De deuren van project power zijn tijdelijk geopend!

Ben je geïnteresseerd in Project Power? Supertof, maar het project is niet direct te koop en het is ook niet voor iedereen .. Boek hieronder een powercall zodat we vrijblijvend in gesprek kunnen gaan. Het gesprek duurt 30 minuten en als we het samen voelen dan kunnen we een samenwerking aangaan! Maar eerst gaan we kijken wat jij graag wilt en of we die match voelen. Ik geef je sowieso een aantal tips mee die je meteen kunt uitrollen. Na het versturen van het formulier neemt Yvonne zsm contact met je op om een gesprek in te plannen.

Project Power 

Jij weet dat er nog veel meer in je zit. Je droomt van een succesvolle praktijk waarin je dagelijks kan doen waar jij goed in bent. Anderen helpen om hun leven mooier te maken. Zodat ze kunnen zijn wie ze echt zijn. Want je weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is. Jij hebt een missie en jij hebt hier werk te doen.

Dit is een programma voor ondernemers die willen ondernemen op hun eigen manier. Die expressie willen geven aan hun bedrijf voorbij de marketing kaders en strategieën. Want jij past niet in een standaard maatpak. Jij wilt excelleren in manifestatie, creatie en mindset.  

Herken jij je in het volgende:

 • Je loopt vast in alle marketing en strategie kaders en vraagt je af of het niet anders kan. 
 • Je zou veel meer mensen willen helpen maar je hebt nog niet genoeg klanten en je loopt vast op “hoe” je meer klanten kan kriigen.
 • Marketing daar krijg je jeuk van jij wilt gewoon mensen inspireren maar je vraagt je af hoe, zonder hoog van de toren af te blazen. 
 • Je houd niet van regels en “moeten”. Je wilt het ondernemen graag op jouw manier doen, maar je weet niet goed wat je eigen weg daarin is, je bent nog zoekende wat bij jou past. 
 • Je vindt verkopen nog een beetje eng en je wilt al helemaal niet “de vervelende verkoper” uithangen en mensen pushen.
 • Maar je wilt wel mensen helpen dus je weet dat je deze skills zou moeten gebruiken. Maar hoe doe je dat op een authentieke manier vanuit verbinding? Die bij jou past?
 • Je wilt hartstikke graag groeien maar dat stemmetje in je hoofd gilt soms zo hard dat het je in de weg staat. Wie zit er op mij te wachten, kan ik die prijs wel vragen en hoe dan? speelt regelmatig door je hoofd. 
 • Je krampeert bij het uitschrijven van je ideale klant en het inspelen op hun pijn. Je wilt het anders doen. Je wilt anderen inspireren en helpen.
 • Je vindt down to earth spiritualiteit heel belangrijk en wilt dit graag combineren met het ondernemerschap.
 • Het is voor jou belangrijk dat de dingen die je doet, dat je die ook echt voelt. Zonder dat gevoel kun je moeilijk in actie komen. Maar wanneer je het voelt ga je als een trein.

Bekijk in deze video de ervaring van mijn klanten

Geniaal ondernemen met creatie manifestatie en een power mindset als basis

Ondernemen kun je op verschillende manieren doen. De meest gebruikte manier is via de marketing en strategie kaders, maar ik vind dit nogal old school en niet meer van deze tijd. Waarschijnlijk als jij dit leest val jij onder de categorie ondernemers die niet gedijt in kaders. Die niet in hokjes en labels denkt. En waarschijnlijk voel jij al heel je leven dat je anders bent. Jij bent wakker, je intuïtie voel je steeds beter en je hebt een hogere mate van zelfbewustzijn ontwikkeld. Dat jij bent gaan doen wat je nu doet is geen toeval. Je hebt zelf een grote doorbraak in je leven gehad en vanuit daar is de behoefte en de missie ontstaan om te doen wat je nu doet.

