De Business Creatie Toolkit

In 7 dagen shiften naar een manier van ondernemen die 100% bij jou past en die je het succes geeft waar je naar verlangt.

Yes kom maar door!

Dit is voor jou als je je herkent in het volgende:

Je houdt niet van alle marketing en strategie kaders, je hebt geen standaard doelgroep en inspelen op de pijn van je “ideale klant” is niks voor jou. 

Werken met doelen en deadlines zorgen voor stress en vertraging. Jij presteert het beste als je gewoon je intuïtie volgt en blijft creëren, dan gebeuren er wonderen en ga ja van nature heel snel. 

✓ Sales en verkoop doe je vanuit je hart en door waarde te bieden zonder te pushen of verkoperig te zijn…

✓ Jouw wijsheid, tools en teachings zijn zo anders dan anders dat je soms twijfelt of het wel klopt, maar diep vanbinnen weet je wat voor power er in jou huist…

✓ Je bent een echte creator en het meest gelukkigst als je creëert.

✓ Je bent ambitieus en wilt je bedrijf naar het volgende level brengen maar niet door harder te werken en jezelf te pushen. 

✓ Je wilt je intuïtie in je business nog beter ontwikkelen. Zodat je nog meer kansen pakt, je omzet vergroot, intuïtief verkoopt & content schrijft.

✓ Je bent een coach, mentor, therapeut, inspirator, trainer, healer of medium.

 “Creatie is een portaal naar overvloed”

De Business Creatie Toolkit 

In 7 dagen shiften naar een manier van ondernemen die 100% bij jou past en die je het succes geeft waar je naar verlangt. 

Want dit kun je alleen bereiken door het volledig op jouw manier te doen. Je kunt tonnen verdienen, puur door jezelf te zijn. Des te meer je dat toepast in alle elementen in je business, des te meer groei je business gaat doormaken. 

Ik wil je daarbij helpen door 7 dagen lang gratis inspiratie en tools met je te delen die mij en mijn klanten hebben geholpen om hun bedrijf te laten groeien. Meer klanten, meer omzet, meer ease en veel meer plezier.

We gaan het hebben over hoe je meer vanuit alignment kan ondernemen, intuïtieve content, nog meer de creator zijn, afgestemde verkoop (en lanceringen). Maar ook over minder doen en meer energie hebben.

Oftewel: alles voor de intuïtieve, hooggevoelige, creatieve en eigenwijze onderneemster die naar links wil waar iedereen naar rechts gaat.

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en merk dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

Coach

Na deze 7 dagen: 

N

Sta je helemaal AAN!

N

Wordt content een feestje van inspiratie en durf je nu echt al die regels los te laten.

N

Heb je nieuwe inspiratie voor verkoop & lanceringen die bij je past en waar je geen pusherig of spammerig gevoel van krijgt.

N

Is er nog meer jou geïntrigeerd in je business waardoor je business nog meer passend voelt en aligned.

N

Heb je nieuwe downloads & creaties voor je business.

N

Heb je helder hoe je je bedrijf kan laten groeien op een manier die bij jou past en die jou gelukkig maakt.

“Werken met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariette Lammers

Mijn visie op ondernemen

Jij bent wakker, je hebt een goede intuïtie en je bent super creatief, want jij bent een echte creator.

Dan gedij je juist geweldig onder omstandigheden die niet de norm zijn. Dan is het belangrijk dat je je eigen energie kan managen, tijd voor jezelf hebt, niet te hard werkt, geen 12 maanden planning waar je je aan moet houden en juist geen kaders zodat je kan creëren en je intuïtie kan laten stromen.

Jouw grote doorbraak ligt in jezelf. Jij mag jezelf nog veel meer omarmen. De doorbaak en de business groei waar je zo naar verlangt, ligt in je talenten, je creatie, je downloads, je gaves, je intuïtie en je wijsheid. Wanneer je dat echt de hoofdrol laat spelen dan is er niks meer wat je niet kan bereiken.

Het is tijd voor een evolutie, jouw evolutie die jouw business naar het volgende level en beyond brengt. 

Voor heel veel ondernemers zoals jij werken de marketing en strategie kaders niet. Daar is iets heel anders voor nodig.

Nadat ik instapte in een high end business coach programma raakte ik mezelf volledig kwijt. Niet omdat het een slechte coach was, ze was super goed alleen paste het niet bij mij.

Na een periode van het niet weten, twijfelen en dingen doen waar ik niet blij van werd, had ik een soort van breakdown en liep ik volledig vast. Na die periode ben ik alles anders gaan doen en heb ik alle kaders, marketing en strategie plannen losgelaten en ben ik buiten de kaders om gaan ondernemen.

Ik ontdekte dat je vanuit creatie, afstemming en intuïtie super snel stappen kunt zetten en je eigenlijk heel weinig nodig hebt om grote successen te behalen. In datzelfde jaar verdrievoudigde ik zonder doelstelling en strategie mijn omzet en had ik meer klanten dan ooit.

Je kunt bij mij dus gedag zeggen tegen (ingewikkelde) strategieën en lanceringen waar je het benauwd van krijgt. Jouw voorkeur, intuïtie en creatie is leidend, pas daarna kijk je wat business wise handig is.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben.

Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers 👇

“De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.”
Mariska Petstra

“Ik had al een aantal jaren een praktijk, maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar dat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht. Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en afgestemd zijn op overvloed.

Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen. Zonder dat het als hard werken of druk voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen! Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk!”

Karin Rossen