Project Power XXL is voor Badass Business Queens die next level willen gaan. Zonder hard te werken, marketing regels of vaste strategieën. Maar juist met een sterke mind, veel ruimte voor persoonlijke groei en het optimaal gebruikmaken van je energie, creativiteit en intuïtie.

Kelly Smit

Hey, Badass Business Queen!

Jij weet dat je nog zoveel meer kan. Je bent toe aan verandering en wilt een nieuwe weg inslaan. Jij hebt een missie en je hebt wat te doen hier op aarde. 

You heard the call

Dit is wat jij voor je ziet; 

 • Financiele vrijheid en ofhankelijkheid. Zodat je kunt doen wat je wilt, wanneer je dat wilt en waar je dat wilt. 
 • Een goedlopend bedrijf vanuit joy en ease runnen dat dagelijks impact maakt in de levens van anderen op een manier die moeiteloos voelt en niet als hard werken.
 • Levens transformeren met jouw missie.
 • Op social media je boodschap vol vertrouwen delen en echt zichtbaar zijn op jouw manier.
 • Genoeg tijd voor jezelf en je ontwikkeling zodat je nieuwe dingen kan leren en toekomt aan de dingen die nu steeds blijven liggen.
 • Een hoog energielevel, waardoor je niet steeds uitgeblust bent of te moe om je plannen uit te voeren.
 • Ondernemen zonder de standaard strategie die voor jou voelt als een dwangbuis. Doen wat goed voelt voor jou en hierbij je hart en intuïtie volgen.
 • Gelijkgestemden om je heen waarmee je jouw visie deelt. Ondernemers die je begrijpen, waarbij je je niet “anders voelt”.

Er staat niet zoveel tussen jou en je dromen.

 

Je dromen en verlangens waarmaken, is niet alleen voor bijzondere mensen. Wat anderen doen, kan jij ook. Datgeen wat je wilt creëren en de nieuwe weg die je wilt inslaan, dat pad ligt er al.

 

Jij kan je dromen waarmaken en je bedrijf laten groeien. OOK AL WEET JE NIET HOE.

Dit moment is slechts een glimp van je potentieel. Alles is mogelijk, ik weet dat omdat ik daar zelf het levende bewijs van ben.

Met PROJECT POWER XXL breng je jezelf en daarmee je bedrijf naar THE NEXT LEVEL.

Over Project Power XXL

Project Power is het meest complete business programma in NL van 6 maanden voor vrouwelijke online ondernemers die diensten verlenen, zoals coaches, therapeuten, fotografen, branding experts, VA’s en creatievelingen die nu willen kiezen voor vrijheid, impact, grootsheid en onafhankelijkheid.

Met Project Power XXL leer je geen standaard strategie of marketingplan.

In Project Power stemmen we samen af en downloaden we de meest geweldige ideeën.

Met Project Power leer je je eigen pad te volgen. Want wij geloven niet in one size fits all. 

Wij geloven in business doen op de feminine way.

Intuïtie met strategie combineren en marketing op gevoel.

Door Project Power XXL haal je uit jezelf wat er in je  zit. 

Dit terwijl je met mijn hulp aan jezelf werkt en continu door mij en mijn team wordt uitgedaagd Badass Business Moves te nemen.

Kelly Smit

Mijn naam is Kelly Smit.

Ik had nooit gedacht hier nu te staan. Was altijd de rebel, de persoon die “anders” was. Die te eigenwijs was. Te snel. Te ambitieus. Ik wilde dingen die niet konden.. Laat de kleingeestigheid van anderen je niet wijsmaken dat je iets niet kan. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ook ik heb jaren verlangd naar vrijheid, passie, geluk en onafhankelijkheid. Diep vanbinnen geweten dat ik een enorme impact zou maken in de wereld. Ook al was ik bang, ook al wist ik niet hoe en ook al wilde ik soms opgeven. Nu leid ik een bedrijf wat dagelijks honderden vrouwen inspireert om te kiezen voor grootsheid. Mijn boek Project Powervrouw staat in de top 10 beste boeken voor vrouwen en vorig jaar stond ik zelfs in de top 10 beste business coaches NL.  Intussen heb ik honderden vrouwelijke ondernemers geholpen hun bedrijf uit te bouwen op hun voorwaarden.

 

Dat is een groot voorrecht, want het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om een vrij en onafhankelijk leven te creëren voor zichzelf met hun business. Zodat je business een katalysator word voor jouw droomleven en je tegelijkertijd anderen inspireert ook hun droomleven te leiden.