Voor heel veel ondernemers zoals ik werken de marketing en strategie kaders niet. Ik ben ook ooit op deze manier begonnen omdat ik dacht dat het dé manier was. Nadat ik instapte in een high end business coach programma raakte ik mezelf volledig kwijt. Na een periode van het niet weten, twijfelen en dingen doen waar ik niet blij van werd had ik een soort van breakdown en liep ik volledig vast. Na die periode ben ik alles anders gaan doen en ben ik alle kaders, marketing en strategie plannen los gaan laten en ben ik buiten de kaders om gaan ondernemen. Ik ben er niet alleen in gaan ondernemen, ik ben er ook in gaan excelleren. Ik vind dit geniaal ondernemen, omdat je 100% jezelf kan zijn zonder regels. Omdat je vanuit creatie, afstemming en intuïtie supersnel stappen kunt gaan zetten en je eigenlijk heel weinig nodig hebt om grote successen te behalen. Je kunt gedag zeggen tegen (ingewikkelde) strategieën en lanceringen waar je het benauwd van krijgt.

Ik onderneem vanuit creatie, afstemming en intuïtie. Ik heb geen duidelijke strategie en marketingplan. Ik stem af op wat ik te doen heb en ben ondertussen heel goed geworden in manifesteren. Mijn intuïtie is mijn innerlijk kompas en raadgever. Voordat je denkt Kelly voor jou is het makkelijk, think again …. Toen ik net begon met ondernemen had ik 0 kennis van ondernemen. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik kende ook geen ondernemers, ik had ook geen startkapitaal of netwerk. Ik begon met niks.

Geniaal ondernemen en je eigen power aanzetten. Dat is wat ik mijn klanten ook leer en bij elke ronde van Project Power laten ze verbluffende resultaten zien! Zo draaide Roos vanuit het niets een lancering van 10k, verdrievoudigde Mariette haar klantenbestand en startte Yvonne haar eigen holistisch centrum. Nu denk je misschien zover ben ik nog lang niet, maar dat is wat hun ook dachten toen hun begonnen aan Project Power. Hun hadden dit ook nooit verwacht en toch hebben ze het gedaan. En wat hun kunnen kan jij ook, want we hebben allemaal toegang tot dezelfde potentie. Er zit zoveel meer in je dan je nu denkt en als mentor zie ik het als mijn taak om jou te helpen het allerbeste uit jezelf te halen op een manier die bij jou past.

Tijdens de power party’s, live dagen, in de groep en tijdens de trainingen tune ik op je in en geef ik je mijn allerbeste advies en tips voor jou. In Project Power zijn wij er voor jou, je bent geen nummer, je bent voor ons een waardevolle klant en onderdeel van onze soul family.

Daarnaast krijg je de ruimte en alle tools om jezelf te vinden en expressie te geven aan jezelf in je bedrijf. Dat doe je samen met een groep geweldige vrouwen die precies zoals jij denken en voelen. Een deelname aan het Project betekent jezelf leren kennen en excelleren op een heel nieuw level, thuis komen bij jezelf. 

Let’s cut the crap, jij weet dat je veel meer kan en deze manier van ondernemen resoneert 100% met jou. Je voelt het tot in je tenen en je weet dat je hiermee zou kunnen gaan excelleren in impact, omzet en vertrouwen. Pak ‘m door en vraag hier direct jouw powercall aan.

 

 

 

Wat deze Powervrouwen over Project Power zeggen:

Ik ben in november gestart met Project Power en dat is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

Mariëtte Lammers

Het traject heeft me tot nu toe 6 cliënten opgeleverd voor een langdurig traject, 5 voor minimaal een half jaar en 1 voor een jaar. Ze vinden het fijn dat ik geen dieet bied, maar aanpassing in hun eetgewoontes en ze vinden mij gewoon heel eerlijk en puur.

Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol Power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden, met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld binnenkort een kennismakingsgesprek met een potentiële cliënt, maar ik ben er nu al van overtuigd dat ze cliënt gaat worden. Dat is wat zelfvertrouwen met je doet en ik sta ook echt achter mijn product. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel Power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die Power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

Jose Kerkhof

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! Door heel bewust te zijn van de energie die ik uitzend en waarmee ik wilde werken. Door te delen wie ik ben en wat ik voor een ander kan betekenen stond de deur naar klanten, succes en geluk open.
De 10K is ontstaan vanuit een uitdaging vanuit mijn hart. Het was een week vol plezier en verbinding wat ook nog eens superveel energie gaf. Ik ben van mening dat je uitstraalt wat er vanbinnen gebeurt en dat onze gedachtes het gevoel volgen. De gedachtes die je koppelt aan je doen en laten hebben ervoor gezorgd dat in mijn geval die 10K zijn gemanifesteerd. Met de tips en inzichten van Kelly is de Powervrouw in mij effe fijn wakker geschud en… She will Shine and Sparkle now!
‘Follow your heart and embrace your SpiritSparkle. Let your Power Woman take the lead for she knows the way to your happiness and succes. Never dim your light for it is beautiful and the world needs it’ by Roos

Roos Barquioua

Happiness Medium & Succes Inspirator

Ik had al een aantal jaren een praktijk waarin ik met kinderen en volwassenen “fluister”. Maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar dat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht.

Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en het afgestemd zijn op overvloed. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen, die zelfs hun hele gezin en familie mijn praktijk in hebben gebracht. Reden voor mij om nu te brainstormen over een gezinspakket.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!

Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk, dank je wel, lieve Kelly, voor alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren!

Karin Rossen

Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust

De waardevolle masterclasses, workshops, powermeetings daar ga ik helemaal van aan.
Alleen al door deze content sta ik volledig in mijn kracht, creëer ik mijn en onze mooiste leven. Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.

Dan heb ik nog niet eens over de online leeromgeving binnen Project Power. Ikzelf ben nog maar op de helft. 😂 Omdat de lives al zoveel in mij heeft ontwaakt. Project Power voelt zo vrij. Ik doe het helemaal vanuit mijn eigen invulling en tijd.

Ik volg mijn hart, waardoor ik hele leuke cliënten mag begeleiden op hun reis. Ontstaan er prachtige samenwerkingen. Ondernemen vanuit intuïtie werkt zo voor mij.

Yvon Boomsema

Op 3 januari startte ik het jaar met mijn workshop ‘Kickstart jouw 2020’. Een kickstart voor klanten én voor mijn bedrijf. Van 6 t/m 14 januari was ik op vakantie en heb tot nu toe al net zoveel klanten gehad als in heel 2019! In november ben ik gestart met Project Power en sindsdien is mijn bedrijf aan het groeien. Zelfs zodanig, dat ik dit jaar kan stoppen met mijn baan in loondienst en volledig kan doen wat ik wil doen. Hoe tof is dat! Van droom, naar werkelijkheid.

Yvonne Reijnen

Foto’s van powervrouwen uit project power

Waar sta je na deelname aan Project Power?

N

Een geheel nieuw level in zelfvertrouwen en het vertrouwen in je eigen vermogens.

N

Je intuïtie is je succes navigator geworden.

N

Je creëert met ziel en zaligheid en zet moeiteloos en snel stappen.

N

Je hebt veel meer klanten en hele leuke samenwerkingen.

N

Je laat je niet meer tegenhouden door gedachtes als:

• Ben ik wel goed genoeg?
• Wat als …
• Hoe dan? (Ja, dat is ook een overtuiging)
• Wie ben ik om … te doen of te zeggen?
• Zit er wel iemand op … te wachten?
N

Je kent je eigen talenten en super powers en bereikt hier grote successen mee.

N

Je maakt online/offline veel meer impact met je boodschap.

N

Je voelt je van waarde.

N

Je frequentie gaat omhoog.

N

Je hebt meer energie en tijd voor jezelf.

N

Je doet de dingen vanuit de juiste energie, waardoor je sneller succes hebt.

N

Je intuïtie creatie en manifestatie vermogen zitten op een excellent level.

