De Kracht van de Vrouw

Workshop van 9 februari 2021
De Kracht van de Vrouw door Bianca van As

We starten met een meditatie waarin alle maskers wegvallen en jij kennis maakt met jezelf in je puurste vorm. Als vrouw ben jij in het bezit van een ontembare scheppende kracht. Ik ga je leren hoe jij deze kracht in het dagelijks leven kunt gebruiken op de manier die bij jou past.

Ik ben Bianca van As, 44 jaar. Al zolang als ik me kan herinneren, weet, hoor, voel en zie ik meer dan anderen doen. Als kind zijnde vond ik dat normaal. Ik had er ook een term voor “slapen met mijn ogen open”. Ik ben dankbaar voor het feit dat dit stukje er in mijn jeugd gewoon mocht zijn. Het werd niet ontkend. Dankbaar voor alle mensen die op het juiste moment op mijn pad kwamen en me mijn weg hebben getoond. Dit alles heeft mij gevormd tot het medium wie ik nu ben.

Mijn passie voor voeding is op net zo’n natuurlijke manier ontstaan. Als je lichaam anders reageert, ga je op zoek naar wat wel bij je past. Uiteindelijk resulteerde dit in de opleiding tot Orthomoleculair Voedingsspecialist.
Alles komt samen in Gegrond Gezond. Ik werk vanuit Liefde en Respect voor alles wat leeft op en in Moeder Aarde. Dat is mijn kernwaarde.

Neem ook eens een kijkje op mijn site of socials:
Website: www.gegrondgezond.nl
Facebook: https://www.facebook.com/gegrondgezondnl
Instagram: https://www.instagram.com/gegrondgezond/