De deuren van The Feminine leaders & creators gaan open. 

Tot 10 mei 2024 vinden er weer afstemgesprekken plaats. Ik heb nog 9 plekken beschikbaar. Je kan vanaf nu  een afstemgesprek aanvragen via onderstaande knop.

Het programma Feminine leaders & creators is het pad van de intuïtieve onderneemster en creator naar nieuwe levels van overvloed en vrijheid.

 

Dit programma is voor de vrouwen die aan alles voelen dat ze hier wat te doen hebben op deze wereld. Voor de vrouw die haar wake-up call al heeft gehad en de lessen die ze zelf heeft mogen leren wil doorgeven aan de wereld.

Omdat jij weet dat het anders kan en dat er een hele nieuwe realiteit ontstaat als je ermee aan de slag gaat. 

Dus je wil je missie verspreiden, inspireren, transformeren, impact maken, zoveel mogelijk mensen helpen en ondertussen zelf een zo leuk mogelijk leven leiden. Zonder hard te werken en zeker zonder regels en kaders. 

Het is tijd dat voel je aan alles. Tijd om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. 

Welkom bij Femine Leaders & Creators. 

Waarin we naar nieuwe hoogtes bewegen door steeds te shiften, af te stemmen, te creeeren en doordat ik je uitdaag. 

In dit programma ben ik je gids, orakel, coach, healer, mentor, cheerleader & mede-creator. Samen vliegen we naar de top. 

Want het is zo lekker om je intuïtie in te zetten voor je business, die guidance  en steun van je gidsen en het universum te ontvangen zodat je altijd weet wat je volgende move is. Dat weet je al, nu weer een level verder de expansie in.

Zodat je niet vast loopt en steeds helderheid hebt over het (nieuwe) pad naar je volgende level.

Misschien wil je wel in groepen gaan werken, zelf een opleiding starten, je bedrijf uitbreiden of groter op de kaart zetten. Het volgende level roept gewoon.

Dat gun ik jou.

Zodat je dat nieuwe level bereikt waarin je helemaal bent waar je wilt zijn en je business in lijn is met jou. Ondernemen en leven op jouw voorwaarden. Meer impact maken met je missie en in je leven nog meer vrijheid en overvloed ervaren. Zou heerlijk zijn toch?

Tijd om te stoppen met jezelf in te houden en te starten met loslaten van dat potentieel wat in je zit. En geloof me je verlangens zijn er een glimp van, er is nog zoveel mogelijk!!!

Let’s get it all out….

I got you. Feminine Leaders & Creators is een nieuw tijdperk voor jou en je business. Zullen we er samen op afstemmen?

Neem contact met mij op via onderstaande knop voor een afstemgesprek en dan gaan we samen alvast vliegen! Ik zit er klaar voor.

Dit programma is ook uitermate geschikt als je eerder bij mij programma’s hebt gevolgd en nu weer voelt ik mag level up.

Door mee te doen kwam ik er pas achter dat ik vastzat in bepaalde patronen en marketing standaarden. En die hielden me tegen om van mijn praktijk mijn mooiste onderneming te maken.

Toen ik met de methodes van Kelly ging werken, ging er een wereld voor me open. Ik leerde dat ik alles op mijn gevoel kon gaan doen. En de grootste eyeopener die ik kreeg was dat ik vanuit mezelf en mijn verlangen zonder kaders mijn business kon gaan runnen.

Af en toe viel ik nog terug in mijn oude gewoontes en dan stagneerde het aantal klanten. Door weer een keer de tips en trics van Kelly toe te passen werd die ‘bevriesperiode’ steeds korter en is mijn cliëntenaantal verdrievoudigd.

Ik doe nu alles vanuit afstemming en gevoel. Ik heb veel oude belemmerende overtuigingen kunnen loslaten en dat geeft me veel energie en vrijheid om leuke dingen te doen in en met mijn praktijk.

Kelly is een kei in wat ze doet. Met haar enthousiasme en haar lekkere Rotterdamse nuchterheid weet ze me elke keer weer te inspireren om dingen anders aan te pakken. Door haar methodes regelmatig toe te passen groeit mijn bedrijf gestaag. En dat alles op mijn voorwaarden: veel plezier, vrije tijd en ideale cliënten.

Ik ben blij dat ik destijds de stap heb gezet om met Kelly te gaan samenwerken. Het heeft mij zowel persoonlijk als zakelijk veel gebracht en mijn inner goddess laten stralen.

Mariëtte Lammers

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomboerderij en doe ik waar ik van houd.

