The Queens Portal 18-2-23

Nog maar enkele tickets beschikbaar

 

Jouw quantum leap

naar overvloed, vrijheid

en onafhankelijkheid

Step into the portal 

Jouw portaal naar vrijheid, overvloed en onafhankelijkheid. 

Er is nog meer voor jou en dat weet je. 

Zie het als een date met je potentie.

Zie het als 3 maanden groei in 1 dag.

Zie het als een portaal waarin je de oude jij liefdevol loslaat en de nieuwe jij stevig neerzet.

Dit wordt life changing.

The Queens Portal is voor vrouwen die weten dat ze zijn geboren voor een leven buiten de gebaande kaders.

Voor vrouwen die anders zijn en dat heerlijk vinden.

Voor vrouwen die overvloed en vrijheid ontzettend belangrijk vinden en steeds kiezen voor persoonlijke groei om dit te bereiken level na level.

Voor vrouwen die een betekenisvol level willen leiden en anderen willen inspireren om ook een leven vol betekenis te leiden.

Voor vrouwen die zich niet aan de regels houden en liever hun eigen regels creëren.

Ze leven op hun voorwaarden ver voorbij het “normaal”.

Voor vrouwen die een missie hebben en die missie op groots niveau willen verspreiden. 

Jij bent een Queen die bouwt aan haar Queendom en je wil beyond the next level gaan. 

I got you. The Queens Portal wordt jouw quantum leap. Een dag waarin je jouw persoonlijke groei een versneller geeft. Een dag waarin je afstemt op jezelf en gaat zien en voelen wat er écht allemaal mogelijk is.  

 

De kaartverkoop is nog open

Er zijn nu (6-2) nog 6 tickets beschikbaar.

Praktische info:

18-2-22 van 10:00 tot 17:00 bij Locatie78 in Bunnik. De locatie is makkelijk bereikbaar met het OV en parkeren kan gratis voor de deur.

Inclusief de hele dag koffie, thee, water en een heerlijke lunch.

Inclusief 3 geweldige bonussen t.w.v. 349,85!!! 

 

Het programma van The Queens Portal

Vrijheid & overvloed

We trappen deze prachtige dag af met een sessie over vrijheid en overvloed, want deze dag is voor iedereen die droomt over meer vrijheid en overvloed. Ik leer je hoe je vrijheid en overvloed kunt zijn, waardoor je het vanuit je zijn creëert en manifesteert in je leven. Praktisch, snel en makkelijk want daar houd ik van. Vrijheid en overvloed blijven de 2 thema’s waar we de hele dag mee aan de slag gaan. 

Dromen en verlangens beyond the next level

Speciaal voor dit event heb ik een visualisatie gecreëerd die je voorbij de kaders van je mind brengt. We gaan een reis maken naar je potentie en de plannen die daar voor jou liggen. Dit is de plek waar je dromen en verlangens vandaan komen. Hier communiceert je ziel met je. Wanneer je deze plannen en visioenen van de toekomst ziet en voelt, breng je een mega manifestatiepower op gang. Daarnaast is het zo dat wanneer je het voelt, je het ook weet. Wat heel veel kracht en vertrouwen geeft en ervoor zorgt dat bepaalde twijfels die je nu hebt als vanzelf oplossen. Dit gaat verder dan een meditatie naar de mooiste versie van jezelf. Dit is een Transformatiereis naar het Quantumveld. Al zouden we alleen maar dit doen, dan zou deze dag al een mega succes worden. Bereid je voor op volledige verwondering en thuiskomen.

The next level shift

Wanneer duidelijk is wat voor jou de bedoeling is, hebben we nog een belangrijke taak. Het in kaart brengen van patronen, overtuigingen, gedragingen en gedachtes die een obstakel vormen voor je dromen en verlangens. Dit is misschien wel het meest belangrijke onderdeel van de hele dag. We gaan niet alleen op bewust niveau aan de slag, maar ook op onbewust niveau. Zodat je vrij bent van obstakels en klaar bent om te gaan manifesteren als een malle. We gaan ze direct shiften en ik leer je ook hoe je dit na het event kunt blijven shiften met mijn super succesvolle Next Level Methode. Deze ontvang je na het event ook in je mail.

