Een traject volledig afgestemd op jouw groei en behoefte. Waarin alles om jou en jouw dromen draait. Een tijdje loop ik met je mee en laat ik je continue zien wat jouw goud is en welke kansen ik voor je zie. Als mentor help ik je d.m.v. persoonlijke groei en het shiften van je energie.

Samen afgestemd jouw dromen waarmaken in business en life. Met plezier en gemak want het mag nog makkelijker zijn.

Dit is wie jij bent:

✓ Een succesvolle onderneemster met een bedrijf wat goed loopt. Je hebt een missie en je maakt impact in de levens van anderen.

✓ Je hebt het al goed voor elkaar. Je hebt in de afgelopen jaren een fijn leven voor jezelf opgebouwd.

✓ Successen geboekt, innerlijk werk gedaan en je bent boven jezelf uitgestegen.

Maar iets in jou weet dat er nog meer voor je ligt. Weet dat er nog een wereld voor jou is die veel verder gaat dan wat je nu ervaart. Overvloed op alle vlakken in je leven.

Overvloed op alle vlakken in je leven

Dit traject is geschikt voor:

✓ Vrouwelijke ondernemers die willen groeien met hun business maar niet door harder te werken of dingen die belangrijk voor jou zijn op te moeten offeren.

✓ Waar je nu staat daar ben je trots op. Je hebt alles met je eigen handen opgebouwd en je hebt daar hard voor gewerkt. Je hebt het goed. 

✓ Je voelt je volgende level van leven en business roepen en je ziet ook de kansen maar het is tijd voor verandering. Het is tijd om de dingen anders te doen zodat je alles kunt hebben.

✓ En meer omzet 

✓ En meer tijd voor jezelf

✓ En meer tijd voor je dierbaren

✓ En meer rust, balans  en joy 

Dit volgende level van jou zie ik als overvloed op alle vlakken van je leven.

Een happy, free & abundant life. Daar gids ik je graag naartoe. 

Want meer omzet, vrije tijd en het waarmaken van je dromen vraagt om persoonlijke groei. Ik kijk dwars door je beperkende overtuigingen en samen transformeren we deze in positieve overtuigingen zodat ze niet meer je groei in de weg staan.

We  werken niet hard maar slim en afgestemd. We nemen je business onder de loep en maken een plan voor de toekomst.

Voor jouw verkoop en geld zet ik mijn afstemming in en leer ik jou om nog beter van je intuïtie en afstemming gebruiken te maken. Geen moeilijke plannen en strategieën maar meteen de kortste weg naar de grootste groei. 

Voor alternatieve geldstromen zoals goud, crypto en vastgoed zetten we ook de afstemming in. Want we gaan voor excellente resultaten met de minste moeite. 

Dit traject staat niet voor groei maar voor persoonlijke evolutie. 

De meeste vrouwen waarmee ik werk lopen bij aanvang van het traject tegen de volgende dingen aan:

→ Geven gaat goed maar aan ontvangen mag meer gewerkt worden zeker op het gebied van geld.

→ Ze merken vaak dat ze te hard moeten werken voor hun omzet en willen dat anders. Ze werken nu vaak teveel en moeten daardoor ook veel missen.

→ Hun mind staat nog ingesteld op een paar versies terug en vaak identificeren ze zich nog niet met de persoon die ze zijn geworden. Dat zie ik meteen terug in hun business en in hun business acties. 

→ Afstemmen en intuïtie gaat aardig, gaat supergoed voor anderen maar voor zichzelf en de omzet mag het nog beter worden.

→ Ze hebben dromen voor hun bedrijf maar door de grote hoeveelheid werken en doordat ze niet zien hoe het makkelijker kan blijven deze op de plank liggen en doen ze niet wat ze echt zouden willen doen.

