Ik ben in november gestart met Project Power en dat is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

Mariëtte Lammers

Holistisch therapeut

“Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomboerderij en doe ik waar ik van houd.

Vorig jaar 15K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it! En nu op naar €500.000 en meer vanuit liefde en zelfzorg ❤️💝💃 “

Yvon Boomsema

Therapeut

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

Coach

Ik wilde stoppen met het bewandelen van het standaard pad. Ik was op zoek naar mijn eigen manieren en mijn eigen geluid. En dat heb ik gevonden. Binnen het traject veranderde ik van doelgroep, creëerde vanuit joy een stabiel inkomen en kwam er meer focus voor mijn dromen. Mijn passie project kreeg een plek op de voorgrond waardoor mijn bedrijf verder kon groeien. En dit is pas het begin! Met de tools die ik aanleerde zet ik vol vertrouwen elke keer de volgende stap. 
 
Met de coaching van Kelly heb ik mij spiritueel verder kunnen ontwikkelen. Wat voelde als vaag iets voelen of weten is veranderd in het bewust afstemmen voor mijn business. Hierdoor is veel niet alleen makkelijk geworden. Ik ervaar ook veel meer vertrouwen en joy. 
 
Ik merk een groot verschil met hoe ik bij de start van het programma in mijn schoenen stond.
Ik voel me nu krachtiger, stabieler, ik ervaar meer rust, ga bewuster met mijn energie om en doe wat ik doe vanuit joy.
Ik vond mijn eigen geluid en leerde mezelf nog beter kennen. 
Karolien Sluimer

VA & founder

Na het luisteren van één podcast van Kelly, was ik heel erg onder de indruk van haar (spirituele) wijsheid. Een week later zat ik bij een spetterende live-dag van haar, waar ik voor het eerst in maanden weer inspiratie voelde stromen. Ze gaf woorden aan alles wat ik voelde, maar daarvoor nog niet kon benoemen. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over het mooie aanbod voor de Abundance Club, een exclusief programma voor een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Op dat moment voelde ik me nog stuurloos en zag mijn potentieel niet. Ik wist dat ik dingen wilde veranderen in mijn bedrijf, maar overzag de berg niet. Kelly is een businessmentor die jouw potentieel en unieke mogelijkheden ziet. Ze is zowel nuchter en praktisch als wijs en spiritueel, een combinatie die ik heel fijn vind. Kelly stimuleert je om te leven vanuit alignment en te ondernemen vanuit je Zone of Genius en als het nodig is, geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont😉 Mede door het traject met Kelly voel ik een stevig fundament in mezelf, heb ik mezelf op een diepere laag leren kennen en heb ik keuzes gemaakt die ik anders misschien (nog) niet had durven maken. Ik heb vooral geleerd om mijn eigen pad te vinden en voel veel vertrouwen in een prachtige toekomst. Mijn leven en onderneming zien er nu heel anders uit dan een jaar geleden en het is zoveel beter! 
Marlies

Coach

Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte. En met welk resultaat? Ik durf er geen eens antwoord op te geven. Maar nu is het anders…

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna deed ik nog een verdiepende workshop en sloot ik mij aan bij Kelly’s Project. En de inzichten die ik daar op deed hebben nog meer diepgang en manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben….ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan….kan jij het ook!

Maike Liebregts

Ik had al een aantal jaren een praktijk waarin ik met kinderen en volwassenen “fluister”. Maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar wat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht.
Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en het afgestemd zijn op overvloed.
Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad.
Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!
Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk, dank je wel, lieve Kelly, voor alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren!

Karin Rossen

- praktijk voor innerlijke Kracht & Rust -

De afgelopen maanden in het programma zijn voorbij gevlogen. En ik vind het superjammer dat het er bijna op zit! Vooral de happy sales week en alle live sessies sprongen eruit voor mij. Elke keer waren dit flinke power-boost-momenten, die voor bakken vol inspiratie en motivatie zorgden, met af en toe een liefdevolle schop onder de kont van Kelly 😉 
Toen ik eerder dit jaar instapte, had ik vooral veel achter de schermen aan m’n business gewerkt. Maar het was tijd om naar voren te treden, en daar liep ik vast…Door Kelly is het allemaal in een stroomversnelling terecht gekomen. 
De grootste toegevoegde waarde zat ‘m voor mij in het verder openen van mijn intuïtie en mijn business vanuit afstemming runnen. Op die manier kwam er onder andere een idee naar me toe dat ik nooit aan had zien komen: volle maan ceremonies met intuïtief schrijven. Het was meteen een succes!
De community was ook goud waard – ik ben zo blij met de mooie vrouwen die ik heb leren kennen via het programma. Met één van hen ben ik zelfs aan het brainstormen over een samenwerking! 
Tot slot: Kelly is een super manifestatie teacher. In de ‘manifestatie manie’ komt veel ongenuanceerde shizzle voorbij, maar bij Kelly krijg je echt ‘the real deal’. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd, en pluk er nog iedere dag de vruchten van.   
Liefs,
Jennifer
Jennifer Eringaard

Life & Soul Coach

Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.