“Ik vind het fucking belangrijk dat vrouwen weer onafhankelijk worden en zich herinneren hoe krachtig ze zijn. Hoe creatief. Hoe getalenteerd en intuïtief. En wat voor impact ze kunnen maken in de wereld.”

It’s the age of women.

LET’S RISE TOGETHER.

Het is hoog tijd dat we de wereld gaan veroveren

Het is tijd dat wij als vrouwen onze skills en wijsheid weer omarmen en er impact mee gaan maken. Te lang hebben we in de schaduw geleefd van mannelijke energie en systemen die ons vertellen hoe we ons leven zouden moeten leiden en wie we zouden moeten zijn.

Je weet dat het tijd is voor een nieuwe generatie en dat het tijd is voor een revolutie.

Om deze reden heb ik Project Power gecreëerd. Een programma dat jou helpt om in je grootsheid te stappen en nu echt de stappen te nemen die leiden tot je dromen. Maar ook een programma waarvan ik weet dat het impact zal maken in de wereld doordat jij anderen gaat inspireren.

Project Power is voor vrouwen die vrij en onafhankelijk willen zijn.

Voor vrouwen die voor zichzelf willen kiezen.

Voor vrouwen die hier zijn voor vernieuwing & transformatie.

Jij wilt naar het volgende level en ondertussen wil je zoveel mogelijk impact maken en anderen helpen een betekenisvol leven te leiden.

Maar dat wil je niet op de volgende manier doen:

Door keihard te werken en amper tijd te hebben voor jezelf en de mensen waar je van houdt.

Door gebruik te maken van marketing trucjes en hoofdpijnstrategieën.

Door aan mensen te trekken en te pushen zodat ze klant worden.

Door alles om geld te laten draaien, want het gaat bij jou niet alleen over geld. Het gaat je om impact.

Bovenstaande is de oude manier van ondernemen.

Voor vrouwen zoals jij en ik werkt dat niet meer.

Wat wij nodig hebben, is een manier van leven die je mind en energie topfit houdt. Plus de ruimte en tijd om intuïtief te kunnen creëren en actie te nemen. Actie is key jij weet dat ook.

Project Power maakt dat mogelijk. Het maakt je dromen mogelijk. Het maakt vrijheid mogelijk.

Ik en mijn team zijn de katalysator voor jouw groei, impact, vrijheid en onafhankelijkheid.

Alles wat we doen, doen we vanuit de visie dat alles mogelijk is en dat we je willen brengen naar plekken die nu onmogelijk lijken.

Ik heb mijn allerbeste tools van de afgelopen 5 jaar verzameld en een team van ondernemers erbij gehaald waarvan ik weet dat ze jou naar het volgende level kunnen brengen.

Samen gaan we voor GROOTSHEID, VRIJHEID EN ONAFHANKELIJKHEID

Er zijn 4 dingen die mij en mijn klanten de afgelopen 5 jaar steeds naar een next level in GROOTSHEID, VRIJHEID, IMPACT en ONAFHANKELIJKHEID hebben gebracht.

1

Het SHIFTEN VAN OVERTUIGINGEN die succes en groei in de weg staan.

2

Het HOOG HOUDEN VAN JE ENERGIELEVEL zodat je niet uitgeput raakt, dichtbij jezelf blijft en goed kan manifesteren.

3

Het nemen van BADASS BUSINESS ACTIES die bij jou passen en die jou en je bedrijf laten groeien.

4

Creatief en intuïtief ROCKEN MET JE MARKETING waardoor je anderen op jouw unieke wijze inspireert en klanten naar je toe brengt vanuit aantrekking.

 Als je deze 4 dingen beheerst, word je de BADASS BUSINESS QUEEN die je kan zijn.

Want:

 • Je kan nog zoveel leren over sales en verkopen, maar als je mind en energie er geen match mee zijn dan levert het weinig op.
 • Je kan nog zoveel strategieën kopiëren die voor anderen super goed werken, maar als het niet bij jou past dan gaat het je niet de groei geven die je wilt.
 • Je kan zo vaak online zijn en marketing doen, maar als je hart en ziel er niet in ligt dan trek je niet de juiste mensen aan.
 • Je kan zoveel mooie ideeën hebben, maar als je steeds uitgeput bent dan ga je je plannen niet uitvoeren.

En dan blijf je stilstaan. Dat zou zonde zijn toch?

Stel je het volgende eens voor:

We nemen een sprong in de tijd en je staat nu op. Je begint je dag vanuit rust en focus. Je voelt de power die je bezit. Je stemt even af en je hebt precies helder wat je wilt en wat je vandaag gaat doen. Je mind werkt mee, het stemmetje is er nog wel, maar zover op de achtergrond dat het geen rol speelt. Je bent boven jezelf uitgestegen.

