fbpx

De deuren van project power zijn gesloten!

De deuren van Project Power gaan begin juni weer open. Wil je als eerste benaderd worden voor een vrijblijvend gesprek zet jezelf dan op de wachtlijst! 

Project Power 

Jij weet dat er nog veel meer in je zit. Je droomt van een succesvolle praktijk waarin je dagelijks kan doen waar jij goed in bent. Anderen helpen om hun leven mooier te maken. Zodat ze kunnen zijn wie ze echt zijn. Want je weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is. 

Dit is een programma voor ondernemers die willen ondernemen op hun eigen manier. Die expressie willen geven aan hun bedrijf voorbij de marketing kaders en strategieën. Want jij past niet in een standaard maatpak. 

Herken jij je in het volgende:

 • Je loopt vast in alle marketing en strategie kaders en vraagt je af of het niet anders kan. 
 • Je zou veel meer mensen willen helpen maar je hebt nog niet genoeg klanten en je loopt vast op “hoe” je meer klanten kan kriigen.
 • Marketing daar krijg je jeuk van jij wilt gewoon mensen inspireren maar je vraagt je af hoe, zonder hoog van de toren af te blazen. 
 • Je houd niet van regels en “moeten”. Je wilt het ondernemen graag op jouw manier doen, maar je weet niet goed wat je eigen weg daarin is, je bent nog zoekende wat bij jou past. 
 • Je vindt verkopen nog een beetje eng en je wilt al helemaal niet “de vervelende verkoper” uithangen en mensen pushen.
 • Maar je wilt wel mensen helpen dus je weet dat je deze skills zou moeten gebruiken. Maar hoe doe je dat op een authentieke manier vanuit verbinding? Die bij jou past?
 • Je wilt hartstikke graag groeien maar dat stemmetje in je hoofd gilt soms zo hard dat het je in de weg staat. Wie zit er op mij te wachten, kan ik die prijs wel vragen en hoe dan? speelt regelmatig door je hoofd. 
 • Je krampeert bij het uitschrijven van je ideale klant en het inspelen op hun pijn. Je wilt het anders doen. Je wilt anderen inspireren en helpen.
 • Je vindt down to earth spiritualiteit heel belangrijk en wilt dit graag combineren met het ondernemerschap.
 • Het is voor jou belangrijk dat de dingen die je doet, dat je die ook echt voelt. Zonder dat gevoel kun je moeilijk in actie komen. Maar wanneer je het voelt ga je als een trein.

Ondernemen zonder moeten en regels

Ondernemen kun je op verschillende manieren doen. Een voorbeeld is via de marketing en strategie kaders. Waarschijnlijk als jij dit leest val jij onder de categorie ondernemers die niet gedijt in kaders. Die niet in hokjes en labels denkt. En waarschijnlijk voel jij al heel je leven dat je anders bent. Jij bent wakker, je intuïtie voel je steeds beter en je hebt een hogere mate van zelfbewustziijn ontwikkeld. Dat jij bent gaan doen wat je nu doet is geen toeval. Je hebt zelf een grote doorbraak in je leven gehad en vanuit daar is de behoefte en de missie ontstaan om te doen wat je nu doet.

Voor veel van deze ondernemers en ook voor mij werken de standaard marketing en strategie kaders niet. Je ideale klant uit je hoofd beschrijven lukt nog wel maar het echt voelen, dat gebeurd niet. Een strategie bedenken levert ook niet op wat je hoopte dat het zou doen. Maar wat dan wel? Want als je succesvol wilt worden moet je toch het beste funnel hebben, je ideale klant haarscherp op je netvlies en een superstrakke strategie? Dat doen de “grote namen” toch ook?

Nee dat hoeft dus niet. Dit is slechts een manier van ondernemen. Voor alles heb je meerdere manieren dat geld ook voor ondernemen.