Jose van Gelder

Fysiotherapeut & Coach

Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

Jose Kerkhof

Door regelmatig af te stemmen in een sessie heb ik nu het resultaat dat ik ook klanten aantrek die ik daadwerkelijk wil begeleiden. Klanten die het waard vinden om te investeren in zichzelf.

Ik durf meer te vertrouwen in de toekomst, in mezelf en ik zie de waarde achter mijn diensten. 

Mijn intuïtie weet de juiste weg!

Bianca van Uden

Orthomoculair voedingsdeskundige , Straalvoeding

Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door Project Power is er een megashift gekomen in mijn mindset, laat Kelly me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij Project Power voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdien ik bijna drie keer zo veel als vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!
Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige , www.fitviafood.nl

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Massage Therapeut

Ik ben steeds meer mijzelf aan het worden en vind steeds meer rust in mijzelf. Een echte verkoper ben ik niet en ik vind dat zelfs moeilijk. Zo kregen we op een gegeven moment een challenge van Kelly om nieuwe klanten te manifesteren. We moesten dit doen op een manier die bij je past. Ik had mezelf het doel gesteld om 2 nieuwe klanten binnen te halen, dat lukte eigenlijk zonder moeite en het werden er al vlot 4.

Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een nieuw programma te lanceren. Ik maakte een aankondiging op Facebook dat ik op een bepaald tijdstip live zou gaan en uitleg zou geven over dat nieuwe programma. Toen het tijdstip naderde werd ik zenuwachtig, maar ik had geleerd dat dicht bij mijzelf blijven de sleutel was. Ik ging een aantal meditaties van Kelly luisteren tot het moment daar was en ging online. Een spraakwaterval kwam los, ik deelde oprecht mijn passie en vergat nota bene mijn aanbod te vertellen. Maar toch had ik de eerste aanmeldingen al binnen nog voordat de live afgelopen was en ik de prijs bekend had gemaakt. Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn boodschap is dan ook: zoek je vuur en passie en ben bereid dat met anderen te delen en onderschat niet dat de inhoud van jouw verhaal life changing kan zijn voor anderen. Project Power haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.

Grietje Wagenaar

Mentor, trainer & Inspirator, www.grietjewagenaar.nl

Dit was precies wat ik zocht. Ondernemen vanuit mijn gevoel, zonder al die regeltjes die iemand anders heeft bedacht.

Ik ging het gesprek met Kelly aan en ik stapte in. De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.

Mariska Petstra

Coach

Op 3 januari startte ik het jaar met mijn workshop Kickstart jouw 2020. Een kickstart voor klanten én voor mijn bedrijf.
Van 6 t/m 14 januari was ik op vakantie en heb tot nu toe al net zoveel klanten gehad als in heel 2019!
In november ben ik gestart met het power & wonder project en sindsdien is mijn bedrijf aan het groeien. Zelfs zodanig, dat ik dit jaar kan stoppen met mijn baan in loondienst en volledig kan doen wat ik wil doen. Hoe tof is dat! Van droom, naar werkelijkheid.

Yvonne Reijnen

Coach & Soulhealer

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! Door heel bewust te zijn van de energie die ik uitzend en waarmee ik wilde werken. Door te delen wie ik ben en wat ik voor een ander kan betekenen stond de deur naar klanten, succes en geluk open.
De 10K is ontstaan vanuit een uitdaging vanuit mijn hart. Het was een week vol plezier en verbinding wat ook nog eens superveel energie gaf. Ik ben van mening dat je uitstraalt wat er vanbinnen gebeurt en dat onze gedachtes het gevoel volgen. De gedachtes die je koppelt aan je doen en laten hebben ervoor gezorgd dat in mijn geval die 10K zijn gemanifesteerd. Met de tips en inzichten van Kelly is de Powervrouw in mij effe fijn wakker geschud en… She will Shine and Sparkle now!
‘Follow your heart and embrace your SpiritSparkle. Let your Power Woman take the lead for she knows the way to your happiness and succes. Never dim your light for it is beautiful and the world needs it’ by Roos

Roos Barquioua

Happiness Medium & Succes Inspirator

Ik heb mee mogen doen met het Project Power. Dat was me wat. Op een positieve manier. Ik raad het dan ook iedereen aan, want wat je in dit traject leert daar heb je wat aan op alle vlakken in je leven en voor de rest van je leven. Een investering in goud, als je het mij vraagt. De inzichten die je opdoet en het innerlijk werk wat daarbij komt kijken is zo waardevol. Een ander element waarin Kelly haar kracht zit, zijn de manifestatie meetings. Dat is pas knallen! Letterlijk meters maken met minimale inspanning, volledig vanuit flow.
Dank je wel lieve Kelly! Ik vond het fijn dat jij mijn reisgenoot was tijdens dit traject en in die periode van mijn leven.
Anneke van Heusden

Branding artist

In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Project Power mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook!

