Let’s manifest, Queen!

Misschien wil je wel in een vrijstaand huis in de natuur wonen. De wereld rondreizen. Een boek schrijven en op podia staan. Je soulmate of droompartner vinden. Een succesvol bedrijf manifesteren. Of financiële vrijheid & onafhankelijkheid creëren.

Dankzij het jarenlang bestuderen van de universele wetten en frequenties heb ik geleerd hoe ik mijn dromen en verlangens kon manifesteren. Wat hierboven staat, heb ik allemaal gemanifesteerd in mijn leven. Ik heb het mezelf eigen gemaakt, een practice en mindset ontwikkeld en het is een way of life geworden. Ik ben eeuwig dankbaar voor alles wat het mij gebracht heeft.

Dat gun ik jou ook. Met liefde geef ik je mijn tools en kennis door en daag ik je uit jezelf meer te gunnen, om meer overvloed en vrijheid te manifesteren.

Ik geef al jaren les in manifestatie, afstemming en mindset. Ik weet waar de meeste mensen op vastlopen en dat zijn 3 dingen.

1. Vastlopen in het hoe en niet weten wat te doen.

2. Niet kunnen loslaten en door behoefte aan controle onbereikbaar worden voor manifestaties.

3. Niet kunnen vertrouwen en steeds aan jezelf twijfelen waardoor je continu verschillende signalen uitzendt en ook onbereikbaar wordt voor hetgeen wat je wil manifesteren.

Waardoor je opgeeft wat je echt wil. Dat doe je niet bewust… Je mind zegt dat het niet kan, niet de juiste tijd is of dat het komt door allerlei externe factoren buiten jou (klanten, mensen, geld, tijd). Dus besluit je het te parkeren en berg je het diep vanbinnen op bij de afdeling onmogelijke dromen.

Vervolgens ga je twijfelen over wat je dan echt wil en dat kan je niet vinden. Later wanneer je in een happy flow zit, komt je droom of verlangen weer terug. Dat wat je eerder probeerde te manifesteerde, is echt je verlangen maar je ziet gewoon niet hoe. Met dat hele hoe, het vertrouwen in jezelf, kunnen loslaten en in actie komen; daarmee ga ik je helpen in Manifestatie Queens. Ik ga je een practice leren die je elke dag kunt toepassen. Zodat je precies weet wat je moet doen. Simpel, snel en fun!

Voor de echte manifestatie fans onder ons… Ik heb in dit programma ongelooflijk veel mooie trainingen en masterclass gestopt, zodat je alles leert over manifestatie. Van het zetten van intenties tot manifesteren met frequenties. Van de universele wetten tot het veld van overvloed. 

 

Manifesteren gaat vooral om doen.
Want in het doen, ontvouwt zich de weg.

Inhoud Manifestatie Queens:

Module 1 - Queen van Afstemming & Intenties

Ik help je ontdekken wat je echt wil en leer je hoe je een goede intentie zet, want hier zit zoveel winst in en ik zie dit gedeelte vaak misgaan. Je ontvangt ook een werkboek, video’s en afstemming die je voorbij het niveau van de rationele mind brengt. Dit wordt magisch!

Werkboek t.w.v. 29,95

Video + masterclass t.w.v. 99,00

Afstemming Queen of Your Queendom t.w.v. 49,95

Totale waarde: 178,90

Module 2 - Queen van Manifestatie Practice

Ik leer je dagelijks manifesteren en creëren met mijn ultieme manifestatie practice. Journal work, masterclass en extra video’s. Nooit meer vastlopen op het hoe dan. Precies weten wat je moet doen en werken aan je intuïtie en afstemming. In 20 minuten per dag pas je de practice toe. Super simpel en efficiënt.

Journal t.w.v. 29,95

Masterclass Manifestatie Practice + audio t.w.v. 99,00

Extra video’s t.w.v. 49,95

Totale waarde: 178,90

Module 3 - Queen van Mindset

Een manifestatie mindset is een van de meest belangrijke onderdelen. Ik leer je met mijn eliminatie methode hoe je je overtuigingen zelf weg coacht. Zodat je kunt vertrouwen en loslaten.

Je ontvangt een masterclass, werkboek, het eliminatie protocol en een BONUS workshop.

Eliminatie Methode t.w.v. 34,95

Masterclass Mindset t.w.v. 99,00

BONUS Masterclass Activeer Je Inner Powervrouw t.w.v. 99,00

Totale waarde: 232,95

Module 4 - Queen van Frequenties

Leer alles over frequenties en leer hoe je ze kunt gebruiken tijdens het manifesteren. Hierbij krijg je mijn allerbeste training ever, namelijk de training Manifesteren met Frequenties. Inclusief afstemmingen op de frequentie van overvloed, joy, vertrouwen, kracht & liefde.
Ik gooi er ook nog een dikke BONUS bij! De masterclass Verhoog je Trillingsfrequentie.