Je gaat achter je computer zitten en werkt een nieuw plan uit, weer een stap richting je dromen net zoals iedere andere dag. Je bent één met je dromen en verlangens en er komen de meest bijzondere mensen en kansen op je pad.

Je voelt zoveel energie en inspiratie en je weet dat je op de juiste weg zit. Je marketing gaat super lekker. Sales is iets natuurlijks. De inspiratie komt als vanzelf en je werkt met de leukste klanten.

Je bedrijf staat er echt. Je voelt je er veilig door en vrij. Je werkt niet hard maar slim. Je energie is in balans. Je herinnert je dat alles mogelijk is. Je gelooft in jezelf. Want je hebt de afgelopen maanden dingen gedaan en successen geboekt die eerst onmogelijk leken.

Dit is waar ik samen met mijn team jou bij ondersteun in Project Power.

We gaan ervoor zorgen dat jij de Badass Business Queen wordt die haar dromen achterna gaat en haar grootsheid pakt.

Dit is hoe we dat gaan doen:

1. EMPOWER YOUR MIND

We doorbreken de patronen, blokkades en overtuigingen die je niet meer dienen zodat niets je meer in de weg staat voor groei. Neem de controle in je mind terug.

Dat gaat je dit brengen:

 • Je denkt niet meer: Wie ben ik om …. Als ik mijn prijzen verhoog, blijven klanten weg. Als ik weer mijn aanbod ga delen, ben ik aan het spammen. Of de eeuwenoude gedachte; ben ik of is dit wel goed genoeg?
 • We gaan ervoor zorgen dat je precies weet wat je ego is en wat niet. Je leert je grootste mindfucks herkennen en doorbreken.
 • Met mijn Next Level methode zorg ik ervoor dat je naar het volgende level komt terwijl je aan je mind werkt.
 • In de maandelijkse sessies met hypnose coach Anne Neijnens shift je jouw belemmerende overtuigingen zodat je krachtig staan voor wie je bent en wat jij te bieden hebt. De sessie bestaat uit coaching en groepshypnose.
 • In de Next Level sessies met mij, Kelly, tunen we continu in op dat hogere level. Daag ik je uit en deel ik met je wat ik voor je zie. Waardoor je focus houdt maar je ook continu werkt aan je mind. Ik kan het meteen zien wanneer je in je ego zit en ik help je er weer uit.

Je krijg inzicht in jezelf en versterkt je mindset om next level te groeien.

 

“De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers

2. Online Marketing vanuit creatie en intuÏtie

Geen regels maar een speelveld voor je creativiteit en je intuïtie. 

Creëer met bezieling de meest impactvolle marketing die super aantrekkelijk is voor klanten. Wanneer jij je waarde ownt en deelt vanuit je hart gaan er zoveel deuren voor je open. Dan ben je voor zoveel mensen van betekenis. We helpen je om 100% authentieke marketing te maken en om voor je waarde te gaan staan.

Dit is wat het je gaat brengen:

 • Een nieuw gevoel van eigenwaarde en staan voor waar je in gelooft.
 • Met vertrouwen zichtbaar zijn.
 • Een nieuw level van creativiteit, intuïtie en ondernemen.
 • Grootse impact met jouw boodschap.
 • Je skipt de ‘hoe dan’ vraag en gaat gewoon doen, wij zijn het hoe voor je.
 • Je gaat naar links waar iedereen naar rechts gaat en creëert iets wat echt impact maakt en zo 100% jou is dat het onvergelijkbaar wordt.
 • Leer hoe je vanuit afstemming en intuïtie lanceert met 2 vingers in je neus.
 • Je laat je niet meer tegenhouden door de techniek.

  Door dit element heb je een marketing methode die voor jou werkt.

  Dit element is een combi van intuïtie, creatie en marketing. Ik leer je steeds kiezen wat bij jouw past. We leggen alles uit m.b.t. challenges, e-mailmarketing, webinars, het maken van een online programma, etc. Maar je moet niks. We helpen je kiezen wat werkt voor jou.

  Of je nu met funnels, workshops of webinars wilt werken, I don’t care. Het gaat er mij om dat het bij jou past. Dat het geen moeten wordt, maar een uiting van je zielsmissie en je creativiteit. Om dat te faciliteren leer ik je om ook vanuit afstemming, intuïtie en creatie business moves te nemen. Hier heb ik speciale tools voor!