Ik ga je ook leren hoe je d.m.v. een snelle energieoefening in contact komt met de frequentie van overvloed. Zodat je steeds kunt bewegen naar overvloed en je vanuit die energie kansen ziet en keuzes maakt.

Een heerlijke lunch en meteen een fijne mogelijkheid om te connecten en netwerken met andere gelijkgestemde ondernemers.

The practice

Na de lunch ga je aan de slag met doen en toewijding aan je dromen en verlangens. Ik doe dit werk al een tijdje en waar de meeste mensen tegenaan lopen, is dat ze niet weten wat ze moeten doen om die geweldige dromen, verlangens en ideeën tot realiteit te brengen. Na The Queens Portal is dat verleden tijd. Ik ga je laten zien hoe je het antwoord krijgt op iedere ‘hoe dan’ vraag. Dat doen we door te doen. We gaan namelijk meteen het ‘hoe’ invullen van hetgeen wat je hebt gezien in de Transformatiereis naar het Quantumveld. Ik garandeer je dat je de deur uitloopt en zegt: ik weet precies wat ik moet doen. 

Devotion

Als laatste van deze life changing dag loop ik alvast vooruit en wil ik met je werken aan toewijding. Zodat je gemotiveerd en geactiveerd blijft om je dromen en verlangens te verwezenlijken. Maar dat is niet het enige. We gaan ook werken aan een practice voor jou die je helpt om in verbinding te blijven met je dromen en verlangens en steeds de antwoorden te blijven vinden die de ‘hoe dan’ vraag invullen. Want wat we niet willen is uitstelgedrag, vastlopen of trappen in de illusies van het ego. Ik wil dat je na dit event ook door blijft gaan met het waarmaken van je dromen. En heel eerlijk lieve Queen, soms wordt het moeilijk, komen er obstakels op ons pad of gebeurt er iets in ons leven waardoor alles op zijn kop staat. Ik ga je leren hoe je dan nog steeds kunt manifesteren en je je dromen en verlangens waar blijft maken.

Je krijgt 3 geweldige bonussen…

Tijdens The Queens Portal krijg je tools for life aangeboden. Te gebruiken in alle onderdelen van je leven, elke keer weer.

BONUS 1: Transformatie Quantumreis t.w.v. €49,95
In deze visualisatie kom je in contact met je hogere zelf en ontdek je wat jouw potentie is zodat je kunt gaan manifesteren vanuit zielsniveau.

BONUS 2: Next Level Methode t.w.v. €149,95
Hiermee krijg je inzicht in de stappen die je mag zetten om naar het volgende level te groeien.

BONUS 3: Eliminatie Protocol t.w.v. €149,95
Met dit protocol shift je jouw belemmerende overtuigingen en angsten. Ik heb dit protocol gebruikt in het jaar dat ik mijn eerste ton omzet draaide met mijn bedrijf.

Deze bonussen hebben een totale waarde van 349,85 en deze krijg je dus van mij op het event.

Omdat dit de eerste keer is dat ik dit event organiseer, is een ticket slechts 99,-

Je kunt ook kiezen om samen met iemand anders te komen. Een duoticket is 149,- waarbij je allebei ook weer de bonussen op het event ontvangt. De optie voor het duoticket verschijnt wanneer je een ticket in je winkelmandje doet. 