Yvon Boomsema

Therapeut

Dit gaat voorbij businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling. Dit is een nieuw tijdperk voor jou. 

Want persoonlijke ontwikkeling is niet nieuw voor jou, daar heb je altijd al een enorme honger voor. Business coaching heb je waarschijnlijk ook al gehad. En wellicht lijk je op mij en ben je jezelf daar volledig in kwijt geraakt of bracht het niet wat je hoopte dat het zou brengen.

Dus enkel persoonlijke groei en business coaching gaan het niet voor je doen.

Wat jij nodig hebt dat ben jezelf. Je afstemming, je creatie, je wijsheid, je talenten en je vrijheid. Maar dan op een hoger level zodat je jij en je business level up gaan.

Feminine Leaders & Creators gaat je dat bieden zodat je door kan vliegen naar die volgende levels en in een nieuw tijdperk aankomt.

Sta op als de wijze vrouw die je bent en neem je positie in. Waarin je de creator, inspirator en het orakel wordt wat je hoort te zijn. Dit is jouw pad what are you waiting for?

De transformatie van Feminine Leaders & Creators is een transformatie die je niet alleen doormaakt maar samen met anderen vrouwen. Vrouwen die bij elkaar komen om te groeien, af te stemmen en te creëren dat is zo magisch en je zal merken dat als we bij elkaar zijn je intuitie, creatie en guidance x 10 gaat!!!! Samen ga je zoveel sneller dan alleen en in mijn programma’s zitten altijd fijne en positieve mensen waar je blij van wordt.

Daar gaan we voor in dit programma. Ik garandeer je wonderen. 

 

“Ik wilde stoppen met het bewandelen van het standaard pad. Ik was op zoek naar mijn eigen manier en mijn eigen geluid. En dat heb ik gevonden. Binnen het traject veranderde ik van doelgroep, creëerde ik vanuit joy een stabiel inkomen en kwam er meer focus voor mijn dromen. Mijn passie project kreeg een plek op de voorgrond waardoor mijn bedrijf verder kon groeien.
Met de coaching van Kelly heb ik mij spiritueel verder kunnen ontwikkelen. Wat voelde als vaag iets voelen of weten is veranderd in het bewust afstemmen voor mijn business. Hierdoor is niet alleen veel makkelijk geworden, ik ervaar ook veel meer vertrouwen en joy.
Ik voel me nu krachtiger, stabieler, ik ervaar meer rust, ga bewuster met mijn energie om en doe wat ik doe vanuit joy.”
Karolien Sluimer

VA & Founder

“Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.”

Joyce van Gelder

Fysiotherapeut & Coach

Wat gaat Feminine Leaders & Creators je opleveren?

 • Meer klanten en omzet. Op een manier die jou dient, met leuke klanten. Zonder te pushen of hard te werken.
 • Vrijheid, tijd en ruimte in je leven zonder daar eerst meer geld of klanten voor te hoeven hebben.
 • Meer energie zodat je tijd veel meer waard is en in de avond niet meer uitgeblust op de bank zit.
 • BIG IMPACT. Je gaat jezelf nu echt goed in The Spotlight zetten. Zodat de hele wereld kan zien wie je bent en wat je in huis hebt. Ik help je shiften en samen gaan we de afstemming en creatie in zodat wat je doet en deelt 100% jou is. Er is maar 1 weg en dat is jouw weg.
 • Simpel je business laten groeien. We kijken wat er bij jou past en waar de winst ligt. Daarna gaan we erop los creeeren en afstemmen zodat het een groot succes wordt!
 • Nog beter af kunnen stemmen op je gidsen en het universum (becoming the Oracle) en daarmee informatie door kan geven aan anderen. Wat je voor je klanten kunt doen maar ook voor je marketing en verkoop. We doen het samen en door te doen excelleer je erin. BIG MAGIC.
 • Supersnel overtuigingen shiften en z.s.m. weer in allignment en vertrouwen komen als je eraf ligt en vervalt in twijfel of angst.
 • En nog heel veel meer, want er gaat nog zoveel aan bod komen tijdens onze Circles of Creation en in alles wat we doen. Het wordt magisch.
“De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.”
Mariska Petstra

coach

Voor wie is dit?