  Rock je marketing met Marion Zandbergen

  Om je te helpen met je online marketing heb ik Marion Zandbergen gevraagd. Zij is onderdeel van mijn team en creëert met mij creatieve en intuïtieve marketing. Zij geeft 2x per maand een meeting waarbij ze je persoonlijk helpt met je marketing en je feedback kunt krijgen op je werk. Denk aan salespagina’s, content, funnels of je challenge. Marion combineert op geniale wijze marketing met intuïtie waardoor je het beste van twee werelden krijgt.  Daarnaast beantwoordt ze ook al je technische vragen, zodat techniek je niet weerhoudt van het nemen van Badass Business Moves.

   

  Met onze hulp ga je sneller, loop je niet meer vast en VOLG je je eigen pad.

  “Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Kelly mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd. Als ik het kan, kan jij het ook!”

  Bianca van As – Gegrond Gezond, Orthomoculair voedingsdeskundige & Medium

  3. High Frequency Lifestyle

  Stel nooit meer iets uit doordat je vooraf overweldigd raakt en stap in je volle potentieel. Reken af met de wisselende highs en lows en ga voor de High Frequency Lifestyle.

  • Leer hoe je sneller kan werken. Hoe je focus houdt en met minder energie meer kan doen. 
  • Voorkom afhankelijkheid van “hoge energie” of het “helemaal voelen”, zodat je op ieder moment kunt presteren.
  • Leer hoe je je energie kan beschermen en van lage energie naar hoge energie toe beweegt.
  • Leer werken met slimme systemen en trucjes die ervoor zorgen dat je in minder tijd veel meer kan doen.

  Elke maand zal ik, Kelly, een High Frequency meeting organiseren.

  In deze meetings werken we aan je energielevel en werken we snel en afgestemd. Ik ga je een nieuwe manier van werken leren die je bakken tijd en energie bespaart. Waardoor je niet meer uitgeblust raakt en kan manifesteren als een malle doordat je energielevel een grote upgrade krijgt.  

   

  Door dit element heb jij niet alleen de energie om groots te dromen, maar ook om de plannen ervoor uit te voeren.

  “Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

  Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed uit.”

  Dankjewel Kelly.

  Joyce van Gelder – To the Core, Fysiotherapeut & Coach

   

  “Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

  Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!”

  Karin Rossen – Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust, Coach

  4. Het nemen van Badass Business Acties

  Wat betekent dat je:  

  • Een bedrijf hebt wat volledig in lijn is met jou.
  • Een aanbod waarvan je weet dat het een groots succes gaat worden.
  • Een bedrijf wat goed voelt en waarvan je denkt: dit is het!
  • Naar links gaat waar anderen naar rechts gaan.
  • Een bedrijf bouwt wat uniek en onderscheidend is en tegelijkertijd volledig is gebouwd op jouw voorwaarden.
  • Je creëert je eigen strategie die vrij voelt en werkt als een malle.

  Wij geloven niet in een one size fits all. Wij geloven dat iedere onderneemster succesvol wordt door het lopen van haar eigen pad.

  In dit element ga je dus leren:

  • Welke producten/diensten bij jou passen.
  • Hoe je jouw bedrijf op jouw manier uitbouwt.
  • Welke intuïtieve strategie voor jou werkt.
  • Met welke mensen jij wilt werken.
  • Waar jij en je bedrijf voor staan.
  • Wat je boodschap, visie en missie is.
  • Wat jou uniek, onderscheidend en origineel maakt.

  Het gaat om het bouwen van een bedrijf wat bij jou past.

  “Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

  De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

  Grietje Wagenaar Mentor, trainer & inspirator

   Kelly Smit

   Ook jij kan je dromen waarmaken! Want misschien denk je wel dat:

   • Je heel veel moeite moet doen voor klanten. Of dat veel klanten helpen niet voor jou is weggelegd.
   • Je nog niet klaar bent voor die nieuwe weg die je in wilt slaan. Omdat je eerst nog meer moet doen… Meer klanten, meer volgers of meer omzet. Je aanbod en content moet beter en je website, ja die is ook nog niet perfect.
   • Je denkt soms dat je geen goede ondernemer bent omdat je niet gestructureerd genoeg bent en focus mist.
   • Of dat je eerst nog een opleiding moet doen om echt goed te zijn.

   Bovenstaande zijn niet meer dan gedachtes. Gedachtes die niet waar zijn maar wel je groei tegenhouden. Niet je kunde, website, content, omzet etc. Nee, de gedachtes.

   It’s all in the mind.  Er is veel meer mogelijk dan je nu denkt. Zeker wanneer je jezelf leert te activeren en het echt gaat doen.

   Vertel mij jouw dromen in een Powercall, dan vertel ik jou welke kansen ik voor jou zie. Welke mogelijkheden er zijn die je nu nog niet ziet. In iedere call krijgen mensen zoveel aha momenten en zien ze kansen die er een uur geleden ook waren, maar ze zagen ze nog niet. Omdat de saboteurs en gedachtes hun perceptie op wat wel en niet mogelijk was bepaalde.

