Divine Queens Membership een poortaal naar je dromen van vrijheid, overvloed en het leiden van een betekenisvol leven.

Jij hebt prachtige dromen en verlangens. Misschien wil je vrijstaand in de natuur wonen. Reizen en een boek schrijven. Of je bedrijf naar nog grotere hoogtes brengen. Een ding is zeker, jij wilt vrij zijn om te doen wat je wilt en leven in overvloed.

Creëer samen met mij en andere Queens je mooiste leven door manifestatie, mindshifts en het gebruiken van je superpowers (o.a. afstemming + intuïtie).

Op jouw manier. No rules allowed…. Jij mag jezelf toestemming geven om volledig je eigen pad te lopen. 

Want jij bent een Queen. Een vrouw die wil leven op haar voorwaarden en kan doen wat ze wil, wanneer ze dit wil, hoe ze dat wil en waar.  Jij verlangt naar ongelimiteerde vrijheid en overvloed. En je weet dat het kan, je gelooft dat het voor jou mogelijk is. Hoe dat weet je misschien niet maar dat is ook niet belangrijk, jij downloadt liever afgestemde acties om je dromen waar te maken en werkt ondertussen aan jezelf.

Jij weet dat jij zelf The Portal bent tot al je wildste dromen en verlangens.

 

 

 

Dit is jouw Queens versie waar je naartoe wilt:

Kelly Smit

Een vrouw die (financieel) vrij en onafhankelijk is om te doen wat ze wilt. Wanneer ze dat wil, waar, en met wie.

Een vrouw die straalt en een magnetisch effect heeft op anderen. Mensen willen graag bij haar zijn, door haar zijn.

Ze heeft een gezonde dosis zelfliefde en gunt zichzelf overvloed, liefde en plezier.

Ze leeft haar leven op haar voorwaarden, omringt zich met mensen waar ze samen de mooiste tijd mee creëert. Ze geeft graag maar nooit ten koste van zichzelf, haar grenzen zijn duidelijk.

Als Queen is ze gepassioneerd, creatief en ongetemd. Ze durft zich te laten zien en heeft maling aan alle standaardregels. Ze creëert zelf haar eigen regels.

De Queen heeft de sleutel tot eeuwenoude magie en wijsheid en gebruikt deze bron als zelf-empowerment. Die wijsheid deelt ze graag met anderen want alles wat ze zelf heeft bereikt gunt ze anderen ook.

Ze laat zich niet tegenhouden door de limiteringen van haar mind of door anderen. Ze gaat voor haar dromen en verlangens zelfs als dat betekent dat ze met volle angst vooruit moet. Ze heeft de moed om ondanks haar angst of struggles toch te kiezen voor wat voor haar juist voelt.

Ze gebruikt haar Divine Superpowers om te manifesteren waar ze van droomt. Haar intuitie, afstemming, helder zien/weten zijn haar belangrijkste gereedschap waarmee ze navigeert naar haar dromen en verlangens.

Met het Divine Queens membership gaan we voor overvloed, dromen, vrijheid en inspiratie. 

Hoe gaan we dat doen? Supersimpel eigenlijk. Door onze manifestatiepower aan te zetten, mindshifts te nemen, af te stemmen en door afgestemde acties te nemen en te manifesteren.

Let’s go Queen samen met een groep high frequency Queens ( i don’t do dramaqueens) gaan we geweldige dingen doen!

We gaan aan de slag met je superpowers want die kun je nog zoveel verder ontwikkelen. Denk aan automatic writing, helder zien, horen, voelen, afstemming en creatie. All the good stuff....

Deze Divine Superpowers zetten we aan het werk met mijn speciaal ontwikkelde tools.

We zetten die manifestatiepower aan!

We duiken diep in zelfliefde, zelfwaardering en zelfzorg want zonder dat kun je niet manifesteren. It's practice. Dit ga je ownen.

We tunen in op overvloed & vrijheid en trekken het naar ons toe. Niet door harder te werken of te trekken. Been there done that.

Self- empowerment & mindshifts die hoef ik niet uit te leggen want jij snapt meteen hoe belangrijk het is.

Intentie van Divine Queens 

Ik ben dit membership gestart omdat ik zoveel mogelijk Queens wil helpen om hun dromen te verwezenlijken. Om een overvloedig, vrij en betekenisvol leven te leiden.

Ik dacht zelf vaak ik zou iets moeten maken waarbij je continue wordt herinnerd aan manifestatie keuzes maken, je mind shiften en durven los te laten. Omdat we dit vaak vergeten. Deze universele waarheiden waarvan je denkt oh ja en je meteen een shift maakt die zijn goud waard. In dit membership ga ik dus steeds je manifestatiepower triggeren, waardoor jij continue keuzes maakt die je naar je dromen en verlangens toe brengen i.p.v. eraf.

Elke maand weer ga ik je verrassen…. Het beste in je triggeren en je pure magie laten ervaren. Mijn content is afgstemd op de groep en bedoeld om het beste in je naar boven te halen. Na 6 jaar  lesgeven en honderden ondernemers en particulieren  te hebben geholpen op het gebied van omzet, mindset, afstemming en manifestatie weet ik precies wat ervoor nodig is om iemand aan te zetten.

