fbpx

Speciaal voor jou als deelnemer van het divine feminine project geef ik eenmalig 250,- korting op Project Power.

Als je wilt kun je hiervoor een gesprek inplannen. Carola regelt dat
graag voor ons. Stuur hiervoor een mailtje naar team@kellysmit.com dan
spreek ik je snel.

Project Power voor badass business queens die next level willen gaan. Zonder hard te werken, zonder marketing regels en vaste strategieen. Maar juist met een sterke mind, veel ruimte voor persoonlijke groei en het optimaal gebruik maken van je energie, creativiteit en intuitie.

Kelly Smit

Hey Badass Business Queen

Let’s cut the crab. Grootsheid, jij weet dat het in je zit. Je hebt het al gevoeld. Je ziet het al voor je. Jij hebt een wereldveranderende visie en een missie en je weet dat je hier bent om iets te creëren wat maximaal impact maakt in het leven van anderen.

You heard the call

En je wilt niks liever dan dat volgende level in grootheid, impact & vrijheid. Jij weet allang dat je grootse dingen zou kunnen doen en je droomt er ook van. Als je dagdroomt zie je jezelf op podia staan en je magie delen. Maar je droomt niet alleen van groots impact je droomt ook van het bijpassende leven wat er dan bij komt.

Dit is hoe jouw next level eruit mag zien:

 • Volledig vrij en (financieel) onafhankelijk zodat je kan doen wat je wilt.
 • Locatie-onafhankelijk werken, verhuizen naar het buitenland, een boek schrijven of veel taken kunnen uitbesteden.
 • Een succesvol bedrijf met joy en ease runnen die dagelijks impact maakt in de levens van anderen op een manier die moeiteloos voelt en niet als hard werken.
 • Levens transformeren met jouw lessen en wijsheid.
 • Op social media een inspirator zijn waar niemand om heen kan en wat 100% jou is.
 • Waanzinnige marketing creeeren met een diep impact, voor jou geen regels maar een speeltuin waarin je al je creaivteit kwijt kan en wat anders is dan anders. Asoluut geen eenheidsworst die doet wat de rest ook doet.
 • Veel tijd voor jezelf en je  ontwikkeling zodat je nieuwe dingen kan leren en toekomt aan de dingen die nu steeds blijven liggen.
 • Een energielevel wat hoog is en waardoor je niet steeds uitgeblust bent of te moe om je plannen uit te voeren.
 • Ondernemen zonder de standaard strategie die voor jou voelt als een dwangbuis maar om te doen wat je wilt, wat goed voelt voor jou en om hierbij je hart en intuitie te volgen.
 • Mensen om je heen waarmee je jouw visie deelt. Mensen die je begrijpen, waarbij je je niet “anders voelt”. Mensen die in je geloven en je leven verrijken.

Er staat niet zoveel tussen jou en je dromen.

 

Succes en grootse dingen doen is niet alleen voor bijzondere mensen. Het is voor een ieder die daar met hart en ziel voor kiest. Het zijn simpelweg een aantal mindfucks die je mag shiften. Plus een aantal geniale acties en krachtige keuzes die je mag nemen. And last but not least… Het lopen van je eigen pad. Ook al druist dat tegen alles in wat je ziet op het internet en wat je ooit is geleerd. Loop je eigen pad, dat is het gouden pad.

Het maakt dan ook helemaal niet uit dat je nu dit ervaart;

 • Dat je trots bent op hoe ver je bent gekomen en ziet dat je veel overwonnen hebt maar dat je nog niet staat waar je wilt staan. Je weet dat je meer kan en voor je gevoel had dit er al moeten zijn. Alsof je ergens een afslag hebt gemist.
 • Je journals en pc staat vol met fantastische ideeën, je weet dat dit je next level gaat brengen. Maar het mist nu jouw actie. Omdat je of te veel aan jezelf twijfelt of omdat je vooraf al overweldigd raakt door alles wat er bij komt kijken.
 • Je hebt een hekel aan mensen die je vertellen hoe je business zou moeten runnen en aan welke marketing en strategie regels je je zou moeten houden. Maar je hebt je eigen unieke manier nog niet gevonden. Dat staat je in de weg.
 • Je hebt het gevoel dat je meer en harder zou moeten werken maar je weet dat als je dat gaat doen je uit balans raakt en ergens onderweg instort.
 • Je vind het lastig om focus te houden en de juiste keuzes te blijven maken. Daarentegen werkt heel veel structuur en planning vaak weer averechts omdat dat weer de creativiteit blokkeert.

Dat je nu worstelt om je potentie tot leven te brengen in je leven en je business is slechts een momentopname. Iets wat binnen 3 maanden heel anders zou kunnen zijn.

Want je kan nog zoveel meer, je bent nog zoveel meer.

Dit moment nu is slechts een glimp van je potentieel. Alles is mogelijk, ik weet dat omdat ik daar zelf het levende bewijs van ben.

Met PROJECT POWER breng je jezelf en daarmee je bedrijf naar THE NEXT LEVEL.

