The Business Evolution Challenge

In 3 dagen shiften naar jouw volgende level van vrijheid en overvloed.

Deze challenge is een portaal voor het  creëren van meer klanten en omzet.

Op een manier die bij jou past.

 Zonder marketing kaders, regels of ingewikkelde strategieën.

En zeker zonder harder werken…

 Dat hebben we allemaal niet nodig.

Wat we wel nodig hebben is een quantum leap, je

intuïtie en creatie en een paar bold business moves dus dat gaan we inzetten…. 

Drie dagen lang gratis business coaching van mij.  Dezelfde coaching die je krijgt als je bij mij in een betaald programma zit. 

van 29 januari t/m 31 januari 2024

Dit is voor jou als je jezelf herkent in het volgende:

Je houdt niet van alle marketing en strategie kaders, je hebt geen standaard doelgroep en inspelen op de pijn van je “ideale klant” is niks voor jou.

Je wilt een bedrijf dat jou voorziet in een leven vol vrijheid en overvloed. Kunnen doen en laten wat je wilt en geen volle werkweek. Je weet dat dit mogelijk is voor jou, maar ziet nog niet HOE je daar kan komen.

✓Content maken die raakt en jezelf echt in volle glorie laten zien aan de wereld? Je weet dat het tijd is maar stiekem vind je het nog spannend.

Werken met doelen en deadlines zorgen voor stress en vertraging. Jij presteert het beste als je gewoon je intuïtie volgt en blijft creëren, dan gebeuren er wonderen en ga ja van nature heel snel.

Sales en verkoop: dat is soms nog wel een dingetje. Je hebt klanten. Maar je wil  meer klanten en omzet zonder spammerig of verkoperig te zijn…

✓Jouw wijsheid, tools en teachings zijn zo ‘anders dan anders’ dat je soms twijfelt of het wel klopt, maar diep van binnen weet je wat voor power er in jou huist… En dat je heel goed bent in wat je doet.

✓ Je bent een echte creator en het gelukkigst als je creëert. Maar soms loop je vast op de uitvoering (en verkoop) van je creaties.  

Je wilt je intuïtie en creatievermogen in je business nog beter ontwikkelen. Zodat je nog meer kansen pakt, de juiste stappen zet, je omzet vergroot, intuïtief verkoopt & content schrijft.

✓ Je bent een coach, mentor, kennisondernemer, therapeut, inspirator, trainer, healer of medium.

 “ In 3 dagen naar meer impact & omzet op een manier die bij jou past en met gebruik van jouw creatie en intuïtie

De Business Evolution Challenge 

Drie dagen lang gratis business coaching van mij. Voor alle vrouwen die er nu echt klaar voor zijn om hun bedrijf te laten groeien als nooit tevoren.

Die willen doorpakken en dat volgende level willen aantikken om een leven vol vrijheid en overvloed te leven.

Het kan als je daarvoor kiest.

Ik geloof dat je daar komt door te ondernemen op jouw manier, erop af te stemmen, je mind te shiften, meer te durven qua content & verkoop en door je intuïtie en creatie hier slim voor in te zetten.

Maar ja: hoe doe je dat? Hoe ga je next level?

Welke stappen mag je zetten?

Na deze 3 dagen weet je dit 100% en ben je klaar om te knallen met je business. 

Ik wil je met liefde helpen om alle deze antwoorden uit jezelf te halen om je volgende levels van omzet en klanten te bereiken. Ik ben niet de business coach die je vertelt wat je moet doen; ik ben de business coach die je helpt de antwoorden uit jezelf te halen.

Samen gaan we het doen deze 3 dagen.

In een superhoge energie samen met honderden andere gelijkgestemde vrouwen.

It’s gonna be epic.

Van 29 januari tot 31 januari, elke dag een sessie om 10:00 uur. Kun je er niet (live) bij zijn? Dan ontvang je automatisch een opname.

