fbpx

Creëer samen met mij een zomer vol magie, manifestatie & overvloed!

Misschien wil je wel vrijstaand in de natuur wonen. Reizen rond de wereld. Een boek schrijven en op podia staan. Of wil je je soulmate of droompartner vinden. Een succesvol bedrijf manifesteren of financiële vrijheid & onafhankelijkheid.

Ik heb het allemaal gedaan, ik heb het allemaal gemanifesteerd. Dankzij het jarenlang bestuderen van de universele wetten, frequenties en alles wat ik maar kon leren over manifesteren. Ik heb het mezelf eigen gemaakt, een practice en mindset ontwikkeld en het is een way of life geworden. Ik ben eeuwig dankbaar voor alles wat het mij gebracht heeft.

Manifestatie heeft mij laten beseffen dat alles mogelijk is. Dat ik altijd veel meer kan dan ik denk. Maar niet alleen ik, ook mijn klanten… Door ze uit te dagen het beste te manifesteren, bereiken ze dingen die eerst onmogelijk leken…

 

 

Dat gun ik jou ook. Met liefde geef ik je mijn tools en kennis door en daag ik je uit jezelf meer te gunnen, om meer overvloed te manifesteren.

Want ik gun je de verwondering over je eigen manifestatievermogen en de manifestaties die erdoor uitkomen. Ik kan niet wachten tot de mailtjes binnenkomen van vrouwen die zeggen: “Kelly, dit geloof je nooit… Wat er nu is gebeurd!”

I love that!

So let’s manifest!

Maar eerst moet je weten dat mijn teachings…

Niet de standaard lessen zijn over manifestatie en de Wet van Aantrekking… Ik geloof namelijk dat manifesteren een manier van leven is en niet simpelweg wensen en bestellingen doen. Want dat werkt niet. Dat weet jij ook.

Manifesteren is samenwerken met de niet-fysieke wereld om te kunnen creëren in de fysieke wereld. Het is pure alchemie en het brengt zoveel magie in je leven, maar het nodigt je ook uit om aan jezelf te werken. Want je kunt alleen manifesteren waar je mee in overeenstemming bent. Dat ga ik je leren!

Manifesteren gaat eenmaal makkelijker als je weet hoe het werkt. Hoe het echt werkt, als je de wetten kent en weet wat er nodig is om je energie te shiften naar manifestatie energie toe. Alles is energie…

Daarom heb ik dit programma gemaakt. Omdat ik vind dat we dit op school al hadden moeten leren. Omdat het eeuwenoude mystieke kennis is die terug mag naar de wereld. In mijn opinie zelfs terug MOET. Manifestatie brengt vrijheid en heling. Het zorgt ervoor dat je meer opties dan ooit hebt.

Met dit programma ga je nieuwe deuren voor jezelf open zetten. Ik neem je mee in mijn magische wereld van manifestatie en magie. Droom groots en manifesteer het als de queen die je bent!

Ik besteed extra aandacht aan ondernemen i.c.m. de universele wetten plus het manifesteren van geld!

Deze zomer gaan we voor het manifesteren van overvloed. Tappen we in op de energie van overvloed die in het seizoen hangt en leer ik je hoe je overvloed manifesteert zonder te pushen of hard te werken.

Manifestatie Queens stel ik nu beschikbaar voor een belachelijk lage prijs van €47,- ex btw i.p.v. €147,-

Want ik wil zo graag dat jij:

Je dromen en verlangens kunt manifesteren

In de frequentie van overvloed stapt en het zo manifesteert

Niet meer vastloopt doordat je je afvraagt hoe dan?

Precies weet wat je elke dag mag doen om je manifestatie uit te laten komen

Leert los te laten en vertrouwen hebt in het proces zodat je ook meer lol hebt. Fun is key!

Focus hebt in het proces waardoor je niet meer in je hoofd schiet

Niet keihard hoeft te werken of eerst nog dit of dat moet doen voordat je dromen uit kunnen komen. Alles is mogelijk, juist als je niet weet hoe.

Een queen wordt in manifesteren!

Waarom in de zomer?

Omdat juist in een periode van meer rust en ruimte je de informatie en energie van manifestatie veel beter kunt ontvangen.

Het praktiseren van manifestatie vraagt niet van jou dat je hard werkt. Het vraagt juist van je dat je in een goede energie zit en geniet.

Ik wil je laten ervaren dat je juist heel goed kunt manifesteren als je niet hard werkt. Daarom heb ik bewust voor de zomer gekozen. Deze zomer wordt magisch!