Bianca van As

Medium Spreker en Coach

Het was voor mij thuiskomen. Het is goed om mezelf te zijn en op mijn manier te ondernemen. Door persoonlijk te groeien, is mijn bedrijf gegroeid. Mijn doel heb ik behaald: ik ben mijn bedrijf en alleen die klanten komen naar mij toe die bij mij horen. Bovendien heb ik het vertrouwen en de kracht gekregen om mijn baan op te zeggen, waardoor ik nu veel meer verdien! Dankzij het programma van Kelly Smit ben ik nu vrij.

 

Fatimah Ali

Uitgever, auteur en coach

Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Love it

 

Anneloes Mulder

Massage therapeut

Tijdens het programma heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

Wendy de klerk

Coach

Toen ik Kelly inhuurde als coach, was dat na veel twijfelen. Ik wist niet goed wat ik ermee moest en dacht vooral: is het niet te duur/ben ik het wel waard? Uiteindelijk toch gedaan en wat wás ik blij! Ik leerde een hoop over mezelf (ja, ik ben het wél waard) en leerde vooral mezelf te activeren. Ik durf nu voor mezelf te gaan en dat niet alleen: mijn blog groeit knetterhard. Vorig jaar dacht ik nog: dit kunnen alleen speciale mensen. Kelly leerde me dat het echt niet voor ‘speciale’ mensen is weggelegd, je hebt de juiste mindset nodig. En die komt toch echt vanuit jezelf. Op de dagen dat ik in een dip zit, weet ik mezelf toch weer te activeren. Dit had ik een jaar geleden niet gekund.
Caroline Geven

Tijdens dit half jaar heb ik een heleboel geleerd over creëren en naar mezelf luisteren. Over niet krampachtig gaan zoeken naar antwoorden, maar er ‘gewoon’ voor openstaan. Ik ben flink uit mijn comfortzone gegaan, durf heel zichtbaar te zijn, ik ben gewoon lekker mezelf.

Mijn diensten worden steeds diepgaander en belangrijker, ik heb meer mensen mogen helpen. Ik voel gewoon echt wat ik te doen heb in deze wereld 😀

Ik ben onwijs blij met iedereen die ik heb leren kennen, met alle stappen die ik heb gezet en met de kansen die ik nu zie en ook aanpak!

Dankjewel Kelly, je team en de rest van de groep!

Bonnie van Morst

Interieur styliste

Kelly haar energie is magisch! Dat lukt niet in uit te leggen dat kan je het beste ervaren. Ze zet je aan en raakt de punten aan wat je voor jezelf mag onderzoeken. Een hoge energie frequentie staat hoog boven aan, en dat is voelbaar!

Carola Jobse

Kindercoach

Release your inner power woman. And after that EMBRACE her.
Dit is precies wat Kelly voor mij heeft betekent. Als sterke vrouw, inspireert zij mij om het beste in mij naar boven te halen. Als ik soms het vertrouwen in mijzelf verloor, dan gaf zij mij een liefdevolle schop onder mijn kont en vertelde dat ik vertrouwen moest blijven houden. Zij zag allang wat voor kracht er in mij verscholen lag en ze heeft er ook altijd in gelooft dat ik dat zelf ook zou ontdekken.
Door Kelly haar directheid, daadkrachtigheid en liefdevolle energie en daarnaast haar volle vertrouwen en humor, ben ik gekomen waar ik nu sta.
Het is fijn om iemand te hebben die in je vertrouwt en in je gelooft, vooral als je dat zelfs soms even moeilijk vind. Maar nu weet ik dat ik een wonder woman ben. Ik gedraag mij daarna, sta ergens voor en voel mij ook echt zo. I’m on top of the world en het wordt alleen nog maar beter.

Shyanne Nagtegaal

Confidence Coach

Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn.
Stefanie van der Maas (little spoon)

Kelly is een van de mooiste gidsen op mijn pad. Ze slaat de brug tussen het spirituele leven en het aardse bestaan met succes in beide werelden. Iets wat ik nog niet veel in iemand heb gezien. Haar authenticiteit, openheid, oprechtheid en down to earth eerlijkheid zijn een verademing! Zeker in spiriwiriland. Haar nuchterheid en oprechtheid zijn verfrissend en haar kennis en kunde enorm inspirerend. Dankjewel Kelly dat we een stuk met elkaar mee kunnen reizen en… more magic to come!

