Programma BIG Impact. De  impact van groepen voor jou, je business en je klanten.

Kelly Smit | Spiritueel Business Coach

BIG Impact

Voel jij als zovelen de pull om meer met groepen te gaan werken en wil je al een tijdje een supergaaf (online) groep programma neerzetten? Of draai je al groepen en wil je meer mensen in je groepen, juist betere resultaten neerzetten en zelf genoeg tijd en energie voor jezelf overhouden?

Maar stel je dit al even uit omdat je:

 • Soms denkt dat je je (volgende) groep niet vol krijgt?
 • Opziet tegen de lancering?
 • Of dat je in het groep programma verzuipt qua tijd en energie?
 • Of blijf je hangen op wat je dan precies gaat aanbieden en of het wel inspirerend en transformerend genoeg is voor de deelnemers?

Eigenlijk weet en voel je al even dat het tijd is voor verandering. Dat je de overstap mag gaan maken naar een andere manier van werken. Je bent soms een beetje verveeld en klaar en dat is logisch, want als het tijd is voor de volgende stap is dit precies wat je ervaart. Tijd voor jou om op een nieuwe manier te gaan werken. Waarin je meer tijd, energie en omzet genereert voor jezelf. 

I got your back girl! In dit programma gaan ik er namelijk voor zorgen dat jij: 

Een fantastisch en onweerstaanbaar groepsprogramma creëert, wat superaantrekkelijk is voor (potentiële) klanten om te kopen. Waar jij 100% achter staat en helemaal verliefd op bent. Ik ga je helpen om van dit programma een aanbod te maken die transformerend is voor je klanten en tegelijkertijd makkelijk is voor jou om uit te voeren.

We gaan ervoor zorgen dat jij jezelf als groepcoach ijzersterk neerzet en nieuwe skills leert die ervoor zorgen dat de klanten in jouw groep op topniveau gaan presteren. Je gaat ze zien vliegen!

We gaan deepdiven in jouw goud, intunen op jouw wijsheid, talenten, gave en dit gebruiken voor het programma maar ook voor de verkoop. Oftewel; were going NEXT LEVEL BABY!!!

We gaan verkopen. Want wat heb je aan een programma wat niet lekker gevuld is? Dus we gaan tijdens dit programma ook meteen starten met verkopen. Intuïtief, slim en afgestemd verkopen i.c.m. prachtige marketing die 100% jij is. Dat wordt onweerstaanbaar. No rules allowed! (oftewel we gebruiken geen one size fits them all strategie en marketing. We gaan voor de snelste en leukste route!

Voel je hem al? Neem dan even contact op via onderstaande knop dan plannen we kosteloos en vrijblivend een matchcall in om samen af te stemmen en alvast de eerste stappen te zetten.

De beslissing om voornamelijk groepsprogramma’s aan te bieden heeft mijn bedrijf naar ongekende hoogtes gebracht. Zonder deze keuze had ik vandaag niet gestaan waar ik nu sta. Het heeft me zoveel klanten, vrijheid, omzet en extra tijd opgeleverd. 

Dit zijn de allergrootste voordelen die het jou, je klanten en je business gaat brengen.

 • Je kunt er alles van jezelf in kwijt. Naast dat je de groep coacht, kun je ze ook tussendoor inspireren met slechts 1 mail of bericht. Of je kunt er bijv. masterclasses in verwerken. Je kunt op je groep afstemmen en voelen wat er nodig is en op basis daarvan iets doen/organiseren. Hierdoor is de stroom van inspiratie, aanzetten tot actie en groei continue wat zorgt voor betere resultaten bij de deelnemers en het kost jou weinig tijd.
 • Het levert bakken aan tijd en energie op. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mijn boek te schrijven, zelfstandige onlineprogramma’s te maken en ik kreeg meer tijd voor mijn marketing waardoor ik weer meer klanten kreeg. Daarnaast werk ik maar 18-20 uur per week terwijl ik 3 verschillende groep programma’s draai, online trainingen verkoop en 2 VIP klanten bedien.
 • Een groep mensen bij elkaar die ervoor kiezen om te groeien gaan als een raket. Ze steunen elkaar, moedigen elkaar aan, vinden gelijkgestemde en ze durven meer. Mensen gaan in groepen vaak veel harder qua groei dan 1 op 1.
 • Het levert heel veel omzet op. Mensen betalen niet voor je tijd maar voor een beleving en een resultaat. Hierdoor kun je ook makkelijker hogere prijzen vragen.
 • Je verkoopt makkelijker door aan een groep (of oud-klanten, mensen willen graag weer door en verder groeien.  Vaak nemen mensen weer nieuwe programma’s af of ze kiezen voor een verlenging. Wat ook weer zorgt voor meer omzet, makkelijke verkoop en mooie samenwerkingen.

Is dit waar jij ook naartoe wilt? En wil je een snelle route bewandelen door gebruik te maken van mijn coaching en expertise? Neem dan contact op voor een vrijblijvende matchcall via onderstaande knop. Dan stemmen we samen af of dit bij je past en zetten we alvast de eerste stappen.

Wat bedoel ik precies met groep programma’s?