 

Dit programma is geen quick fix, maar een geheel nieuw level in leven, ondernemen, creëren en manifesteren. Je gaat dingen doen die je doodeng vindt, maar met steun van mij en de groep toch doet. Je gaat merken dat je niet hard hoeft te werken of veel moeite hoeft te doen. Oftewel: welkom in mijn wonderlijke wereld van creatie, manifestatie en power mindset!

Voor wie is dit?

 • Voor (beginnende) ondernemers met een eigen praktijk die nog niet het aantal klanten helpen die ze zouden willen helpen.

 • Je hebt wel al wat klanten gehad.

 • Je hebt een website, social media kanaal en KvK inschrijving.

 • Voor onderneemsters die persoonlijke ontwikkeling als een levensstijl zien en leergierig zijn. Die nooit en te nimmer in de slachtoffer rol schieten, maar in de spiegel durven te kijken en aan zichzelf willen werken.

 • Je hebt grote ambities en geweldige dromen zoals het starten van een spiritueel/holistisch centrum, je eigen school beginnen, een boek schrijven, internationaal gaan, of gewoon een heel groot bedrijf met een dikke vette omzet.  

 • Je voelt je geroepen, hebt een sterke missie en wilt iets moois op de wereld zetten en achter laten.

 • Je bent een creatieve denker en je wilt alles op jouw manier doen, ver weg van de kudde. Je gaat je hele leven als naar links waar andere naar rechts gaan.  

 • Voor ondernemers die 100% gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen ook al weten ze niet hoe.

 • Voor ondernemers die bereid zijn buiten hun eigen comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen.

 • Kortom jij wilt gewoon gaan knallen en groeien met je bedrijf zodat je kan doen wat je hier te doen hebt.
 • Je bedrijf is geen hobby, je wilt écht iets serieus neerzetten.

Wat krijg je allemaal als je meedoet aan Project Power?

 

Toegang tot the Power Academy

 • Levenslange toegang
 • Een leeromgeving vol met werkboeken, masterclasses, filmpjes, opdrachten en visualisaties.
 • Je vindt hier alles op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling zoals: mindset, manifesteren, creatie, intunen en afstemmen & innerlijk werk.
 • Alles is te volgen in jouw eigen tempo, dus je wordt niet overladen en je hoeft jezelf niet over de kop te werken. 
 • Je vindt hier praktische informatie met betrekking tot ondernemen waarin ik je leer om vanuit afstemming en creatie content te maken, sales te doen, het creëren van een stroom aan klanten en het aantrekkelijk neerzetten van je aanbod.
 • Dé combinatie van persoonlijke ontwikkeling, creatie, afstemming en business. Je krijgt dus geen strategie of een marketingplan toegereikt, maar ik leer je hoe je zelf helder krijgt wat te doen, wanneer en hoe je daar op korte termijn successen mee boekt.
 • Alles in deze Academy is bedoeld om het goud uit jou te halen en je manifestatie vermogen een boost te geven.
 • De waarde van de Power Academy is 1499,00

 3 super waardevolle online trainingen door mij gegeven

 • Master Your Mind: ik leer je mijn speciale methode om je angsten en onzekerheden te elimineren, waardoor jij met gemak nieuwe klanten gaat aantrekken.
 • Sales creatie & afstemming: sales en lanceren voelen hierna als een creatie proces en niet als moeten.
 • Manifesteren als een malle met je business: leer hoe je op de meest simpele manier kunt manifesteren en dit meteen kan toepassen in de praktijk. Na het volgen van deze training heb je het hele spel van manifesteren door, wat je direct terugziet in je bedrijf.
 • De waarde van deze 3 trainingen is 2249,00

The genius art factory

 • The genius art factory is een online plek waarin ik je leer creëren, afstemmen en intunen. Oftewel: geniaal ondernemen. Het is een creatie fabriek die je kunt gebruiken voor: Content schrijven, je boodschap helder krijgen, met je intuïtie een strategie uitrollen, sales, lanceren, afstemmen op frequenties, inspiratie proces op gang krijgen, je creatie/ manifestatie vermogen vergroten, website teksten schrijven, het upgraden of creëren van een aanbod & het bouwen van funnels.

