Wachtlijst Programma The Abundance Codes

Op 18-3-23 start mijn nieuwe project “the abundance codes”.

Waarin overvloed en geld centraal staat. Een programma wat niet alleen draait om business en bedrijfsgroei maar juist om jou, jouw skills en de energie die je uitzend. Meer omzet en overvloed is een innerlijke weg met een uiterlijk resultaat. In dit programma gaan we ervoor zorgen dat je omzet door het dak vliegt zonder maar 1 uur meer te werken. 

Als je een duurzame groei wilt maken met jezelf en je business dan is dit voor jou. Als je ook nog eens alle oldschool strategiën en marketings trucjes gebaseerd op pijn en angst wilt laten varen dan is het helemaal voor jou.

In dit programma ga je je verkoop rocken vanuit afstemming en authenticiteit.

Onderin vind je de megavoordelen van de interesselijst maar eerst vertel ik je liever meer over het programma en waarom ik het ga doen. 

Voorafgaand aan dit programma wilde ik iets maken wat ervoor zorgt dat vrouwen een vrij, overvloedig en gelukkig leven kunnen leiden. Ik wilde je de persoonlijke en energetische skills leren die leiden tot meer overvoed. Maar ik wilde vrouwen ook leren verkopen als de beste maar niet vanuit angst, tekort of push. Juist vanuit verbinding, overvloed en de liefde voor je missie. Vanuit afstemming meer geld genereren. 

Toen ben ik gaan afstemmen met de volgende vraag: wat kan ik creëren waardoor deze vrouwen niet groeien maar evolueren? Wat kan ik creëren waardoor er voor hen een omgeving ontstaat die het allerbeste uit hen haalt?

 

Antwoord: een exclusief programma waarin je leert overvloed te zijn en te handelen vanuit overvloed want dit is de enige weg om duurzaam meer overvloed te creeren.

Al snel kwamen de 7 pijlers van de Abundance Codes tevoorschijn.

De 7 pijlers die ik hieronder kort zal uit leggen.

Pijler 1 Abundance Mindset
Pijler 2 Abundance energie activeren
Pijler 3 De energetics achter je acties begrijpen en optimaliseren naar overvloed
Pijler 4 afgestemd verkopen & afgestemde prijzen
Pijler 5 Afgestemde sales en marketing (zonder regels)
Pijler 6 Show me the money opschalen naar meer geld

De high frequency lifestyle. Veel meer tijd voor jezelf en je ontwikkeling. Werken met slimme systemen en trucjes die ervoor zorgen dat je in minder tijd veel meer kan doen. Zodat je niet afhankelijk bent van “hoge energie” of het “helemaal voelen” om optimaal te kunnen presteren. Tools die je helpen om te focussen zodat er veel meer van de grond komt. Zodat wat er in jou zit eruit kan komen. Ik werk nog maar 12-16 uur per week en ik krijg nu meer voor elkaar dan toen ik nog 40 uur werkte.

Voor alle duidelijkheid dit wordt geen programma; werk minder vraag meer, want daar geloof ik niet zo in. Ik wil echt dat je alles op jouw manier doet en met mijn teachings voor jezelf helder hebt wat werkt voor mij?

Pijler 7 Overvloed op alle vlakken - nooit meer teveel en te hard werken

Dit is het programma wat ik zelf had willen volgen.

Toen ik nog niet wist dat ik vanuit afstemming de beste verkoop moves kon maken.

Toen ik nog niet wist dat meer omzet genereren een inside job is. 

Toen ik nog niet wist dat het droomhuis in de natuur binnen handbereik was.

Toen ik nog niet wist dat ik het hoe niet hoefde weten om te bereiken wat ik wilde.

Toen ik nog niet wist dat het niet raar was om zo vaak moe en overprikkeld te zijn omdat ik op een verkeerde manier werkte.

Toen ik nog niet wist dat ik helemaal niet zoveel moeite hoefde te doen voor meer klanten en omzet. 

Alles wat ik niet wist, kan jij binnenkort wel weten. Samen ga je sneller en bereik je veel eerder de plek waar je wilt zijn.

Gun jij jezelf meer overvloed op het gebied van geld?

Maar ook op alle andere vlakken, me-time, rust, tijd met je dierbaren en doen waar jij van houd?

Overige info

Aantal plekken
Op dit moment ben ik bijna klaar met de bouw van dit programma en zit ik in de afrondingsfase. Ik weet nog niet precies hoeveel plekken ik vrij heb. Er zijn geen ongelimiteerde plekken.

Investering
Het is geen high end programma van 10.000,- maar ik vraag wel een goede investering die je eventueel in termijnen kunt betalen. Dit programma moet je niet zien als kosten maar als een investering voor meer omzet.

Wat gebeurt er als ik mijn email-adres aan je geef Kelly?
Dan krijg je een mailtje van mij uiteraard en krijg je als eerste alle info over het The Abundance Codes via de mail. Wanneer ik de deuren open heb je ook als eerste de mogelijkheid om een Abundance Call aan te vragen. Je inschrijven op de lijst betekent niet dat je meedoet het betekent alleen dat je meer wilt weten, het is dus geheel vrijblijvend.

****Voordeel van de interesselijst****
Wanneer je op de interesselijst staat ben je verzekerd van een plekje in the abundance codes wanneer we samen besluiten dat je meedoet (zie uitleg hieronder).  And last but not least… Een dikke vette korting op het programma alleen voor mensen op de interesse lijst.

Niet direct te koop
Het programma is niet direct te koop er zit een selectieproces aan vast. Onze energie moet een match zijn en het moet jou helpen om je dromen en verlangens waar te maken. Dit omdat ik een high frequency groep wil creëren en omdat ik wil dat je goede resultaten behaald. Dit programma is niet voor iedereen. Voorwaarde is dat je geen starter meer bent en al klanten hebt.

Open up to your true powers and purpose