fbpx
In november 2018 ging ik de samenwerking met Kelly aan. Ik had in mijn ogen nog een bedrijfje. Ik had niet echt een plan of idee hoe ik daar een bedrijf van kon maken. En Kelly leerde me dat belemmeringen van binnen uit komen. Dat als ik mezelf ben en mezelf laat zien, dat daar de rust ligt en dat mensen dat waarderen. Dat ik dan in mijn creativiteit kom en de mooiste dingen kan bedenken. Doordat het traject met Kelly zoveel vruchten afwierp, ik veel meer klanten en inkomsten kreeg heb ik de stap durven wagen om mijn baan op te zeggen en volledig als coach mijn weg te gaan! Mijn bedrijfje is een Bedrijf geworden!

Ik waardeer met name het feit dat Kelly nuchter en gevoelig tegelijkertijd kan zijn en een ontzettende dosis humor heeft! Daarnaast was er wederzijds respect voor elkaar en onze levensovertuigingen. Dat maakte de samenwerking nog beter!

Beatrix Willemse

Toen ik Kelly inhuurde als coach, was dat na veel twijfelen. Ik wist niet goed wat ik ermee moest en dacht vooral: is het niet te duur/ben ik het wel waard? Uiteindelijk toch gedaan en wat wás ik blij! Ik leerde een hoop over mezelf (ja, ik ben het wél waard) en leerde vooral mezelf te activeren. Ik durf nu voor mezelf te gaan en dat niet alleen: mijn blog groeit knetterhard. Vorig jaar dacht ik nog: dit kunnen alleen speciale mensen. Kelly leerde me dat het echt niet voor ‘speciale’ mensen is weggelegd, je hebt de juiste mindset nodig. En die komt toch echt vanuit jezelf. Op de dagen dat ik in een dip zit, weet ik mezelf toch weer te activeren. Dit had ik een jaar geleden niet gekund.
Caroline Geven

Niet wetende dat de Power Woman in mij zat, kwam ik mijn comfortzone uit en zette ik stappen mijn nieuwe toekomst in.
Samen met Kelly, omdat ik iemand nodig had die mij de juiste richting opstuurde. De richting die ik wilde bewandelen, maar niet durfde. Onzeker, bang om te falen, iemand die het liefst achteraan stond en spreekangst die overheerste.

Kelly zag vanaf moment één waar mijn sterke punten lagen, hoe de Wonder Woman uit mijn schulp kon kruipen.
Kleine stappen tegelijk, maakte zoveel verschil. Door handvatten aan te rijken, mij het vertrouwen te geven dat ik het kon.
Met alle tips stapte ik mijn allereerste overleg in, zenuwen gierend door mijn lijf, adem in en adem uit….
Waar was ik achteraf bang voor? Ik sprak en had de kennis. Het voelde zo goed! Echt een euforisch gevoel
Energie kwam van alle kanten en heb uiteindelijk de sprong in het diepe gemaakt.

Ik ben gestart met mijn eigen bedrijf! Wie had dat ooit gedacht? Ik kan je verzekeren ik NOOIT!
Maar hier sta ik dan, met mijn rug recht en kin omhoog.

Debbie Neijhoft

Release your inner power woman. And after that EMBRACE her.
Dit is precies wat Kelly voor mij heeft betekent. Als sterke vrouw, inspireert zij mij om het beste in mij naar boven te halen. Als ik soms het vertrouwen in mijzelf verloor, dan gaf zij mij een liefdevolle schop onder mijn kont en vertelde dat ik vertrouwen moest blijven houden. Zij zag allang wat voor kracht er in mij verscholen lag en ze heeft er ook altijd in gelooft dat ik dat zelf ook zou ontdekken.
Door Kelly haar directheid, daadkrachtigheid en liefdevolle energie en daarnaast haar volle vertrouwen en humor, ben ik gekomen waar ik nu sta.
Het is fijn om iemand te hebben die in je vertrouwt en in je gelooft, vooral als je dat zelfs soms even moeilijk vind. Maar nu weet ik dat ik een wonder woman ben. Ik gedraag mij daarna, sta ergens voor en voel mij ook echt zo. I’m on top of the world en het wordt alleen nog maar beter.

Shyanne Nagtegaal

Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn.
Stefanie van der Maas (little spoon)

Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien.
Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.
Britt van de Loo

Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!
Iris Uriot

In 1 woord wauw!, gisteravond was het webinar van Kelly over spiritueel leiderschap. Kelly deed dit weer op haar eigen manier. Heerlijk authentiek en recht voor zijn raap. Niks zweverigs gedoe, maar echt je leiderschap naar een hoger plan brengen. Kortom ik ben weer enorm geinspireerd.
Petra van Noort-riemsdijk

Op 3 januari startte ik het jaar met mijn workshop Kickstart jouw 2020. Een kickstart voor klanten én voor mijn bedrijf.
Van 6 t/m 14 januari was ik op vakantie en heb tot nu toe al net zoveel klanten gehad als in heel 2019!
In november ben ik gestart met het power & wonder project en sindsdien is mijn bedrijf aan het groeien. Zelfs zodanig, dat ik dit jaar kan stoppen met mijn baan in loondienst en volledig kan doen wat ik wil doen. Hoe tof is dat! Van droom, naar werkelijkheid.

Yvonne Reijnen

1 maand onderweg met Kelly 💗

WAUW dat is wat ik er tot nu toe na één maand van kan zeggen, vanaf het moment van aanmelden geen moment spijt gehad! Na een gesprek met Kelly was ik aan boord en vanaf dat moment is de energie aan het stromen. Kelly deelt haar kennis op een prettige manier en weet je daar waar nodig flink te prikkelen tot actie. Wat ze deelt is duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk.