Ik onderneem vanuit creatie, afstemming en intuitie. Ik heb geen duidelijke strategie en marketingplan. Ik stem af op wat ik te doen heb en ben ondertussen heel goed geworden in manifesteren. Mijn intuitie is mijn innerlijk kompas en raadgever. Toen ik net begon met ondernemen was dit mijn manier en na 5 maanden kon ik mijn baan in loondienst al opzeggen. 10 maanden later had ik mijn investeringen terug verdiend en had ik een succesvol bedrijf. Terwijl ik 0 kennis had van ondernemen. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik kende ook geen ondernemers, ik had ook geen startkapitaal of netwerk. Ik begon met niks.

Na die succesvolle periode (die voor mij niet succesvol maar toevallig voelde). Ben ik gaan ondernemen vanuit marketing en strategie kaders omdat ik vond dat het zo zou moeten. Ik vond dat ik een duidelijk plan en een goede strategie nodig had.

Maar dat liep verkeerd af. Ik raakte mezelf volledig kwijt, liep vast en het ondernemen werd steeds meer een strijd. Ik voelde het niet wat ik deed en was continue op zoek naar antwoorden. Maar omdat ik mezelf daarvoor niet serieus nam en mijn succes als geluk afwimpelde raakte ik het contact met mezelf kwijt.

Op een dieptepunt liet ik alles los en ging ik 2 weken niets doen (wat heel moeilijk was). In dit loslaten ontving ik nieuwe inzichten en zag ik in dat ik was gaan ondernemen op een manier dit niet bij mij paste. Ik besloot toen dat ik mij volledig over ging geven aan het zoeken en omarmen van mijn manier. Denken maakte plaats voor voelen en meten is weten voor een helder weten. Ik kreeg de flow weer terug, mijn omzet verdubbelde en ik had de tijd van mijn leven.

Dat is nu precies wat ik mijn klanten ook leer. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches, trainers, therapeuten, mentors en counselors. Het zijn mensen die wakker zijn, een link hebben met spiritualiteit en en voelen dat ze hier belangrijk werk te doen hebben. Ik leer ze hoe ze succesvol kunnen ondernemen op hun eigen manier. Ik leer ze creëren, afstemmen en ik daag ze uit. Elke week opnieuw. Daarnaast leer ik ze manifesteren, want als je dat kunt, kun je alles.

In het Project krijg je alle ruimte om aan jezelf te werken. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen. Bedrijfsgroei ontstaat pas na persoonlijke groei.

Daarnaast krijg je de ruimte en alle tools om jezelf te vinden en expressie te geven aan jezelf in je bedrijf. Dat doe je samen met een groep geweldige vrouwen die precies zoals jij denken en voelen. Een deelname aan het Project betekent jezelf leren kennen op een heel nieuw level, thuis komen bij jezelf. 

Hoe zonde is het als jouw missie, talenten, boodschap en hulp niet de klanten krijgen die het verdiend? 

Project Powervrouw is geen standaard programma. Het is een programma wat naar alle aspecten in jou en in het ondernemen kijkt. Het combineert ondernemen met spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je bedrijf harder dan ooit zal groeien.

Je leert succesvol, krachtig en gelukkig te ZIJN. Succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn. Door succesvol te zijn in je denken, keuzes en gedrag boek je vanzelf succesvolle resultaten.

De basis is dan ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Aangevuld met ondernemers tools (geen kaders) die je helpen om van je praktijk een succesvol bedrijf te maken. Met open kaders waarin je kunt kiezen wat bij jou past.  Daarnaast werken we ook aan je intuitie, creatievermogen, manifestatie skills en je mindset.

 

 

 

Wat ga je leren in  Project Power?

N

Je gaat leren manifesteren als een malle.

N

Je gaat leren ondernemen op jouw manier.

N

Je gaat leren creëren i.p.v. produceren.

N

Je gaat leren verkopen uit verbinding, met het volste vertrouwen zonder de vervelende verkoper uit te hangen.

N

Je gaat leren hoe je met (de juiste) potentiële klanten in gesprek komt.