Over Project Power

Project Power is het meest complete business programma in NL van 6 maanden voor vrouwelijke online ondernemers die diensten verlenen, zoals coaches, therapeuten, fotografen, branding experts, VA’s, creatieven, en willen kiezen voor vrijheid, impact, grootsheid en onafhankelijkheid.

Met Project Power leer je geen standaard strategie of marketingplan.

Met project Power leer je je eigen pad te lopen. Intuïtie met strategie te combineren en marketing te maken op gevoel.

Dit terwijl je met mijn hulp aan jezelf werkt en continue door mij en mijn team wordt uitgedaagd badass business moves te nemen.

Kelly Smit

Mijn naam is Kelly Smit.

Ik had nooit gedacht hier nu te staan. Was altijd de rebel, de persoon die “anders” was. Die te eigenwijs was. Te snel. Te ambitieus. Ik wilde de dingen die niet konden.. Laat de kleingeestigheid van anderen je niet wijsmaken dat je iets niet kan. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ook ik heb jaren verlangd naar vrijheid, passie, geluk en onafhankelijkheid. Diep van binnen geweten dat ik een enorme impact zou maken in de wereld. Ook al was ik bang, ook al wist ik niet hoe en ook al wilde ik soms opgeven. Nu leid ik een bedrijf wat dagelijks honderden vrouwen inspireert om te kiezen voor grootsheid. Mijn boek Project Powervrouw staat in de top 10 beste boeken voor vrouwen en vorig jaar stond ik zelfs in de top 10 beste business coaches NL.  Intussen heb ik honderden vrouwelijke ondernemers geholpen hun bedrijf uit te bouwen op hun voorwaarden.

 

Dat is een groot voorrecht want het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om een vrij en onafhankelijk leven te creëren voor zichzelf met hun business. Zodat je business een katalysator word voor jouw droomleven en tegelijkertijd anderen inspireert ook hun droomleven te leiden.

“Ik vind het fucking belangrijk dat vrouwen weer onafhankelijk worden en vrouwen zich weer herinneren hoe krachtig ze zijn. Hoe creatief. Hoe getalenteerd en intuitief. En wat voor impact ze kunnen maken in de wereld.”

It’s the age of woman.

LET’S RISE TOGETHER.

Het is hoogtijd dat we de wereld gaan veroveren

Het is tijd dat wij als vrouwen onze skills en wijsheid weer omarmen en er impact mee gaan maken. Te lang hebben we in de schaduw geleefd van mannelijke energie en systemen die ons vertellen hoe we ons leven zouden moeten leiden en wie we zouden moeten zijn.

Je weet dat het tijd is voor een nieuwe generatie en dat het tijd is voor een revolutie.

Om deze reden heb ik dit project gecreëerd. Een project wat jou helpt om in je grootsheid te stappen en nu echt de stappen te nemen die leiden tot je dromen. Maar ook een project waarvan ik weet dat het impact zal maken in de wereld doordat jij anderen gaat inspireren.

Dit project is voor vrouwen die vrij en onafhankelijk willen zijn

Voor vrouwen die voor zichzelf willen kiezen.

Voor vrouwen die hier zijn voor vernieuwing & transformatie.

Jij wilt naar het volgende level en ondertussen wil je zoveel mogelijk impact maken en anderen helpen een betekenisvol leven te leiden.

Maar dat wil je niet op de volgende manier doen:

N

Door keihard te werken en amper tijd te hebben voor jezelf en de mensen waarvan je houd.

N

Door gebruik te maken van marketing trucjes en hoofdpijnstrategieën

N

Door aan mensen te trekken en te pushen zodat ze klant worden

N

Door alles om geld te laten draaien want het gaat bij jou niet alleen over geld. Het gaat je om impact.

Bovenstaande is de oude manier van ondernemen.

Voor vrouwen zoals jij en ik werkt dat niet meer.

Wat wij nodig hebben is een manier van leven die je mind en energie topfit houd. Plus de ruimte en tijd om intuïtief te kunnen creëren en actie te nemen. Actie is key jij weet dat ook.

Dit project maakt dat mogelijk. Het maakt je dromen mogelijk. Het maakt vrijheid mogelijk.

Ik en mijn team doen namelijk alles voor jouw grootsheid, impact, vrijheid en onafhankelijkheid.

Alles wat we doen, doen we vanuit de visie dat alles mogelijk is en dat we je willen brengen naar plekken die nu onmogelijk lijken.

Ik heb mijn allerbeste tools van de afgelopen 5 jaar verzameld en een team van mensen erbij gehaald waarvan ik weet dat ze jou naar het volgend level kunnen brengen.

Samen gaan we voor GROOTSHEID. VRIJHEID EN ONAFHANKELIJKHEID

Er zijn 4 dingen die mij en mijn klanten de afgelopen 5 jaar steeds naar een next level in GROOTSHEID, VRIJHEID, IMPACT en ONAFHANKELIJKHEID hebben gebracht.

