fbpx

Gratis inspiratie & tools

7 magische manifestatie dagen

Manifesteren gaat niet alleen over resultaten. Manifesteren gaat ook over vertrouwen, ontvankelijkheid, dichtbij jezelf blijven, afstemmen, intuïtie en vertrouwen. Precies dit ga ik je laten ervaren in mijn 7 magische manifestatie dagen.

Download ze hier gratis om je manifestatie practice naar een hoger niveau te brengen.

Audio afstemmen op je business

Gratis Facebook groep Powervrouwen & Manifestatie ladies

Facebookgroep voor vrouwen die bezig zijn met persoonlijke & spirituele ontwikkeling. In deze groep organiseer ik allerlei leuke dingen en voorzie ik je van heel veel inspiratie.

Audio meditatie voor kracht

Gratis afstemmingen via de mail

Ik vind afstemmen het mooiste wat er is en vooral op groepen. Dus met heel veel liefde stuur ik jou ook mijn afstemming via de mail. Ongeveer 2x per maand. Je ontvangt hierbij een prachtige illustratie en een tekst, die precies op dat moment van toepassing is. Daarnaast zet ik in de mail nog wat hulpmiddelen en tools die je bij deze afstemming kunt gaan gebruiken. Hierbij kun je denken aan een meditatie, zoals afstemmen op je business of een behulpvolle podcast of een blog of iets anders.

Kelly Smit Podcast | Persoonlijke & spirituele ontwikkeling

In deze podcastshow vertel ik je van alles over mindset, ego, manifesteren, intuïtie, flow en nog zoveel meer! Ik help vrouwelijke ondernemers om hun eigen power aan te zetten, bezield te ondernemen en daarbij gebruik te maken van hun eigen talenten, creativiteit en intuïtie. Ver voorbij de gebaande “regels en kaders”.