   Ready to Rock? 

    

   Vraag hier jouw Powercall aan

   10 + 3 =

   Ready for some business power?

   Ben je geïnteresseerd in Project Power, maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze Powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen, ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Vraag hier jouw Powercall aan

   10 + 6 =

   Je hebt nu ontzettend veel gelezen over Project Power. Een programma waardoor je de Badass Business Queen wordt die rockt met haar bedrijf en groots impact maakt.

   In een notendop is dit wat je kan bereiken als je all-in gaat en samen met mij en mijn team gaat samenwerken:

   • Je hebt een power mindset en elke overtuiging die je nog in de weg stond is geshift.
   • Je voelt hoe krachtig en getalenteerd je bent. Je hebt vertrouwen in jezelf.
   • Je bedrijf staat als een huis en is 100% jij en je maakt er dagelijks impact mee.
   • Je hebt nog meer klanten en je omzet is minimaal verdubbeld.
   • Marketing en sales is creatie en je hebt er lol in.
   • Je intuïtie is een hoogwaardige collega die je steeds succes en inzichten brengt.
   • Je voelt je van waarde en weet dat je je potentieel leeft.
   • Je voelt je vrij en onafhankelijk omdat je dingen gedaan hebt waarvan je niet wist dat je het kon.
   • Je voelt je verrijkt door al die toffe vrouwen die je hebt ontmoet en die je snappen.
   • Je energielevel is stabiel, je werkt niet veel maar slim en afgestemd.
   • Je bent niet 1x Next Level gegaan maar wel 3x!

   Je kunt nu starten en 6 maanden lang knallen met je business .

   Hierna kun je eventueel in een lidmaatschapsvorm in het programma blijven

   Met dit traject krijg je:

   IntuÏtiEve en praktische Business Tools

   Alle tools voor online groei en business greatness

   Coaching & Begeleiding

   Een Team van Masterminds die je helpt op iedere stap

   Community

   Kom in contact met gelijkgestemden.

   Dit is  wat je krijgt als je instapt

   • De kickstart waarin je kennismaakt met het team dat jou de komende 6 maanden ondersteunt en de andere Badass Business Queens.
   • Een super uitgebreide online leeromgeving + community via een app. Waardoor je er altijd en overal bij kunt tijdens het hardlopen of als je aan het chillen bent in je hangmat (ook mogelijk via de computer). Je hoeft dus niet Facebook op om in de community te zijn.
   • Mijn persoonlijke draaiboeken voor challenges, webinars en programma’s.
   • Deze leeromgeving heeft een waarde van +5000,- en staat vol met business tools, mindset werk, intuïtieve tools en gereedschap om slim te werken en je energie te managen.
   • Leer hoe je online programma’s maakt, content challenges, webinars, etc.
   • Of hoe je vanuit creatie en afstemming marketing maakt.
   • Empower your mind tools en methodes die je bedrijf next level brengen door innerlijk werk. Masterclass, werkboeken en audio’s die je helpen om verschillende overtuigingen te shiften.
   • Money mindset en geld manifestatie tools.
   • Oftewel een soort van Netflix voor Badass Business Queens.
   • Hier heb je toegang toe zolang je in Project Power zit.
   • Na 6 maanden heb je de mogelijkheid om mee te blijven doen als je dit wenst in de vorm van een membership.

   Iedere week staan er meetings op de agenda waarbij je kunt aanschuiven. Hierdoor blijf je scherp, gefocust en ga je veel sneller vooruit zonder hard te werken.

   • Coaching en groepshypnose van Anne Neijnens in de meetings en 1-op-1 in de community.
   • Online marketing advies van Marion Zandbergen en mogelijkheid tot 1-op-1 feedback.
   • Mentorschap van mij, Kelly, om je next level te brengen en om kansen te pakken die je nu niet ziet. Ik daag je uit en je gaat dingen doen die je nu nog niet mogelijk acht…
   • Daarnaast leer ik je vrijheid te praktiseren, super slim te werken en je energie hoog te houden.
   • Wij gaan je helpen om je dromen te verwezenlijken!
   • Het draait dus heel veel om doen en actie. De leeromgeving is er voor de kennis en voor als je vastloopt en wij zijn er voor de invulling. Dus of het nu gaat om een compleet nieuw aanbod, het shiften van je money mindset of intuïtief een salespagina maken: We got your back.