1

HET SHIFTEN VAN OVERTUIGINGEN DIE SUCCES EN GROEI IN DE WEG STAAN

2

HET HOOGHOUDEN VAN JE ENERGIELEVEL ZODAT JE NIET UITGEPUT RAAKt, dichtBIJ JEZELF BLIJFT en goed kan manifesteren.

3

HET NEMEN VAN BADASS BUSINESS ACTIES die je bedrijf en jou laten groeien

4

CREATIEF EN INTUITIEF ROCKEN MET JE marketing waardoor je anderen op jouw unieke wijze inspireert en klanten naar je toe brengt vanuit aantrekking

Als je deze 4 dingen beheerst word je de BADASS BUSINESS QUEEN die je kan zijn.

Want:

 • Je kan nog zoveel leren over sales en verkopen maar als je mind en energie er geen match mee zijn dan levert het weinig op.
 • Je kan nog zoveel strategieën kopiëren die voor anderen supergoed werken maar als het niet bij jou past dan gaat het je niet de groei geven die je wilt.
 • Je kan nog een tandje bij zetten en harder werken maar als je energie en je mind geen match zijn met je dromen dan gaat het niet werken.
 • Je kan zo vaak online zijn en marketing doen maar als je hart en ziel er niet in ligt dan trek je niet de juiste mensen aan.
 • Je kan zoveel mooie ideeen hebben maar als je steeds uitgeput bent dan ga je je plannen niet uitvoeren.

En dan blijf je stil staan. Dat zou zonde zijn toch?

Stel je het volgende eens voor:

We nemen een sprong in de tijd en je staat nu op. Je begint je dag vanuit rust en focus. Je voelt de power die je bezit. Je stemt even af en je hebt precies helder wat je wilt en wat je vandaag gaat doen. Je mind werkt mee, het stemmetje is er nog wel maar zover op de achtergrond dat het geen rol speelt. Je bent boven jezelf uitgestegen.

Je gaat achter je computer zitten en werkt een nieuw plan uit, weer een stap richting je dromen net zoals iedere andere dag. Je bent 1 met je dromen en verlangens en er komen de meest bijzondere mensen en kansen op je pad.

Je voelt zoveel energie en inspiratie en je weet dat je op de juiste weg zit. Je marketing gaat superlekker. Sales is iets natuurlijks. De inspiratie komt als vanzelf en je werkt met de leukste mensen.

Je bedrijf staat er echt. Je voelt je er veilig door en vrij. Je werkt niet hard maar slim. Je energie is in balans. Je heirnnert je dat alles mogelijk is. Je gelooft in jezelf. Want je hebt de afgelopen maanden dingen gedaan en successen geboekt die eerst onmogelijk leken.

Dit is wat ik samen met Marion & Anne willen bereiken met jou in Project Power.

We gaan ervoor zorgen dat jij de Badass Business Queen wordt die haar dromen achterna gaat en haar grootsheid pakt.

Dit is hoe we dat gaan doen:

1. EMPOWER YOUR MIND

We doorbreken de patronen, blokkades en overtuigingen die je niet meer dienen zodat niets je meer in de weg staat voor groei. Neem de controle in je mind terug.

Dat gaat je dit brengen:

 • Je denkt niet meer wie ben ik om …. Te doen. Als ik mijn prijzen verhoog blijven klanten weg. Als ik weer mijn aanbod ga delen ben ik aan het spammen. Of de eeuwenoude gedachte; ben ik of is dit wel goed genoeg?
 • We gaan ervoor zorgen dat je precies weet wat je ego is en wat niet. Je leert je grootste mindfucks herkennen en doorbreken,
 • Met mijn Next level methode zorg ik ervoor dat je naar het volgende level komt terwijl je aan je mind werkt.
 • Met mijn eliminatieprotocol leer je zelf al je overtuigingen en angsten wegwerken. Dit zijn tools for life die je continue kunt toepassen, wening werk zijn en je kunt ze ook voor je klanten gebruiken.
 • Met de hulp van Anne in een maandelijkse meeting werk je d.m.v. hypnose je overtuigingen weg. Dit doen we zodat je continue aan je mind werkt en je mind schoon houdt. Tijdens de hotseat werk je 1 op 1 aan je overtuigingen.
 • Daarnaast staat Anne 5 dagen per week voor je klaar om je te coachen op het gebied van mindset & ondernemen.
 • In de next level sessies met mij Kelly tunen we continue in op dat hogere level. Daag ik je uit en deel ik met je wat ik voor je zie. Waardoor je focus houdt maar je ook continue werkt aan je mind. Ik kan het meteen zien wanneer je in je ego zit en ik help je er weer uit.

Je krijg inzicht in jezelf en versterkt je mindset om next level te groeien.

 

“De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers

2. Online Marketing vanuit creatie en intuitie.

Een middel voor vrijheid, betekenis en een creatief leven.

