“Ik wil meer tijd met mezelf doorbrengen, daar word ik gelukkig van”

“Spiritualiteit is zo leuk en magisch, waarom moet het allemaal zo zwaar?

“Waar vind ik mensen die precies zo denken als ik?

“Ik weet zoveel over spiritualiteit, maar wat kan ik er nou mee in het dagelijks leven?”

Je leeft je leven. Prima, maar jij wilt meer. Jij houdt van de diepere laag, van magie, van avontuur. Je hebt je verdiept in intuïtie, energie en spiritualiteit. Misschien heb je wel enorm veel boeken gelezen. Of misschien begint je avontuur pas net. Je vindt het fantastisch. Maar hoe pas je dit toe in het leven van alledag?
Je bent anders gaan denken, alsof je wakker bent geworden. Je voelt joy en excitement. Je weet dat je voor de magie van het leven naar binnen moet. Tijd doorbrengen met je essentie, met wie je werkelijk bent. Los van bad vibes en ander moeilijk gedoe. Maar hoe maak je hier tijd voor vrij? Wie is jouw stok achter de deur?

En eerlijk is eerlijk. Soms denk je dat je de enige bent. De enige die zo voelt en denkt. Alsof je als een alien op aarde bent geplaatst. Je zou graag tijd doorbrengen met andere mensen met dezelfde instelling. Die ook met passie de weg van spirituele groei volgen en die met fun elkaar supporten. Is anybody out there?

Kelly haar energie is magisch! Dat lukt niet in uit te leggen dat kan je het beste ervaren. Ze zet je aan en raakt de punten aan wat je voor jezelf mag onderzoeken. Een hoge energie frequentie staat hoog boven aan, en dat is voelbaar!

Carola Jobse

Ik word helemaal blij van Kelly. Je wordt in een warm bad ontvangen. Zowel door Kelly zelf als in de community. Je mag ‘zijn’ wie je bent. De hoge energie werkt inspirerend en motiverend. Op jouw tijd, met zo nu en dan een motiverende stretch, laat Kelly jouw je ‘echte jij’ ontdekken en mee verbinden. Hierdoor komt echt de Powervrouw in je vrij!
Je blijft hierdoor dicht bij zelf en in je hart ontstaan alle antwoorden❤️ #pakhemdoor💃

Yvon Boomsema

Je zou veel meer tijd met jezelf en je ziel willen doorbrengen
Je houdt van de magie van het leven
Je bent klaar met zware en zweverige materie
Je bent juist weer dol op praktische en toepasbare spiritualiteit
Je wilt contact met jezelf op een dieper level
Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe dingen leren
Je zoekt een plek waar jij niet raar bent en je jezelf volledig kunt uitspreken
Je wilt op een leuke, lichte manier met andere mensen spiritualiteit praktiseren
Je wilt gelukkiger zijn en meer zelfvertrouwen ervaren

Soulcandy Membership met VIP community
Het membership voor geluk, liefde, kracht, succes, zelfvertrouwen én magie!

Hoe zou het voor je zijn als jij maandelijks veel tijd met jouw essentie doorbrengt? Momenten van diepe stilte, rust en liefde. Een rustpunt van waaruit jij creëert en leeft. Steeds een diepere laag, steeds meer inzicht en clarity, steeds meer groei. Stapje voor stapje nog dichter naar jezelf. En dit alles doordat jij zulke praktische en toepasbare tools hebt gekregen, dat dit als vanzelf ging.

Hoe zou het voor je zijn als je een online plek zou hebben waar gelijkgestemden samenkomen? Een plek waar we de fysieke wereld en corona laten voor wat het is. Een community waar je jezelf en de ander letterlijk vindt.

Waar je je zonder gêne kunt uitspreken over je ervaringen op het gebied van je intuïtie en spiritualiteit. Waar de energie sky high is. Het gevoel van thuiskomen!

Mensen die net als jij verlangen naar contact met gelijkgestemden en contact met zichzelf op een dieper level. Mensen die geen concessies doen op het gebied van persoonlijke groei, liefde en geluk. Hoe mooi is het om groeiprocessen te delen en te vieren. Met plezier en samenhorigheid. Op een luchtige en leuke manier, want spiritual practice is fun. Licht, leuk en magic, dat is Soulcandy !

Soulcandy, het gevoel van thuiskomen !

In de community groei je samen

Wat is Soulcandy Membership met VIP community?

Het Soulcandy Membership met VIP community is hét membership voor persoonlijke groei en spiritual practice. Of je nu al vele boeken hebt gelezen of dat je je juist begint te verdiepen in spiritualiteit, het Soulcandy Membership biedt je alles op het gebied van universele wetten, de magie van de natuur, manifesteren, bewustzijn, frequenties en alles wat het leven magisch maakt.

Iedere maand gaan we ons verder ontwikkelen op spiritueel niveau. Elke maand is er een nieuw thema die je samen met je mede-members op een leuke manier gaat doorlopen. Video’s, werkboeken, meditaties en visualisaties, al deze praktische tools zorgen ervoor dat jij ook daadwerkelijk tijd met jezelf gaat doorbrengen en alle kennis gaat praktiseren. Candy voor de ziel dus!

