fbpx

Project Power Vrouw

Jij weet dat er nog veel meer in je zit. Je droomt van een succesvolle praktijk waarin je dagelijks kan doen waar jij goed in bent. Anderen helpen om hun leven mooier te maken. Zodat ze kunnen zijn wie ze echt zijn. Want je weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is. 

Dit is een programma voor ondernemers die willen ondernemen op hun eigen manier. Die expressie willen geven aan hun bedrijf voorbij de marketing kaders en strategieën. Want jij past niet in een standaard maatpak. 

Herken jij je in het volgende:

 • Je loopt vast in alle marketing en strategie kaders en vraagt je af of het niet anders kan. 
 • Je zou veel meer mensen willen helpen maar je hebt nog niet genoeg klanten en je loopt vast op “hoe” je meer klanten kan kriigen.
 • Marketing daar krijg je jeuk van jij wilt gewoon mensen inspireren maar je vraagt je af hoe, zonder hoog van de toren af te blazen. 
 • Je houd niet van regels en “moeten”. Je wilt het ondernemen graag op jouw manier doen, maar je weet niet goed wat je eigen weg daarin is, je bent nog zoekende wat bij jou past. 
 • Je vindt verkopen nog een beetje eng en je wilt al helemaal niet “de vervelende verkoper” uithangen en mensen pushen.
 • Maar je wilt wel mensen helpen dus je weet dat je deze skills zou moeten gebruiken. Maar hoe doe je dat op een authentieke manier vanuit verbinding? Die bij jou past?
 • Je wilt hartstikke graag groeien maar dat stemmetje in je hoofd gilt soms zo hard dat het je in de weg staat. Wie zit er op mij te wachten, kan ik die prijs wel vragen en hoe dan? speelt regelmatig door je hoofd. 
 • Je krampeert bij het uitschrijven van je ideale klant en het inspelen op hun pijn. Je wilt het anders doen. Je wilt anderen inspireren en helpen.
 • Je vindt down to earth spiritualiteit heel belangrijk en wilt dit graag combineren met het ondernemerschap.
 • Het is voor jou belangrijk dat de dingen die je doet, dat je die ook echt voelt. Zonder dat gevoel kun je moeilijk in actie komen. Maar wanneer je het voelt ga je als een trein.

Ondernemen als een Powervrouw

Ondernemen kun je op verschillende manieren doen. Een voorbeeld is via de marketing en strategie kaders. Waarschijnlijk als jij dit leest val jij onder de categorie ondernemers die niet gedijt in kaders. Die niet in hokjes en labels denkt. En waarschijnlijk voel jij al heel je leven dat je anders bent. Jij bent wakker, je intuïtie voel je steeds beter en je hebt een hogere mate van zelfbewustziijn ontwikkeld. Dat jij bent gaan doen wat je nu doet is geen toeval. Je hebt zelf een grote doorbraak in je leven gehad en vanuit daar is de behoefte en de missie ontstaan om te doen wat je nu doet.

Voor veel van deze ondernemers en ook voor mij werken de standaard marketing en strategie kaders niet. Je ideale klant uit je hoofd beschrijven lukt nog wel maar het echt voelen, dat gebeurd niet. Een strategie bedenken levert ook niet op wat je hoopte dat het zou doen. Maar wat dan wel? Want als je succesvol wilt worden moet je toch het beste funnel hebben, je ideale klant haarscherp op je netvlies en een superstrakke strategie? Dat doen de “grote namen” toch ook?

Nee dat hoeft dus niet. Dit is slechts een manier van ondernemen. Voor alles heb je meerdere manieren dat geld ook voor ondernemen.

Ik onderneem vanuit creatie, afstemming en intuitie. Ik heb geen duidelijke strategie en marketingplan. Ik stem af op wat ik te doen heb en ben ondertussen heel goed geworden in manifesteren. Mijn intuitie is mijn innerlijk kompas en raadgever. Toen ik net begon met ondernemen was dit mijn manier en na 5 maanden kon ik mijn baan in loondienst al opzeggen. 10 maanden later had ik mijn investeringen terug verdiend en had ik een succesvol bedrijf. Terwijl ik 0 kennis had van ondernemen. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik kende ook geen ondernemers, ik had ook geen startkapitaal of netwerk. Ik begon met niks.

Na die succesvolle periode (die voor mij niet succesvol maar toevallig voelde). Ben ik gaan ondernemen vanuit marketing en strategie kaders omdat ik vond dat het zo zou moeten. Ik vond dat ik een duidelijk plan en een goede strategie nodig had.