   Meetings, livedagen en bijeenkomsten

   • 2 groepsmeetings per maand met Marion Zandbergen voor je online marketing en business moves. 1 meeting is een marketingupgrade met een thema afgestemd op de groep, denk aan je website, salespagina, challenge, etc. De andere meeting is een Q&A en hierbij kun je je vragen insturen of 1-op-1 feedback vragen. Marion zal dit dan behandelen.
   • Je maakt deel uit van een high frequency community op Huddle. 5 dagen per week is Anne Neijnens er om 1-op-1 je vragen te beantwoorden en je te helpen als je vastloopt. Binnen 24 uur antwoord op je vragen. Zij coacht ook in de groep.
   • De community is een high frequency plek met alleen maar upliftende energie. Elke maandag is er een speciale opdracht of inzicht die ik met je deel waarvan ik weet dat het je aanzet en je helpt om te groeien.
   • 1 groepsmeeting per maand met Anne Neijnens voor het shiften van je belemmerende overtuigingen.
   • 1 Next Level groepsmeeting per maand met Kelly Smit om je next level te brengen en daar de juiste business acties voor te nemen vanuit je potentie. Thema hiervoor is grootsheid en ik deel wat ik zie voor jou.
   • 1 High Frequency groepssessie per maand met Kelly Smit om aan je energielevel hoog te houden zodat je niet uitgeblust raakt of van je pad afwijkt. En om supersnel en afgestemd te leren werken. We gaan rocken met je business!
   • 1 livedag met de groep en Kelly in Hellevoetsluis die jou en je bedrijf next level brengt.
   • 2x een themaweek waarin we vijf dagen online achter elkaar samenkomen. Het komende half jaar is dat de Happy Sales Week waarin je vanuit fun en intuïtie sales gaat doen. Plus de High Frequency Lifestyle Week waarin je je energie heel hoog brengt waardoor je kan manifesteren als een malle en supersnel leert werken.
   • Alles wordt opgenomen, dus als je er niet bij kunt zijn kun je alsnog vragen insturen of om advies vragen. M.u.v. de sessies met Anne. Na deze sessies vraagt Anne de deelnemers of de opname gedeeld mag worden. Dit i.v.m. de veiligheid en privacy. Mindsetwerk kan best intens zijn en het moet veilig zijn voor je om te delen wat je voelt of hebt meegemaakt.
   • En geheime extra’s om je te verrassen….

   Special Guests

   Daarnaast zal ik voor dit programma regelmatig special guests uitnodigen.

   Geert Kimpen

   In het najaar komt bestseller auteur Geert Kimpen inspiratie geven over schrijven vanuit afstemming.

   Miriam Lancewood

   In de zomer zal Miriam Lancewoord, bestseller auteur van Mijn leven in de wildernis een workshop geven over vrijheid en leven op je eigen voorwaarden.

   Het is nu super aantrekkelijk om in te stappen….

   Op dit moment is Project Power een investering van slechts 2777,- Vanaf 1 september is dit 3333,- ex btw.

   Let op: alleen te koop via een Powercall. Omdat ik wil weten wie er instapt en of het programma echt bij jou aansluit. 

   Omzetverdubbelaar t.w.v. 499,-

   Daarnaast krijg je de omzetverdubbelaar erbij, een Masterclass met 33 vernieuwende ideeën, acties en concepten om je omzet te boosten als nooit tevoren. Deze Masterclass heeft een waarde van 499,-. Wanneer je je aanmeldt krijg je hem direct in je inbox.

   Project Power is in 1, 3 of 6 termijnen te betalen.  In 3 termijnen is het 3x 926,- ex. btw per maand. In 6 termijnen is het 463,- ex. btw per maand.

   Niet goed geld terug

   Ben je na 1 maand niet tevreden? Dan betaal je alleen je deelname voor die maand en ben je vrij om uit te stappen.

   Ik durf te zeggen dat je nergens in NL een programma kunt afnemen wat zo compleet is.

   Wat én business bevat én intuïtie én super slim werken met oog voor energiemanagement en de persoonlijke ontwikkeling om next level te gaan.

   Je krijgt niet 1 maar 3 mensen die je het komende half jaar gaan begeleiden en ervoor zorgen dat jij en je business next level gaan.

   Wij doen alles voor jouw grootsheid. Wij willen dat jij de Badass Business Queen wordt die je kan zijn. Dat je vrijheid en onafhankelijkheid ervaart, een sterke mind hebt en je je business runt vanuit jouw eigen wijsheid, intuïtie en creatie.

   Want laten we eerlijk zijn… Je weet allang dat je zoveel meer kan en nu tegen een plafond zit.

   Je zoekt allang naar iets wat je helpt om marketing en strategie te combineren met intuïtie en afstemming.

