Hi! Wat tof dat je erbij bent. Je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging van je aanmelding en dan kun je meteen van start! 

Voor nu heb ik iets heel gaafs voor je! Ik leg het hieronder uit.

De Business creatie bundel

 Voor de intuïtieve onderneemster die nog veel meer mensen wilt inspireren op haar unieke manier. Minder marketing kaders en regels en meer jij!

Alleen nu op deze pagina van 49,95,- voor slechts € 24,95  excl. btw

We gaan:

Afstemmen op je business.

Intunen op je doelgroep.

Verbinden met de inspirerende teacher die in jou zit.

En vanuit daar content creëren die raakt en converteert.

Inclusief de Masterclass afstemmen en creatie.

Verover social media met jouw mooiste content creaties en versla ieder algoritme met jouw eigen unieke geluid. 

Nu eenmalig met 50% korting voor maar € 24,95 excl. btw!

Wanneer je deze pagina wegklikt is de aanbieding weg en dat is geen marketingtrucje. 

Je ontvangt na aankoop direct je inlog. De bundel staat in een leeromgeving die je kunt gebruiken via je telefoon, computer of I-Pad. 

In de bundel vind je audio’s, visualisaties’s een masterclasse en een video. Allemaal om jouw te helpen om nog meer in die creators rol te stappen en de wereld te veroveren met jouw content.

Je hebt levenslang toegang.

Had ik al gezegd dat het slechts 24,95 is??? 😉

 

Even voorstellen…

Ik ben Kelly, Business Coach, Creator, Business Oracle & levensgenieter. Mijn afstemming en creatievermogen is mijn superpower in mijn bedrijf maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor groei en meer omzet voor je. Zodat jij je dromen en verlangens van vrijheid, omzet en geluk sneller en makkelijker kunt waarmaken.

Ik werk met vrouwen die impact maken een roeping hebben en hartgedragen werken. Meestal zijn dit (online) onderneemsters, coaches, trainers & therapeuten.

Allemaal bewuste, intuitieve, eigenzinnige, en intelligente vrouwen met een goedlopend bedrijf die op willen schalen met hun business. En ondertussen een heel fijn leven willen leiden i.p.v. geleefd te worden en keihard te werken. Oftewel ze beginnen aan hun gouden tijdperk. Ze kiezen nu echt voor zichzelf.

Deze vrouwen hebben hun wijsheid niet alleen uit hun opleidingen maar ook door wat het leven hun geleerd heeft. Ze hebben levenservaring sommige al heel veel op een hele jonge leeftijd. Dit maakt ze in mijn ogen heel wijs.

Als het gaat om bedrijfsgroei, verkoop en je omzet laten vliegen focus ik vooral op het persoonlijke evolutieproces en de energie erachter. Zodat je optimaal kunt presteren en verkopen, zonder jezelf kwijt te raken of je te laten afleiden door “hoe het hoort”. Daarbij ben ik je mentor en help ik je om te evolueren naar jouw gouden tijdperk van vrijheid, geluk en overvloed in alle vlakken van je leven.

Ik ben niet je standaard coach. Ik gebruik geen standaard strategie, kaders of regels. Die zijn niet voor mij en mijn klanten. Supersnel kunnen shiften, manifesteren, afgestemde verkoop & marketing, volledig jezelf zijn, op komen dagen en kiezen voor je eigen gouden tijdperk is onze strategie.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de Top 10 Beste Business Coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Het artikel kun je hier lezen.

 

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.

Joyce van Gelder - To the Core, Fysiotherapeut & Coach

 “De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers - Holistisch Therapeut

Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.