N

Je gaat leren hoe je steeds weer opnieuw potentiële klanten naar je toe trekt.

N

Je gaat leren hoe je authentiek en vol zelfvertrouwen je podium pakt. Zonder regels.

N

Je gaat leren hoe je je eigen spiritualiteit kan inzetten om te winnen .

N

Hoe je van niveau mindset naar Power Mindset gaat en met veel meer vertrouwen, joy en succes gaat ondernemen.

N

Geen formats, templates alleen tools die jou helpen het goud in jou naar boven te halen! Die ervoor zorgen dat jij vanuit jezelf de mooiste dingen creëert.

N

Je gaat leren hoe je een andere relatie met geld aangaat waardoor je wel geld kunt manifesteren. En de prijs kunt vragen die je waard bent i.p.v. wat je hoopt dat mensen willen betalen.

Voor wie is dit?

 • Voor (beginnende) ondernemers met een eigen praktijk die nog niet het aantal klanten helpen die ze zouden willen helpen.
 • Die de ambitie hebben om hier een serieus bedrijf van te maken.
 • Voor ondernemers die zich geroepen voelen om iets moois in de wereld te zetten.
 • Jij hebt een missie en die is zo sterk dat je niet anders kan dan die uitdragen. Je voelt het tot in je tenen.
 • Jij bent iemand met diepgang en inhoud, small talk daar kan je niet zoveel mee. 
 • Je bent een creatieve denker en je wilt alles op jouw manier doen, ver weg van de kudde. 
 • Persoonlijke en spirituele ontwikkeling is erg belangrijk voor je en je hebt de wens om je steeds verder te ontwikkelen hierin. 
 • Je durft steeds meer jezelf te zijn en je wilt je boodschap gaan delen vanuit authenticiteit. 
 • Voor ondernemers die 100% gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen ook al weten ze niet hoe.
 • Voor ondernemers die bereid zijn buiten hun eigen comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen.
 • Kortom jij wilt gewoon gaan knallen en groeien met je bedrijf zodat je kan doen wat je hier te doen hebt.

Bekijk in deze video de ervaring van mijn klanten

Wat krijg je allemaal als je meedoet aan Project Power?

Toegang tot the Power Academy

 • Levenslange toegang
 • Een leeromgeving vol met werkboeken, masterclasses, filmpjes, opdrachten en visualisaties.
 • Je vindt hier de WONDER-methode, waarin ik je leer hoe je van je praktijk een succesvol bedrijf maakt.
 • Alles is te volgen in jouw eigen tempo.
 • Heel praktisch en vooral gericht op het DOEN.
 • Een combinatie van bewust ondernemen, afstemming, intuitie ,creatievermogen, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Alles in deze Academy is bedoeld om het beste uit jou te halen. Ik help je daarmee.
 • De waarde van de Power Academy is 1499,00

 4 super waardevolle online trainingen door mij gegeven

 • Master Your Mind: ik leer je mijn speciale methode om je angsten en onzekerheden te elimineren, waardoor jij met gemak nieuwe klanten gaat aantrekken.
 • Sales vanuit verbinding waardoor je makkelijker kan verkopen, een goede prijs vraagt en niet de vervelende verkoper hoeft uit te hangen. Na het volgen van deze training stromen nieuwe klanten gegarandeerd vloeiend binnen.
 • Manifesteren met Frequenties: leer hoe je op de meest simpele manier kunt manifesteren en dit meteen kan toepassen in de praktijk. Na het volgen van deze training heb je het hele spel van manifesteren door, wat je direct terugziet in je bedrijf.
 • Rock Your Content waarmee jij content leert maken vanuit flow, eigenheid en uniekheid. Het valt op, is origineel én… ze converteren als een malle!
 • De waarde van deze 4 trainingen is 1999,00