Het fijne is dat je het niet alleen doet. Samen met leuke mensen ga jij op zoek naar de verborgen schatten die in jezelf en in spiritualiteit verborgen liggen. Zeg maar dag tegen lange en zware coachtrajecten. Ik laat je ontdekken hoe waardevol jij bent en welke natuurlijke talenten jij hebt en kunt gebruiken. Alles zit al in jou. Het Soulcandy Membership zorgt voor een stok achter de deur. Zodat jij maar blijft groeien. Telkens opnieuw!

Jouw groei, jouw geluk, jouw pad. Blijf on track met het Soulcandy Membership met VIP community

De voordelen van het Soulcandy Membership met VIP community:

 • Je hebt een online thuis waar je je kunt verbinden met mensen zoals jij.
 • Je hoeft niet in een coachtraject te investeren, maar blijft door leuke en luchtige lessen ‘on track’.
 • Geen voorkennis of ervaring nodig, iedereen kan het.
 • Doordat je meer tijd gaat doorbrengen met wie jij werkelijk bent, gaat je leven een andere wending krijgen. Je wordt gelukkiger en krijgt meer zelfvertrouwen.
 • Je ervaart hoeveel FUN je kunt hebben met spiritualiteit, energie en frequenties.
 • Je hebt een plek waar je naar hartenlust kunt delen over je spirituele ervaringen. Je  bent niet de enige met voorgevoelens, intuïtie, zienswijzen en ervaringen.
 • Je gaat daadwerkelijk dóen. Je hebt nu eindelijk een stok achter de deur om de schatten in jezelf te ontdekken.
 • De tools zijn zo toegankelijk, praktisch en leuk, dat je ze makkelijk toepast in het dagelijks leven. Groeien was nog nooit zo leuk!
 • Je staat er niet alleen voor, we doen het samen.
Over Kelly

Kelly is Life & Business Mentor en auteur van ‘Project Powervrouw’. Als Queen van praktische spiritualiteit is zij als geen ander onderlegd in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zo deed ze hekserij en is ze healer, medium, expert in kwantumfysica, frequenties en de universele wetten. Daarnaast is ze gespecialiseerd in mindset en het boosten van innerpower en zelfvertrouwen. Bovendien is Kelly ook nog eens gecertificeerd lifecoach en mindfulness trainer. In het Soulcandy Membership zal Kelly haar schat aan ervaring, kennis en expertise delen. 

Deze dames kozen voor Soulcandy van Kelly

Kelly creëert een open minded spirituele energie. Ze staat super afgestemd en de download die ze ontvangt, weet ze voor mij en in de groep om te zetten in praktische dagelijkse werkbare energie. Ze is duidelijk in haar energie en afstemming en wind er geen zwevende-doekjes om. Dit zorgt ervoor dat de spiritualiteit in business en leven heel natuurlijk kan doorstromen… Ik hou van haar down to earth spiritual power, het triggert de mijne. 

Roos

Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Love it

Anneloes Mulder

Kelly heeft zoveel energie en is super afgestemd. Ze weet die afstemming zo goed over te brengen in de groep. Je krijgt er zelf zoveel energie van en je stemt dan nog beter op jezelf af.
Je wordt geïnspireerd door haar en bent nog beter in verbinding met jezelf. Ze is duidelijk in wat ze bedoelt en is totaal niet zweverig. Haar openheid en spiritualiteit helpen mij ontzettend om goed in mijn energie te blijven staan.

José kerkhof

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Met de spirituele lessen van Kelly Smit heb ik mijn kracht ontdekt en dat het okay is om mezelf te zijn. Kelly heeft een warme aura en dit straalt ze ook uit. Zo trekt ze alleen die mensen die bij haar passen. Ik ben blij dat ik daar ook bij hoor. Een community waar ik me veilig voel.

Fatimah Ali

SOULCANDY: De community waar de energie sky high is!

Soulcandy is een community waar we liefdevol en respectvol met elkaar omgaan. We supporten elkaar en je wordt helemaal geaccepteerd zoals je bent. Je hoeft niet ‘normaal’ te doen of je in te houden. Just be YOU!

Maandelijks verbinden we met elkaar in een liefdevolle energie tijdens de Soulsessies. Hier ga ik dieper in op het maandthema. Ook doen we een visualisatie, een oefening of een meditatie. Daarnaast krijg je de ruimte om mij vragen te stellen over alles wat je maar wilt weten.

Iedere maand is er een gastworkshop van een bijzondere gast op het gebied van body, mind of spirit. Denk aan een workshop over het gebruik van orakelkaarten, creatief schrijven, voeding, leren aarden, mindset etc.

Maandelijks ontvang je via de mail nieuwe content die in de academie komt te staan. Dus elke maand krijg je weer nieuwe tools! Daarnaast heb je ook toegang tot de tools van de vorige maanden.

Tijdelijke Bonus t.w.v. € 917,-! Alleen nu geldig.