Training Manifesteren met Frequenties t.w.v. 149,00

Masterclass Verhoog je Trillingsfrequentie t.w.v. 99,00

4x Afstemming Frequenties t.w.v. 99,00

Totale waarde: 347,00

 

Module 5 - Queen van Business

Leer de universele wetten herkennen en toepassen tijdens het maken van content, sales en business moves. Als je dit spel snapt, kun je alleen nog maar winnen. Inclusief training, audio’s en masterclass.

+ Mijn geld manifestatie experiment waarmee ik in 2020 mijn omzet verdrievoudigde (ook geschikt voor niet-ondernemers). 

Training Ondernemen met de Universele Wetten t.w.v. 149,95

Geld Manifestatie Experiment t.w.v. 99,00

Totale waarde: 248,95

Module 6 - Manifestatie Queen

Boost je manifestatie power! Met mijn afgstemde manifestatie audio’s en power activaties breng je je frequentie omhoog zodat je in resonantie blijft met wat je wil manifesteren. Je leert hoe je fantastische ingevingen downloadt om steeds de juiste stappen te zetten naar je dromen. Hierdoor mis je geen signs en kansen meer en ga je dus veel sneller vooruit!

5x Meditatie voor Manifestatie t.w.v. 99,00

  • Bij elkaar heeft deze training een waarde van 1285,70. Het is het beste van het beste materiaal wat ik in de afgelopen 5 jaar heb ontwikkeld. Dit stel ik nu beschikbaar voor slechts 79,00 excl. btw. Je kunt het zelfs in 2x of 3x betalen. Omdat ik vind dat deze life-changing informatie en tools voor iedereen beschikbaar moet zijn.
  • Mijn teachings zijn net even anders dan anders. Ik werk niet met de Wet van Aantrekking, een bestelling doen bij het universum en positief denken. Ik vind dat het praktisch moet zijn, dat heb ik vertaald in tools en de journal. Daarnaast vind ik dat je ook moet weten waarom iets zo is en leg ik je de achtergrond uit. Het gaat in dit programma om begrijpen én actie.
  • Ik neem je aan de hand mee en verdeel de lessen over een tijdsblok van 3 maanden. Maar je kunt er net zo lang of snel over doen als je wil.
  • Via een app en/of de PC heb je toegang tot de leeromgeving en kun je het programma volgen waar je ook bent. Tijdens het wandelen kun je de audio’s en de masterclasses beluisteren, zo vaak als je wil en wanneer het jou uitkomt.
  • Je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving.
  • Na aankoop heb je direct toegang, je loopt het programma zelfstandig door op eigen tempo.

Let’s manifest!

Kelly Smit

Na het volgen van Manifestatie Queens :

Weet jij alles over manifesteren en hoe je dit kunt toepassen.

Loop je niet meer vast op het hoe en navigeer je met je intuïtie waardoor je steeds stappen blijft zetten.

Weet je wat je moet doen als je het even niet meer weet en leer je terug te keren naar vertrouwen.

Kun je zelf je overtuigingen en negatieve gedachtes elimineren.

Heb je een dagelijkse practice en weet je altijd wat je moet doen.

Je downloadt de meest geweldige ideeën en ingevingen in de visualisaties waarmee je vol gas je creatie en manifestatie power aanzet.

Je hebt vertrouwen in jezelf en meer rust.

Last but not least: je stelt je dromen en verlangens niet meer uit.

Of kies voor het Divine Queens Membership 

Klinkt Manifestatie Queens super goed voor jou, maar zou je mij als mentor erbij willen? Dan is het Divine Queens Membership wellicht passender voor jou. Tijdens dit membership heb je sowieso toegang tot Manifestatie Queens en 2 andere trainingen.

In dit membership draait het om samen manifesteren met het gebruik van je superpowers zoals intuïtie, afstemming, helder weten, etc. Ik leer je die superpowers verder te ontwikkelen. Elke maand komen we bij elkaar in de Goddess Circle om samen af te stemmen en acties te bepalen voor het manifesteren van je verlangens. 

In de Facebookgroep word je manifestatievermogen steeds getriggerd en kun je met gelijkgestemden afstemmen en help ik je met al je vragen. 

 

Wat anderen over mij zeggen:

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben…. ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan…. kan jij het ook!

Maike Liebregts

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk… of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.

Yvon Boomsema

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen

Meer klantervaringen vind je op de pagina testimonials.