Toegang tot 6 groepscoachcalls

 • Tijdens deze calls mag je mij alles vragen en word je live door mij gecoacht.
 • Je stuurt van tevoren je vragen in en ik beantwoord elke vraag.
 • Kan je er niet bij zijn, dan kun je de opname terugkijken en het antwoord op je vragen zo toch ontvangen.
 • In deze groepscoachcalls bespreken we van alles: van challenges tot manifesteren en van sales tot het maken van content.
 • De energie in deze calls zijn skyhigh! Iedereen ervaart deze calls als empowerend en upliftend. Na de call heb je gelijk nieuwe input voor jezelf en je business om actie te ondernemen.
 • De waarde van deze 6 coachcalls is 299,00

Extra masterclasses van andere ondernemers

 • Relatiecoach Iris Uriot leert je hoe je in relaties krachtig kunt communiceren en bij jezelf kunt blijven zodat je meer ruimte hebt voor jezelf en je bedrijf. (twv 200 euro)
 • Medium Noor van Veldhoven begeleidt mij al 2 jaar in mijn spirituele ontwikkeling en afstemmingsvermogen. Zij gaat je in een 2-tal sessies helpen om je af te stemmen op je business en op je klanten. (twv 300 euro)
 • Creativeling Corianne Vogelaar (werkzaam bij Simone Levie) leert je hoe je uit flow teksten schrijft in een tweetal workshops. 

3 live momenten

 • 1 live dag geheel verzorgd bij mij op het kantoor, deze dag staat in het teken van creatie en manifestatie. Waarin je je veel verder gaat verdiepen in tools als intuïtie, creatie en manifestatie en waarin ik je moeiteloos leer ondernemen vanuit flow.
 • 1 Business power live dag verzorgd door Kelly Smit. We gaan aan de slag met het creëren (of upgraden) van je aanbod en originele ideeën om aan klanten te komen en jouw potentiële klanten te inspireren.
 • 1 live dag verzorgt door Yvonne Reijnen, externe coach van Project Power. Yvonne gaat je laten zien wat je nog tegenhoud en wat je blokkeert in je bedrijf. Deze dag is bedoeld om je bedrijf nog meer in lijn te brengen met jezelf en om je te gaan verdiepen in je zielsmissie. 
 • Tijdens deze live dagen is er voldoende ruimte voor persoonlijke vragen en 1 op 1 feedback.
 • De waarde van deze live dagen is 1699,00

Deelname aan de community

 • Een besloten Facebookgroep waarin je kunt sparren met andere toppers zoals jij, en waarin we gezamenlijk manifestatieprojecten doen.
 • Extra begeleiding van coach Yvonne Reijnen: een deskundige op het gebied van healing, coaching, familieopstelling, spiritueel bewustzijn.
 • Een plek waar je onbeperkt je successen mag delen en waar je tegenaan loopt – zodat je nooit meer vastloopt! Ik beantwoord hier al je vragen en coach je naar grotere hoogtes toe. We hebben meerdere keren per week contact.
 • In deze Facebookgroep zijn de regels duidelijk en heerst geen negativiteit.
 • Iedere week ben ik ook actief in de groep en help ik je graag verder.
 • Ik ga je natuurlijk ook verrassen met extra content.
 • Deze community heeft een waarde van 99,00 per maand.

De meditatie- & visualisatiebibliotheek

 • Hier vind je alle tools op het gebied van afstemming en intunen
 • De waarde van deze bibliotheek is 249,00

Dit alles heeft bij elkaar een waarde van € 6.344,00!!!

Normale prijs is  € 3999,00, nu tijdelijk € 2899,00

Betaling in termijnen is mogelijk. 

Nu tijdelijk met nog 2 dikke bonussen met een waarde van 498,00

Bonus 1 t.w.v. 249,00

De training ‘Ondernemen met de Universele Wetten’ waarin ik je leer hoe je deze wetten moet gebruiken om succes te boeken. Ik leer je wat manifesteren daadwerkelijk inhoudt en hoe je deze skill onder de knie krijgt.