Toegang tot 6x online power en inspiratie party met Q&A

 • Deze party’s worden gegeven via zoom
 • Kan je er niet bij zijn, dan kun je de opname terugkijken en het antwoord op je vragen zo toch ontvangen.
 • Tijdens deze party’s brengen we allemaal iets inspirerends in en verbinden we met elkaar als gelijkgestemde en voeren we mooie gesprekken.
 • Iedereen mag zijn vragen en feedback aan Kelly stellen.
 • Deelname hieraan is 100% inspirerend en zet je in een high energy waardoor je makkelijker en sneller stappen gaat zetten.
 • In deze party’s bespreken we alles van challenges tot manifesteren en van sales tot het maken van content.
 • De waarde van deze 6 power party’s is 1200,00

Extra masterclasses van andere inspirerende ondernemers waarvan ik zelf heel veel heb geleerd

 • Relatiecoach Iris Uriot leert je hoe je in relaties krachtig kunt communiceren en bij jezelf kunt blijven zodat je meer ruimte hebt voor jezelf en je bedrijf. (twv 200 euro)
 • Medium Noor van Veldhoven begeleidt mij al 2 jaar in mijn spirituele ontwikkeling en afstemmingsvermogen. Zij gaat je in een 2-tal sessies helpen om je af te stemmen op je business en op je klanten. (twv 300 euro)
 • Creativeling Corianne Vogelaar (werkzaam bij Simone Levie) leert je hoe je uit flow teksten schrijft in een tweetal workshops. 

3 live momenten

 • 1 live dag (geheel verzorgd op locatie in Hellevoetsluis) waarin je je bedrijf naar het volgende level tilt en gaat finetunen. Deze dag staat in het teken van creatie en manifestatie. Waarin je je veel verder gaat verdiepen in tools als intuïtie, creatie en manifestatie en waarin ik je moeiteloos leer ondernemen vanuit flow.
 • 1 Business power live dag verzorgd door Kelly Smit. We gaan aan de slag met het creëren (of upgraden) van je aanbod en originele ideeën om aan klanten te komen en jouw potentiële klanten te inspireren. Deze dag is geheel verzorgd op locatie in Hellevoetsluis.
 • 1 live dag verzorgt door Yvonne Reijnen, inner power coach van Project Power. Yvonne gaat je helpen doormiddel van opstellingen om expressie te geven aan jezelf binnen je bedrijf. Je gaat connecten met de leraar in je, met je zielsmissie, alles bedoeld om je eigen geluid te vinden en jezelf goed te kunnen uiten met je bedrijf zodat je uniek en onderscheidend bent. In de middag staat er een creatieve workshop op de planning om dit vorm te gaan laten geven.  Dit is next level content creatie zoals je nog nooit gedaan hebt. Deze dag is geheel verzorgd op locatie in Hellevoetsluis.
 • Tijdens deze live dagen is er voldoende ruimte voor persoonlijke vragen en 1 op 1 feedback.
 • De waarde van deze live dagen is 3000,-

Deelname aan de powerclub

 • Van maandag tot vrijdag heb je Yvonne Reijnen als innerpower coach van Project Power die tot je beschikking staat. Ze helpt je op het gebied van persoonlijke spirituele ontwikkeling en business.
 • Elke donderdag ben ik aanwezig in de groep waarin ik je coach en steeds terugbreng naar je essentie zodat je de juiste keuzes maakt. Dit brengt je weer sneller naar groei en succes.
 • De powerclub is een besloten facebook groep met duidelijke regels en 0 negativiteit of geklaag. Het is een plek waar je in hoge energie kunt zijn met gelijkgestemden, waarbij je ongelimiteerd over jouw ideeën, visie en ervaringen kunt praten zonder het gevoel te hebben dat je anders bent. Hier ben je niet anders, hier ben je allemaal vrijwel hetzelfde. Bij ons kun je gewoon jezelf zijn en je ambities doelen en successen delen. Zo vaak en zoveel als je wilt.
 • De vorige deelnemers ervaarde de groep als een warm bad waaruit ze inspiratie empowerment en onderlinge steun konden halen.
 • Uit deze groep zijn talloze vriendschappen en samenwerkingen ontstaan.
 • De groep zorgt ervoor dat je niet meer vastloopt omdat je continu de gelegenheid hebt om te sparren, je vragen te stellen en je een mentor en coach tot je beschikking hebt die je helpen om het beste uit jezelf te halen.
 • Ik ga je natuurlijk ook verrassen met extra content.
 • Deze community heeft een waarde van 99,00 per maand.

