Perfectionisme ondernemers

Zit jij boordevol dromen en ben je net als ik enorm gepassioneerd over manifesteren, intuïtie en afstemming? Wil je groeien als manifestator en je manifestatiepower groots aanzetten?

Dan ga ik je deze 7 dagen geweldig vinden. Verwacht niet dat je alleen maar info krijgt over bestellingen doen, the LOA of positief denken. Wij gaan veel verder dan dat… Mijn teachings zijn niet de standaard teaching over manifestatie. 

We duiken diep in de wetten en nemen het innerlijk werk mee.

Ik leer om je dagelijkse practice in manifestatie naar een hoger niveau te brengen. Zodat jij je dromen en verlangens nog beter leert manifesteren. En niet alleen dat, je leert ook een diepere verbinding met jezelf aan te gaan, je intuïtie te boosten en ingevingen en kansen je pad op te brengen.

Deze 7 dagen zijn een cadeau van mij aan jou en er zitten geen kosten aan verbonden. Ik stel het tijdelijk gratis beschikbaar.

Manifesteren is een deepdive nemen in je ziel, je superpowers zoals intuïtie naar een hoger niveau brengen maar ook werken aan je mindset. Alles komt aan bod in de 7 magische manifestatie dagen.

Let’s manifest!

Iedere dag 7 dagenlang in je mail een video, podcast of audio die je manifestatiepower GROOTS aanzet.

Mijn naam is Kelly Smit, Spiritueel Leraar en Business coach.

Ik leer ondernemende vrouwen met een missie  om vrij en onafhankelijk te zijn. Omdat ik het f*cking belangrijk vind dat vrouwen vrij en onafhankelijk zijn om te doen wat ze willen.

Ik geloof dan ook dat je bedrijf een katalysor is. Voor jouw droomleven en het droomleven van anderen. Pure overvloed voor jou en de wereld.

En ik geloof ook dat de tijd is aangebroken voor vrouwelijke leiders en inspirators. We nemen onze plek weer in. Dit doen we op onze eigen manier. Niet met keiharde strategieën en pusherige sales. Juist met gevoel, intuitie en verbinding. Onze vrouwelijke superpowers. Ik run er mijn bedrijf mee en ik leer dit anderen ook.

Mijn teachings gaan over het aanzetten van je eigen power, superslim werken, energiemanagement, mindset, manifestatie & het gebruiken van je divine feminine superpowers (intuïtie & afstemming) in het ondernemen.