In 1 gesprek zie ik al hoe het makkelijker kan voor jou en je business. Ik zie meteen waar je geld laat liggen en welke groei er genomen mag worden om te komen waar je wilt zijn. Happy, Free en abundant daar gaan we voor! 

Vraag hier een vrijblijvende money call aan.

Dan stemmen we samen af op jouw evolutie. Als we een match zijn stemmen we samen af op een samenwerking en hoe die eruit zou komen te zien. 

Dit zeggen andere ondernemers: 

Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

Vorig jaar 15 K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it! En nu op naar €120.000 en meer vanuit liefde en zelfzorg ❤️💝💃 

- Yvon Boomsema

Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het
bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!

- Irma Verbakel

Tijdens Project Power heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

- Wendy de Klerk

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

- Mariel Boucherie

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk. 

- Karin Rossen

Over mij

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Zodat jij je dromen en verlangens kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel, zei ik na 5 maanden mijn baan in loondienst op. Omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde en vrij wilde zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door persoonlijke groei, het shiften van mijn mind en het nemen van  afgestemde acties. Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level, nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend wist ik, dit werkt. Dus leerde ik het anderen ook terwijl ze continue gebruik bleven maken van hun gave en manifestatievermogen.

Tussen nu en 2017 heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en kaders maar juist door zichzelf te zijn. Door het te doen op hun manier en door hun gave (intuïtie, helder weten/zien en afstemming) te gebruiken. Vaak deden ze dat al maar mochten ze er meer op vertrouwen en het leren inzetten voor zichzelf en hun business/meer overvloed. Hierdoor namen ze geen omwegen meer, gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer fun en zelfvertrouwen. Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Persoonlijke weetjes

  • Ik ben van het jaar 1986
  • Getrouwd met mijn meest mooiste manifestatie Richard Smit
  • Geen kids wel een hond Charlie en 2 katten Odin & Brigid
  • Ik woon in Hellevoetsluis, vrijstaand in de natuur.
  • Hekserij is mijn hobby
  • Ik ben een enorme nerd en bestudeer al 6 jaar de universele manifestatie wetten en de wijze waarop onze voorouders manifestatie praktiseerde.
  • Ik ben auteur van Project Powervrouw welke op nr 4 staat in de top 10 beste boeken voor vrouwen.
  • Ik ben een feministe pur sang. De reden dat ik dit werk doe is omdat ik wil dat alle vrouwen een leven vol geluk, vrijheid en overvloed kunnen leiden. It’s the age of women let’s rise together.

Ervaringen van andere ondernemers:

“De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

- Mariëtte Lammers

Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte. En met welk resultaat? Ik durf er geen eens antwoord op te geven. Maar nu is het anders…

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna deed ik nog een verdiepende workshop en sloot ik mij aan bij Kelly’s Project. En de inzichten die ik daar op deed hebben nog meer diepgang en manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben….ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan….kan jij het ook!

- Maike Liebregts - Inspirator

“Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed uit.”

Dankjewel Kelly.

- Joyce van Gelder - To the Core, Fysiotherapeut & Coach

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet. Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge healende frequentie te ondernemen.

Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! Door heel bewust te zijn van de energie die ik uitzend en waarmee ik wilde werken. Door te delen wie ik ben en wat ik voor een ander kan betekenen stond de deur naar klanten, succes en geluk open.

De 10K is ontstaan vanuit een uitdaging vanuit mijn hart. Het was een week vol plezier en verbinding wat ook nog eens superveel energie gaf. Ik ben van mening dat je uitstraalt wat er vanbinnen gebeurt en dat onze gedachtes het gevoel volgen. De gedachtes die je koppelt aan je doen en laten hebben ervoor gezorgd dat in mijn geval die 10K zijn gemanifesteerd. Met de tips en inzichten van Kelly is de Powervrouw in mij effe fijn wakker geschud en… She will Shine and Sparkle now!

- Roos Barquioua - Happiness Medium & Succes Inspirator

Vraag hier je Money Call aan!

14 + 6 =