 

Manifestatie Queens kun je volgen via een app, dus je hoeft niet in te loggen in een leeromgeving als je dat niet wilt.

Je kunt het altijd en overal beluisteren en bekijken. In je hangmat, op je luchtbed, in de auto of tijdens het wandelen.

Leer manifesteren als een malle!

In mijn programma Manifestatie Queens leer ik je alle stappen en wetten in het manifestatie proces en help ik je om jouw dromen en verlangens d.m.v. het praktiseren van manifestatie uit te laten komen. 

Ik werk niet met de Wet van Aantrekking, maar met alle universele wetten en ik laat je zien hoe je dit doet. Op een hele praktische manier die je meteen begrijpt en kunt toepassen. Ik neem je aan de hand mee d.m.v. van praktische opdrachten en een wekelijkse dosis inspiratie waarvan je helemaal aangaat!

 

 

Manifesteren gaat vooral om doen. Want in het doen ontvouwt zich de weg. Maar wel vanuit de juiste energie, intentie en een manifestatie mindset. Zonder hard te werken of te pushen (dit werkt just averechts). Ik leer je hoe je jouw focus op de goede plek legt en je je laat leiden door de manifestatie wetten en je intuïtie.

Ik leer je geniale ingevingen downloaden die je helpen om de juiste stappen te zetten in het manifestatieproces.

Wat als je deze zomer vanuit rust en plezier enorm veel overvloed manifesteert? Hoe tof zou dat zijn?

Omdat augustus bij mij in het thema staat van manifestatie heb ik mijn Instagram account omgetoverd tot een manifestatie account. Waarin je mij vragen kan stellen en waarin we met een groep vrouwen gaan manifesteren als een malle. High frequencies this summer!

Ik heb jarenlange ervaring met lesgeven in manifesteren. Ik weet precies waar de meeste mensen tegenaan lopen en dat is het hoe loslaten, vertrouwen en het nemen van de juiste acties. Ik weet hoe je dit aan kunt pakken. Daar heb ik tools voor en die tools kun jij nu ook leren!

Ik ga ervoor zorgen dat jij precies weet hoe je een manifestatieproces doorloopt en wat je wanneer kan doen. Helderheid & actie.

Maar ik leer je ook hoe je je energie hooghoudt en voorkomt dat je in je hoofd gaat zitten. Want alles is energie en energie is alles. Je energie is hetgeen waar je continu mee creëert. Zet je dit in de lift dan groeit je manifestatievermogen.

Manifesteren gaat vooral om doen.
Want in het doen ontvouwt zich de weg.

Kelly Smit

Als je manifestatie nog niet helemaal beheerst, gebeurt er vaak dit:

Je bent helemaal geïnspireerd over manifestatie en je denkt: Yes! Ik pak hem door, ik ga een intentie zetten.

Vervolgens schrijf je deze op, samen met wat ideeën die je erover hebt. Wellicht dat je ook nog de versie van jezelf beschrijft die het al heeft.

En dan ineens na een aantal dagen valt het stil...

Je weet dat je mag vertrouwen en loslaten, maar het lukt niet.

Je zit in je hoofd en je wil niks liever dan je prachtige idee, concept of doel manifesteren, maar het stroomt niet meer.

Hoe dan? Denk je.

De twijfel slaat toe.

Je denkt: Is het wel echt zo goed? Zit iemand hier op te wachten? Wat als… Stel dat….

Je besluit nog een tandje bij te zetten en wat harder te gaan werken. Je vergeet goed voor jezelf te zorgen en rust te nemen en je frequentie gaat omlaag.

Het ego neemt de overhand en je raakt uitgeput. Je bent er klaar mee.

Je laat je prachtige idee, concept of doel varen omdat je niet weet hoe je verder moet.

Zou het niet mooi zijn om te leren hoe je dit anders kan doen? Zodat je jouw idee, concept of doel wél manifesteert.

Manifesteren is echt iets wat je praktiseert, een kwestie van doen. Wanneer je dat leert gaan er deuren open waarvan je het bestaan niet eens wist.

