Ik ben

Kelly Smit

Ik neem je mee in mijn verhaal

Ik ben Kelly Smit, spiritueel leraar, mentor, auteur en business artist. Echtgenote van Richard Smit, de liefde van mijn leven, die ik in 2009 heb gemanifesteerd. 

Als klein meisje groeide ik op en had ik niet de allerleukste jeugd. Ik woon sinds mijn 18e op mezelf en heb vroeger hard moeten werken om het hoofd boven water te houden. Waardoor ik leerde zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Ik werkte in de zorg, begon als vakantiekracht en eindigde als leidinggevende met een hbo diploma. Toen ik 23 was manifesteerde ik Richard, de liefde van mijn leven. Vanaf toen werd mijn leven makkelijker, ik hoefde niet meer te vechten. Maar vechten was wat ik kon, ik kon alleen maar overleven en nu moest ik leren leven. Dat was niet eenvoudig.

Een jaar of 5 geleden (2016) werd ik wakker terwijl ik nog in loondienst zat. Ik had zo’n beetje alles bereikt wat ik wilde bereiken. Ik had net mijn laatste hbo-opleiding afgerond, ging trouwen, mooie reizen maken en toen stortte ik in. Ik had alles wat ik wilde, maar ik was niet gelukkig. Ik was verre van gelukkig. Mijn pijnlijke verleden haalde me in en ik stortte volledig in. Hierdoor maakte ik de meest belangrijkste beslissing in mijn leven ever, ik ging met een coach aan de slag en ik bouwde mezelf weer op. En ik besloot dat coachen het mooiste was wat er was. Ik was er namelijk achter gekomen dat je niet hoeft te lijden, ik was echt gelukkig voor het eerst in mijn leven. Dus besloot ik een lifecoachopleiding te doen en startte ik mijn praktijk.

Mijn ondernemers verhaal

Al heel snel (binnen 5 maanden) kon ik mijn baan in loondienst opzeggen en had ik een florerende praktijk. Ik was vastbesloten er een succes van te maken. Ik deed alles op gevoel maar dat had ik zelf helemaal niet door. Mijn intuïtie was zo’n beetje mijn kompas en ik boekte aan de lopende band successen. Maar ook dat had ik totaal niet door, ik dacht dat het geluk was. Geluk wat ook een keer op kon gaan.

Ik werkte niet met strategieën, omzetdoelen en planningen. Om mij heen zag ik dat iedereen dat wel deed. Bij mij ontstond het idee dat ik het niet goed deed en teveel overliet aan het geluk, ik dacht “ik doe maar wat”.

Omdat ik meer grip wilde op mijn succes besloot ik met een goede businesscoach aan de slag te gaan. In dezelfde tijd dat ik met deze businesscoach ging samenwerken startte ik ook mijn Heksen opleiding, waarin ik hekserij leerde praktiseren. Bij de businesscoach leerde ik alles over omzetdoelen, strategieën, sales en marketing en dat zorgde ervoor dat ik volledig van mezelf verwijderde.

Later zorgde dit ervoor dat ik me totaal niet thuis voelde in de coach-bubbel. Niets ten nadele van mijn toenmalige businesscoach of de mensen in de bubbel. Het was gewoon niet voor mij. In mijn heksenopleiding leerde ik alles over manifesteren, de natuur en het gebruiken van mijn intuïtie en vermogen om te divineren.

Mijn creativiteit kon toen door alle marketing en strategie niet stromen en al die regeltjes voelde als een nauw kader waarvan ik amper wat van mezelf in kwijt kon. Ik heb mijn hele leven al een hekel aan regels. Het maakt de rebel in mijn wakker. Ik moet niks en vrijheid is voor mij naast liefde het meest belangrijkste in mijn leven.

Deze ervaring heb ik echter wel nodig gehad om echt thuis te komen bij mezelf en te zien en voelen dat ik iemand bent die kracht en manifestatie mag praktiseren. En hierbij laat ik me zo graag inspireren door de oude natuurreligies zoals hekserij, sjamanisme en het priesteressen schap zoals ik dit gezien en ervaren heb in Glastonbury Engeland. De meest magische plek die ik ooit ontdekt heb.

Manifesteren is voor mij a way of life

De afgelopen jaren heb ik me ontzettend veel verdiept in kwantumfysica, universele wetten, frequenties, mindset, innerlijk werk en het praktiseren van manifestatie via de oude natuurreligies. En eigenlijk is dit allemaal samengekomen in hetgeen wat ik nu doe en hoe ik mijn leven leef. I practice what I preach. Als ik s’ochtends opsta stem ik mij al af, en spreek ik mijn manifestaties voor de dag uit. Als ik inspiratie nodig heb dan vraag ik erom. Als ik met een manifestatieritueel bezig ben vraag ik om kansen en ingevingen om mijn manifestatie te realiseren.

Alles wat ik nodig heb, manifesteer ik. Van kleine tot grote dingen. Zo manifesteerde ik dat mijn boek Project Powervrouw in de top 5 beste boeken voor vrouwen terecht kwam. Dertien jaar geleden manifesteerde ik de liefde van mijn leven Richard. Tot 2x toe heb ik een huis gemanifesteerd wat vrijwel onmogelijk leek. Een kantoor voor een fijne prijs op een van de mooiste locaties in Hellevoetsluis. Een topomzet gemanifesteerd. Maar ook 1 van de allerbelangrijkste en rijkste dingen in het leven, vriendschappen met gelijkgestemden.

Voor het alledaagse leven manifesteer ik ook. Ik sta nooit in een rij en als ik erin sta dan gebeurt er iets waardoor ik er heel snel uit ben en word geholpen. Toen we terug reden op zomervakantie vanuit Kroatië naar Nederland manifesteerde we 0 file. Parkeerplekken, plekjes op een bomvol terras. Alles gaat bij mij en intussen ook bij mijn man vanuit manifestatie. Vanuit de wetenschap dat we al continue manifesteren en dat je het bewust kunt inzetten in je voordeel. Ik geloof dat alles kan.

Als je meer over mij wilt weten en mijn manier van werken en manifesteren dan is het misschien leuk om mijn boek te lezen: Project Powervrouw.

Maar wat ik vooral doe is vrouwen leren hoe ze kracht en manifestatie kunnen praktiseren. Zodat ze hun dromen en verlangens kunnen manifesteren. Omdat dit ook mijn weg is geweest. Ik geloof dat we eerst zelf ergens de leerling in moeten zijn voordat we echt een goede leraar kunnen zijn. En ik geloof ook dat we deze twee rollen continu afwisselen in ons leven.

In de afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel vrouwen mogen samenwerken, met honderden vrouwen zelfs. Dit is voor mij een groot voorrecht waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik heb geen klanten, ik heb steeds nieuwe leden in mijn soulfamily en ook jij bent van harte welkom.