The Abundance Codes is voor Queens die next level willen gaan in omzet en overvloed. Zonder harder te werken, marketing regels of vaste strategieën. Maar juist met een overvloed mindset, het uitzenden van de juiste energie en het nemen van afgestemde acties voor verkoop.

Kelly Smit

HEY, QUEEN!

Jij bent al super goed bezig, je hebt het goed voor elkaar en je bent trots op je bedrijf 🔥 Tegelijkertijd voel je dat je door mag naar het volgende level. In omzet, overvloed en vrijheid. Je hebt heel veel innerlijk werk gedaan om te komen waar je nu staat en nu is het tijd voor de upgrade. 

Dit is wat jij voor je ziet: 

 • Financiële vrijheid en onafhankelijkheid. Zodat je kunt doen wat je wilt, wanneer je dat wilt en waar je dat wilt.
 • Moeiteloos verkopen op een manier die goed voelt voor jou en je klanten!
 • Vanuit afstemming en allignment je business runnen op jouw manier. 
 • Niet meer hard werken, jezelf pushen of uitblussen voor succes.
 • Genoeg tijd voor jezelf en je ontwikkeling zodat je nieuwe dingen kan leren en toekomt aan de dingen die nu steeds blijven liggen.
 • Geen stress over geld en op alle vlakken in je leven overvloed ontvangen.
 • Ondernemen zonder de sales en marketing regels die voor jou voelen als een dwangbuis. Doen wat goed voelt voor jou en hierbij je hart en intuïtie volgen.
 • Gelijkgestemden om je heen waarmee je jouw visie deelt. Ondernemers die je begrijpen, waarbij je je niet “anders voelt”.
 • Genieten van het ondernemen en creeren vanuit je zone of genius.

🗝 Jouw afstemming is de sleutel naar overvloed…

Jarenlang heb ik megagrote lanceringen gedraaid.

Adverteren, een challenge geven, elke dag live gaan, een aanbod doen. Ik deed alles.

Het was zo vermoeiend en na een grote lancering lag ik er weken af.

Toen er voor de zoveelste keer een lancering aan zat te komen, besloot ik dat het klaar was. Ik ging een experiment met mezelf aan en besloot niks voor te bereiden en alleen maar af te stemmen.

In de afstemming kreeg ik door dat ik de challenge volledig vanuit mijn intuïtie mocht doen.

Dit was totaal anders dan hoe ik het van andere business coaches had geleerd…

Maar ik vertrouwde op de afstemming en volgde mijn intuïtie…

Het werd mijn makkelijkste lancering ever!

In de challenge creëerde ik een nieuw aanbod, afgestemd op de groep. Er deden 26 vrouwen mee en ik zette meer dan 25.000 euro om. Terwijl ik minder deed, maar met wat ik deed, schoot ik meteen raak.

In The Abundance Codes ga ik je leren hoe jij afgestemde acties kunt nemen in je business.

Want jouw afstemming en intuïtie zijn de sleutel naar meer overvloed.

Het is de kortste route er naartoe.

Even voorstellen…

 

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor je. Zodat jij je dromen en verlangens sneller en makkelijker kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel. Ik zegde mijn baan in loondienst op, omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde. Ik wilde vrij zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door het shiften van mijn belemmerende overtuigingen en het nemen van afgestemde acties. 

Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level. Dit tesamen met mijn afstemming werkte als een malle. Nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend, wist ik: dit werkt! Dus leerde ik het anderen ook.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met het creëren van een vrij en overvloedig leven. Het enige wat je daar voor nodig hebt is het shiften van je mind, je energie, een dosis moed en afstemmen wat voor jou de beste acties zijn. Ik leer het je in The Abundance Club.

 

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en marketing regels, maar juist door zichzelf te zijn. Hierdoor gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer plezier en zelfvertrouwen.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de Top 10 Beste Business Coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Het artikel kun je hier lezen.

“IK VIND HET FUCKING BELANGRIJK DAT ALLE VROUWEN EEN ONAFHANKELIJK, VRIJ, HAPPY EN OVERVLOEDIG LEVENT KUNNEN LEIDEN

Verkopen vanuit authenticiteit en afstemming is je missie verspreiden in de wereld. Zodat een ander dat kan ontvangen en jij weer kan ontvangen hoe fijn het is om je gave en talenten te delen. Joy en overvloed voor iedereen; dat is verkopen vanuit alignment.

In The Abundance Codes neem je afgestemde acties die helemaal aligned zijn met de meest overvloedige versie van jezelf. Je creËert overvloed vanuit alignment.