Maar dat liep verkeerd af. Ik raakte mezelf volledig kwijt, liep vast en het ondernemen werd steeds meer een strijd. Ik voelde het niet wat ik deed en was continue op zoek naar antwoorden. Maar omdat ik mezelf daarvoor niet serieus nam en mijn succes als geluk afwimpelde raakte ik het contact met mezelf kwijt.

Op een dieptepunt liet ik alles los en ging ik 2 weken niets doen (wat heel moeilijk was). In dit loslaten ontving ik nieuwe inzichten en zag ik in dat ik was gaan ondernemen op een manier dit niet bij mij paste. Ik besloot toen dat ik mij volledig over ging geven aan het zoeken en omarmen van mijn manier. Denken maakte plaats voor voelen en meten is weten voor een helder weten. Ik kreeg de flow weer terug, mijn omzet verdubbelde en ik had de tijd van mijn leven.

Dat is nu precies wat ik mijn klanten ook leer. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches, trainers, therapeuten, mentors en counselors. Het zijn mensen die wakker zijn, een link hebben met spiritualiteit en en voelen dat ze hier belangrijk werk te doen hebben. Ik leer ze hoe ze succesvol kunnen ondernemen op hun eigen manier. Ik leer ze creëren, afstemmen en ik daag ze uit. Elke week opnieuw. Daarnaast leer ik ze manifesteren, want als je dat kunt, kun je alles.

In het Project krijg je alle ruimte om aan jezelf te werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen. Bedrijfsgroei ontstaat pas na persoonlijke groei.

Daarnaast krijg je de ruimte en alle tools om jezelf te vinden en expressie te geven aan jezelf in je bedrijf. Dat doe je samen met een groep geweldige vrouwen die precies zoals jij denken en voelen. Een deelname aan het Project betekent jezelf leren kennen op een heel nieuw level, thuis komen bij jezelf. 

Hoe zonde is het als jouw missie, talenten, boodschap en hulp niet de klanten krijgen die het verdiend? 

Project Powervrouw is geen standaard programma. Het is een programma wat naar alle aspecten in jou en in het ondernemen kijkt. Het combineert ondernemen met spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je bedrijf harder dan ooit zal groeien.

Je leert succesvol, krachtig en gelukkig te ZIJN. Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn. Door succesvol te zijn in je denken, keuzes en gedrag boek je vanzelf succesvolle resultaten.

De basis is dan ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Aangevuld met ondernemers tools (geen kaders) die je helpen om van je praktijk een succesvol bedrijf te maken. Met open kaders waarin je kunt kiezen wat bij jou past.  Daarnaast werken we ook aan je intuitie, creatievermogen, manifestatie skills en je mindset.

 

 

 

40 aanmeldingen voor mijn nieuwe online programma. Het project haalt het beste in mij naar boven. Waarvan ik het bestaan niet eens wist. De inspiratie is voor mij zo inmens groot en de groep zo intens veilig. Ik word vooruit gebonjourd en ik manifesteer zaken waarvan ik van mezelf niet had verwacht dat ik het in zo’n korte tijd zou kunnen. Ik ben steeds meer mezelf aan het worden en vind ook steeds meer rust in mezelf.

Grietje Wagenaar 

Wat ga je leren in The Power & Wonder Project

N

Je gaat leren manifesteren als een malle.

N

Je gaat leren ondernemen op jouw manier.

N

Je gaat leren creëren i.p.v. produceren.

N

Je gaat leren verkopen uit verbinding, met het volste vertrouwen zonder de vervelende verkoper uit te hangen.

N

Je gaat leren hoe je met (de juiste) potentiële klanten in gesprek komt.

N

Je gaat leren hoe je steeds weer opnieuw potentiële klanten naar je toe trekt.

N

Je gaat leren hoe je authentiek en vol zelfvertrouwen je podium pakt. Zonder regels.

N

Je gaat leren hoe je je eigen spiritualiteit kan inzetten om te winnen .

N

Hoe je van niveau mindset naar Power Mindset gaat en met veel meer vertrouwen, joy en succes gaat ondernemen.

N

Geen formats, templates alleen tools die jou helpen het goud in jou naar boven te halen! Die ervoor zorgen dat jij vanuit jezelf de mooiste dingen creëert.

N

Je gaat leren hoe je een andere relatie met geld aangaat waardoor je wel geld kunt manifesteren. En de prijs kunt vragen die je waard bent i.p.v. wat je hoopt dat mensen willen betalen.

Voor wie is dit?