Jetkse Tuinstra

Inner Earth

Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.
Britt van de Loo

Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!

Iris Uriot

Relatiecoach

Het gevoel dat ik heb mogen ervaren in Project Power is als een vulkaan die begint te borrelen en op uitbarsten staat. Je voelt gewoon tot in je tenen wat jij in de wereld mag zetten en kan er niet meer omheen: je moet het gewoon doen. Het is geen kwestie meer van willen, want het verlangen is zo ontzettend groot. Je voelt je ontzettend geïnspireerd en je gelooft dat je het kan, waardoor je de daadkracht hebt om echt stappen te zetten.

Kelly laat je ervaren wat voor immense kracht er in jou huist, hoeveel Power jij hebt en wat jouw grootsheid inhoudt. Daarvan is misschien nog wel het belangrijkste dat je onthoudt dat je alleen maar succesvol kunt zijn en dat alle dromen die jij nu hebt al werkelijkheid zijn. ❤️

Rosa Kimberly

Spiritual & Life Mentor with Nature

De waardevolle masterclasses, workshops, powermeetings daar ga ik helemaal van aan.
Alleen al door deze content sta ik volledig in mijn kracht, creëer ik mijn en onze mooiste leven. Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.
Dan heb ik nog niet eens over de online leeromgeving binnen Project Power. Ikzelf ben nog maar op de helft. 😂 Omdat de lives al zoveel in mij heeft ontwaakt. Project Power voelt zo vrij. Ik doe het helemaal vanuit mijn eigen invulling en tijd.

Ik volg mijn hart, waardoor ik hele leuke cliënten mag begeleiden op hun reis. Ontstaan er prachtige samenwerkingen. Ondernemen vanuit intuïtie werkt zo voor mij.

Yvon Boomsema

Therapeut

Toen ik mij aanmeldde bij Kelly was ik op zoek naar handvatten en een basis voor mijn bedrijf. Wat ik uiteindelijk kreeg, was een basis voor het leven! Dankzij Kelly vaart mijn leven en mijn bedrijf nu op mijn eigen innerlijk kompas in plaats van op die van de buitenwereld en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Joany Roje

Orthomoculair voedings deskundige

Kelly weet je als geen ander op een hele fijne en open manier te inspireren, uit te dagen en naar jezelf te laten kijken buiten je comfortzone. Ze is een fijne liefdevolle coach, die eerlijk, oprecht en lekker direct is 😉. Als een echte Powervrouw geeft ze je het vertrouwen en neemt je mee in dit gehele groeiproces, waardoor je pure kracht en energie gaat ervaren. Doordat je zoveel energie en pure kracht ervaart creëer je de mooiste dingen, je voelt plezier in alles wat je doet. Hierdoor ga je weer stralen!! En je bedrijf ook!!

Project Power heeft zovéél voor mij betekend, zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik nu echt wil en waar ik voor sta en hoe ik dit op een mooie manier die bij mij past naar buiten kan brengen. Zo heb ik ook veel geleerd over money & sales en hoe ik daar tegenover stond – niet zo goed kan ik je verklappen🤔. Hier lag voor mij een groot struikelblok. Kelly heeft me door middel van leuke opdrachten laten inzien dat geld maar een ruilmiddel is dat mensen betalen voor je diensten.

Miranda van Dorst

Kindercoach

Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten, met het trekken van de kaarten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Door Kelly en haar Project heeft ze me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij past als gegoten. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling…

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei

Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad, maar die mij wel belemmerden om echt te groeien.

Kim Hendriks

Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

In november 2018 ging ik de samenwerking met Kelly aan. Ik had in mijn ogen nog een bedrijfje. Ik had niet echt een plan of idee hoe ik daar een bedrijf van kon maken. En Kelly leerde me dat belemmeringen van binnen uit komen. Dat als ik mezelf ben en mezelf laat zien, dat daar de rust ligt en dat mensen dat waarderen. Dat ik dan in mijn creativiteit kom en de mooiste dingen kan bedenken. Doordat het traject met Kelly zoveel vruchten afwierp, ik veel meer klanten en inkomsten kreeg heb ik de stap durven wagen om mijn baan op te zeggen en volledig als coach mijn weg te gaan! Mijn bedrijfje is een Bedrijf geworden!

Ik waardeer met name het feit dat Kelly nuchter en gevoelig tegelijkertijd kan zijn en een ontzettende dosis humor heeft! Daarnaast was er wederzijds respect voor elkaar en onze levensovertuigingen. Dat maakte de samenwerking nog beter!

Beatrix Willemse

Wandelcoach