Queens of Abundance: samen afgestemd van 2023 jouw meest overvloedige jaar maken. Vanuit plezier en jezelf het gunnen.

 

Queens of Abundance is een exclusief programma voor 7 bijzondere vrouwen die de code van overvloed willen kraken.

In dit 8 weken programma draait het om meer eigenwaarde, flow en jezelf alles gunnen. Je gaat samen afstemmen en afgestemde acties nemen in een exclusief en afgestemd gezelschap van Queens waarmee jij resoneert. Queens of Abundance is speciaal voor ondernemers die willen groeien van 25.000 euro naar 100.000 euro omzet per jaar.

Afgestemde kansen, acties en creaties op het gebied van prijzen, klanten, marketing, geld en omzet. Samen bouwen we een katalysator voor meer overvloed. Je gaat de grootste en meest overvloedige versie in jezelf omarmen.

In Queens of Abundance gaat het over meer dan geld, want wij rennen niet voor geld. Voor geld alleen gaat ons hart niet sneller kloppen. Het gaat om de groei en de stretch die jij als persoon gaat maken.

Hoe tof zou het zijn als jij allerlei nieuwe kansen ziet, afgestemde acties neemt en in 8 weken je omzet verdubbelt?

Vanuit plezier, enthousiasme en ease. Dat je voelt: wauw, is dit zo makkelijk?!

Geloof me, je bent nog rijker en vindingrijker dan je denkt en het ligt al op je te wachten. Maar kom jij ook opdagen…

Een Queen of Abundance begrijpt dat geld op zichzelf niks is, maar dat het een gevolg is van energie die jij creëert vanuit je eigen zijn. Dat het een frequentie is waar je op in kan tappen. Ik ga je leren om jouw gave en afstemming nog veel meer in te zetten voor overvloed.

Sidenote: Queens of Abundance werken niet hard maar slim en afgestemd. Ze komen opdagen en staan open voor de kansen. Ze maken geld doordat ze vindingrijk zijn en slim. Ondertussen helpen en inspireren ze mensen, ze maken impact. Daar zijn ze voor geboren. Jij ook, maar dat weet je al.

 Ik had mezelf het doel gesteld om 2 nieuwe klanten binnen te halen. Dat lukte eigenlijk zonder moeite en het werden er al vlot 4.

Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een nieuw programma te lanceren. Ik maakte een aankondiging op Facebook dat ik op een bepaald tijdstip live zou gaan en uitleg zou geven over dat nieuwe programma. Toen het tijdstip naderde, werd ik zenuwachtig, maar ik had geleerd dat dicht bij mijzelf blijven de sleutel was. Ik ging een aantal meditaties van Kelly luisteren tot het moment daar was en ging online. Een spraakwaterval kwam los, ik deelde oprecht mijn passie en vergat nota bene mijn aanbod te vertellen.

Maar toch had ik de eerste aanmeldingen al binnen, nog voordat de live afgelopen was en ik de prijs bekend had gemaakt. Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.

Grietje Wagenaar

Mentor, trainer & Inspirator, www.grietjewagenaar.nl

De deur naar overvloed is open…

Stap jij er doorheen? 

 

Dit is wat je gaat bereiken met je deelname:

 • Je gaat je bewustzijn trainen om meer kansen te zien

 • Je leert afgestemd een aanbod te maken wat 100% jij voelt

 • Je leert afgestemd geld naar je toe te halen en te verkopen. Makkelijker dan ooit.

 • Je hebt 2 maanden lang focus op omzet. Where focus goes manifestation flows…

 • Dit zijn skills 4 life.

 • Je gaat meer verkopen dan ooit. Zonder harder te werken maar slim en afgestemd.

Inhoud Queens of Abundance 

Investering: 2999,-

te betalen 1, 2 of 3 termijnen

1 februari 2023 t/m 1 april 2023

 

Als je deelneemt aan Queens of Abundance ontvang je:

 • 5x online meeting van 120 minuten
 • Wekelijkse video zodat je openstaat voor meer overvloed
 • Kleine, exclusieve groep van ondernemers (max. 7 personen) die op hetzelfde level ondernemen als jij
 • Online community waarin je kunt verbinden met de andere Queens
 • Elke vrijdag een Q&A om al je vragen te stellen

In Queens of Abundance stemmen we gezamenlijk af op jouw stappen naar meer overvloed. In elke meeting staat een thema centraal zodat je het jezelf gunt om overvloed te ontvangen en je hier helemaal voor openstaat. Er is geen leeromgeving en er zijn geen opdrachten. In dit programma focus je je volledig op je eigen groei, kansen en het genereren van omzet middels afstemming en plezier. Niet door harder te werken, maar door slimme en afgestemde acties te nemen.

