De SoulBusiness vierdaagse

Ben jij klaar voor de volgende stap in je bedrijf en wil je echt gaan knallen met intuitie, afstemming, creatie en zelfvertrouwen?

Dan is deze 4-daagse voor jou!

Wat en hoe?

 • Van 22 t/m 25 maart 2021
 • In een besloten facebookgroep
 • Elke dag een nieuwe Live samen

Jij wilt door naar dat volgende groeiplateau in je business. Lekker bezig zijn, nieuwe klanten, goede omzet en echt van waarde zijn voor anderen.

 

Je staat te springen maar waar begin je en hoe begin je dan? Want de wereld van marketing en strategie is geen optie voor je. Dat blokkeert je alleen maar je doet de dingen liever op gevoel. Want als je het niet voelt gaat het niet stromen. 

Hoe tof zou je het vinden om meer tools te leren praktiseren waardoor je je af kan stemmen en in kan tunen op je business en je (potentiële) klanten?

Hoe gaaf zou het zijn als je je intuïtie naar zo’n hoog niveau kan brengen dat het je continue navigeert naar successen?

Zodat je kan doen wat je hier echt te doen hebt. Want dat je hier wat belangrijks hebt te doen daar kan je niet meer omheen. Je voelt het tot in je tenen.

Deze vierdaagse is voor ondernemers die niet willen ondernemen met marketing, strategie, sales en regels.

Dit is voor ondernemers die weten dat als ze groeien, hun bedrijf dat ook doet. Jij snapt dat het een spel is van persoonlijke ontwikkeling, creatie en manifestatie.

Want persoonlijke en spirituele ontwikkeling vind je onwijs interessant en belangrijk.

Jij bent wakker en je wilt je verbinden met gelijkgestemde. 

Jij wilt op jouw manier ondernemen. Jij wilt verder groeien maar wel zonder al die regels. Zonder iemand die je vertelt wat je moet doen en dat x de beste strategie zou zijn. Jij wilt liever een mentor die je de antwoorden in jezelf laat vinden.

Jij hebt een missie en je voelt je geroepen om anderen te helpen een impact te maken, je zou niet anders kunnen.

Maar je hebt nu nog niet het aantal klanten of het bereik om je missie echt uit te dragen op de manier waarop je zou willen. Je bedrijf staat nog niet op de plek waar je zou willen dat het staat.

Zullen we daar eens verandering in gaan brengen?

Wat gaan we doen?

Soulwork: het superchargen van je intuïtie en afstemmingsvermogen. Waardoor je heel goed leert intunen en informatie verkrijgt over wat te doen op dit moment en welke stappen je mag nemen. Oftewel daaaaaag hoedan-modus.

Soulbusiness: het verzilveren van je talenten en vermogens. Ik ga je helpen om supereasy nieuwe klanten te werven door helder te krijgen waar je al goed in bent en wat je leuk vind. Vanuit hier bepalen we je stappen voor nu. Je zult zien dat het allemaal veel minder ingewikkeld is dan dat het lijkt. In afstemming met jou natuurlijk, daar help ik je ook bij.

Soulmarketing: intunen op leuke mensen waarmee je leuke samenwerkingen wilt aangaan. Vanuit daar content maken i.c.m. je eigen lessen. Oftewel allignment in je boodschap naar buiten. Nooit meer blokkeren in content maken maar intunen en laten stromen van de inspiratie. 

Soulstrategy: Intunen en afstemmen op waar je wilt staan in je bedrijf. Denk aan omzet, samenwerkingen, manier van werken, dingen die je wilt bereiken (event, boek, podcast, tv etc) en vanuit die afstemming je stappen voor nu helder in kaart brengen.

Ik geloof dat alles al in je zit

 

Mijn klanten leer ik ondernemen vanuit innerlijk werk en praktische tools op het gebied van creatie, intuitie, afstemming en manifestatie. 

Dingen die allemaal al in je ziten, je bezit het van nature. Wat ik doe is jou helpen om het in jezelf te vinden. Ik ben dus geen juffrouw die je gaat vertellen wat je moet doen. Want ieder mens is anders en wat voor de een werkt hoeft voor de ander niet te werken.

Ik help je veel liever door op een dieper level contact met jezelf te maken, je gevoel te gebruiken en je creatiemodus vol gas aan te zetten. Denk je nou ja maar dat kan ik allemaal nog helemaal niet? No worries ik ga je erbij helpen en iedereen kan het. Dus jij ook!

Mijn klanten help ik ook op deze manier en dat zorgde er o.a. voor dat:

 • Yvonne in 1 maand meer klanten had dan in een heel jaar.
 • Grietje in 1 week 40 online programma’s verkocht.
 • Roos haar inkomen steeg na 1 maand door de dingen te doen vanuit haar hart en niet omdat het moet.
 • Jose na 6 weken al 4 nieuwe klanten had in haar praktijk.