Creëer met bezieling de meest impactvolle marketing die superaantrekkelijk is voor klanten. Wordt een inspirator op social media en creëer een ripple van impact met je gedachtengoed. Wanneer jij je waarde ownt, deelt vanuit je hart dan gaan er zoveel deuren voor je open. Dan ben je voor zoveel mensen van betekenis.  We helpen je om 100% authentieke marketing te maken en om voor je waarde te gaan staan.

Dit is wat het je gaat brengen:

 • Een nieuw gevoel van eigenwaarde en staan voor waar je in gelooft
 • Met vertrouwen zichtbaar zijn
 • Een nieuw level van creativiteit, intuïtie en ondernemen
 • Groots impact met jouw boodschap.
 • Waanzinnige marketing die raakt, inspireert en impact maakt
 • Je skipt de hoe dan vraag en gaat gewoon doen, wij zijn het hoe voor je.
 • Je gaat naar links waar iedereen naar rechts gaat en creëert iets wat echt impact maakt en zo 100% jou is dat het onvergelijkbaar wordt.
 • Je Leert hoe je jouw visie en missie superscherp hebt waardoor je moeiteloos content schrijft.
 • Leer hoe je vanuit afstemming en intuïtie lanceert met 2 vingers in je neus.
 • Je laat je niet meer tegenhouden door de techniek

  Door dit element heb je een marketing methode die voor jou werkt.

  Dit element is een combi van intuïtie, creatie en marketing. Ik leer je steeds kiezen wat bij jouw past. We leggen alles uit m.b.t. challenges, e-mail marketing, webinars en het maken van een online programma etc. Maar je moet niks. We helpen je kiezen wat werkt voor jou.

  Of je nu met funnels, workshops of webinars wilt werken, i don’t care, het gaat er mij om dat het bij jou past. Dat hetgeen moeten wordt maar een uiting van je zielsmissie en je creativiteit. Om dat te faciliteren leer ik je om ook vanuit afstemming, intuïtie en creatie business moves te nemen. Hier heb ik speciale tools voor!

  Rock je marketing met Marion Zandbergen

  Om je te helpen met je online marketing heb ik Marion Zandbergen gevraagd. Zij is onderdeel van mijn team en creëert met mij waanzinnige marketing. Zij geeft 2x per maand een meeting waarbij ze je persoonlijk helpt met je marketing en je feedback kunt krijgen op je werk. Denk aan salespagina’s, content, funnels of je challenge. Marion combineert op geniale wijze marketing met intuitie waardoor je hebt beste van 2 werelden krijgt.  Daarnaast beantwoordt ze ook al je technische vragen, zodat techniek je niet weerhoud van het nemen van Badass Business Moves.

   

  Met onze hulp ga je sneller, loop je niet meer vast en loop je je eigen pad.

  “Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Kelly mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook!”

  Bianca van As Gegrond Gezond – Orthomoculair voedingsdeskundige & Medium

  3. High Frequency Lifestyle

  Stel nooit meer iets uit doordat je vooraf overweldigd raakt en stap in je volle potentieel. Reken af met de wisselende high’s en low’s en ga voor de high frequency lifestyle.

  • Leer mijn methode waarin ik van 40 uur werken, naar 16 uur per week ben gegaan en veel meer gedaan krijg.
  • Voorkom afhankelijkheid van “hoge energie” of het “helemaal voelen”, zodat je op ieder moment kunt presteren.
  • Leer hoe je je energie kan beschermen en van lage energie naar hoge energie toe beweegt.
  • Leer werken met slimme systemen en trucjes die ervoor zorgen dat je in minder tijd veel meer kan doen.
  • Krijg tools die je helpen om te focussen, zodat er veel meer van de grond komt en wat er in jou zit eruit kan komen.
  • Leer hoe je high performance levert in groepen en het beste uit je klanten haalt zonder dat je daar zelf op leegloopt qua energie en tijd.

  Elke maand zal ik Kelly een high frequency meeting organiseren.

  In deze meetings werken we aan je energielevel en werken we snel en afgestemd. Ik ga je een nieuwe manier van werken leren die je bakken tijd en energie bespaart. Waardoor je niet meer uitgeblust raakt en kan manifesteren als een malle doordat je energielevel een grote upgrade krijgt.  Want alles is energie en energie is alles.

   

  Door dit element heb jij niet alleen de energie om groots te dromen, maar ook om groots te ondernemen.

  “Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

  Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed uit.”

  Dank je wel Kelly.

  Joyce van Gelder To the Core Fysiotherapeut & Coach

   

  “Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen energie.   Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

  Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!”

  Karin Rossen Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust – coach

  4. Het nemen van Badass Business Acties

  Wat betekent dat je:  

  • Een bedrijf hebt wat volledig in lijn is met jou
  • Een aanbod waarvan je weet dat het een groots succes gaat worden
  • Een bedrijf wat goed voelt en waarvan je denkt dit is het!
  • Een bedrijf wat jou vrijheid geeft
  • een supergoede ondernemer wordt door je eigen pad te lopen
  • Naar links gaat waar anderen naar rechts gaan.
  • Een bedrijf bouwt wat uniek en onderscheidend is en tegelijkertijd volledig is gebouwd op jouw voorwaarden.
  • Je creëert je eigen strategie die vrij voelt en werkt als een malle.