 

Inhoud van de online meetings:

 • Meeting 1: The Money Portal
  Woensdag 1 februari 2023, 10.00 – 12.00 uur

   

  In deze sessie stap je in het portaal van geld. We stemmen af op je klanten en prijzen en je ontdekt kansen voor nog meer omzet. Je creëert een overvloed mindset waardoor je nog meer kan manifesteren en ontvangen.

 • Meeting 2: Showing Up

  Donderdag 9 februari 2023, 11.00 – 13.00 uur

  In deze sessie leer je hoe je iedere dag afstemt op verkopen en sales. Er zijn dagelijks zoveel kansen, maar wij zien ze vaak niet. In deze sessie ontdek je hoe je iedere dag ruimte maakt om jouw afstemming te doen en afgestemde acties neemt zodat je overvloed in je leven verwelkomt. Je shift jouw blokkades en ruimt belemmerende overtuigingen op.

 • Meeting 3: Money Consciousness

  Vrijdag 24 februari 2023, 12.00 – 14.00 uur

  Geld wat je binnenkrijgt, hoeft niet alleen vanuit je bedrijf te komen. Er zijn zoveel meer mogelijkheden! In deze sessie leer je hoe je van geld meer geld kan maken op een manier die bij jou past. Dit gaat sneller dan je denkt.

 • Meeting 4: Easy Content 4 Money

  Vrijdag 10 maart 2023, 10.00 – 12.00 uur

  In deze sessie ontdek je hoe je afgestemde marketing kan maken om meer te verkopen. Zonder te pushen of de vervelende verkoper uit te hangen. Vanuit fun, creatie en alignment. We laten de marketing en strategie kaders los en maken content vanuit respect en verbinding.

 • Meeting 5: The Abundance Codes

  Donderdag 23 maart 2023, 12.00 – 14.00 uur

  Hierin komt alles samen van wat we afgelopen 2 maanden hebben gedaan. We stemmen opnieuw af hoe je verder kunt groeien, want je bent zoveel gegroeid en hebt zoveel geshift. Vanaf dit punt kijken we naar hoe je nog meer omzet kunt manifesteren en welke vernieuwde, afgestemde acties daarvoor nodig zijn.

Alle meetings worden opgenomen. Als je er niet live bij kunt zijn, ontvang je een afgestemde audio.

Wil jij afgestemd werken aan je omzet en sales? En leren hoe je vanuit plezier en alignment overvloed creëert?

Voorwaarden:

 • Je werkt al op afstemming en intuïtie, maar wilt dit nog meer toelaten en doen.
 • Je draait minimaal 25.000 euro omzet per jaar met je bedrijf of alternatieve geldstromen.
 • Je bent bereid om buiten de rationele en collectieve kaders van geld en geld verdienen te stappen.
 • Je gunt jezelf meer overvloed, plezier en comfort op alle niveau’s.
 • Je snapt dat dit over meer dan alleen geld gaat. Het gaat over jezelf stretchen, zelfliefde, groeien en je skills optimaliseren. Daar word je blij van.
 • Vind je het na de eerste meeting toch niks? Vertel het me en je krijgt je geld weer terug.

Er zijn nog maar 4 plekken beschikbaar. Voel je een JA, wacht dan niet te lang. Ik weet niet of ik dit nog een keer ga doen namelijk.

Liever even samen afstemmen zodat je zeker weet dit is voor mij de juiste keuze? Vul dan hieronder het formulier in dan boeken we een gesprek samen. 

Wil je liever even met mij afstemmen in een 20 minuten gesprek? Vul dan hieronder jouw gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

1 + 4 =

Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

Mariëtte Lammers

Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte. En met welk resultaat? Ik durf er geen eens antwoord op te geven. Maar nu is het anders…

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna deed ik een verdiepend traject bij Kelly. De inzichten die ik daar op deed, hebben nog meer manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna… zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

Als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben… ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven.

Maike Liebregts

Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, mijn zielsmissie, mijn succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet.
Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vast omlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen en vanuit een hoge  frequentie te ondernemen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Wauw, dit had ik nooit kunnen bedenken! 

Roos Barquioua

Spiritual & Life Mentor with Nature