De meditatie- & visualisatiebibliotheek

 • Deze meditatie en visualisatiebibliotheek is een ondersteuning voor je spirituele ontwikkelingsproces.
 • Je vindt hier audio’s, visualisaties en meditaties die je helpen om je krachtig te voelen, uit het ego te stappen, geld te manifesteren en er zitten een aantal prachtige soul journey’s bij.
 • De waarde van deze bibliotheek is 249,00

Dit alles heeft bij elkaar een waarde van € 9.196,00!!!

Project Power is  € 4.997,00

Betaling in termijnen is mogelijk. 

Nu tijdelijk met nog 2 dikke bonussen met een waarde van 498,00

Bonus 1 t.w.v. 249,00

De training ‘Ondernemen met de Universele Wetten’ waarin ik je leer hoe je deze wetten moet gebruiken om succes te boeken. Ik leer je wat manifesteren daadwerkelijk inhoudt en hoe je deze skill onder de knie krijgt.

Bonus 2 t.w.v. 249,00

De snelcursus ‘Uit loondienst’. Met behulp van deze videoworkshop reik ik je aan praktisch plan aan om uit loondienst te gaan en jouw ware passie te gaan volgen.

Veelgestelde praktische vragen

Hoelang duurt het programma?

9 maanden, omdat het 9 maanden duurt om iets nieuws volledig tot leven te brengen.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan, je kunt in 1x betalen in 3x 6x of 9x (als je voor de keuze 6 of 9 termijnen kiest dan betaal je 10% extra vanwege administratie en boekhouding)

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan project power?

Dat is voor iedereen verschillend want in principe ga je gewoon door met ondernemen, maar gebruik je daar bepaalde tools voor. De meeste mensen zijn ongeveer 2 tot 2,5 uur per week bezig met het bijwonen van trainingen en doen van opdrachten etc.

Wat voor mensen zitten er in project power?

Alleen vrouwen tussen de 35 & 55 jaar (met hier en daar een uitschieter).

Wanneer zijn de live dagen, de trainingen en de power party’s

De data ’s zijn nu nog niet bekend, maar dit is altijd doordeweeks en overdag op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Hoe snel heb ik mijn investering terugverdient?

Bij de een is dat na 1 maand en bij de ander na 6 maanden.

Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het eng om te investeren

Het is ook eng om te investeren, maar als dit alles met je resoneert en je voelt het, weet dan dat dit je succes alleen maar gaat versnellen en dat het aan de achterkant alleen maar geld oplevert.

Wat als ik erin zit en ik vind het echt niks omdat het me niet verder helpt?

Als je binnen 1 maand geen resultaten behaald, geen persoonlijke groei hebt en daarnaast kunt aantonen dat je de opdrachten wél hebt gedaan en het je geen geld heeft opgeleverd, dan kun je uitstappen.

Power Call

Ben je geïnteresseerd in Project Power? Supertof, maar het project is niet direct te koop en het is ook niet voor iedereen .. Boek hieronder een powercall zodat we vrijblijvend in gesprek kunnen gaan.

Het gesprek duurt 30 minuten en als we het samen voelen dan kunnen we een samenwerking aangaan! Maar eerst gaan we kijken wat jij graag wilt en of we die match voelen. Ik geef je sowieso een aantal tips mee die je meteen kunt uitrollen. Na het versturen van dit formulier neemt Yvonne zsm contact met je op om een gesprek in te plannen.