Als je deelneemt aan The Abundance Codes ontvang je:

 

💫 6x online meetings van 3 uur waarin we samen afstemmen op geniale kansen en acties voor je verkoop en bedrijfsgroei. Vanuit joy, vrijheid, impact en overvloed. Je gaat versteld staan van wat je allemaal kan met je afstemming. Let’s Rock!!!

💫 In deze meetings werken we niet alleen aan acties, maar ook aan het shiften van je mind en het verbeteren van jouw energie rondom geld en overvloed. Dit gaat een enorme transformatie teweegbrengen in je persoonlijke proces.

💫 Tweewekelijkse afgestemde verkoop opdracht zodat je continue je verkoopkansen blijft pakken. Maar wel makkelijk, easy selling it is. 

💫 Bonus Abundance lunch in Hellevoetsluis 20-4 van 12-15  

De invulling is een verrassing…..

💫 Toegang tot het exclusieve Abundance Portal t.w.v. 1000,-, waarin je afstemtools tot je beschikking hebt die je leren lanceren met 2 vingers in je neus Je vindt er energie upgrades die je helpen in tune te blijven met overvloed.

Als jij een master wilt worden in het afstemmen op overvloed en verkoop ga je ontzettend gelukkig worden van dit programma.

The Abundance Codes zijn lifechanging!

Voor vrouwen die snel leren, door willen pakken en gecommit zijn aan hun eigen evolutieproces. Voor vrouwen die willen leren afstemmen en zo de snelste route pakken naar omzet & overvloed. 

Na iedere bijeenkomst:

 • Heb je overtuigingen geshift waarvan je niet wist dat je ze had.
 • Ben je nog meer in alignment.
 • Neemt je manifestatie vermogen toe.
 • Weet je wat te doen en heb je dit 100% helder.
 • Leer je zoveel over omzet en overvloed en hoe je dit spel steeds op een groter level kunt spelen.
 • Zonder hard of meer te werken. We follow the fun!
 • Je omzet groeit na iedere meeting.
 • Easy selling. We keep it simple.
 • Je afstemming groeit en groeit.
 • Elke keer de snelste route naar meer omzet, overvloed en vrijheid.

Ben je al een gevorderde ondernemer met een lekkere omzet en voel je dat je niet thuis bent in The Abundance Codes? Kijk dan bij The Abundance Club wellicht is deze voor jou of vraag een vrijblijvende Abundance Call hieronder aan dan stemmen we samen even af of en wat er bij jou past. 

Dit is een programma dat ik zelf had willen volgen…

Toen ik nog niet wist dat ik vanuit afstemming de beste verkoop moves kon maken.

Toen ik nog niet wist dat meer omzet genereren een inside job is. 

Toen ik nog niet wist dat mijn droomhuis in de natuur binnen handbereik was.

Toen ik nog niet wist dat ik het ‘hoe’ niet hoefde weten om te bereiken wat ik wilde.

Toen ik nog niet wist dat ik helemaal niet zoveel moeite hoefde te doen voor meer klanten. 

Toen ik nog niet wist dat het niet raar was om zo vaak moe en overprikkeld te zijn, omdat mijn manier van werken niet aligned was.

 Alles wat ik niet wist, kan jij binnenkort wel weten.

Er zijn 3 dingen die super belangrijk zijn als je een HAPPY, FREE & ABUNDANT leven wilt leiden. 

1

Het SHIFTEN VAN OVERTUIGINGEN , oude verhalen en oude manieren die meer omzet
en overvloed in de weg staan.

2

Het SHIFTEN VAN DE ENERGIE die je uitzendt over overvloed en omzet zodat je niet op hetzelfde level
blijft hangen maar vanuit je vernieuwde energie een nieuw level pakt.

3

Het nemen van AFGESTEMDE ACTIES op je verkoop en sales. Vanuit alignment, die 100% jij zijn en vrij van schaarste en angst.

ALS JE DEZE 3 DINGEN DOET, BELOOF IK JE DAT JE OMZET DOOR HET DAK SCHIET

Want:

 • door af te stemmen weet je altijd wat te doen en hoe je het moet doen.
 • door op dit level te leren afstemmen zet je geniale moves voor je business en verkoop.
 • door je mind te shiften, wordt er bij iedere shift meer mogelijk voor je, omdat je jezelf bevrijdt van onmogelijkheden die ooit in je hoofd terecht zijn gekomen.
 • door het veranderen van je energie rondom geld en overvloed zend je een sterker signaal uit en ontvang je als vanzelf meer geld en overvloed.
 • door te ondernemen vanuit alignment dien je jezelf en je dromen. Wat je doet klopt en dat zullen je volgers en toekomstige klanten voelen waardoor ze sneller met je willen samenwerken.
 • door nog meer jezelf te zijn, zul je nog meer inspireren en impact maken. Afstemming en intuïtie komen vanuit de ziel, dat is een energie die anderen aantrekt en die ze zullen voelen.