 • Voor vrouwen die al met hun intuïtie, creatie en afstemming werken maar hier een level dieper in willen gaan.
 • Voor vrouwen die de magie van intuitie, afstemming en creatie al hebben ervaren maar nu willen leren hoe ze dit kunnen kanaliseren voor zichzelf en hun business. Zodat alles wat je in je business doet daar vandaan komt en je naar nieuwe hoogtes brengt.
 • Voor vrouwen die aan alles voelen; er zit meer in mij,  ik mag level up en ik wil er nu voor gaan. Jij wilt gewoon meer overvloed en vrijheid voor jezelf creëren. So let’s go!
 • Waar je staat in je onderneming maakt niet zoveel uit. Je hebt in ieder geval wel klanten, ervaring en je snapt ook hoe je content moet posten etc.  Het gaat erom dat je naar dat volgende level wil via afstemming, transformatie, intuïtie, creatie en rust en vrijheid. Ik stem op iedereen persoonlijk af waardoor jij steeds ontvangt wat je nodig hebt.
 • Voor oud-klanten die weer toe zijn aan een nieuw level en dit samen met willen doen.

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en merk dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

coach

Ik had al een aantal jaren een praktijk waarin ik met kinderen en volwassenen “fluister”. Maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar wat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht.
Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en het afgestemd zijn op overvloed.
Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad.
Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!
Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk, dank je wel, lieve Kelly, voor alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren!

Karin Rossen

Coach

Inhoud & investering 

De investering is nu €3499,-  Vanaf 29-4 gaat de prijs omhoog naar 4499.- Het programma duurt 5 maanden. Betalen in termijnen is geen probleem. 

Start: 13 mei 2024 t/m 13 november 2024. Het programma duurt 5 maanden maar heeft een lengte van 6 maanden omdat er tussen half juli en half augustus een pauze is.

Let op: Feminine Leaders & Creators is niet direct te koop. Alleen via een afstemgesprek waarin we samen (uiteraard 😉 gaan afstemmen en onderzoeken of dit bij jou past en als we hem samen echt voelen dan gaan we ervoor. 

Dit is wat je krijgt:

N

Elke maand The Circle of Creation

Elke maand (5x in totaal) een Creator Circle waarin we samen in gaan tunen, creëren, shiften en nieuwe stappen zetten voor jou. Een veld van potentie en mogelijkheden. Elke maand krijgt een ander thema; ik stem van tevoren af zodat er altijd wordt behandeld wat op dat moment nodig is voor jou. Uiteraard heb je de ruimte om je vragen aan mij te stellen en ik kijk met je mee en stem op je af. Met zijn allen de creatie in! Van elke Circle komt een opname, en als je er niet live bij kunt zijn kun je vooraf iets insturen wat ik voor je meeneem. 

Vrouwen die bij elkaar komen om te groeien, af te stemmen en te creëren dat is zo magisch en je zal merken dat als we bij elkaar zijn je intuitie, creatie en guidance x 10 gaat!!!!

N

Elke maand het Orakel Portaal (5x in totaal)

Waarin je een vraag aan mij kunt stellen en ik op je afstem. Deze afstemming ontvang je in een bericht. Zodat je tot nieuwe inzichten komt en weer voelt “DIT IS HET!” Dit vindt plaats in Huddle via een bericht waar je op kunt reageren. 

N

Big Shift Sessie

2x een Big Shift Sessie met Anne Neijnens, conversationele hypnose coach. Waarin je blokkades heelt, angsten shift en patronen doorbreekt zodat je letterlijk vrijer kan ZIJN.

N

1x een Oracle sessie

N

1x een Oracle Night

N

Elke maand heeft een ander thema

In de 5 maanden dat we samenwerken behandelen we iedere maand een thema dat we uitwerken en wat jou gaat helpen om die transformatie te maken. Deze thema’s kies ik op afstemming zodat het helemaal bij je aansluit.

Overkoepelend zijn de The Circles of Creation waarin we bij elkaar komen om te shiften, in te tunen en te creëren – en uiteraard het Orakel Portaal waarin ik persoonlijk op jou afstem.

Naast de meetings ontvang je wekelijks via de mail inspiratie en stof voor transformatie. Je gaat er zo blij van worden!  No worries, je hoeft geen uren per week aan het werk, het moet wel leuk blijven 😉. Maar je gaat wel heel vaak AAN staan, blij worden van wat ik met je deel en je gaat je echt gesteund voelen. Ik stem af en deel wat nodig is jij mag ontvangen.

N

Leeromgeving

Met daarin al het materiaal wat je per mail ontvangt + de opnames van alles wat wordt georganiseerd.

