fbpx

Er moet me echt iets van het hart!

Ik zie soms berichtjes voorbij komen van mensen die keihard aan zichzelf twijfelen.. Mensen die struggelen met hun zelfvertrouwen en het geloof of ze er in zullen slagen succesvol te zijn!

Voor deze mensen heb ik onderstaande peptalk geschreven, om jou empowerment te geven. Geschreven vanuit mijn hart ❤

Als jij je onzeker of angstig voelt dan kan ik je gerust gestellen het is normaal. We zijn mensen en deze gevoelens zijn een onderdeel van ons functioneren. Het hoort er nu eenmaal bij.

Het gaat echter om de hoeveelheid gedachten die we eraan besteden.

Hoe meer je erover nadenkt hoe groter de angst en onzekerheid wordt. Je gedachtes voeden dit dus, tot een moment waarop je uiteindelijk aan jezelf gaat twijfelen.

Gedachtes als: Ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit wel? Moet ik niet iets anders gaan doen? Zij is veel beter dat gaat me nooit lukken!

Deze gedachtes zorgen voor twijfel en twijfel zorgt voor onrust, verlies van focus en mindset. Waarom? Omdat je onbewust actief zoekt naar bewijs waarom je het niet zou kunnen, waarom het niet lukt, waarom jij niet goed genoeg bent.
Dit is heel belangrijk sta even stil en ga na in hoeverre jij dit doet…

En helaas wint het negatieve vaak van het positieve. Maar als jij je hier bewust van wordt kun je dit gaan beïnvloeden.

Dus hierbij ook gelijk een uitdaging…

Waarom kan je het wel? Waarom ben je er wel goed in? Wat moet je leren om tot een hoger niveau te komen? Wat heb je nog nodig? Waarom ben je wel goed genoeg?
Nog een hele belangrijke, die persoon waar jij tegen op kijkt en die je onbewust (en onbedoeld) ook intimideert door zijn/haar succes. Haal hem of haar even naar boven in je gedachten. Stel jezelf de vraag wat kan ik van die persoon leren, hoe is hij/zij begonnen? We zijn allemaal ooit ergens vanaf 0 begonnen. Een andere weg is er ook niet.
Beantwoord deze vragen voor jezelf en ga op zoek naar bewijs dat het wel kan. Bewijs wat je helpt om je te focussen. Wat zorgt voor een goede mindset.

Want dit gaat namelijk voor jouw succes zorgen. Geloof in jezelf en een krachtige mindset brengt een mens nog veel verder dan een mooi diploma of een vette bankrekening.

Trust me, ik weet waar ik het over heb, het is geen verhaal uit een boekje maar een persoonlijke ervaring van mij en mijn klanten.

Echt waar er is zoveel mogelijk en je hebt alles in je om het beste uit jezelf te halen.

Ik wens je veel succes, geluk en vertrouwen toe!

Liefs, Kelly

Lees ook eens…

De wet van het afstand nemen in je bedrijf

De wet van het afstand nemen in je bedrijf

De wet van het afstand nemen in je bedrijfIn afstand nemen ligt de wijsheid van de onzekerheid besloten…. Door de wijsheid van de onzekerheid raken we vrij van ons verleden, van het bekende, van de gevangenis van de conditionering. En in onze bereidheid in het...

De wet van het geven in je bedrijf

De wet van het geven in je bedrijf

De wet van het geven in je bedrijfDeze wet wordt ook wel de wet van het geven en ontvangen genoemd. Waar het in de basis om draait is gebalanceerde circulatie. Als we kijken naar de natuurwetten wordt dit ook wel de wet van het middelpunt genoemd. Alles draait van...

De wet van dharma in je bedrijf

De wet van dharma in je bedrijf

De wet van dharma in je bedrijfDeze wet zegt, dat wanneer we in Dharma zijn, we precies doen wat we zouden moeten doen en daarmee onbegrensde overvloed voor onszelf en voor anderen kunnen creëren.  Als alles perfect was zou je nooit kunnen leren en nooit kunnen...