Bonus 2 t.w.v. 249,00

De snelcursus ‘Uit loondienst’. Met behulp van deze videoworkshop reik ik je aan praktisch plan aan om uit loondienst te gaan en jouw ware passie te gaan volgen.

Power Call

Twijfel je of dit project een perfect match voor jou is? Hiervoor kun je een vrijblijvend gesprek van 15 minuten inplannen.

Vul het onderstaande formulier in dan neemt Yvonne zsm contact met je op voor een gesprek.

4 + 10 =

Wat deze Powervrouwen over Project Power zeggen:

In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Project Power mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook! 

Bianca van As

Op 3 januari startte ik het jaar met mijn workshop ‘Kickstart jouw 2020’. Een kickstart voor klanten én voor mijn bedrijf. Van 6 t/m 14 januari was ik op vakantie en heb tot nu toe al net zoveel klanten gehad als in heel 2019! In november ben ik gestart met Project Power en sindsdien is mijn bedrijf aan het groeien. Zelfs zodanig, dat ik dit jaar kan stoppen met mijn baan in loondienst en volledig kan doen wat ik wil doen. Hoe tof is dat! Van droom, naar werkelijkheid.

Yvonne Reijnen

Ik ben steeds meer mijzelf aan het worden en vind steeds meer rust in mijzelf. Een echte verkoper ben ik niet en ik vind dat zelfs moeilijk. Zo kregen we op een gegeven moment een challenge van Kelly om nieuwe klanten te manifesteren. We moesten dit doen op een manier die bij je past. Ik had mezelf het doel gesteld om 2 nieuwe klanten binnen te halen, dat lukte eigenlijk zonder moeite en het werden er al vlot 4.

Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een nieuw programma te lanceren. Ik maakte een aankondiging op Facebook dat ik op een bepaald tijdstip live zou gaan en uitleg zou geven over dat nieuwe programma. Toen het tijdstip naderde werd ik zenuwachtig, maar ik had geleerd dat dicht bij mijzelf blijven de sleutel was. Ik ging een aantal meditaties van Kelly luisteren tot het moment daar was en ging online. Een spraakwaterval kwam los, ik deelde oprecht mijn passie en vergat nota bene mijn aanbod te vertellen. Maar toch had ik de eerste aanmeldingen al binnen nog voordat de live afgelopen was en ik de prijs bekend had gemaakt. Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn boodschap is dan ook: zoek je vuur en passie en ben bereid dat met anderen te delen en onderschat niet dat de inhoud van jouw verhaal life changing kan zijn voor anderen. Project Power haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.

Grietje Wagenaar

Mentor, trainer & Inspirator, www.grietjewagenaar.nl

Tabitha Govaarts

Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door Project Power is er een megashift gekomen in mijn mindset, laat Kelly me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij Project Power voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdien ik bijna drie keer zo veel als vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!
Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige , www.fitviafood.nl

Het traject heeft me tot nu toe 6 cliënten opgeleverd voor een langdurig traject, 5 voor minimaal een half jaar en 1 voor een jaar. Ze vinden het fijn dat ik geen dieet bied, maar aanpassing in hun eetgewoontes en ze vinden mij gewoon heel eerlijk en puur.

Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol Power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden, met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld binnenkort een kennismakingsgesprek met een potentiële cliënt, maar ik ben er nu al van overtuigd dat ze cliënt gaat worden. Dat is wat zelfvertrouwen met je doet en ik sta ook echt achter mijn product. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel Power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die Power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

Jose Kerkhof

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! Door heel bewust te zijn van de energie die ik uitzend en waarmee ik wilde werken. Door te delen wie ik ben en wat ik voor een ander kan betekenen stond de deur naar klanten, succes en geluk open.
De 10K is ontstaan vanuit een uitdaging vanuit mijn hart. Het was een week vol plezier en verbinding wat ook nog eens superveel energie gaf. Ik ben van mening dat je uitstraalt wat er vanbinnen gebeurt en dat onze gedachtes het gevoel volgen. De gedachtes die je koppelt aan je doen en laten hebben ervoor gezorgd dat in mijn geval die 10K zijn gemanifesteerd. Met de tips en inzichten van Kelly is de Powervrouw in mij effe fijn wakker geschud en… She will Shine and Sparkle now!
‘Follow your heart and embrace your SpiritSparkle. Let your Power Woman take the lead for she knows the way to your happiness and succes. Never dim your light for it is beautiful and the world needs it’ by Roos