Mijn innerlijke krachtige powerwoman staat weer aan! Ik geniet intens, en ervaar dagelijks de glitter en het geluk in het ondernemen. Mijn passie is terug en ik ben weer aan het stralen wanneer ik mij verbind met mijn clienten, het lesgeven, personal coachen, en mijn mediumschap. Deze weken waren top, en ik ervaar een toename in mijn inkomen door gewoon mijzelf te zijn en content te delen die er toe doet, vanuit mijn hart en niet omdat het moet.

De online oefeningen, modules, video’s en visualisatie houden me bij de les, en dat is voor een creatieve intuïtieve ondernemer zoals mijzelf heel waardevol. Ik ben mijzelf en sta in mijn kracht, ik weet ook waar mijn kracht ligt en heb zicht op het geweldig pad wat voor mij open ligt. Door het omarmen van mijn inner Wonderwoman, ben ik succesvol! Dit weer kunnen ervaren is zo bijzonder gaaf! Kelly heeft mij nu al zoveel inzicht, kracht en inspiratie gegeven en we zijn pas drie maanden onderweg! Het omarmen van mijn powerwoman is voor mij de STAP geweest die ik nodig had om oude belemmerenden overtuigingen echt lostelaten.

Thanks Kelly voor jouw altijd heerlijke energie en spirituele duidelijk no nonsens vibe!

Roos

Heb nu al zoveel geleerd en kunnen toepassen wat ik nooit voor mogelijk had kunnen houden, super gaaf gewoon.
En ik heb tot nu toe (na 6 weken) al 4 nieuwe cliënten die mij bij in behandeling komen, ze vinden het fijn dat ik geen dieet biedt, maar aanpassing in hun eetgewoontes en ze vinden mij gewoon heel eerlijk en puur. Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je een wonder woman bent, maar je bent het ook echt. Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden, het power woman zijn doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik heb bv binnenkort een kennismakingsgesprek met een potentiële cliënt, maar ik ben er nu al van overtuigd dat ze cliënt gaat worden, dat is wat zelfvertrouwen met je doet en ik sta ook echt achter mijn product. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik me een power woman voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou je power woman ontwaken en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

Jose Kerkhof

Het gevoel dat ik heb mogen ervaren in het Power & Wonder Project is als een vulkaan die begint te borrelen en op uitbarsten staat. Je voelt gewoon tot in je tenen wat jij in de wereld mag zetten en kan er niet meer omheen: je moet het gewoon doen. Het is geen kwestie meer van willen want het verlangen is zo ontzettend groot. Je voelt je ontzettend geïnspireerd en je gelooft dat je het kan waardoor je de daadkracht hebt om echt stappen te zetten.
Ze laat je ervaren wat voor immense kracht er in jou huist, wie die Power Woman in jou is en wat haar grootsheid inhoudt. Daarvan is misschien nog wel het belangrijkste dat je onthoudt dat je alleen maar succesvol kunt zijn en dat alle dromen die jij nu hebt al werkelijkheid zijn. ❤️

Rosa Kimberly

“Kelly weet je als geen ander op een hele fijne, open manier, te inspireren, uit te dagen en naar jezelf te laten kijken buiten je comfortzone.

Ze is een fijne liefdevolle coach, die eerlijk, oprecht en lekker direct is 😉. Als een echte powerwoman, geeft ze je het vertrouwen en neemt je mee in dit gehele groeiproces, waardoor je pure kracht en energie gaat ervaren. Doordat je zoveel energie en pure kracht ervaart creëer je de mooiste dingen, je voelt plezier in alles wat je doet. Hierdoor ga je weer stralen!! en je bedrijf ook!!

Het powerwoman project heeft zovéél voor mij betekent zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf, ik heb meer inzicht gekregen in wat ik nu echt wil en waar ik voor sta en hoe ik dit op een mooie manier die mij past naar buiten kan brengen. Zo heb ik ook veel geleerd over money & sales en hoe ik daar tegen over stond, niet zo goed kan ik je verklappen🤔. Hier lag voor mij een groot struikelblok. Kelly heeft me door middel van leuke opdrachten laten inzien dat geld maar een ruilmiddel is wat mensen betalen voor je diensten.

Miranda van Dorst

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn gevoel, intuïtie, mijn hart EN mijn onderbuik. Uit mijn hoofd, in mijn lijf. Concreet heeft me dit nu al vertrouwen in mijn business gegeven. Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door het Power & Wonder Project is er een mega shift gekomen in mijn mindset, laat Kelly me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me zoveel krachtiger. De eerste klanten zijn al een feit. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Kelly heeft me tips gegeven om in contact te komen met mijn doelgroep en de rest gaat haast vanzelf. Je kunt 101 marketing trucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij het Power & Wonder Project voor en ik geloof hier heilig in! En te bedenken dat ik nu middenin het programma zit en nog veel meer lessen te leren heb
Kelly, ontzettend dankbaar voor jouw portie power!

Esther Weijs

Ik had al een aantal jaren een praktijk waarin ik met kinderen en volwassenen “fluister”. Maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar wat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht.
Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en het afgestemd zijn op overvloed.
Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen, die zelfs hun hele gezin en familie mijn praktijk in hebben gebracht. Reden voor mij om nu te brainstormen over een gezinspakket.
Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad.
Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!
Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk, dank je wel, lieve Kelly, voor alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren!

Karin Rossen

- praktijk voor innerlijke Kracht & Rust -