Let’s manifest like a Queen!

Jij wilt Next level leren manifesteren. Je hebt de magie er al van ervaren en je wilt meer. Nog beter leren manifesteren.

Je snapt ook dat het een innerlijke spel is. Van het shiften van je mind, je intuitie gebruiken, samenwerken met je gidsen/universum en steeds opnieuw kiezen voor wat je wilt.

I got your back in dit programma.

Dankzij het jarenlang bestuderen van de universele wetten, frequenties en door ervaring heb ik geleerd hoe ik mijn dromen en verlangens kon manifesteren.

Van het realiseren van ons droomhuis tot succesvolle lanceringen. In business en life dus.

Ik heb het mezelf eigen gemaakt, een practice en mindset ontwikkeld en het is een way of life geworden.

Dat gun ik jou ook. Met liefde geef ik je mijn tools en kennis door en daag ik je uit jezelf meer te gunnen, om meer overvloed en vrijheid te manifesteren.

Normaal gesproken teach ik dit alleen in de praktijk tijdens mijn groeps programma’s of exclusieve 1 op 1 coaching. Maar ik wil dit met de hele wereld delen omdat ik weet hoe life-changing het kan zijn.

Manifesteren gaat namelijk niet alleen over manifesteren. De manifestatie is het eindresultaat van ons persoonlijke proces en de stappen de we nemen en de technieken die we daarvoor gebruiken.

Next level manifesteren betekent dat je op persoonlijk level;

1. Snel je mind kan shiften wat ik je ook ga leren in dit programma.

2. Meer op jezelf leert vertrouwen en stopt met steeds aan jezelf twijfelen waardoor je continu verschillende signalen uitzendt en ook onbereikbaar wordt voor hetgeen wat je wil manifesteren. Ik ga leren hoe je nog meer in vertrouwen blijft.

3. Meer kunt varen op je intuitie en afstemming en heel bewust deze superpowers gebruikt om continue je volgende stappen helder te krijgen. Wat ik je uiteraard ga leren.

4. Weet hoe je de juiste keuzes blijft maken zodat je naar je verlangen toebeweegt i.p.v. eraf… Dat gaan we nailen.

5. Dat je leert loslaten, want wat je niet loslaat kan niet groeien…. Ik leer je hoe.

Als je deze 5 punten gaat nailen dan wordt dit een echte game changer voor je. Dan leer je en beter manifesteren maar je bent als mens/ondernemer ook mega gegroeid. 

Denk maar eens na wat zou dit betekenen voor je relaties, gezondheid, geluk, vrijheid en alledaags leven? Het zou een dikke upgrade krijgen toch? 

Voor de echte manifestatie fans onder ons… Ik heb in dit programma ongelooflijk veel mooie trainingen en masterclasses gestopt. Van het zetten van intenties tot manifesteren met frequenties. Van de universele wetten tot het veld van overvloed. Zodat je alles leert over manifestatie maar ook steeds heerlijk geinspireerd wordt en helemaal AAN staat. 

 

Inhoud Manifestatie Queens:

Module 1 - Queen van Afstemming & Intenties

Deze module is MAGIC! Door een visualisatie breng ik je in de ultieme “download stand” waarin je een Quantum Jump naar de toekomst maakt en je gaat zien wat het universum voor jou in petto heeft. Waardoor je ook makkelijk in co-creatie kunt gaan manifesteren. 

Ik help je de perfecte intentie te formuleren, want hier zit zoveel winst in en ik zie dit gedeelte zo vaak misgaan. Je ontvangt ook een werkboek, video’s en afstemming die je voorbij het niveau van de rationele mind brengt. Dit wordt magisch!

Werkboek t.w.v. 29,95

Video + masterclass t.w.v. 99,00

Afstemming Queen of Your Queendom t.w.v. 49,95

Totale waarde: 178,90

Module 2 - Queen van Manifestatie Practice

Ik leer je dagelijks manifesteren en creëren met mijn ultieme manifestatie practice. Journal work, masterclass en extra video’s. Nooit meer vastlopen op het hoe dan. Precies weten wat je moet doen en leren beter te werken met je intuïtie en afstemming. In 20 minuten per dag pas je de practice toe. Super simpel en efficiënt.

Journal t.w.v. 29,95

Masterclass Manifestatie Practice + audio t.w.v. 99,00

Extra video’s t.w.v. 49,95

Totale waarde: 178,90

Module 3 - Queen van Mindset

Een manifestatie mindset is een van de meest belangrijke onderdelen. Ik leer je met mijn eliminatie methode hoe je je overtuigingen zelf weg coacht. Zodat je kunt vertrouwen en loslaten.

