Welkom bij de Business Creatie Toolkit

Let’s have some fun ­čÖé

De komende 7 dagen ontvang je dagelijks een mailtje van mij. Elke dag bevat content die je op deze pagina kunt bekijken. Wil je gelijk doorpakken? Dat kan! Hieronder staan alle tools, audio’s en video’s voor je klaar.

In de mail geef ik ook nog extra informatie en praktische opdrachten.

Enjoy!!

De Business Creatie Toolkit 

Dag 1

Audio afstemmen op je business

Tijd om af te stemmen en informatie over jouw business te ontvangen.

In deze audio neem ik je mee naar verschillende facetten in je business: klanten, omzet, social media, mindset en het delen van je boodschap. Door af te stemmen op al deze elementen ontvang je wijsheid die je met je rationele mind nooit kunt verkrijgen.

Happy downloads en creaties gegarandeerd.

 

┬áDag 2 – Intu├»tieve content zonder regels en vol creatie

Dag 3 – Waarom ik niet geloof in keihard werken

Podcast over minder hard werken, minder pushen en juist meer voor elkaar krijgen. In deze podcast staat nog een oud aanbod vermeldt aan het einde, deze is er niet meer. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn huidige aanbod kun je hier even kijken.

Dag 4 – Verslag van mijn meest makkelijkste en beste lancering in 2021

Dit is wat ik schreef bij deze podcast in 2021. Ik draaide een lancering terwijl ik aan het verhuizen en klussen was. Het heeft alles voor me veranderd. 

“Ik kan het zelf haast niet geloven maar het is zo. Ik heb een mega lancering gedraaid die alles behalve lanceren voelde. 27 vrouwen doen er mee. Wauw! Ik heb alles op afstemming gedaan en het begon als een experiment. Ik vind dit te belangrijk om niet te delen. Dus in deze podcast vertel ik je precies wat ik heb gedaan, hoe ik het heb aangepakt en geef ik je tips over hoe jij ook op afstemming kunt lanceren.”

 

Kelly Smit Businesscoach & spiritueel leraar

Dag 5 – Verkopen vanuit intu├»tie & afstemming

In 80% van mijn “sales” gesprekken verkoop ik mijn aanbod. Daarbij speel ik niet in op iemands pijn, ik overtuig niet en ik trek ook niet. Hoe ik dat doe hoor je in de audio hieronder. Verkopen kan juist voor de klant een mooi proces zijn van groei. En voor jou een manier om je afstemming en creatie te gebruiken. Maar het is ook een moment van screening waarin je inschat of iemand de resultaten gaat behalen die je ze zo gunt en of er een klik is.

In deze audio noem ik een aanbod dat er inmiddels niet meer is. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn huidige aanbod klik dan hier.

Dag 6 – Het cre├źren van een aanbod waar je verliefd op bent

Als we het hebben over alignment dan hebben we het ook over een aanbod wat 100% met jou resoneert. Wat je uit kan voeren op een manier die bij jou past. Dan pas dien je die ander echt optimaal. Maar het doet ook wonderen voor je verkoop. 

Kelly Smit Businesscoach & spiritueel leraar

Dag 7 – De kers op de taart…

Masterclass afstemmen en creatie