  Wij geloven niet in een one size fits them all. Wij geloven erin dat iedere onderneemster succesvol wordt door het lopen van haar eigen pad.

  In dit element ga je dus leren:

  • welke producten/diensten bij jou passen
  • hoe je jouw bedrijf op jouw manier uitbouwt
  • welke intuïtieve strategie voor jou werkt
  • met welke mensen jij wilt werken
  • waar jij en je bedrijf voor staan
  • wat je boodschap, visie en missie is
  • wat je uniek, onderscheidend en origineel maakt

  Het gaat om het bouwen van een bedrijf wat bij jou past.

  “Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

  De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

  Grietje Wagenaar

  Mentor, trainer & Inspirator

   Dit is BUSINESS BUILDING 2.0

   Het is mega waardevol als je net bent gestart maar ook als je al jaren bezig bent dan zal je vooral heel veel gaan finetunen en je bedrijf weer in lijn brengen met jou.

   Want het creëren van een solide basis i.c.m. afstemmen op je bedrijf zorgt ervoor dat het een vliegwiel is wat vanzelf gaat draaien.

   Dat levert meer omzet, klanten en impact op.

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Vraag hier jouw Powercall aan

   2 + 14 =

   Vraag hier jouw Powercall aan

   9 + 9 =

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Kelly Smit

   Ik help je ook met je overtuigingen en mindset.

   Want misschien denk je wel dat:

   • Je heel veel moeite moet doen voor klanten
   • Dat veel klanten helpen niet voor jou is weggelegd
   • Je eerst nog heel veel moet doen en goed moet hebben staan voordat je echt kan gaan verkopen.
   • Dat je tevreden moet zijn met wat je nu hebt.

   Dat dacht ik vroeger namelijk ook en intussen weet ik dat het bullshit is. Een manier van het ego om je op een plek te houden waar je niet bestemd voor bent.

   Ik wil voor jou dat ondernemen een spelletje wordt waarin je in je zone of genius zit.

   Waarin je je intuïtie gebruikt en badass business moves maakt.

   Het mag fun zijn.

    

   Je hebt nu onzettend veel gelezen over Project Power. Een project waardoor je de Badass Business Queen wordt die rockt met haar bedrijf en groots impact maakt.

   In een notendop is dit wat je kan bereiken als je all-inn gaat en met mij en mijn team Anne en Marion gaat samenwerken:

   • Je hebt een powermindset en elke overtuiging die je nog in de weg stond is geshift.
   • Je bedrijf staat als een huis en is 100% jij en je maakt er dagelijks impact mee
   • Je hebt nog meer klanten en je omzet is minimaal verdubbeld
   • Marketing en sales is creatie en je hebt er lol in
   • Je intuitie is een hoogwaardige collega die je steeds succes en inzichten brengt
   • Je voelt je on top of your game en weet dat je je potentieel leeft
   • Je voelt je vrij en onafhankelijk omdat je dingen gedaan hebt waarvan je niet wist dat je het kon.
   • Je voelt je verrijkt door al die toffe vrouwen die je hebt ontmoet en die je snappen
   • Je energielevel is stabiel, je werkt niet veel maar slim en afgestemd
   • Je bent niet 1x next level gegaan maar wel 3x!

   We STARTEN op 21-6-22 en het duurt 6 maanden.

   Hierna kun je eventueel in een lidmaatschapsvorm in het Project blijven

   Met dit traject krijg je:

   Intuitive en praktische Business Tools

   Alle tools voor online groei en business greatness

   Coaching & Begeleiding

   Een Team van Masterminds die je helpt op iedere stap

   Community

   Kom in contact met gelijkgestemden.

   Dit is wat je krijgt als je instapt:

   • Je begint met de kickstart van je mind, business en energie. Wat je helpt om volledig in je potentie te stappen. Je gaat je visie en missie scherp krijgen. Zodat je je business helemaal voelt. Daarna leer je afstemmen op wat je echt wilt en maken we een plan voor de komende 6 maanden.
   • Dan neem je je bedrijf onder de loep. Je gaat aan je bedrijf werken en onderzoeken wat bij jou past en wat niet meer. Denk aan je boodschap maar ook je aanbod, type klant en prijzen. Zodat je bedrijf klopt en volledig in lijn is met wie jij bent, wat je energie geeft en brengt waar je wilt zijn. Uiteraard helpen we je hierbij. Deze fase duurt ongeveer 6 weken. Dit doe je op je eigen tempo.
   • Vervolgens kies je eventueel met onze hulp hoe je wilt gaan groeien met je bedrijf en met welke invulling we helpen je bij elke stap. Maar we dringen je niks op. Niks moet en alles mag.
   • Wanneer je een solide basis voor je business en je eigen persoonlijke ontwikkeling hebt kom je in de actie periode. Vanaf hier staan intuïtieve, krachtige keuzes en innerlijk werk centraal. Samen gaan we voor groots, no limits.
   • Door de meetings werk je continue aan jezelf, je intuitieve marketing en je bedrijf. Bij iedere meeting groei je en neem je de stappen die je nu niet zet.
   • Wanneer je vastloopt zijn we er voor je. Maar we gaan het ook gewoon heel leuk hebben met elkaar. We stappen in de hoge frequenties en je gaat daar als vanzelf in mee.
   • Wij zien kansen voor je waardoor jij ze sneller ziet. Maar we zien ook je blinde vlekken en helpen je groeien.