   Je weet al een tijdje dat je kansen laat liggen op het gebied van sales en zichtbaarheid en dat als je die code zou kraken veel meer impact zou maken en veel meer omzet.

   Je weet allang dat het stemmetje in je hoofd je ervan weerhoudt om die prachtige plannen in je notitieboeken uit te voeren.

   Je weet het al, dat die volgende stap een big leap is en een vrije sprong. Ik en mijn team zijn je vangnet. We zijn er voor je als je het niet meer weet. We zijn er voor je als je je nieuwe stappen doodeng vindt. We zijn er voor je, je hoeft het niet alleen te doen.

   Samen ga je sneller.

   Samen is het leuker.

   Samen sta je sterker.

   Let’s rock your businesS en doe mee met Project Power, de sleutel naar het omarmen van jouw grootsheid.

   Veelgestelde vragen

   Voor wie is Project Power XXL precies?

   Voor zowel startende als gevorderde ondernemers die al een tijdje bezig zijn en al het een en ander hebben staan, maar waarbij het nog niet is gelukt om echt een goedlopend bedrijf op te bouwen in lijn met wat je echt wilt doen. Je zielsmissie uitdragen. Je bedrijf in lijn brengen met wie jij bent.

   Wellicht werk je ook nog in loondienst en wil je daarmee stoppen.

   Of misschien ben jij wel die gevorderde ondernemer die alles offline deed en nu online een doorstart wil maken.

   Of jij bent die ondernemer die nu echt volledig voor zichzelf wil kiezen, op een andere manier wil werken en haar kennis wil doorgeven.

   Waar je ook staat, jij voelt aan alles dat dit nu jouw tijd is en je wilt een succes maken van hetgeen wat je uit wilt dragen.

   Daarnaast vind je persoonlijke & spirituele ontwikkeling enorm belangrijk en ben je bereid om uit je comfortzone te gaan stappen. Want je weet dat als jij groeit, je bedrijf dat ook zal doen.

   Is dit niet te hoog gegrepen voor mij?

   Wij geloven dat wat wij kunnen, jij ook kan. Laat je ego je alsjeblieft niet wijsmaken dat je het niet zou kunnen. Je kan veel meer dan je nu weet en ziet. Als je een droom hebt, dan ligt het pad er naartoe ook in je. Wij lopen graag met je mee op dat pad.

   You’ve got this girl

   Welke mensen zitten er in het programma?

   De meeste mensen die nu zijn ingestapt zijn coach, therapeut, medium, healer, orthomoculair voedingsdeskundige, tekstschrijver, branding artist. Er zijn in totaal 25 plekjes beschikbaar, waarvan er nu al een aantal bezet zijn. De groep zal uit maximaal 25 mensen bestaan. De groep bestaat uit vrouwen.

   Je voelt aan alles dat je mee wilt doen maar je vindt het stiekem heel spannend om in jezelf te investeren.

   Iedere investering is spannend, ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat zelf ook niet had! Toch weet ik altijd dat als ik het commitment maak het zichzelf terug betaalt. Zonder mijn investeringen, en dat zijn er een hoop, had ik hier nu niet gestaan! Als ik kijk naar de vorige deelnemers dan hebben ze allemaal succes geboekt. Iedereen volgt het gehele programma en er zijn heel veel mensen die verlengen omdat ze het zo waardevol vinden. Tot nu toe heb ik nog geen 1 ontevreden klant gehad.

   Is dit wel het juiste moment voor mij?

   Waarschijnlijk vraag je je dit af omdat je denkt dat je nog verder zou moeten zijn. Of omdat je vindt dat je meer klanten zou moeten hebben. Of omdat je bang bent dat je het niet waar kan maken. Of omdat je eerst… moet doen en het nog niet de juiste tijd is.

   Maar je voelt de aantrekking tot het programma wel. En je weet ook dat je hier op je plek zult zijn. Het resoneert met je.

   Maak de keuze met je hart en niet met je ego. Die vindt dit namelijk een slecht idee.

   Als dit voor jou de juiste keuze is dan weet je dat nu al.

    

   Wanneer start Project Power XXL?

   Project Power XXL is op dit moment opne voor aanmelding. 

   Ik weet niet zeker of ik het echt nodig heb.