En wanneer je aanstaat dan vlieg je. You know the feeling.

Dit membership is  voor jou als jij:

N

Ambitieus en eigenzinnig bent 

N

Wilt leren afstemmen als nooit tevoren. Vanuit fun en ease. 

N

Zelfbewust bent en spirituele + persoonlijke ontwikkeling noodzakelijk vind voor je groei en het waarmaken van je dromen en verlangens. 

N

Houd van doorpakken, vaak aan 2 woorden al genoeg hebt en altijd bereid bent om bloedeerlijk te zijn naar jezelf. 

N

Jezelf op een dieper level wilt gaan waarderen. Nog meer van jezelf wilt houden en jezelf nog meer wilt gunnen. 

N

Niet zit te wachten op een coach die je continue verteld wat je moet doen. Maar iemand wilt die een ruimte faciliteert waarin jij op je best kunt zijn en keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. 

N

De joy voelt wanneer je deze pagina leest en je je erdoor voelt aangetrokken. 

N

Dit is voor zowel ondernemers als voor ambitieuze vrouwen in loondienst. Waar het om gaat is dat je dromen hebt en die wilt gaan manifesteren. 

Kelly Smit | Spiritueel Business Coach

Wat klanten over mij zeggen:

“Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. 

Bianca van As

“Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie vol, er de meest mooiste manifestaties ontstaan. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed uit.”

Joyce van Gelder

“Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar

“When women tune in together they create instant magic on earth.”

De overvloed van het Divine Queens Membership 

Direct toegang tot de online academie in Huddle. Deze kun je ook gebruiken middels een app op je telefoon waardoor je er altijd en overal bij kunt. Tijdens het wandelen, stofzuigen, op reis of in de auto.

Met daarin de volgende inhoud:  souljourneys, manifestatie rituelen, afstemtools (bijv divine timing) , manifestatie tools en nog zoveel meer. De online academie wordt maandelijks aangevuld.

Al mijn betaalde online trainingen staan in dit membership! 

Manifestatie Queens t.w.v. 149,- waarin je leert manifesteren zonder het hoe te weten. 

The next level you training waarin je leert welke stappen je op persoonlijk en energetisch vlak mag zetten om tot je volgende level te komen. Met een waarde van meer dan 699,-

The Superpower Training waarin je leert welke superpowers je hebt (afstemmen, intuitie, helder weten/voelen/zien/horen. Je leert ze nog verder te ontwikkelen en in te zetten voor business & life. t.w.v. 149,-

In tune with Abundance t.w.v. 787,- In deze training leer je hoe je je mind en energie kunt instellen voor meer overvloed en zo dus meer overvloed gaat ontvangen. 

Upgrade your energy t.w.v. 79,- die je gaat helpen om je energetisch meer fit te voelen, in je eigen energie te blijven en minder gevoelig te zijn voor de energie van anderen. 

Monthly Abundance

Iedere maand krijg je een mail met daarin nieuwe content. Een souljourney, manifestatie ritueel en een speciale afgestemde boodschap + opdracht voor het manifesteren van je dromen en verlangens.

Verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen in de besloten facebookgroep van divine queens onder de bezieling van Carola Jobse, de community manager. Ik heb strenge regels, dus in mijn groepen is er 0 negativiteit. Only high vibes! Ik ben daar om te inspireren,  je aan te zetten,uit te dagen en om antwoord te geven op je vragen. 

The Goddess Circle

Een terugkerende maandelijkse online bijeenkomst voor de Divine Queens. Waarin we gezamenlijk afstemmen, een souljourney maken en helderheid verkrijgen. We downloaden afgstemde acties voor het waarmaken van je dromen en verlangens. Zo houd je de focus erop en manifesteer je sneller en makkelijker. Je brengt meteen je divine superpowers in de praktijk. Leren door te doen. 

Na de afstemming is er tijd om te delen en om vragen te stellen. 

Alle Goddes Circles worden opgenomen en direct in de facebookgroep geplaatst.

De Thema weken

Elk seizoen is er een themaweek waarin we de hele week intensief samenwerken en we gaan afstemmen en onze skills verder ontwikkelen. Deze weken zijn magisch, transformerend en geven een manifestatieboost aan je dromen en verlangens. 

Op 30-1 starten we met de week of abundance waarin ik je ga leren hoe je meer overvloed aantrekt in je leven. 

Mystery gifts…

Hier ga ik nog niks over verklappen maar je zult regelmatig iets ontvangen.

Plus extra’s want ik houd van geven en ik ben regelmatig in een hele gekke bui!

Altijd korting op programma’s en events en als eerste de mogelijkheid om je aan te melden.

Vanaf slechts 119,- excl. btw per maand is dit allemaal van jou gedurende je membership. Check hieronder de acties waarmee je korting krijgt.

Ready for your Queendom Queen?

Praktische info

N

Starten kan direct. Na aankoop ontvang je inlog gegevens en een uitnodiging voor de facebookgroep. 

N

Je hebt toegang tot de content tijdens je deelname aan het membership. Je hebt ook toegang tot de content van voor je deelname. 