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en merk dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

Coach

Wat we in deze 3 dagen gaan doen: 

Dag 1 Creating the next level.

Ik laat je zien welke stappen ik altijd neem om mijn volgende level te bereiken. We stappen er letterlijk in en we stemmen af op jouw unieke weg ernaar toe. Oftewel jouw hoe wordt op dag 1 al helder. Geen vaag gedoe maar een helder plan met duidelijke acties voor je eerste stappen.

Dag 2 Rise & Inspire 

Het volgende level van omzet en klanten komen door je eigen groei maar ook door hoe je jezelf laat zien aan de wereld en welke boodschap je hebt. Ik laat je op deze dag zien hoe je anderen nog meer raakt, inspireert en motieert. Waardoor je veel sneller en meer klanten gaat aantrekken. We gaan het samen doen.. Zonder te roepen dat je de beste bent, continue online aanwezig te zijn en ook zonder marketing kaders.

Dag 3 Unlimited Moneyflow

De naam zegt het al…. Deze dag wordt een transformatie. Ik ga je laten zien hoe je energetisch meer klanten aantrekt, makkelijker sales doet, je intuitie ervoor inzet en we nemen samen mindset shifts voor meer omzet en klanten. Zonder te moeten pushen, trekken of spammen…

Voor wie is dit?

  • Voor vrouwelijke online/offline onderneemsters met klanten. Denk aan coaches, leraren, kennis ondernemers, mediums, therapeuten etc. 
  • Voor de meer gevorderde onderneemster die meer klanten, omzet en impact wil maken op een nieuwe manier. Zonder hard werken en pushen. Die veel meer willen
    creëren.
  • Voor onderneemsters die een nieuwe weg in willen slaan. Die zich voelen geroepen om bijv. met groepen te gaan werken op een manier die niet meer al je tijd en energie opslurpt. Waardoor je businessgroei wellicht nu ook stagneert. 
  • Voor de onderneemster die van offline naar online wil gaan.
  • Voor de onderneemster die naast een bestaand bedrijf een nieuw bedrijf wilt starten en nu echt haar hart wil gaan volgen.  

Wat zijn deze 3 dagen niet?

N

Klein beetje info en heel veel sales

N

Zweverige inhoud die inspirerend is maar niet praktisch

“Werken met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariette Lammers

Mijn visie op ondernemen

Nadat ik instapte in een high end business coach programma raakte ik mezelf volledig kwijt. Niet omdat het een slechte coach was; ze was supergoed alleen paste het niet bij mij…

Na een periode van het niet weten, twijfelen en dingen doen waar ik niet blij van werd, had ik een soort van breakdown en liep ik volledig vast. Na die periode ben ik alles anders gaan doen en heb ik alle kaders, marketing en strategie plannen losgelaten en ben ik buiten de kaders om gaan ondernemen.

Ik ontdekte dat je vanuit creatie, afstemming en intuïtie supersnel stappen kunt zetten en je eigenlijk heel weinig strategie nodig hebt om grote successen te behalen. Mijn intuïtie en creatie is leidend. En om dat in overvloed te ervaren is energie, tijd en ruimte voor mezelf heel belangrijk.

In datzelfde jaar verdrievoudigde ik zonder doelstelling en strategie mijn omzet, en had ik meer klanten dan ooit terwijl ik minder werkte.

Je kunt bij mij dus gedag zeggen tegen (ingewikkelde) strategieën en lanceringen waar je het benauwd van krijgt. Persoonlijke groei is superbelangrijk. Jouw voorkeur, intuïtie en creatie is leidend, pas daarna kijk je wat business-wise handig is.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben.

Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers 👇

“De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.”
Mariska Petstra

“Ik had al een aantal jaren een praktijk, maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar dat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht. Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en afgestemd zijn op overvloed.

Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen. Zonder dat het als hard werken of druk voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen! Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk!”

Karin Rossen

Schrijf je hier in voor de

Business Evolution Challenge