Word The Queen of Manifestation

In Manifestatie Queens leer ik je het volgende:

  • Alle 7 universele wetten en hoe je ze toepast in het dagelijks leven. Met speciale aandacht voor hoe je ze toepast tijdens het ondernemen (denk aan bedrijfsgroei, zichtbaarheid, sales). De universele wetten heb ik voor je naar het ondernemen vertaald.
  • Wat frequenties zijn, hoe je je energie kan shiften en hoe je met frequenties kunt manifesteren.
  • Hoe je kunt afstemmen op frequenties zodat je zaken vanuit de juiste energie kunt aanpakken en je energie kunt shiften naar een manifesterende energie. Heb je een salesgesprek? Stem dan eerst af op de frequentie van overvloed. Ga je een gesprek aan met iemand die jouw grenzen overschrijdt? Stem dan af op de frequentie van kracht. Ben je uitgeput en moe? Stem dan af op de frequentie van joy. Hierdoor kun je jezelf shiften in energie.
  • Mijn ultieme manifestatie practice. Dit is de methode die ik heb ontwikkeld en al jaren aan klanten leer met heel goed resultaat. Het helpt je om focus te houden en dagelijks bezig te zijn met manifestatie waardoor je het proces op gang houdt en er geweldige dingen op je pad komen.
  • Mijn eliminatie methode hoe je jouw beperkende overtuigingen zelf tackelt. Ik leer je hoe je een master over je mind wordt en aan een manifestatie mindset werkt.
  • Hoe je kunt voorkomen dat een negatief stemmetje in je hoofd het overneemt en je omlaag trekt in energie.

Hoe zou het voor je zijn als …

Je weet hoe je van een lage naar een hogere energie kan shiften
Je vertrouwen voelt in jouw manifestatieproces
Je de ‘hoe dan’ vraag kunt loslaten
Je weet hoe je je ego stil kunt krijgen zodat je niet wordt overgenomen door negatieve gedachtes
Je kunt afstemmen op de juiste actie zonder hard te werken of te pushen

Zou hetgeen wat je wilt manifesteren dan lukken?

Inhoud Manifestatie Queens:

Module 1 - Queen van Afstemming & Intenties

Ik help je ontdekken wat je echt wilt en leer je hoe je een goede intentie zet, want hier zit zoveel winst op en ik zie dit gedeelte vaak misgaan. Je ontvangt ook een werkboek, video’s en afstemming die je brengt voorbij het niveau van de rationele mind. Dit wordt magisch!

Module 2 - Queen van Manifestatie Practice

Ik leer je dagelijks manifesteren en creëren met mijn ultieme manifestatie practice. Journal work, masterclass en extra video’s. Nooit meer vastlopen op hoe dan. Precies weten wat je moet doen en werken aan je manifestatie mindset. In 20 minuten per dag pas je de practice toe. Super simpel en efficiënt.

Module 3 - Queen van Mindset

Een manifestatie mindset is een van de meest belangrijke onderdelen. Ik leer je met mijn eliminatie methode hoe je je overtuigingen zelf tackelt. Ik leer je hoe je een master over je mind wordt en aan een manifestatie mindset werkt. Je ontvangt een masterclass, werkboek, het eliminatieprotocol en de BONUS Workshop Activeer je Inner Powervrouw.

Module 4 - Queen van Frequenties

Leer alles over frequenties en leer hoe je ze kunt gebruiken tijdens het manifesteren. Hierbij krijg je mijn allerbeste training ever, namelijk de Training Manifesteren met Frequenties. Inclusief afstemmingen op de frequentie van overvloed, joy, vertrouwen, kracht & liefde.
Ik gooi er ook nog een dikke BONUS bij! De Masterclass Verhoog je Trillingsfrequentie (t.w.v. €99,-)

Module 5 - Queen van Business

Leer de universele wetten herkennen en toepassen tijdens het maken van content, sales en business moves. Als je dit spel snapt, kun je alleen nog maar winnen. Inclusief training, audio’s, masterclass.

Module 6 - Manifestatie Queen

Boost je manifestatie power! Met mijn afgstemde manifestatie audio’s en power activaties breng je je frequentie omhoog zodat je in resonantie blijft met wat je wilt manifesteren.

  • Ik neem je aan de hand mee en verdeel de lessen over een tijdsblok van 3 maanden. Maar je kunt er net zo lang of snel over doen als je wilt.
  • Via de mail ontvang je elke keer een nieuwe les en extra support.
  • Via een app heb je toegang tot de leeromgeving en kun je het programma volgen waar je ook bent.
  • Je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving.

BONUS: nu tijdelijk met support van mij via Instagram. De hele maand augustus en september stel ik mijn DM en account voor je open waar je mij alles mag vragen wat je wilt. Met een groep vrouwen samen manifesteren is magisch en ook goed voor je netwerk en exposure. Dit doe ik eenmalig.

Let’s manifest!

Wat anderen over mij zeggen:

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben…. ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan…. kan jij het ook!

Maike Liebregts

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk… of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! 

Roos Barquioua

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.

Yvon Boomsema

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen

Meer klantervaringen vind je op de pagina testimonials.