Deze testimonials zijn geen hogere magie maar het resultaat van een manier van ondernemen die bij hun past. Bij mij moet je geen ideale klant uit je hoofd uitschrijven, krijg je geen standaard marketing en strategietrucjes maar je leert echt te creëren en te manifesteren. Geheel op jouw manier.

Leer een nieuwe manier van ondernemen. Ervaar hoe makkelijk en fun het kan zijn als je de regels loslaat, je afstemt en vanuit jouw ZIJN volop in de creatiemodus gaat!

Wat ga je concreet leren:

 • Het verschil tussen geniaal creëren en produceren.
 • Afstemmen en intunen op de leukste klanten, je business en welke stappen je mag zetten om bijv klanten te werven.
 • Hoe je je intuïtie gebruikt en een supercharge geeft om je volgende stappen helder te krijgen, wat we dus ook gezamenlijk gaan doen!
 • Wat er op persoonlijk niveau nodig is om the next level te bereiken en hoe je dat aanpakt in praktische tools, zeg maar DAG tegen die stemmetjes die zeggen wie ben ik dan? Wie gaat dit kopen of de grote klassieker HOE DAN?
 • Hoe je jezelf voor eens en altijd uit de hoe dan modus trekt zodat je wel weet wat je mag delen en doen om anderen te inspireren. 
 • Hoe je echt van waarde kunt zijn voor anderen door je boodschap superhelder te krijgen. 

Voor wie is dit?

 • Allereerst is dit voor ondernemers die in een superhoge frequentie willen gaan knallen met hun business. Ben jij zo’n ondernemer? LET’S ROCK!!!
 • Voor coaches, mediums, healers, trainers, yogadocenten, therapeuten, counselors, branding specialisten, tekstschrijvers en mentoren.
 • Die willen doorgroeien naar het volgende niveau
 • Enthousiast zijn
 • Voelen dat ze een missie hebben en iets te doen hebben hier op aarde
 • Weten en voelen dat er nog veel meer in hun zit
 • Openstaan voor een nieuwe manier van ondernemen
 • Klaar zijn om echt gas te gaan geven

Wat en hoe?

 • Vier dagen lang elke dag om 11:00 een Masterclass in een facebooklive en een ondersteunende e-mail.
 • De lives zijn terug te kijken.
 • Deelname is kosteloos.
 • Van 22 tot 25 maart
 • De eerste 100 aanmeldingen krijgen direct een bonusvideo klanten werven in hun e-mail.

Wat anderen zeggen over hun deelname:

Vaker meegedaan aan challenges en die spraken me in de ‘marketing’ wel aan alleen in de challenge zelf haakte ik altijd zo snel af omdat het niet bij me past. Dit past bij mij en dank je wel dat je de kaders, regels en hokjes gewoon opheft! Vandaag even de visualisatie gedaan en wow, zo’n mooi inzicht, zoveel rust en zoveel inspiratie. Ik vind het echt wonderlijk en wil je Kelly Smit echt een compliment geven voor deze challenge. Het voelt voor mij als thuiskomen, in de visualisatie en ook in de filmpjes Zo tof en zo mooi!  Dank je wel voor alles!

– Simone de Koeijer – Somhorst

Ik vond het echt een hele toffe challenge! Verdiepend. Ik heb hier veel meer geleerd dan tijdens de meeste andere challenges die ik heb gedaan 😁 ik voel het helemaal stromen en heb zo veel zin om aan de slag te gaan! Dankjewel😁

– Bonnie van Moorst

Super bedankt voor deze challenge die mij mega veel heeft gebracht. Het was 1 groot feest 🥳 voor mij. Al die gelijk gestemde mensen geweldig.🙏🏾 De energie die ik voelde in de groep van iedereen zo fantastisch. Mooie inzichten weer gekregen in mijzelf en vooral ook bevestigingen die ik nodig had om in mijn eigen proces verder te komen. 💜Zeker een aanrader als je hem nog eens gaat doen. 

– Angelique de Visser

Deze  Challenge heeft mij heef veel gebracht. Het heeft mij een hele mooie visualisatie laten zien, heeft inzichten laten zien en heeft laten zien waar ik aan kan gaan werken. Ik sta nu weer helemaal open en mag meer gaan vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Zo blij van deze challenge

– Monique van Bodengraven

Wat een feestje om te doen dit! Ook de vlotte energie vond ik heel waardevol, het gevoel van mogelijkheden, vooruitgang. En herkenning in deelnemers, wat een leuke groep!

– Samantha Harteveld

De SoulBusiness vierdaagse

Dus ben je klaar om te rocken?
Schrijf je dan direct in!