Stel je het volgende eens voor:

💫 Dat je kan verkopen zonder enige salestechniek toe te passen. Deze gebruik ik ook niet en ik heb al jaren 80% conversie in mijn gesprekken.

💫 Dat je verkopen doet op afstemming en dat het helemaal jij voelt. Dat is bevrijdend. Er zijn zoveel mensen die hiermee struggelen en daardoor teveel geven of hun prijzen veel te laag houden. Dat is overvloed voor iedereen behalve jij en dat is niet de bedoeling.

💫 Dat je super makkelijk en snel content en salespagina’s schrijft op afstemming.

💫 Dat je omzet door het dak schiet zonder dat je harder of meer moet werken.

💫 Dat je meer rust en vertrouwen hebt in geld en verkoop.

💫 Dat je met mensen werkt waar je blij van wordt op een manier die jou gelukkig maakt.

WE GAAN ERVOOR ZORGEN DAT JIJ DE CODE VAN OVERVLOED KRAAKT EN EEN HAPPY, FREE EN ABUNDANT LEVEN LEIDT. 

Wat anderen over mij zeggen:

 “Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

Vorig jaar 15K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it! En nu op naar €120.000 en meer vanuit liefde en zelfzorg ❤️💝💃 “

Yvon Boomsema

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

 “De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers

 “Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Kelly mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd. Als ik het kan, kan jij het ook!”

Bianca van As – Gegrond Gezond, Orthomoculair voedingsdeskundige & Medium

“Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!”

Karin Rossen – Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust, Coach

 

“Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar Mentor, trainer & inspirator

Praktische info en de investering

 • De investering is slechts 5000,- (betalen in termijnen is mogelijk)
  Duur: 6 maanden. We starten op 24-3-23 t/m 24-10 met een pauze in juli en augustus.
 • 6x online groepssessie met mij via Zoom van 3 uur waarin we vol gas focussen op jouw groei, mind, energie en het nemen van afgestemde, geniale acties voor je verkoop en omzet.
 • We gaan ervoor zorgen dat jij alleen nog maar vanuit alignment onderneemt, met veel meer vertrouwen, impact en plezier. Ik ga je leren afstemmen als nooit te voren.
 • BONUS: Abundance lunch op 20-4-23 in Hellevoetsluis.
Kelly Smit

Gun jezelf nog meer overvloed en omzet. Breek los van alles wat er tussen jou en meer overvloed staat

Vraag hieronder jouw Abundance Call aan 

The Abundance Codes is voor vrouwen die zich in meerdere van de volgende punten herkennen:

 • Je kunt heel goed geld of materie manifesteren maar minder goed bij je kunt houden
 • Je weet dat overtuigingen en energie je omzet en vrijheid kunnen tegenhouden en je bent bereid om dit te gaan shiften.
 • Je hebt het gevoel dat je te weinig in actie komt op het gebied van verkopen omdat het vaak nog teveel als hard werken, niet helemaal jij of pushen voelt.
 • Je maakt je soms nog zorgen maakt over geld waardoor je (tijdelijk) vast komt te zitten in schaarste.
 • Je wilt leren verkopen als een malle vanuit afstemming en intuïtie.
 • Je wilt meer overvloed op alle vlakken van je leven zonder meer of harder te moeten werken.
 • Je wilt leren lanceren zonder je kapot te werken, continu aan te staan of veel stress te ervaren.
 • Je wilt meer vrijheid, me-time en tijd met je dierbaren.
 • Je wilt niet ondernemen met ingewikkelde strategieën of regels, maar juist vanuit alignment, jezelf zijn en je intuïtie volgen.
 • And last but not least als je een shitload aan meer omzet wilt.. Want dat is wel wat we gaan doen…..

Herken je je in bovenstaande dan is The Abundance Codes op je lijf geschreven.

Veelgestelde vragen

Voor wie is The Abundance Codes precies?

Dit is niet geschikt voor startende ondernemers zonder klanten. Dit is voor ondernemers die al langer bezig zijn en een klantenbestand hebben. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en dat je gemotiveerd bent.

Daarnaast vind je persoonlijke & spirituele ontwikkeling enorm belangrijk en ben je bereid om uit je comfortzone te stappen. Want je weet dat als jij groeit, je bedrijf dat ook zal doen.

Welke mensen zitten er in het programma?

