Manifestatie

De manifestatie kan er zomaar heel anders uitzien dan je dacht. Wellicht heb je iets veel beters gemanifesteerd of misschien is het niet gelukt. 

Manifesteren kan iedereen leren, het is niet moeilijk maar ook niet makkelijk. Niet makkelijk omdat we onze mind onder controle moeten houden, onszelf moeten leiden en ervoor moeten zorgen dat we in de basis al succesvol leven. Het zijn zaken die iedereen kan. Kind kan de was doen, maar toch zie ik maar heel weinig mensen die dit echt ten volste beheersen.

Waarom? Je hele ego-systeem roept nee, deze wil niet in het nu zijn. Wil de dingen niet anders en stimuleert tot zorgen en niet loslaten. Oftewel alles wat een manifestatie vertraagt of zelfs teniet maakt, maar iedereen kan het. Je creëert je eigen werkelijkheid. Er is niks buiten jou, alles gebeurd binnen jou en de buitenwereld is slechts een reflectie jij hebt alles in je, alles wat je nodig hebt. Leer jezelf te leiden, leef succesvol en volg de stappen op. Maak er een prioriteit van, neem de mindset aan dat je de beste wordt in manifestatie. Zie alles als een kans om het te leren en dan word jij een master in manifestatie.