 • Voor (beginnende) ondernemers met een eigen praktijk die nog niet het aantal klanten helpen die ze zouden willen helpen.
 • Die de ambitie hebben om hier een serieus bedrijf van te maken.
 • Voor ondernemers die zich geroepen voelen om iets moois in de wereld te zetten.
 • Jij hebt een missie en die is zo sterk dat je niet anders kan dan die uitdragen. Je voelt het tot in je tenen.
 • Jij bent iemand met diepgang en inhoud, small talk daar kan je niet zoveel mee. 
 • Je bent een creatieve denker en je wilt alles op jouw manier doen, ver weg van de kudde. 
 • Persoonlijke en spirituele ontwikkeling is erg belangrijk voor je en je hebt de wens om je steeds verder te ontwikkelen hierin. 
 • Je durft steeds meer jezelf te zijn en je wilt je boodschap gaan delen vanuit authenticiteit. 
 • Voor ondernemers die 100% gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen ook al weten ze niet hoe.
 • Voor ondernemers die bereid zijn buiten hun eigen comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen.
 • Kortom jij wilt gewoon gaan knallen en groeien met je bedrijf zodat je kan doen wat je hier te doen hebt.

Wat krijg je allemaal als je meedoet aan Project Powervrouw?

Toegang tot the Power Vrouw Academy

 • Levenslang toegang 
 • Een leeromgeving vol met werkboeken, filmpjes, opdrachten en visualisaties. In totaal 6 modules. 
 • Je vind hier de WONDER- methode waarin ik je leer hoe je van je praktijk een succesvol bedrijf maakt en ik help je met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 
 • Alles te volgen in jouw eigen tempo.
 • Heel praktisch en vooral gericht op het DOEN. 
 • Een combinatie van bewust ondernemen, creatievermogen, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Alles in de academy is bedoeld om het beste uit jou te halen. Ik help je daarmee.
 • De waarde van de Academy is 1499,99

Deelname aan 2 superwaardevolle online trainingen. 

 • Waarin we samen aan de slag gaan, ik je praktische tools en opdrachten geef en je aan mij je vragen kunt stellen.
 • Sales vanuit verbinding waardoor je makkelijker kan verkopen. Een goede prijs vraagt en niet de vervelende verkoper hoeft uit te hangen. 
 • Authentiek je podium pakken waarin ik je leer hoe je i.p.v. pusherige marketing  start met het maken van impact. Op jouw unieke manier die goed voelt voor jou en vertrouwen geeft. 
 • De waarde van deze 2 trainingen zijn 699,00

 

Toegang tot 6 groepscalls 

 • Met ruimte voor 2 hotseats.
 • Tijdens deze call mag je mij alles vragen. 
 • Je stuurt van tevoren je vragen in en ik beantwoord iedereen zijn vragen. 
 • Kan je er niet bij zijn, dan kun je de opname terugkijken en het antwoord op je vragen zo toch ontvangen. 
 • In deze groepscalls bespreken we van alles van challenges tot manifesteren en van sales tot het maken van content. 

 

Business Powervrouw in 1 dag 

 • In het project zit 1 live-dag geheel verzorgd bij mij op kantoor. 
 • Op deze live-dag gaan we ervoor zorgen dat jij stappen gaat zetten die je bedrijf laten groeien. Op jouw manier. 
 • We gaan aan de slag met het creëren (of upgraden) van je aanbod en orginele ideeeen om aan klanten te komen en jouw potentiele klanten te inspireren. 
 • Er is voldoende ruimte voor persoonlijke vragen en 1 op 1 feedback. 
 • T.w.v. 699,00

 

Deelname aan de community

 • Een besloten facebookgroep waarin je kunt sparren met andere toppers zoals jij.
 • De energie in deze groep is skyhigh en de deelnemers ervaren het als een bijzonder thuis komen met gelijkgestemde. 
 • In deze groep zijn de regels duidelijk en heerst er geen negativiteit. 
 • Waarin we gezamelijk manifestatieprojecten doen. 
 • Waarin je kunt delen waar je tegen aan loopt en dus nooit meer vast loopt. En heel belangrijk… Je successen die mag je hier onbeperkt delen! 
 • Je hebt de mogelijkheid om een mastermind te vormen.
 • Ik ga je natuurlijk verassen met extra content. 
 • Iedere week ben ik ook actief in de groep en help ik je graag verder. 
 • De groep heeft een waarde van 99,00 per maand.  
 • T.w.v. 693,00

De meditatie & visualisatie bibliotheek. 