11 + 4 =

Wat deze Powervrouwen over Project Power zeggen:

In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Project Power mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook! 

Bianca van As

Ik ben steeds meer mijzelf aan het worden en vind steeds meer rust in mijzelf. Een echte verkoper ben ik niet en ik vind dat zelfs moeilijk. Zo kregen we op een gegeven moment een challenge van Kelly om nieuwe klanten te manifesteren. We moesten dit doen op een manier die bij je past. Ik had mezelf het doel gesteld om 2 nieuwe klanten binnen te halen, dat lukte eigenlijk zonder moeite en het werden er al vlot 4.

Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een nieuw programma te lanceren. Ik maakte een aankondiging op Facebook dat ik op een bepaald tijdstip live zou gaan en uitleg zou geven over dat nieuwe programma. Toen het tijdstip naderde werd ik zenuwachtig, maar ik had geleerd dat dicht bij mijzelf blijven de sleutel was. Ik ging een aantal meditaties van Kelly luisteren tot het moment daar was en ging online. Een spraakwaterval kwam los, ik deelde oprecht mijn passie en vergat nota bene mijn aanbod te vertellen. Maar toch had ik de eerste aanmeldingen al binnen nog voordat de live afgelopen was en ik de prijs bekend had gemaakt. Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn boodschap is dan ook: zoek je vuur en passie en ben bereid dat met anderen te delen en onderschat niet dat de inhoud van jouw verhaal life changing kan zijn voor anderen. Project Power haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.

Grietje Wagenaar

Mentor, trainer & Inspirator, www.grietjewagenaar.nl

Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door Project Power is er een megashift gekomen in mijn mindset, laat Kelly me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij Project Power voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdien ik bijna drie keer zo veel als vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!
Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige , www.fitviafood.nl

Het gevoel dat ik heb mogen ervaren in Project Power is als een vulkaan die begint te borrelen en op uitbarsten staat. Je voelt gewoon tot in je tenen wat jij in de wereld mag zetten en kan er niet meer omheen: je moet het gewoon doen. Het is geen kwestie meer van willen, want het verlangen is zo ontzettend groot. Je voelt je ontzettend geïnspireerd en je gelooft dat je het kan, waardoor je de daadkracht hebt om echt stappen te zetten.

Kelly laat je ervaren wat voor immense kracht er in jou huist, hoeveel Power jij hebt en wat jouw grootsheid inhoudt. Daarvan is misschien nog wel het belangrijkste dat je onthoudt dat je alleen maar succesvol kunt zijn en dat alle dromen die jij nu hebt al werkelijkheid zijn. ❤️

Rosa Kimberly

Spiritual & Life Mentor with Nature

Kelly weet je als geen ander op een hele fijne en open manier te inspireren, uit te dagen en naar jezelf te laten kijken buiten je comfortzone. Ze is een fijne liefdevolle coach, die eerlijk, oprecht en lekker direct is 😉. Als een echte Powervrouw geeft ze je het vertrouwen en neemt je mee in dit gehele groeiproces, waardoor je pure kracht en energie gaat ervaren. Doordat je zoveel energie en pure kracht ervaart creëer je de mooiste dingen, je voelt plezier in alles wat je doet. Hierdoor ga je weer stralen!! En je bedrijf ook!!

Project Power heeft zovéél voor mij betekend, zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik nu echt wil en waar ik voor sta en hoe ik dit op een mooie manier die bij mij past naar buiten kan brengen. Zo heb ik ook veel geleerd over money & sales en hoe ik daar tegenover stond – niet zo goed kan ik je verklappen🤔. Hier lag voor mij een groot struikelblok. Kelly heeft me door middel van leuke opdrachten laten inzien dat geld maar een ruilmiddel is dat mensen betalen voor je diensten.

Miranda van Dorst

Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten, met het trekken van de kaarten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Door Kelly en haar Project heeft ze me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij past als gegoten. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling…

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei

Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien.

Kim Hendriks

Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction