fbpx

Over Mij

Mijn verhaal & missie

Op mijn 17e besloot ik fulltime in de zorg te gaan werken als vakantiekracht. Ik heb mezelf (na heel veel bedden opmaken en ander werk onder mijn kunnen) in 10 jaar tijd opgewerkt  van vakantiekracht naar jongste hbo-leidinggevende van een zorgorganisatie met de duofunctie teamcoach. Trust me dat is een hele groei voor mij geweest, ik had vroeger faalangst en een onwijs laag zelfbeeld….

Ik had ook nooit gedacht dat ik nu zo’n leven zou hebben.

Eind 2016 besloot ik na een burn-out en een intensief coachtraject dat ik een eigen bedrijf wilde. Ik wilde mensen laten zien dat ze niet hoeven te lijden en dat je de regisseur van je eigen leven bent. Zoals ik zelf ook had geleerd tijdens mijn traject. Want voor het eerst in mijn leven, had ik echt het gevoel dat ik aan het leven was i.p.v. aan het overleven. Dat cadeau wilde ik de wereld ook geven. 

In 2017 begon ik vol passie mijn praktijk als lifecoach. Na vijf maanden ondernemen kon ik mijn baan al opzeggen. Ik verdiende direct geld en had al snel een volle praktijk. Het ging als vanzelf en ik had vaak het idee dat ik maar gewoon wat deed. 

Na 10 maanden ondernemen had ik mijn investeringen eruit en begon ik winst te draaien. Omdat ik inmiddels verliefd was geworden op het ondernemen an sich en ik de vraag steeds vaker kreeg hoe doe je dat zo snel? Besloot ik ondernemers te gaan helpen met de groei van hun bedrijf. 

In januari 2018 startte ik met business coaching i.c.m. met mindset. Daarna lanceerde ik mijn eigen event en vanaf september 2018 draaide ik het programma business school. In 2018 heb ik drie keer mijn omzet verdubbeld. Zonder duidelijke strategie of een marketing plan.

Na business school ben ik gaan experimenteren met de combi spiritualiteit, businnes coaching, leiderschap en mindset. Dat bleek de gouden combi te zijn. Vanaf toen heb ik mijn eigen talenten en skills op spiritueel niveau volledig omarmd en de switch gemaakt naar spiritueel business coach.

Mijn missie is hetgeen waar ik elke dag voor uit bed spring. Ik voel tot in mijn tenen dat dit is wat ik moet doen.

Het is mijn bijdrage aan de wereld. Dat is voor mij enorm belangrijk want ondernemen gaat voor mij niet alleen over geweldig verdienen maar ook over zingeving.

En het gaat ook niet alleen over mij het gaat over de verandering die ik teweeg wil brengen. Het is mijn missie als ondernemer om alle mensen met een belangrijke taak te helpen om deze met liefde, gemak en zingeving uit te voeren.

Want deze wereld heeft nieuwe leiders nodig. Mensen die de weg voorbij de conditionering wijzen. Leiders die laten zien dat het anders kan, makkelijker, dat je niet hoeft te lijden en dat je alles kan worden wat je wilt.

Mijn hart gaat daar sneller van kloppen.