 • Deze bibliotheek heeft als doel om jou te laten creëren, manifesteren en om dichtbij jezelf te komen.
 • Je leert je te verbinden met je doelgroep, je leert hoe je een creatieproces opstart. 
 • Je leert het verschil tussen ego en essentie. 
 • Deze bibliotheek speelt een grote rol in je ontwikkeling en groei.
 • Waarde van 249,00

Dit alles heeft bij elkaar een waarde van 4142,00,-!!!! 

 

Nu te koop voor slechts 2499,00. Betaling in termijnen is mogelijk.

Nu tijdelijk met nog 2 dikke bonussen met een waarde van 498,00

Bonus 1 t.w.v. 249,00

De training ondernemen met de universele wetten. Waarin ik je leer hoe je deze wetten moet gebruiken om succes te boeken. Ik leer je wat manifesteren daadwerkelijk inhoud en hoe je deze skill onder de knie krijgt.

Bonus 2 t.w.v. 249,00

Training manifesteren met frequenties. Deze training legt je de essentie uit van manifesteren op de meest simpele manier.

 

 

 

 

 

 

“Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn” – Kelly Smit

Waar sta je na 6 maanden actieve deelname aan het Project?

 •  Je hebt een goedlopend bedrijf en je hebt elke maand nieuwe klanten die je verder helpt in hun groei en ontwikkeling.
 • Je hebt nieuwe en eigenzinnige manieren om je bedrijf steeds te laten groeien op jouw manier.
 • Je weet hoe je moet manifesteren en past dit dagelijks toe.
 • Je zelfvertrouwen en je vertrouwen in je bedrijf is enorm toegenomen. Waardoor je meer durft en heel veel geniet.
 • Je komt thuis bij jezelf en hebt jezelf leren kennen op een dieper niveau.
 • Die stemmetjes die je steeds tegen hielden in je groei zijn naar de achtergrond verdwenen omdat jij weet hoe je ermee om moet gaan.
 • Verkopen is helpen geworden en je doet dit op een relaxte manier.
 • Klanten werken graag met jou en betalen je graag voor je hulp.
 • Op social media ben je een inspirator en volledig jezelf.
 • Je intuitie heeft een supercharge gekregen en je durft er nu ook echt op te vertrouwen.
 • Je creativiteit is nog meer toegenomen en je bedenkt en voert de meest toffe dingen uit.

Power Call

Ben je geinteresseerd in het project en vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

Stuur me dan een bericht via onderstaande dan neem ik contact met je op voor een gesprek.

Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of dit bij jou past. Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. Want als ik dat in het gesprek moet doen, moet ik dat ook tijdens het project doen en dat wil ik niet.

Weet je zeker dat je het wilt? Ook dan plannen we een gesprek, zodat we beiden zeker weten dat dit de juiste stap is en je aansluit bij het Project.

 

11 + 10 =

Wat de Power vrouwen over het Project zeggen:

Op 3 januari startte ik het jaar met mijn workshop Kickstart jouw 2020. Een kickstart voor klanten én voor mijn bedrijf.
Van 6 t/m 14 januari was ik op vakantie en heb tot nu toe al net zoveel klanten gehad als in heel 2019!
In november ben ik gestart met project powervrouw en sindsdien is mijn bedrijf aan het groeien. Zelfs zodanig, dat ik dit jaar kan stoppen met mijn baan in loondienst en volledig kan doen wat ik wil doen. Hoe tof is dat! Van droom, naar werkelijkheid.

Yvonne Reijnen

Wat ik in deze laatste maanden heb geleerd over mezelf, mijn eigen kracht, energie en zelfbewustzijn is echt magic en gaat me helpen voor de rest van mijn leven! Dit vertalen naar de business, hoe ik mijn doelgroep aanspreek, de marketing doe zoals dat heet, komt allemaal hier uit voort. Puur, omdat ik als persoon gegroeid ben, groeit mijn bedrijf met mij mee. In de eerste 4 maanden van dit jaar verdien ik bijna 3x zoveel als vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn vraag bij de 1e Q&A was: hoe kom ik in gesprek met mijn doelgroep? Nou, dat is gelukt, en hoe?! Mijn agenda puilt uit van de afspraken! Dit komt, omdat Kelly me uitdaagt me om uit mijn comfortzone te komen.

Esther Weijs

40 aanmeldingen voor mijn nieuwe online programma. Het project haalt het beste in mij naar boven. Waarvan ik het bestaan niet eens wist. De inspiratie is voor mij zo inmens groot en de groep zo intens veilig. Ik word vooruit gebonjourd en ik manifesteer zaken waarvan ik van mezelf niet had verwacht dat ik het in zo’n korte tijd zou kunnen. Ik ben steeds meer mezelf aan het worden en vind ook steeds meer rust in mezelf.