Een programma waarbij je online, offline of een combi daarvan een groep mensen een periode lang coacht of traint. Ik noem het een groep programma, maar je zou het ook een school kunnen noemen. Sommige van mijn klanten zijn een online school gestart. 

Alle mogelijkheden staan open en ik help je in mijn programma om op jouw unieke wijze een programma te maken en te verkopen. 

Wat betekent dat je voornamelijk groep coaching doet (hier leer ik je ook nieuwe skills) maar je kan ook een combi maken van 1 op 1 en groep coaching. 

Misschien denk je bij het woord groep programma aan Q and A’s, coach calls, een leeromgeving en livedagen. Maar dat is slechts een format wat je vaak ziet jij gaat het op jouw manier doen. Ik laat je talloze mogelijkheden zijn en help je om het zo transformerend mogelijk te maken. Maar het is jouw feestje. Elke deelnemer zal een ander programma bouwen en het anders aanvliegen want iedereen is anders.

Dus bij mij geen one size fits them all programma. Dat geld ook voor de verkoop. Ik help je om het op jouw manier te doen en het te verkopen als een malle! 

Dit is wat jij gaat bereiken als je meedoet met BIG Impact 

 • Je gaat leren hoe je de energie en interactie in de groep hooghoudt zonder zelf continue op te moeten komen dagen.
 • Je gaat leren hoe je de groepsenergie en dynamiek kunt inzetten om gezamenlijk tot grote resultaten en manifestaties te komen.
 • Je gaat leren hoe je tijdens afwezigheid van jou (vakantie, vrije dagen etc) de groep door kunt laten draaien.
 • Ik leer je ook hoe je voorkomt dat je op wordt geslokt in je eigen programma. 
 • je gaat leren hoe je een fantastisch en onweerstaanbaar groepsprogramma creëert, wat superaantrekkelijk is voor (potentiële) klanten om te kopen. Waar jij 100% achter staat en helemaal verliefd op bent.

 • Je gaat je groepsprogramma leren verkopen als een malle 😉
 • Je gaat leren hoe je als groepscoach voorkomt dat je te veel van jezelf weggeeft en het te veel tijd/energie gaat kosten. 
 • Je gaat leren hoe je met 0,- een simpel maar zeer effectief groepsprogramma kunt maken. Maar ik leer je ook welke eenvoudige en betaalbare techniek ik gebruik. Oftewel je hoeft geen dure leeromgeving va duizenden euro’s te laten bouwen of zelf moeilijke omgevingen te maken. De techniek is dus geen excuus meer om je groepsprogramma/aanbod niet te doen 😉 Ik maak het simpel en snel voor je.

Is dit waar jij ook naartoe wilt? En wil je een snelle route bewandelen door gebruik te maken van mijn coaching en expertise? Neem dan contact op voor een vrijblijvende matchcall via onderstaande knop. Dan stemmen we samen af of dit bij je past en zetten we alvast de eerste stappen.

Kelly Smit

Voor wie is dit programma?

Voor leraren, inspirators, trainers, coaches, therapeuten en mentors die hun impact, tijd, energie en omzet willen opschalen door prachtige, transformerende en inspirerende groeps programma’s te maken en succesvol te verkopen.

Je bent welkom als je al ervaring hebt maar ook zonder ervaring nu wilt kiezen voor het werken in groepen omdat je voelt dat het tijd is. Voor jou, je business en het grootste impact wat je ermee gaat maken. 

NB:Dit programma is niet geschikt voor ondernemers zonder klanten die startende zijn. 

Investering BIG Impact Programma

De investering is 4999,- betalen in 1- 8 termijnen is mogelijk. 

Als jij net als ik all-inn gaat voor dit programma kan het je tonnen opleveren. Zeker omdat ik je ook help met de verkoop. 

Duur: 4 maanden

Start: Oktober tot januari 2024 met een pauze in de kerstvakantie. 

Het programma is niet direct te koop alleen via een Match Call van ongeveer 30 min. Waarin we kennis maken en samen afstemmen of dit passend is voor jou. Druk op 1 van de gouden knoppen om deze aan te vragen. Of mail naar team@kellysmit.com

Inhoud BIG Impact Programma

 

 

1 Kick-off via Zoom op 5-10-23

3 Online live masterclasses met Q&A

3 Online masterclass vooraf opgenomen die je terugvindt in de leeromgeving (levenslang toegang).

3 Extra Zoom groepssessies waarin we de diepte in gaan en je mij al je vragen kunt stellen. De masterclasses zijn voor informatieoverdracht, maar de sessies via Zoom zijn bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling en het samen doen.

Bonus: extra video's die ik maak op basis van vragen uit het programma.

Leeromgeving met alle opnames en bonus materiaal (levenslang toegang)

Kun je er een keer niet bij zijn dan kun je wel vooraf je vragen stellen en de antwoorden terugkijken in de opname.

Match Call

7 + 3 =

Het programma is niet direct te koop alleen via een Match Call van ongeveer 30 min.

Heb je interesse? Vul dan het formulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Liefs Kelly 

 

Event-Kelly-groepsfoto