   Dit is wat je krijgt;

   • De kickstart
   • Een super uitgebreide online leeromgeving + community via een app. Waardoor je er altijd en overal bij kunt tijdens het hardlopen of als je aan het chillen bent in je hangmat. (ook mogelijk via de computer). Je hoeft dus niet facebook op om in de community te zijn.
   • Mijn persoonlijke draaiboeken voor challenges, webinars en programma’s.
   • Deze leeromgeving heeft een waarde van +5000,- en staat vol met business tools, mindset werk, intuïtieve tools en gereedschap om slim te werken en je energie te managen.
   • Leer bijv hoe je online programma’s maakt, content challenges, webinars etc.
   • Of hoe je vanuit creatie en afstemming marketing maakt.
   • Empower your mind tools en methodes die je bedrijf next level brengen door innerlijk werk. Masterclass, werkboeken en audio’s die je helpen om verschillende overtuigingen te shiften.
   • Moneymindset en geld manifestatie projecten
   • Oftewel een soort van Netflix voor Badass Business Queens
   • Hier heb je toegang toe zolang je in het Project Power bent.
   • Na 6 maanden heb je de mogelijkheid om mee te blijven doen als je dit wenst in de vorm van een membership.

   Iedere week staan er meetings op de agenda waarbij je kunt aanschuiven hierdoor blijf je scherp, gefocust en ga je veel sneller vooruit zonder hard te werken.

   • Coaching van Anne Neijnens in de meetings en 1 op 1 in de community.
   • Online marketing advies van Marion Zandbergen en mogelijkheid tot 1 op 1 feedback.
   • Mentorschap van mij Kelly om je next level te brengen en om kansen te pakken die je nu niet ziet. Ik daag je uit en je gaat dingen doen die ke nu nog niet mogelijk acht…
   • Daarnaast leer ik je vrijheid te praktiseren, superslim te werken en je energie hoog te houden.
   • Wij gaan je helpen om je dromen te verwezenlijken!
   • Het draait dus heel veel om doen en actie. De leeromgeving is er voor de kennis en voor als je vastloopt en ik en Anne en Marion zijn er voor de invulling. Dus of het nu gaat om een compleet nieuw aanbod, het shiften van je moneymindset of intuïtief een salespagina maken we got your back.

   Meetings, livedagen en bijeenkomsten

   • 2 groepmeetings per maand met Marion voor je online marketing en business moves. 1 meeting is een marketingupgrade met een thema afgestemd op de groep denk aan je website, salespagina, challenge etc. De andere meeting is een Q and A en hierbij kun je je vragen insturen of 1 op 1 feedback vragen. Marion zal dit dan behandelen.
   • Je maakt deel uit van een High frequency community op Huddle. 5 dagen per week is Anne Neijnens er om 1 op 1 je vragen te beantwoorden en je te helpen als je vastloopt. Binnen 24 uur antwoord op je vragen. Zij coacht ook in de groep.
   • De community is een high frequency plek met alleen maar upliftende energie. Elke maandag is er een speciale opdracht of inzicht die ik met je deel waarvan ik weet dat het je aanzet en je helpt om te groeien.
   • 1 groepsmeeting per mind voor het onderhouden en shiften van je mindset met Anne Neijnens. Als er behoefte aan is kan dit ook 2x per maand.
   • 1 groeps Next level per maand meeting met mij Kelly om je next level te brengen en daar de juiste business acties voor te nemen vanuit je potentie. Thema hiervoor is grootsheid en ik deel wat ik zie voor jou.
   • 1 high frequency werksessie per maand met mij Kelly om aan je energielevel te werken en deze hoog te houden zodat je niet uitgeblust raakt of van je pad afwijkt. En om supersnel en afgestemd te leren werken. We gaan rocken met je busines!
   • 1 groeps livedag met Kelly in Hellevoetsluis die jou en je bedrijf next level brengt.
   • 2x een themaweek waarin we vijf dagen online achter elkaar samenkomen. Het komende half jaar is dat de Happy Salesweek waarin je vanuit fun en intuïtie sales gaat doen. Plus de high frequency lifestyle week waarin je je energie heel hoog brengt waardoor je kan manifesteren als een malle en supersnel leert werken.
   • Alles wordt opgenomen dus als je er niet bij kunt zijn kun je alsnog vragen insturen of om advies vragen. M.u.v. de sessies met Anne, na deze sessies vraagt Anne de deelnemers of de opname gedeeld mag worden. Dit i.v.m. de veiligheid en privacy. Mindsetwerk kan best intens zijn en het moet veilig zijn voor je om te delen wat je voelt of hebt meegemaakt.
   • En geheime extra’s om je te verrassen….

   Special Guests

   Daarnaast zal ik voor dit project regelmatig special guests uitnodigen.

   Geert Kimpen

   In het najaar komt bestseller auteur Geert Kimpen inspiratie geven over schrijven vanuit afstemming.

    

   Miriam Lancewood

   In de zomer zal Miriam Lancewoord Bestseller auteur van mijn leven in de wildernis een workshop geven over vrijheid en leven op je eigen voorwaarden.

   Het is nu superaantrekkelijk om in te stappen….

   Ben je er klaar voor om uit je comfortzone te stappen en het impactvolle bedrijf te bouwen wat je echt vrijheid geeft?

    

   Dan is het nu wel heel aantrekkelijk om nu in te stappen….Want op dit moment krijg je en een dikke vette korting + een bonus die je omzet kan verdubbelen.

   Op dit moment is Project Power een investering van slechts 1749,-

   Voor 21-6-22 gaat de prijs omhoog naar 2499,-

   Omzetverdubbelaar t.w.v. 499,-

   Daarnaast krijg je de omzetverdubbelaar erbij een Masterclass met 33 vernieuwende ideeën, acties en concepten om je omzet te boosten als nooit tevoren. Deze Masterclass heeft een waarde van 499,-. Wanneer je je aanmeld krijg je hem direct in je inbox.

   Project Power is in 1, 3 of 6 termijnen te betalen. Vanaf 3 termijnen gaat dit per automatische afschrijving. In 3 termijnen is het 3x 583,- ex btw per maand. In 6 termijnen is het 291,- ex btw per maand.

    

   Niet goed geld terug

   Ben je na 1 maand niet tevreden? Dan betaal je alleen je deelname voor die maand (291,- ex btw) en ben je vrij om uit te stappen.

   Voor wie is Project Power?

    

   In de afgelopen jaren stapte er 4 soorten klanten Project Power in.

   1. De ondernemende vrouw die een offline bedrijf had en meer online wilde ondernemen.
   2. De ervaren onderneemster die al even bezig was maar nu echt next level wilde gaan en hiervoor een nieuwe richting wilde nemen.
   3. De startende onderneemster die het gelijk goed aan wilde pakken en van haar bedrijf een succes wilde maken.
   4. De ervaren onderneemster die al veel succes had geboekt, maar financieel niet goed voor zichzelf zorgde en dit nu anders wilde.

   Alle vier deze klanten hadden natuurlijk heel veel gemeen en dat was dat ze;

   • Marketing en strategie wilde toepassen vanuit intuïtie en creatie.
   • Een missie hadden en dit met passie voelde tot in hun tenen.
   • Ze dit keer geen business coach wilde die hun vertelde wat ze moesten doen en met welke methode.
   • Wisten dat als ze aan hun mindset werkte veel verder konden.
   • Zichzelf en hun groei heel serieus namen.
   • Het vaak doodeng vonden om hun waarheid te spreken en zichtbaar te zijn.
   • Niks liever wilde dan impact maken en de levens van anderen. transformeren met hun diensten.
   • Geen dramaqueens waren maar doorpakkers die aan zichzelf werkte en dat heel normaal vonden.

   Ben jij zo iemand? Dan vind ik het een voorrecht om met je te mogen werken.

   Ik durf te zeggen dat je nergens in NL een programma kunt afnemen wat zo compleet is.

   Wat en business bevat en intuïtie en superslim werken met oog voor energiemanagement en de persoonlijke ontwikkeling om next level te gaan.

   Je krijgt niet 1 maar 3 mensen die je het komende half jaar gaan begeleiden en ervoor zorgen dat jij en je business next level gaan.

   Wij doen alles voor jouw grootsheid. Wij willen dat jij de badass business queen wordt die je kan zijn. Dat je vrijheid en onafhankelijkheid ervaart, een sterke mind hebt en je business runt vanuit jouw wijsheid, intuïtie en creatie.

   Want laten we eerlijk zijn….Je weet allang dat je zoveel meer kan en nu tegen een plafond zit.

   Je zoekt allang naar iets wat je helpt om marketing en strategie te combineren met intuïtie en afstemming.

   Je weet al een tijdje dat je kansen laat liggen op het gebied van sales en zichtbaarheid en dat als je die code zou kraken veel meer impact zou maken en veel meer omzet.

   Je weet allang dat het stemmetje in je hoofd je ervan weerhoudt om die prachtige plannen in je notitieboeken uit te voeren.

   Je weet het al, dat die volgende stap een big leap is en een vrije sprong. Ik en mijn team zijn je vangnet. We zijn er voor je als je het niet meer weet. We zijn er voor je als je je nieuwe stappen doodeng vind. We zijn er voor je je hoeft het niet alleen te doen.