De meeste mensen die nu zijn ingestapt zijn coach, therapeut, medium, healer, orthomoculair voedingsdeskundige, fotograaf, tekstschrijver, branding artist. Er zijn in totaal 10 plekjes beschikbaar waarvan er al een aantal zijn vergeven. De groep bestaat uit vrouwen.

Je voelt aan alles dat je mee wilt doen, maar je vindt het stiekem heel spannend om in jezelf te investeren.

Iedere investering is spannend, dat ervaar ik zelf ook vaak zo! Toch weet ik altijd dat als ik het commitment maak het zichzelf terugbetaalt. Zonder mijn leraren, en dat zijn er een hoop, had ik hier nu niet gestaan!

Is dit wel het juiste moment voor mij?

Waarschijnlijk vraag je je dit af omdat je denkt dat je nog verder zou moeten zijn. Of omdat je vindt dat je meer klanten zou moeten hebben. Of omdat je bang bent dat je het niet waar kan maken. Of omdat je eerst… moet doen en het nog niet de juiste tijd is.

Maar je voelt de aantrekking tot het programma wel. En je weet ook dat je hier op je plek zult zijn. Het resoneert met je.

Maak de keuze met je hart en niet met je ego. Die vindt dit namelijk een slecht idee.

Als dit voor jou de juiste keuze is dan weet je dat nu al.

 

Wanneer start The Abundance Codes?

We starten op 24-3-23. Het programma duurt 6 maanden, met een pauze in augustus.

Ik weet niet zeker of ik het echt nodig heb.

Ik kan je niet vertellen dat je mij nodig hebt. Wat ik wel weet is dat iedereen die meedoet in korte tijd heel goed leert afstemmen en dat is een tool 4 life. Ik weet ook dat je 10x zo snel oude overtuigingen zal shiften. En dat je omzet zal toenemen als je door mij getraind en gecoacht wordt.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt in 1x, 3x of 10x betalen.

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan The Abundance Codes?

Dat is voor iedereen verschillend, want in principe ga je gewoon door met ondernemen, maar gebruik je daar bepaalde tools voor. De meeste mensen zijn ongeveer 2 tot 2,5 uur per week bezig met het bijwonen van trainingen en het doen van opdrachten.

Wat voor mensen zitten er in de community van The Abundance Codes?

Vrouwen tussen de 25 en 45 jaar (met hier en daar een uitschieter). Het zijn coaches, therapeuten, mediums, schrijfsters, mensen met een creatief beroep. Mensen die (grotendeels) online willen ondernemen en diensten aanbieden.

Wanneer zijn de live dagen & meetings?

De live middag is op 20-4-23 in Hellevoetsluis. De Zoom meetings zijn op donderdag of vrijdag van 10.00 – 13.00 uur.

Wat als ik niet bij de meetings kan zijn?

Alle meetings worden opgenomen. Kun je er niet bij zijn? Laat het me weten, dan krijg je een afgestemde opdracht van mij die je terugvindt in de opname.

Ik heb slechte ervaringen met online programma’s en twijfel of dit hetzelfde is...

Dit is vooral een doe en actie programma. Zie het als een reis die je met gelijkgestemden gaat maken. Zes maanden lang full focus op ondernemen vanuit alignment, afgstemde verkoop & sales en het shiften van je mind en energie.

Bij mij ben je nooit een nummer, maar een lid van onze soulfamily. We zien jou en willen het beste voor jou.

Hoe snel heb ik mijn investering terugverdiend?

Bij de een is dat na 1 maand en bij de ander na 6 maanden. Dat is voor iedereen anders. In de Abundance Call kijken we meteen naar je omzet en hoe je die omhoog kunt brengen.

Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het eng om te investeren.

Het is ook eng om te investeren, maar als dit alles met je resoneert en je voelt het, weet dan dat dit je succes alleen maar gaat versnellen en dat het aan de achterkant alleen maar geld oplevert. Ik heb zelf ook zoveel geïnvesteerd en ik geloof dat ik zonder nooit hier had gestaan.

Wat anderen over mij zeggen:

Tijdens Project Power heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

Wendy de Klerk

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed uit. Dankjewel Kelly.

Joyce van Gelder - To the Core, Fysiotherapeut & Coach

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen

Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

Abundance Call

1 + 5 =

Ready for BIG ABUNDANCE?

Vraag hier je Abundance Call aan. Het programma is alleen te koop via een gesprek. Wil je samen met mij afstemmmen om te checken of dit voor jou de bedoeling is? Vul dan ook het formulier in dan nemen we z.s.m. contact met je op. 

Geen zorgen, ik ga niet aan je trekken of duwen. Instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. Als ik hem niet voel, zal ik dat ook eerlijk zeggen. Het moet kloppen voor ons beide.