fbpx

The Queens Portal 18-2-23

 

bekijk de afgestemde boodschap hieronder. 

Neem iemand mee en krijg korting:

 LET OP! Dit is de pre-lancering, tickets zijn beschikbaar vanaf 29-11 09:00 tot 30-11 23:59 voor 72,- ex b.t.w.

The Queens portal is een dag waarin je in een portaal stapt naar de zielsbelofte van jouw Queendom.

Tijdens je aanwezigheid in het portaal reis je af naar je ziel en leer je de intenties van je ziel kennen. Je download jouw meest mooiste toekomst die jou allang is toegewezen.

Een toekomst die veel verder gaat dan wat je nu kan zien. We are going tot he max.

In het portaal ontvang je 100% duidelijkheid en guidance over waar je moet zijn en wat je mag gaan doen om er te komen. Alles is helder en je weet wat je te doen hebt.

Alle potentie in je gaan we loslaten. Deze dag wordt life-changing. Dit portaal is niet om next level te gaan dit portaal wordt gecreëerd om beyond the next level te gaan. Daar moet je klaar voor zijn.

Nadat je hierin bent gestapt is niks meer hetzelfde als je eenmaal hebt gezien en gevoeld wat er echt mogelijk is voor jou dan ben je unstoppable.

Your Queendom is calling

Praktische info:

18-2-22 van 10:00 tot 17:00 in Bunnink Locatie 78

Slechts 50 tickets beschikbaar! Tegen de tijd dat je dit leest hebben mijn klanten al de eerste tickets en duotickets gekocht. Ik ben nu een week offline op vakantie en weet niet hoeveel tickets er zijn. Wil je er bij zijn, beslis dan snel.

T/M woensdag kun je een ticket kopen in de presale voor slechts 72,- later zal de prijs omhoog gaan naar 99,00 ex btw

Neem iemand mee en krijg korting:

Step into the portal

‘Een event van Kelly? Tja, het is een warm thuiskomen! Met de waarde die Kelly met je deelt, is het absoluut de moeite waard om er naar toe te gaan. In een groep met gelijkgestemden ervaar je een enorme boost aan energie en heb je weer helder wat je te doen staat. Met Kelly’s heldere visie en no nonsense aanpak, geeft ze jou de tools om uit te groeien naar de beste versie van jezelf!

Marieke Paardekoper

Eigenaresse , Praktijk in Bloei en Coach in bloei

Mooie inzichten,nieuwe inspiratie en de moed om vooral mijn eigen ding te blijven doen. Dat is wat het event, en alles wat daarbij hoorde, mij gebracht heeft. Want jeetje wat heb jij een waarde gegeven!
Yvonne Reijnen

Het enthousiasme spatte ervan af, je kreeg mensen mee om stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. Je opende ogen en gaf ons ruimte voor kwetsbaarheid.
Je liet mij ervaren dat de angsten die ik heb, helemaal niet zo gek zijn, maar dat ik daar keihard doch liefdevol doorheen mag beuken.
Je bent een heerlijk mens, down to earth, hart op de goede plek en zegt waar het op staat. Je hebt humor en een hart van goud.
Je raakt me met je zijn!
Shyanne Nagtegaal

Wat een tof event zeg!
Ik voelde zo’n enorme vrouwelijke kracht onderling.
Van dansen tot kwetsbaarheid en enorm veel waardevolle informatie.
Van begin tot eind heb ik aan de lippen van Kelly gehangen. Ze heeft me echt laten ervaren wat voor een krachtige vrouw ik ben! De tijd vloog voorbij.
Echt één groot feest!
Wendy de Klerk

Spiritueel Business Coach, Justmewendy

Een 😍 event, en ik ben erbij geweest. De locatie allereerst was prachtig, warm en sfeervol. Dit maakte voor mij meteen dat ik me op mijn gemak voelde. De grootte van de zaal en van de groep vond ik persoonlijk erg fijn. Het event zelf inhoudelijk vond ik waardevol en inspirerend. Ik heb een hoop nieuwe inzichten op mogen doen en wat ik nog het meest onderscheidende vond is het persoonlijke. Ik voelde me echt gezien. Ik ben zeker gegroeid als mens en als coach. Voor iedereen zou het waardevol kunnen zijn, maar vooral denk ik voor mensen die een boost nodig hebben of inspiratie en mensen die een stukje vertrouwen in zichzelf nog missen. Ik zal zeker in de toekomst nog eens naar een event van je toekomen.
Linda van Doorn

2018 – Unleash your true Potential

2020 – A night of Wonder