   Samen ga je sneller.

   Samen is het leuker.

   Samen sta je sterker.

   Let’s rock your busines en doe mee met Project Power de sleutel naar het loslaten van jouw grootsheid.

   FAQ

   Hoelang duurt het programma?

   6 maanden, omdat het 6 maanden duurt om iets nieuws volledig tot leven te brengen.

   Kun je in termijnen betalen?

   Ja dat kan, je kunt in 1x betalen in 3x of 6x 

   Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan Project Power

   Dat is voor iedereen verschillend want in principe ga je gewoon door met ondernemen, maar gebruik je daar bepaalde tools voor. De meeste mensen zijn ongeveer 2 tot 2,5 uur per week bezig met het bijwonen van trainingen en doen van opdrachten etc.

   Wat voor mensen zitten er in Project Power Community?

   Vrouwen tussen de 25 & 45 jaar (met hier en daar een uitschieter). Het zijn coaches, therapeuten, mediums, schrijfsters, mensen met een creatief beroep. Mensen die (grotendeels) online willen ondernemen en diensten aanbieden. 

   Wanneer zijn de live dagen & Meetings?

   De data ’s zijn nu nog niet bekend, maar dit is altijd doordeweeks en overdag.

   Hoe snel heb ik mijn investering terugverdient?

   Bij de een is dat na 1 maand en bij de ander na 6 maanden. Dat is voor iedereen anders. 

   Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het eng om te investeren

   Het is ook eng om te investeren, maar als dit alles met je resoneert en je voelt het, weet dan dat dit je succes alleen maar gaat versnellen en dat het aan de achterkant alleen maar geld oplevert. Ik heb zelf ook zoveel geinvesteerd en ik geloof dat ik zondde rnooit hier had gestaan. 

   Wat als ik erin zit en ik vind het echt niks omdat het me niet verder helpt?

   Als je binnen 1 maand geen resultaten behaald, geen persoonlijke groei hebt en daarnaast kunt aantonen dat je de opdrachten wél hebt gedaan en het je geen geld heeft opgeleverd, dan kun je uitstappen.

   Wat anderen over mij zeggen:

   Tijdens Project Power heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

   Wendy de Klerk

   Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!-

   Mariel Boucherie

   Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd. 

   Yvon Boomsema

   Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

   Karin Rossen

   Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

   De voordelen van dit programma:

   Op eigen tempo te bewandelen. Alles staat in de leeromgeving. 

   Je wordt tot niets verplicht. We zeggen niet: dit is de weg die je moet lopen in online marketing. Het is een veld van mogelijkheden. We leggen alle routes die je kan nemen en het is aan jou om te kiezen wat bij jou werkt en daar helpen we ook bij, om op intuïtie te kiezen van: Hey dit is wat ik wil. Dat je gaat afstemmen “welke weg is van mij”.

   Het is niet alleen kennisoverdracht, maar ook hulp bij implementatie.

   We gaan dit samen doen als groep en ik help je bij elke stap. 

   Je gaat dingen doen die je nooit had gedacht.

   Door al mijn werk met honderden ondernemers de afgelopen jaren weet ik ondertussen wel wat er ligt tussen je verlangens en het manifesteren ervan.

   En dat is actie. Actie zorgt ervoor dat je business groeit. Vaak nemen we die actie niet omdat onze mind weerstand bied. Ik help je samen met Anne  in Project Power aan een power mindset. 

    

   Wil jij;

   • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? En met wie?
   • De ultieme vrijheid ervaren.
   • Kansen benutten van het internet.
   • Samen met gelijkgestemden jouw business laten groeien?

   Meld je dan aan!

   Leer hoe je steeds meer in je grootsheid stapt en het bedrijf van je dromen bouwt. Als je energie klopt, je mind je kracht is geworden en je aan het rocken bent met je marketing is er nog 1 ding over. En dat is steeds kiezen voor dat volgende level. In je grootsheid stappen en keuzes maken. Want ik heb een missie en dat is dat zoveel mogelijk vrouwen helpen om vrij en onafhankelijk te zijn. Zodat ze kunnen doen wat ze zelf willen en een leven kunnen leiden op hun voorwaarden. Ik wil dat ook voor jou. Het maakt niet uit waar je nu staat, het is voor jou ook mogelijk als je ervoor durft te kiezen.

   Power Call

   13 + 8 =

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Ready for some business power?

   Ben je geinteresseerd in het project maar vraag je je af of het een true match voor jou zou kunnen zijn?

   Stuur me dan een bericht, dan neemt Carola contact met je op voor een gesprek.

   In deze powercall gaan we samen de diepte in en nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

   Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of Project Power bij jou past en jij bij Project Power. Het moet voor ons beiden goed voelen. 

   Geen zorgen ik ga niet aan je trekken of duwen, instappen doe je vanuit verlangen. Ik ga geen bezwaren weg coachen of je overhalen. 

   Tot snel!

   Liefs Kelly

   Power Call

   7 + 1 =