Gratis inspiratie & goodies

Audio afstemmen op je business

Wat heeft jouw business je te vertellen?

In deze audio neem ik je mee naar verschillende facetten in je business; klanten, omzet, sociale media, mindset en het delen van je boodschap. Door af te stemmen op al deze elementen ontvang je wijsheid die je met je rationele mind nooit kunt verkrijgen.

Laat deze wijsheid niet liggen en stem af. Je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt!

The Abundance Show 

Vier dagen lang inspiratie voor veel meer omzet, geld & happy vibes.

Kelly Smit Podcast | Persoonlijke & spirituele ontwikkeling

Ontdek hoe je manifestatie praktiseert en doet.

Leer hoe je je business kan runnen buiten de kaders.

Hoor hoe je je mind kunt shiften om steeds weer op een nieuw level te komen.

Download samen met mij de tofste ideeën voor je business.

Gratis afstemmingen via de mail

Iedere maand ontvang je van mij een energyreading waarin ik intune op de collectieve energie en onze rol daarin als leraren, mentors en creatievelingen.

Daarin deel ik een aantal afgestemde boodschappen en lees ik de energie die ik vervolgens vertaal naar onze processen.

Daarnaast verstuur ik (bijna) elke week een artikel over manifesteren, business, mindset of alle drie tegelijkertijd… Ik laat me leiden door mijn afstemming met maar 1 doel: jou inspireren om te groeien als leraar & mentor en om daarmee heel veel mensen te helpen.  

7 magische manifestatie dagen

Zit jij boordevol dromen en ben je net als ik enorm gepassioneerd over manifesteren, intuïtie en afstemming? Wil je groeien als manifestator en je manifestatiepower groots aanzetten?

Dan ga ik je deze 7 dagen geweldig vinden. Verwacht niet dat je alleen maar info krijgt over bestellingen doen, the LOA of positief denken. Wij gaan veel verder dan dat… Mijn teachings zijn niet de standaard teaching over manifestatie.

Deze 7 dagen zijn een cadeau van mij aan jou en er zitten geen kosten aan verbonden. Ik stel het tijdelijk gratis beschikbaar.

Kelly Smit Businesscoach & spiritueel leraar