Kelly Smit

In Tune With Abundance een compleet programma

voor slechts 99,- excl. btw

Meer overvloed creëren door de energie je uitzend en het shiften van je overtuigingen.

In tune with Abundance heb ik gecreëerd omdat het mijn missie is om vrouwen te leren hoe ze een vrij, onafhankelijk, happy en overvloedig leven kunnen leiden.

Omdat te kunnen doen is 1 ding heel erg belangrijk. Namelijk het ZIJN want vanuit jouw ZIJN creëer je overvloed.

Overvloed is een innerlijke weg met een uiterlijk resultaat. Met In tune with Abundance leer ik hoe je;

 • Een overvloed mindset creëert d.m.v. mijn next level methode die ik voor deze cursus volledig heb fine getuned op overvloed.
 • Afstemt op de frequentie van overvloed en zo meer overvloed creëert d.m.v. je energie.
 • Vanuit alignement je stappen kunt zetten tot meer overvloed.
 • Hoe je je frequentie verhoogt en zo een match wordt met overvloed waardoor je het ook creëert. 
 • Jezelf kunt trainen om meer te kunnen ontvangen.
 • Vanuit gevoelens van schaarste weer naar overvloed beweegt
 • Een geld manifestatie experiment met jezelf aan kunt gaan zodat je meer geld kunt manifesteren.

🗝

Weet jij dat meer geld en overvloed in je leven geen quick fix is en energie en persoonlijke groei de sleutel is naar meer overvloed op alle vlakken in je leven? Dan is dit programma voor jou.

Overvloed toelaten in je leven en business is een besluit. Ik heb vele besluiten moeten nemen om mezelf meer overvloed te geven op het gebied van geld, passie, relaties, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Die laatste 2 zijn van wezenlijk belang. Daar hoor je maar weinig mensen over praten laat staan dat ze het ook echt doen.

Een besluit maken voor meer overvloed is geen egoïstische keuze voor geld innen. Het is een daad van zelfliefde en jij snapt ook dat overvloed over zoveel meer gaat dan geld. Het gaat om alle aspecten in je leven die je in de lift zet. Want je hebt ook alle aspecten nodig. Je kunt niet gelukkig zijn met alleen geld en een waardeloos zelfbeeld of dingen doen voor dat geld die je niet gelukkig maken.

We want the hole package.

Happy & Abundant

Die krijg je wanneer je  meedoet aan In tune with Abundance

In dit programma leer je in 7 stappen hoe je meer overvloed kunt creëren in je leven.

Even voorstellen…

 

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor je. Zodat jij je dromen en verlangens sneller en makkelijker kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel. Ik zegde mijn baan in loondienst op, omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde. Ik wilde vrij zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door het shiften van mijn belemmerende overtuigingen en het nemen van afgestemde acties. 

Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level. Dit tesamen met mijn afstemming werkte als een malle. Nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend, wist ik: dit werkt! Dus leerde ik het anderen ook.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met het creëren van een vrij en overvloedig leven. Het enige wat je daar voor nodig hebt is het shiften van je mind, je energie, een dosis moed en afstemmen wat voor jou de beste acties zijn.

 

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en marketing regels, maar juist door zichzelf te zijn. Hierdoor gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer plezier en zelfvertrouwen.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de Top 10 Beste Business Coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Het artikel kun je hier lezen.

“IK VIND HET FUCKING BELANGRIJK DAT ALLE VROUWEN EEN ONAFHANKELIJK, VRIJ, HAPPY EN OVERVLOEDIG LEVENT KUNNEN LEIDEN

Overvloed is een keuze…

Alle stappen die ik heb ontwikkeld en in dit programma deel heb ik zelf ook genomen. Het is de reden van mijn eerste ton omzet in 2020, ik gebruikte deze stappen toen voor het eerst.

Die ton was niet eens de bedoeling, het was geen doel, het gebeurde gewoon.

Omdat ik diep van binnen wist dat de winst niet zou liggen in strategieën, marketing of iets anders buiten mezelf om. Ik moest de groei gaan maken, mijn mind shiften, de juiste acties nemen en het besluit nemen dat ik de persoon ging zijn die ik wilde zijn.

Die ton omzet was geweldig maar weet je wat nog veel toffer was? De impact die ik maakte bij anderen, mijn boek wat ik ermee kon financieren, de fijne spontane vakantie in Oostenrijk met mijn man en als kers op de taart een heel nieuw level van zelfvertrouwen.

Dat laatste heeft de deur opengezet naar nog meer mogelijkheden. Want dat is wat er gebeurd wanneer je shift met je mind er worden direct nieuwe dingen mogelijk want er is een heel stuk limitering weg.

Overvloed is een innerlijke weg met een uiterlijk resultaat en voor slechts 99,- leer ik je hoe je dat doet.

Er staan 7 fantastische modules voor je klaar met video’s, masterclasses, prachtige quantumjumps en een practice die je elke dag gaat helpen om naar meer overvloed te bewegen. Zodat je altijd weet wat te doen en niet meer vastloopt omdat je niet weet wat je moet doen.

Na aankoop ontvang je direct je inlog en kun je meteen aan de slag. Je hebt life-time toegang.

What are you waiting for?

Dit is een programma dat ik zelf had willen volgen…

Toen ik nog niet wist dat ik vanuit afstemming de beste verkoop moves kon maken.

Toen ik nog niet wist dat meer omzet genereren een inside job is. 

Toen ik nog niet wist dat mijn droomhuis in de natuur binnen handbereik was.

Toen ik nog niet wist dat ik het ‘hoe’ niet hoefde weten om te bereiken wat ik wilde.

Toen ik nog niet wist dat ik helemaal niet zoveel moeite hoefde te doen voor meer klanten. 

Toen ik nog niet wist dat het niet raar was om zo vaak moe en overprikkeld te zijn, omdat mijn manier van werken niet aligned was.

 Alles wat ik niet wist, kan jij binnenkort wel weten.

Praktische info en de investering

 • De investering is slechts 99,- excl. btw
  Duur: eigen tempo je kunt er zo kort of lang overdoen als je zelf wilt.
 • Je doorloopt het programma zelfstandig.
 • Je hebt life-time toegang tot het programma. Wat je kunt volgen via een app of via een leeromgeving.

Wat anderen over mij zeggen:

 “Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

Vorig jaar 15K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it! En nu op naar €120.000 en meer vanuit liefde en zelfzorg ❤️💝💃 “

Yvon Boomsema

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

 “De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers

 “Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Kelly mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd. Als ik het kan, kan jij het ook!”

Bianca van As – Gegrond Gezond, Orthomoculair voedingsdeskundige & Medium

“Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!”

Karin Rossen – Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust, Coach

 

“Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar Mentor, trainer & inspirator