N

De planning staat in Huddle en via de mail wordt je op de hoogte gehouden van updates, meetings en workshops. 

N

Opzeggen kan uiterlijk een week voordat je membership wordt verlengd. Een mailje met daarin opzeggen is voldoende. 

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

Yvon Boomsema

Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte. En met welk resultaat? Ik durf er geen eens antwoord op te geven. Maar nu is het anders…

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

Maike Liebregts

Investering voor het Divine Queens Membership

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Ik ben geen ondernemer kan ik ook meedoen?

Zeker! Als jij je herkent in deze pagina en vol gaan wilt gaan voor je dromen en verlangens ben je welkom. De content is gericht op manifesteren, overvloed, vrijheid, afstemmen, zelfliefde, zelfwaardering en zelfzorg.

Wat houdt de community in?

De community is een extra voor de Divine Queens in het membership. Het is een plek waar je kunt samenkomen en ervaringen, gedachtes, tips en kennis kunt uitwisselen met elkaar als je dit leuk vindt. Carola Jobse is de community manager en het aanspreekpunt daar. Ik deel volop inspiratie en triggers om je te helpen je dromen te manifesteren. 

Wat bereik ik met dit membership

Dit membership zorgt ervoor dat je nog meer en beter gaat leren afstemmen en je intuitie gaat gebruiken. Door de tools in de leeromgeving leer je het meer inzetten. Door de goddescircle, souljourney’s  en afgestemde boodschappen ga je de verdieping in met je afstemming. Hierdoor ga je meer informatie doorkrijgen en breng je tijd door met je ziel. Het is iets mystieks en echt voor vrouwen die weten dat ze een gave en een superpower hebben en deze nog veel verder willen ontwikkelen naar excellent niveau. 

Wat krijg ik precies als ik dit membership afneem?

 

 • Je krijgt iedere maand een afgestemde boodschap + opdracht
 • Ritueel voor manifestatie
 • Goddess Circle meeting + Q and A met mij als je coach 
 • Toegang tot alles in de online academie
 • Manifestatie Queens t.w.v. 149,- waarin je leert manifesteren zonder het hoe te weten. 

  The next level you training waarin je leert welke stappen je op persoonlijk en energetisch vlak mag zetten om tot je volgende level te komen. Met een waarde van meer dan 699,-

  The Superpower Training waarin je leert welke superpowers je hebt (afstemmen, intuitie, helder weten/voelen/zien/horen. Je leert ze nog verder te ontwikkelen en in te zetten voor business & life. t.w.v. 149,-

  In tune with Abundance t.w.v. 787,- In deze training leer je hoe je je mind en energie kunt instellen voor meer overvloed en zo dus meer overvloed gaat ontvangen. 

 • Elk kwartaal een workshop over Divine Superpowers/manifestatie
 • Elk kwartaal een thema week waarin we met een thema aan de slag gaan met thema’s op het gebied van geld, overvloed, mindset, afstemming en persoonlijke groei.
 • Community in een fb groep onder leiding van Carola Jobse.
 • Mogelijkheid om daar aan mij je vragen te stellen.
 • Mystery gifts…
Kan ik ook losse onderdelen van het Membership kopen?

Een aantal van de losse trainigen zijn ook te koop op de website. Maar die losse training ontvang je automatisch wanneer je je aanmeld voor het membership.

Voor wie is dit?

Voor Queens die een leven vol vrijheid, betekenis, (zelf)liefde, overvloed willen manifesteren en begrijpen dat ze zelf de brug vormen hiernaar toe. Voor vrouwen die dit pad willen lopen middels innerlijk werk, afstemming, superpowers en manifestatie. Voor doorpakkers en actienemers. 

Kan ik het Membership ook weer opzeggen?

Dat ligt aan je abonnement. Een kwartaalabonnement zeg je maandelijks op door maximaal 7 dagen voor je abonnement afschrijving ons te mailen dat je wilt opzeggen. Je hoeft hier geen reden voor op te geven, een mailtje is voldoende. Let op: zonder opzegging wordt het automatisch verlengd.

Een jaarabonnement neem je voor een jaar af. Nadat het jaar is afgelopen kun je opzeggen. Wanneer je dit niet opzegt, wordt het automatisch verlengd. Opzeggen kan 7 dagen voor de abonnement afschrijving, dan stoppen we je abonnement.

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruikmaken van alle tools en meekijken. Doe wat goed voelt voor jou.

Wat als ik niet bij de Goddess Circle of workshops kan zijn?

Van alles wordt een opname gemaakt en die wordt in de online academie in Huddle geplaatst. Voor de Q&A bij de Goddess Circle kun je van tevoren je vragen mailen. Ook als je er niet bij bent, beantwoord ik je vragen.

Voor de workshops en divine feminine weken geldt hetzelfde. Alles wordt opgenomen en in Huddle geplaatst.

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.
Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! Door heel bewust te zijn van de energie die ik uitzend en waarmee ik wilde werken. Door te delen wie ik ben en wat ik voor een ander kan betekenen stond de deur naar klanten, succes en geluk open.

Roos Barquioua