fbpx

Spiritualiteit en ondernemen, wat als ze mij “zweverig” vinden? 

Wat als ze mij zweverig of gek vinden? Dit heb ik zo vaak gedacht! Misschien jij ook wel…

Spiritualiteit en ondernemen die combinatie is voor mij niet meer weg te denken.
Maar wat ik heb ik hiermee gestruggeld. Wat was ik bang dat anderen mij zweverig zouden vinden. Of zelfs gek. Ik was bang dat ik niet serieus genomen zou worden.

Nu achteraf zie ik dat ik vooral mezelf niet serieus nam. Nog niet voldoende had leren vertrouwen op mijn voorgevoelens, helder weten, de beelden die ik zag en mijn intuïtie. Ik nam ze niet voldoende serieus want ach “ik deed maar gewoon wat”. Ik ontkende wat ik kon en deed mezelf te kort. Dit is heel lang een struggle geweest. Hierdoor hield ik mezelf in en soms was ik daardoor ook niet compleet mezelf. Als je jezelf inhoud kan je niet volledig jezelf zijn en dat is wonen in onze eigen interne gevangenis met regeltjes over wat wel en niet kan. Wat wel en niet normaal is.

Ondertussen heb ik mezelf uit die geconditioneerde gevangenis weten te bevrijden. Maar dit is wel een reis geweest. Het was niet altijd makkelijk want onze interne programmering en onze rationele maatschappij werken hier niet echt in je voordeel. Je brein vind het veiliger “normaal” te doen. Steek vooral je hoofd niet boven het maaiveld uit. Ik doe er nu wel grappig over maar het feit is wel dat die programmering in ons allemaal zit. Daar krijg je als lichtwerker vroeg of laat mee te maken. En opeens zie je dan dat het niet waar is, dat het niet van jou is en dat je het op jouw manier mag doen.

Ik geloof dat in het hele ondernemen dit nog het moeilijkste was, mijn vermogens ownen, erop vertrouwen en erop varen in mijn bedrijfsvoering. Want het uiten was 1 ding maar op een gegeven moment kon ik niet anders dan het doorvoeren in het ondernemen. Ik liep helemaal stuk in de kaders, regels en marketing.

Die spiritualiteit gaan ownen en gebruiken is mijn grote succesfactor geweest het afgelopen jaar. Zonder dat had ik nooit zover gekomen. Doordat ik al 3,5 de universele wetten bestudeer heb ik onwijs goed leren manifesteren. Dit jaar ben ik manifestatie projecten met mezelf aangegaan als uitdaging wat ervoor zorgde dat ik in het 2e kwartaal evenveel had omgezet als in heel 2019. Ik kan je vertellen dat ik dit nooit had verwacht.

Ik maak geen enkele beslissing meer zonder eerst in te voelen. Ik schrijf geen enkele post meer zonder eerst in te tunen. Mijn strategisch adviseur is mijn intuïtie. Ik zou nooit meer anders willen….

Stukje bij stukje heeft spiritualiteit en het praktiseren ervan meer een prominente plek in mijn bedrijf en in mijn leven gekregen. Hoe meer ik dat deed hoe gelukkiger ik werd. Een mooie les die ik hieruit heb gehaald is dat geluk en succes hand in hand gaan. Terwijl mij altijd was geleerd dat groei niet zonder pijn kon….

Spiritualiteit is voor mij het mooiste wat er is, het is mijn grootste passie. Die deel ik graag met je, want ik wil jou met alle liefde leren hoe jij jouw natuurlijke vermogens kan gebruiken en ownen tijdens het ondernemen.

Vanaf 26-10 ben ik elke dag jouw business en life mentor tijdens de gratis business creatie & manifestatie Vierdaagse. Waarin ik je ga leren hoe je intuïtief en creatief aan je succes werkt. Daarnaast ga ik je leren manifesteren op de meest simpele manier. Zie ik je dan?

Link: https://www.kellysmit.com/next-level-business-creatie-challenge/

Liefs Kelly