   Dit is een overtuiging die ik direct beet wil pakken. Weet dat als je wilt gaan investeren je ego daar heel anders over denkt dan je essentie. Je ego wil je namelijk op je huidige positie houden want dat is veilig. Om dat te bewerkstelligen gaat hij vragen op je afvuren als: heb ik het wel echt nodig? En even heel eerlijk, nee je hebt het niet nodig. Je hebt ook geen wijntje nodig op de zaterdagavond, of een vakantie naar de zon, dat leuke jurkje wat je laatst hebt gekocht. Allemaal dingen die je niet nodig hebt. Maar die wel je leven verrijken en makkelijker maken. Dat is met Project Power ook zo. En als je instapt, laat het dan vanuit verlangen zijn. Vanuit de wil om nieuwe dingen te leren. Vanuit het verlangen om te groeien en van je bedrijf een succes te maken. Vanuit de passie om jezelf op persoonlijk en spiritueel vlak verder te ontwikkelen omdat je weet dat als je dat doet je bedrijf ook groeit.

   Kun je in termijnen betalen?

   Ja dat kan. Je kunt in 1x, 3x of 6x betalen.

   Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan Project Power XXL

   Dat is voor iedereen verschillend, want in principe ga je gewoon door met ondernemen, maar gebruik je daar bepaalde tools voor. De meeste mensen zijn ongeveer 2 tot 2,5 uur per week bezig met het bijwonen van trainingen en doen van opdrachten.

   Wat voor mensen zitten er in Project Power Community?

   Vrouwen tussen de 25 en 45 jaar (met hier en daar een uitschieter). Het zijn coaches, therapeuten, mediums, schrijfsters, mensen met een creatief beroep. Mensen die (grotendeels) online willen ondernemen en diensten aanbieden.

   Wanneer zijn de live dagen & meetings?

   De data zijn nu nog niet bekend, maar dit is altijd doordeweeks en overdag.

   Wat als ik niet bij de meetings kan zijn?

   Alle meetings worden opgenomen m.u.v. die van Anne over mindset omdat we een veilge ruimte willen creëren. De rest wel en je kunt eventuele vragen vooraf insturen.

   Ik heb slechte ervaringen met online programma’s en twijfel of dit hetzelfde is...

   Dit is vooral een doe en actie programma. Zie het als een reis die je met gelijkgestemden gaat maken.

   We gaan vooral samen doen en samen stappen zetten. Vragen kun je altijd in de groep stellen of tijdens de groepscalls. Ik en mijn team helpen je met alle liefde verder. Je mag zoveel vragen stellen als je wilt.

   Bij ons ben je nooit een nummer maar een lid van onze soulfamily. We zien jou en willen het beste voor jou.

   Hoe snel heb ik mijn investering terugverdiend?

   Bij de een is dat na 1 maand en bij de ander na 6 maanden. Dat is voor iedereen anders.

   Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het eng om te investeren.

   Het is ook eng om te investeren, maar als dit alles met je resoneert en je voelt het, weet dan dat dit je succes alleen maar gaat versnellen en dat het aan de achterkant alleen maar geld oplevert. Ik heb zelf ook zoveel geïnvesteerd en ik geloof dat ik zonder nooit hier had gestaan.

   Wat als ik erin zit en ik vind het echt niks omdat het me niet verder helpt?

   Als je binnen 1 maand geen resultaten behaalt, geen persoonlijke groei hebt en daarnaast kunt aantonen dat je de opdrachten wél hebt gedaan en het je geen geld heeft opgeleverd, dan kun je uitstappen.

   Wat houdt de community in?

   Skyhigh in frequentie verbinden en sparren met gelijkgestemden. Samen successen delen maar ook steun en empowerment als je voor een uitdaging staat. De groep staat voor saamhorigheid, co-creatie en vooral samen doen. Je kunt je opdrachten, voortgang en inzichten delen in de groep.

   We got your back! We zien dat deelnemers in het programma elkaar buiten het programma ontmoeten, samenwerkingen aangaan of klant bij elkaar worden. Dat is natuurlijk geweldig om zo te kunnen netwerken en verbinden met gelijkgestemden.

   Zullen we gewoon die Powercall doen?

   Als je tot hier hebt gelezen dan weet je eigenlijk al dat je meer wilt weten. Laten we samen een Powercall doen. Dan gaan we lekker sparren over je bedrijf en onderzoeken wij samen of dit voor jou de juiste stap is. No worries, ik ga je nergens toe overhalen en als ik een nee voel dan zeg ik het ook. Het moet voor ons beiden kloppen. Een Powercall kun je aanvragen via team@kellysmit.com of via het linkje op deze pagina. Je bent welkom 🙂

    

   Wat anderen over mij zeggen:

   Tijdens Project Power heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

   Wendy de Klerk

   Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

   Mariel Boucherie

   Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

   Yvon Boomsema

   Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

   Karin Rossen

   Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

   Power Call

   10 + 2 =

   Ready for some business power?

   Ben je geïnteresseerd in het programma maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze Powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen, ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Power Call

   2 + 13 =