 • Plus heel veel meer. Denk aan tools voor creatie en afstemmen. Waardoor je praktisch leert af te stemmen, creëren en je intuitie te gebruiken.
 • Voor alles wat je maar kan bedenken, content, verkoop, aanbod, website schrijven you name it and i got it!
 • Masterclasses over manifestatie, creatie, energie en nog veel meer. Je hebt levenslang toegang.
 • Magische Soul Journeys
 • Visualisaties
 • En materiaal wat ik afgestemd toe ga voegen als ik zie dat er behoefte aan is in de groep.
 • Hier kan je nog jaren mee vooruit, tools for life. 
N

Magische rituelen en ceremonies

Die je kunt toepassen om te manifesteren, los te laten en een creatie op gang te helpen. 

Kelly stimuleert je om te leven vanuit alignment en te ondernemen vanuit je Zone of Genius en als het nodig is, geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont😉 Mede door het traject met Kelly voel ik een stevig fundament in mezelf, heb ik mezelf op een diepere laag leren kennen en heb ik keuzes gemaakt die ik anders misschien (nog) niet had durven maken. Ik heb vooral geleerd om mijn eigen pad te vinden en voel veel vertrouwen in een prachtige toekomst. Mijn leven en onderneming zien er nu heel anders uit dan een jaar geleden en het is zoveel beter!

Marlies Wieringa

Coach

Veelgestelde praktische vragen

Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar team@kellysmit.com Dan helpen we je verder. 

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 5 maanden. Met een stop van een maand in de zomervakantie.

Ik heb al eerder een programma bij je gevolgd wat gaat dit me nu brengen?

Dat is een voordeel! Want dan gaat het je nu nog meer verdieping brengen. Zoals altijd kijk ik weer persoonlijk met je mee. Gaan we weer shiften en elke keer als je shift wordt er meer mogelijk voor je. Ik leer  je nog beter afstemmen en ik help om door te breken naar je volgende level. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt in 1x, 2x, 3x , 4x, 5x of 7x betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ik ben niet zo van de groepen is dit wat voor mij?

De reden waarom ik zo graag met groepen werk is omdat de groei van de deelnemers daardoor enorm hard gaat. De groep werkt als een katalysator.

Waarom? Tijdens de groepcalls en de meetings gaan anderen vragen stellen die jouw blinde vlekken aanraken. Waardoor je heel snel kan shiften.

Maar er worden ook vragen gesteld over kansen (denk aan klanten, omzet etc) waar jij nog niet aan had gedacht. Een groep zorgt voor continue nieuwe kansen voor jou omdat een ieder daar op zijn eigen manier mee bezig is en er bij elke call een veld van kansen wordt geopend, die je anders niet zo snel zou zien.

Daarnaast zijn er ontzettend veel overeenkomsten in een groep. Waardoor je veel herkenning vind bij elkaar en anderen jouw begrijpen en aanmoedigen. In een groep voel je je nog sterker omdat je met zijn allen in hetzelfde proces zit.

Samen afstemmen in een groep is helemaal magisch dat zorgt echt voor vuurwerk energie.

Wat als ik niet bij de meetings kan zijn?

Dan ontvang je automatisch een opname. Vragen kun je voorafgaand aan de meetings mailen en dan beantwoord ik ze voor je.

Worden mijn vragen persoonlijk beantwoord?

Uiteraard! In de circles worden jouw vragen beantwoord.

Hoe lang houd ik toegang tot de leeromgeving?

Je houdt levenslang toegang tot de online leeromgeving, inclusief de opnames van de masterclasses en coaching calls. Oftewel: dit zijn tools for life!

Kan ik even sparren?

Stuur een mailtje naar team@kellysmit.com, dan nemen we dezelfde dag nog contact met je op om een matchcall in te plannen.

“In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat het programma mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook!”

Bianca van As

Medium Spreker en Coach

“Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte.

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna sloot ik mij aan bij Kelly’s Project. En de inzichten die ik daar op deed hebben nog meer diepgang en manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben….ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan….kan jij het ook!”

Maike Liebregts

Coach

“Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.”

Jose Kerkhof

gewichtsconsulente

“Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door het programma is er een mega shift gekomen in mijn mindset. Kelly liet me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me nu zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij haar programma voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdiende ik bijna drie keer zoveel dan vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!

Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige

“Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Kelly heeft me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!”

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

“Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij als gegoten past. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mij wel belemmerden om echt te groeien.”

Kim Hendriks

Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

Vraag hier je afstemgesprek aan voor Feminine Leaders & Creators. Laat  je gegevens achter, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

9 + 2 =