Je ontvangt een masterclass, werkboek, het eliminatie protocol en een BONUS workshop.

Eliminatie Methode t.w.v. 34,95

Masterclass Mindset t.w.v. 99,00

BONUS Masterclass Activeer Je Inner Powervrouw t.w.v. 99,00

Totale waarde: 232,95

Module 4 - Queen van Frequenties

Leer alles over frequenties en leer hoe je ze kunt gebruiken tijdens het manifesteren. Hierbij krijg je mijn allerbeste training ever, namelijk de training Manifesteren met Frequenties. Inclusief audio’s die jou leren afstemmenop de frequentie van overvloed, joy, vertrouwen, kracht & liefde.

Ik gooi er ook nog een dikke BONUS bij! De masterclass Verhoog je Trillingsfrequentie die je ook weer helpt makkelijker te manifesteren maar dat niet alleen je krijgt er ook een heel gelukkig leven van… 

Training Manifesteren met Frequenties t.w.v. 149,00

Masterclass Verhoog je Trillingsfrequentie t.w.v. 99,00

4x Afstemming Frequenties t.w.v. 99,00

Totale waarde: 347,00

 

Module 5 - Queen van Universal Business

Leer de universele wetten herkennen en toepassen tijdens het maken van content, sales en business moves. Als je dit spel snapt, kun je alleen nog maar winnen. Inclusief training, audio’s en masterclass.

+ Mijn geld manifestatie experiment waarmee ik in 2020 mijn omzet verdrievoudigde (ook geschikt voor niet-ondernemers).

Training Ondernemen met de Universele Wetten t.w.v. 149,95

Geld Manifestatie Experiment t.w.v. 99,00

Totale waarde: 248,95

Module 6 - Manifestatie Queen

Boost je manifestatie power! Met mijn afgstemde manifestatie audio’s en power activaties breng je je frequentie omhoog zodat je in resonantie blijft met wat je wil manifesteren. Je leert hoe je fantastische ingevingen downloadt om steeds de juiste stappen te zetten naar je dromen. Hierdoor mis je geen signs en kansen meer en ga je dus veel sneller vooruit!

5x Meditatie voor Manifestatie t.w.v. 99,00

  • Bij elkaar heeft deze training een waarde van 1285,70. Het is het beste van het beste materiaal wat ik in de afgelopen 5 jaar heb ontwikkeld. Dit stel ik nu beschikbaar voor slechts 87,00 excl. btw. Je kunt het zelfs in 2x betalen, omdat ik vind dat deze life-changing informatie en tools voor iedereen beschikbaar moet zijn.
  • Mijn teachings zijn net even anders dan anders. Ik werk niet met de Wet van Aantrekking, een bestelling doen bij het universum en positief denken. Ik vind dat het praktisch moet zijn, dat heb ik vertaald in tools, lesmateriaal en de Manifestatie Practice. Daarnaast vind ik dat je ook moet weten waarom iets zo is en leg ik je de achtergrond uit. Het gaat in dit programma om verdieping én actie.
  • Je kunt er net zo lang of snel over doen als je wil.
  • Via een app en/of de PC heb je toegang tot de leeromgeving en kun je het programma volgen waar je ook bent. Tijdens het wandelen kun je de audio’s en de masterclasses beluisteren, zo vaak als je wil en wanneer het jou uitkomt.
  • Je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving.
  • Na aankoop heb je direct toegang, je loopt het programma zelfstandig door op eigen tempo.
  • Voor zowel beginners als gevordere manifestators. 

Let’s manifest!

Kelly Smit

Na het volgen van Manifestatie Queens :

Kan jij next level manifesteren

Weet jij alles over hoe je dagelijks manifestatie kan toepassen

Loop je niet meer vast op het hoe en navigeer je met je intuïtie waardoor je steeds stappen blijft zetten.

Weet je wat je moet doen als je het even niet meer weet en leer je terug te keren naar vertrouwen.

Kun je zelf je overtuigingen en negatieve gedachtes elimineren.

Je downloadt de meest geweldige ideeën en ingevingen in de visualisaties waarmee je vol gas je creatie en manifestatie power aanzet.

Je hebt vertrouwen in jezelf en meer rust.

Last but not least: je stelt je dromen en verlangens niet meer uit.

Wat anderen over mij zeggen:

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben…. ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan…. kan jij het ook!

Maike Liebregts

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk… of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.

Yvon Boomsema

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen

Meer klantervaringen vind je op de pagina testimonials.