Roos Barquioua

Happiness Medium & Succes Inspirator

Ik had al een aantal jaren een praktijk waarin ik met kinderen en volwassenen “fluister”. Maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar dat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht.

Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en het afgestemd zijn op overvloed. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen, die zelfs hun hele gezin en familie mijn praktijk in hebben gebracht. Reden voor mij om nu te brainstormen over een gezinspakket.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!

Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk, dank je wel, lieve Kelly, voor alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren!

Karin Rossen

Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust

Het gevoel dat ik heb mogen ervaren in Project Power is als een vulkaan die begint te borrelen en op uitbarsten staat. Je voelt gewoon tot in je tenen wat jij in de wereld mag zetten en kan er niet meer omheen: je moet het gewoon doen. Het is geen kwestie meer van willen, want het verlangen is zo ontzettend groot. Je voelt je ontzettend geïnspireerd en je gelooft dat je het kan, waardoor je de daadkracht hebt om echt stappen te zetten.

Kelly laat je ervaren wat voor immense kracht er in jou huist, hoeveel Power jij hebt en wat jouw grootsheid inhoudt. Daarvan is misschien nog wel het belangrijkste dat je onthoudt dat je alleen maar succesvol kunt zijn en dat alle dromen die jij nu hebt al werkelijkheid zijn. ❤️

Rosa Kimberly

Spiritual & Life Mentor with Nature

Kelly weet je als geen ander op een hele fijne en open manier te inspireren, uit te dagen en naar jezelf te laten kijken buiten je comfortzone. Ze is een fijne liefdevolle coach, die eerlijk, oprecht en lekker direct is 😉. Als een echte Powervrouw geeft ze je het vertrouwen en neemt je mee in dit gehele groeiproces, waardoor je pure kracht en energie gaat ervaren. Doordat je zoveel energie en pure kracht ervaart creëer je de mooiste dingen, je voelt plezier in alles wat je doet. Hierdoor ga je weer stralen!! En je bedrijf ook!!

Project Power heeft zovéél voor mij betekend, zowel op persoonlijk vlak als voor mijn bedrijf. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik nu echt wil en waar ik voor sta en hoe ik dit op een mooie manier die bij mij past naar buiten kan brengen. Zo heb ik ook veel geleerd over money & sales en hoe ik daar tegenover stond – niet zo goed kan ik je verklappen🤔. Hier lag voor mij een groot struikelblok. Kelly heeft me door middel van leuke opdrachten laten inzien dat geld maar een ruilmiddel is dat mensen betalen voor je diensten.

Miranda van Dorst

Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten, met het trekken van de kaarten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Door Kelly en haar Project heeft ze me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij past als gegoten. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling…

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei

Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien.

Kim Hendriks

Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

De waardevolle masterclasses, workshops, powermeetings daar ga ik helemaal van aan.
Alleen al door deze content sta ik volledig in mijn kracht, creëer ik mijn en onze mooiste leven. Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle.

Dan heb ik nog niet eens over de online leeromgeving binnen Project Power. Ikzelf ben nog maar op de helft. 😂 Omdat de lives al zoveel in mij heeft ontwaakt. Project Power voelt zo vrij. Ik doe het helemaal vanuit mijn eigen invulling en tijd.

Ik volg mijn hart, waardoor ik hele leuke cliënten mag begeleiden op hun reis. Ontstaan er prachtige samenwerkingen. Ondernemen vanuit intuïtie werkt zo voor mij.

Yvon Boomsema