Naast de nieuwe content die maandelijks wordt toegevoegd krijg je tijdelijk:

 • De Soulexperience meditatie en visualisatie bibliotheek met 7 audio’s t.w.v. € 44,95
 • De magische cursus “Manifesteren met frequenties” t.w.v. € 249,00
 • Het werkboek “Leven vanuit essentie in 21 dagen” t.w.v. € 49,95
 • De cursus “Supercharge je intuïtie“ t.w.v. € 99,95
 • Het e-book “Grip op tijd“ t.w.v. € 19,95
 • Masterclass “Invloed van de seizoenen, leven met de stroom mee“ t.w.v. € 99,00
 • Minicursus zelfliefde praktiseren t.w.v. € 77,00
 • Dagelijks spiritualiteit praktiseren videocursus t.w.v. € 49,95
 • Werkboek krachtplaats creatie t.w.v.€ 29,95
 • Speciaal voor de ondernemers onder ons:
 • Manuscript + audio voor Big Business ondernemen met de universele wetten t.w.v. € 99.00
 • Manifest voor het nieuwe ondernemen t.w.v. € 99,00
 • Dit heeft een totale waarde van € 917,70!!!!!

Kies voor groei,
Kies
voor licht,
Kies
voor spiritual practice,
Kies
voor fun,
Kies
voor samen!

Investeer in jezelf en in jouw groei!

Investering voor het Soulcandy Membership met VIP community

nu voor € 44,00 per maand

Deze korting geldt alleen voor de eerste 100 leden

 • 12 x per jaar een nieuw thema
 • 12 x per jaar een soul session
 • Toegang tot de soul academy
 • 12 x per jaar een workshop van een expert op het gebied van body, mind of spirit
 • 4 x per jaar een workshop van Kelly Smit
 • Nu tijdelijk met als bonus een leeromgeving t.w.v. 917,-
 • Praktische en toegankelijke tools
 • Inclusief video’s, werkboeken, visualisaties en meditaties
 • Oneindige groei
 • Fun en magic
 • Cadeautje voor je soul
 • Met leuke extra’s en bonussen

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik weet al veel over spiritualiteit, is dit membership dan wel wat voor mij?

Zeker! De opdrachten, tools en thema’s zijn zo toegankelijk en toepasbaar dat je hiermee al snel veel diepere lagen zult raken. Steeds opnieuw zul je ervaren dat je nog meer kunt groeien en nog meer jezelf kunt worden. Juist doordat je de tools makkelijk in je dagelijks leven kunt praktiseren, zul je zien dat er nog veel meer magic te beleven valt. Bovendien vind je in de community veel gelijkgestemde mensen met wie je veel kunt sparren.

Ik weet nog niet zoveel over spiritualiteit, is dit membership dan wat voor mij?

Jaaaa, kom en beleef de magic! Alle thema’s en opdrachten zijn zo toegankelijk en praktisch dat je heel snel superveel kunt leren. Ik geloof dat alles al in je zit. Met de tools die ik je aanreik ga je een fantastische ontdekkingsreis tegemoet.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is dit wel wat voor mij?
In de Soulcandy VIP Community vind je alleen gelijkgestemde mensen. Of je nu een groepsmens bent of niet, je gaat hier zulke leuke en lifechanging contacten opdoen! Of je nu vaak of weinig aanwezig bent. We verbinden en supporten elkaar en je mag helemaal zijn wie je bent. Als je hier niet jezelf kunt zijn, dan kun je het nergens!
Ik houd niet van online programma’s, is het Soulcandy Membership dan wel wat voor mij?
Alle tools, visualisaties, meditaties en filmpjes zijn zo praktisch en toegankelijk dat je al heel gauw vergeet dat dit online plaatsvindt. Ook zul je al snel merken dat je leven een andere wending krijgt als je veel tijd met je essentie en jouw ziel doorbrengt. Online of offline, dat doet er dan even niet meer toe. Hetzelfde geldt voor de community. De passie en magie is zo groot en de energie is zo hoog… Je vergeet dat het middel online is.
Kan ik ook losse onderdelen van het Soulcandy Membership kopen?
Nee, deze kennis en praktische tools zijn echt alleen voor mensen uit de community die de waarde van persoonlijke groei en spiritualiteit als levensstijl zien.
Ik ben geen ondernemer, kan ik ook meedoen?
Natuurlijk. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is echt niet alleen voor ondernemers. Het Soulcandy Membership is voor IEDEREEN!
Kan ik het Soulcandy Membership ook weer opzeggen?
Ja, je kunt het Soulcandy Membership maandelijks/jaarlijks opzeggen, no hard feelings. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je het zo goed naar je zin hebt dat dit niet eens in je hoofd opkomt.😉

Ik hou van de speelse luchtige down to earth manier waarop Kelly spiritualiteit neer zet. Ze is ontzettend goed in het afstemmen en raakt feilloos de juiste snaren. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak in de groep en stel ik mij open om te leren en laat ik mij inspireren.

Grietje Wagenaar

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. En dit is ook precies de energie die je voelt in de community. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen