auteur van Powervrouw – manifesteer je droomleven.

Mijn hele leven ademt persoonlijke groei en spiritualiteit uit.  Via afstemming, heling en innerlijk werk groei ik steeds weer naar nieuw levels van overvloed en vrijheid toe. Ik gebruik mijn intuitie en creatie voor het runnen van mijn business maar ook voor jou. Zodat jij volledig jezelf kan zijn en je dromen en verlangens kunt waarmaken. Een happy, free & abundant life.

Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf  dat deed ik volledig op gevoel en zei na 5 maanden mijn baan in loondienst op. Omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde en vrij wilde zijn om te doen waar ik gelukkig van werd. Na dit grote succes wat voelde als ‘ik doe maar wat’ en “het is gewoon geluk” ging ik werken vanuit de marketing en strategie aanpak waardoor ik mezelf volledig kwijtraakte en mijn omzet kelderde.

 

Mijn ondernemers verhaal

Maar in 2020 had ik een comeback en verdiende ik mijn eerste ton omzet door persoonlijke groei, het shiften van mijn mind en het nemen van  afgestemde acties.  Maar vooral door echt mezelf te zijn, het te doen op mijn voorwaarden en volledig op mijn intuitie, afstemming en helder weten te vertrouwen.

Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level, nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend wist ik, dit werkt. Dus leerde ik het anderen ook terwijl ze continue gebruik bleven maken van hun gave en manifestatievermogen.

Tussen nu en 2017 heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en kaders maar juist door zichzelf te zijn. Door het te doen op hun manier en door hun gave (intuïtie, helder weten/zien en afstemming) te gebruiken. Vaak deden ze dat al maar mochten ze er meer op vertrouwen en het leren inzetten voor zichzelf en hun business/meer overvloed. Hierdoor namen ze geen omwegen meer, gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer fun en zelfvertrouwen. Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Wat interessante weetjes over mij…..

  • Ik ben van het jaar 1986
  • Getrouwd met mijn meest mooiste manifestatie Richard Smit
  • Geen kids wel een hond Seven en 2 katten Odin & Brigid
  • Ik woon in Hellevoetsluis, vrijstaand in de natuur.
  • Hekserij is mijn hobby
  • Ik ben een enorme nerd en bestudeer al 6 jaar de universele manifestatie wetten en de wijze waarop onze voorouders manifestatie praktiseerde.
  • Ik ben de auteur van Powervrouw – Manifesteer je droomleven. Welke op nr 4 staat in de top 10 beste boeken voor vrouwen.
  • Ik ben een feministe pur sang. De reden dat ik dit werk doe is omdat ik wil dat alle vrouwen een leven vol geluk, vrijheid en overvloed kunnen leiden. It’s the age of women let’s rise together.