Grietje Wagenaar 

Het traject heeft me tot nu toe 6 cliënten opgeleverd voor een langdurig traject, 5 voor minimaal een half jaar en 1 voor een jaar. Ze vinden het fijn dat ik geen dieet biedt, maar aanpassing in hun eetgewoontes en ze vinden mij gewoon heel eerlijk en puur.

Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je een power woman bent, maar je bent het ook echt.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden, het power woman zijn doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik heb bv binnenkort een kennismakingsgesprek met een potentiële cliënt, maar ik ben er nu al van overtuigd dat ze cliënt gaat worden, dat is wat zelfvertrouwen met je doet en ik sta ook echt achter mijn product. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik me een power woman voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou je die powervrouw ontwaken en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

Jose Kerkhof

1 maand onderweg met Kelly 💗

WAUW dat is wat ik er tot nu toe na één maand van kan zeggen, vanaf het moment van aanmelden geen moment spijt gehad! Na een gesprek met Kelly was ik aan boord en vanaf dat moment is de energie aan het stromen. Kelly deelt haar kennis op een prettige manier en weet je daar waar nodig flink te prikkelen tot actie. Wat ze deelt is duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk.

Mijn innerlijke krachtige powerwoman staat weer aan! Ik geniet intens, en ervaar dagelijks de glitter en het geluk in het ondernemen. Mijn passie is terug en ik ben weer aan het stralen wanneer ik mij verbind met mijn clienten, het lesgeven, personal coachen, en mijn mediumschap. Deze weken waren top, en ik ervaar een toename in mijn inkomen door gewoon mijzelf te zijn en content te delen die er toe doet, vanuit mijn hart en niet omdat het moet.

De online oefeningen, modules, video’s en visualisatie houden me bij de les, en dat is voor een creatieve intuïtieve ondernemer zoals mijzelf heel waardevol. Ik ben mijzelf en sta in mijn kracht, ik weet ook waar mijn kracht ligt en heb zicht op het geweldig pad wat voor mij open ligt. Door het omarmen van mijn inner Powerwoman, ben ik succesvol! Dit weer kunnen ervaren is zo bijzonder gaaf! Kelly heeft mij nu al zoveel inzicht, kracht en inspiratie gegeven en we zijn pas drie maanden onderweg! Het omarmen van mijn powerwoman is voor mij de STAP geweest die ik nodig had om oude belemmerenden overtuigingen echt lostelaten.

Thanks Kelly voor jouw altijd heerlijke energie en spirituele duidelijk no nonsens vibe!

Roos

Het gevoel dat ik heb mogen ervaren in het Power & Wonder Project is als een vulkaan die begint te borrelen en op uitbarsten staat. Je voelt gewoon tot in je tenen wat jij in de wereld mag zetten en kan er niet meer omheen: je moet het gewoon doen. Het is geen kwestie meer van willen want het verlangen is zo ontzettend groot. Je voelt je ontzettend geïnspireerd en je gelooft dat je het kan waardoor je de daadkracht hebt om echt stappen te zetten.
Ze laat je ervaren wat voor immense kracht er in jou huist, wie die Power Woman in jou is en wat haar grootsheid inhoudt. Daarvan is misschien nog wel het belangrijkste dat je onthoudt dat je alleen maar succesvol kunt zijn en dat alle dromen die jij nu hebt al werkelijkheid zijn. ❤️

Rosa Kimberly

“Kelly weet je als geen ander op een hele fijne, open manier, te inspireren, uit te dagen en naar jezelf te laten kijken buiten je comfortzone.

Ze is een fijne liefdevolle coach, die eerlijk, oprecht en lekker direct is 😉. Als een echte wonderwoman, geeft ze je het vertrouwen en neemt je mee in dit gehele groeiproces, waardoor je pure kracht en energie gaat ervaren. Doordat je zoveel energie en pure kracht ervaart creëer je de mooiste dingen, je voelt plezier in alles wat je doet. Hierdoor ga je weer stralen!! en je bedrijf ook!!

Het power & wonder project heeft zovéél voor mij betekent zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf, ik heb meer inzicht gekregen in wat ik nu echt wil en waar ik voor sta en hoe ik dit op een mooie manier die mij past naar buiten kan brengen. Zo heb ik ook veel geleerd over money & sales en hoe ik daar tegen over stond, niet zo goed kan ik je verklappen🤔. Hier lag voor mij een groot struikelblok. Kelly heeft me door middel van leuke opdrachten laten inzien dat geld maar een ruilmiddel is wat mensen betalen voor je diensten.

Miranda van Dorst