 Na dit event heb je…

  • Overvloed en vrijheid geïntrigeerd in je zijn en maak je keuzes en neem je acties die hieraan bijdragen. Je praktiseert het.
  • Helder wat jouw ware dromen en verlangens zijn en wat voor jou de bedoeling is, waardoor er complete alignment ontstaat en manifestatiekracht loskomt.
  • Patronen, overtuigingen, gedragingen en gedachtes die een obstakel vormen voor je dromen en verlangens geëlimineerd waardoor de weg vrij is en er geen twijfels of angsten zijn die je naar beneden halen.
  • Concrete acties die je gaat nemen om je dromen en verlangens waar te maken zodat je ook weet hoe je ze kunt waarmaken.
  • Een practice waarmee je zelf kunt afstemmen om je acties te bepalen. Zodat je de antwoorden in jezelf kunt vinden en niet van buitenaf. Want je hebt werkelijk alle antwoorden. Ik ga je leren hoe je ze kunt vinden.
  • Een manier voor jou om continu in verbinding te blijven met je dromen en verlangens, gemotiveerd te blijven en het de toewijding te geven die het verdient.
  • Zoveel groei en ontwikkeling doorgemaakt op 1 dag, daar zou je normaal gesproken maanden over doen. Dit is dus voor vrouwen die snel door willen pakken.

Wat is deze dag niet?

  • Continu luisteren en veel verkooppraatjes van mij. We gaan vooral doen in een sky high energie.
  • Standaard strategieën voor je business, want daar geloof ik niet in.
  • Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, ik ga je leren hoe je de antwoorden uit jezelf haalt, want dat heeft veel meer waarde. Je hebt alle sleutels in je, maar misschien niet altijd de toegang ertoe, die wil ik je geven.

Een event van Kelly? Het is een warm thuiskomen! Met de waarde die Kelly met je deelt, is het absoluut de moeite waard om er naartoe te gaan. In een groep met gelijkgestemden ervaar je een enorme boost aan energie en heb je weer helder wat je te doen staat. Met Kelly’s heldere visie en no nonsense aanpak, geeft ze jou de tools om uit te groeien naar de beste versie van jezelf!

Marieke Paardekoper

Eigenaresse , Praktijk in Bloei en Coach in bloei

Mooie inzichten, nieuwe inspiratie en de moed om vooral mijn eigen ding te blijven doen. Dat is wat het event, en alles wat daarbij hoorde, mij gebracht heeft. Want jeetje, wat heb jij een waarde gegeven!

Yvonne Reijnen

Het enthousiasme spatte ervan af, je kreeg mensen mee om stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. Je opende ogen en gaf ons ruimte voor kwetsbaarheid.
Je liet mij ervaren dat de angsten die ik heb helemaal niet zo gek zijn, maar dat ik daar keihard doch liefdevol doorheen mag beuken.
Je bent een heerlijk mens, down to earth, hart op de goede plek en zegt waar het op staat. Je hebt humor en een hart van goud.
Je raakt me met je zijn!

Shyanne Nagtegaal

Wat een tof event zeg!
Ik voelde zo’n enorme vrouwelijke kracht onderling.
Van dansen tot kwetsbaarheid en enorm veel waardevolle informatie.
Van begin tot eind heb ik aan de lippen van Kelly gehangen. Ze heeft me echt laten ervaren wat voor een krachtige vrouw ik ben! De tijd vloog voorbij.
Echt één groot feest!
Wendy de Klerk

Spiritueel Business Coach, Justmewendy

Een 😍 event, en ik ben erbij geweest. De locatie allereerst was prachtig, warm en sfeervol. Dit maakte voor mij meteen dat ik me op mijn gemak voelde. De grootte van de zaal en van de groep vond ik persoonlijk erg fijn. Het event zelf inhoudelijk vond ik waardevol en inspirerend. Ik heb een hoop nieuwe inzichten op mogen doen en wat ik nog het meest onderscheidende vond, is het persoonlijke. Ik voelde me echt gezien. Ik ben zeker gegroeid als mens en als coach. Voor iedereen zou het waardevol kunnen zijn, maar vooral denk ik voor mensen die een boost of inspiratie nodig hebben en mensen die een stukje vertrouwen in zichzelf nog missen. Ik zal zeker in de toekomst nog eens naar een event van je toekomen.

Linda van Doorn

 

Bekijk hieronder de afgestemde boodschap en je weet meteen of je erbij wilt zijn.