fbpx

Business Leaders & World changers

Jij weet dat je hier bent omdat je iets te delen hebt. Iets te geven en iets te doen. Ik geloof dat we hier allemaal om een reden zijn en met een bepaalde missie. Een missie die doorsluimert in je verlangens en je dromen. Je voelt je geroepen. De tijd is aangebroken lieve onderneemster om op een hoger niveau jouw levenswerk te gaan verspreiden.

Dit is een programma voor succesvolle leiders met een succesvol bedrijf. 

Leiders die eigenwijs zijn en de dingen graag op hun manier willen doen. Vanuit het hart en met de wens om een prachtige bijdrage te leveren aan onze wereld. 

Je bedrijf loopt lekker, natuurlijk heb je af en toe wat ups en downs maar wat er staat daar ben je supertrots op. Je hebt er keihard voor gewerkt en je hebt een hoop persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt om te komen waar je staat.  Je hebt onwijs goede skills en met je talenten zit het ook wel goed. 

Spiritualiteit is belangrijk voor je, je bent wakker en je visie is helder.  Je gebruikt je intuïtie en gevoel al tijdens het leven en ondernemen en dat heeft je veel gebracht. 

Als iedereen naar rechts gaat, durf jij naar links te gaan. Sterker nog je vindt links veel aantrekkelijker. Je bent geen type wat de kudde volgt, de kudde heeft de neiging om jou te volgen. Jij loopt voorop. 

Je bent al een tijd aan het ondernemen en je staat op een positie waarvan je voorheen droomde. Ergens weet je dat het tijd is voor de volgende stap. Het is tijd om het overbrengen van je kennis en talenten naar een hoger niveau te brengen. Om al die ervaring, kennis en kunde die je gaande je onderneming hebt verworven over te gaan verzilveren. 

Misschien wil je een boek schrijven, een school oprichten, trainingen geven aan mensen uit je branche of eigen producten op de markt gaan brengen. Of misschien heb je dit nog niet 100% helder maar weet je wel dat het tijd is voor verandering. Wat het ook is, het is er nu de tijd voor. 

Jij weet ook wel welke richting dat ongeveer op zal gaan. Ik zie die richting. Tijdens ons gesprek stem ik op je af en download ik samen met jou de richting, het hogere plan en dat laat ik je zien. Vanuit daar werken we verder aan jouw toekomst in je business en je prive-leven.  Zodat deze 2 optimaal met elkaar in balans zijn. Want alles is 1 en 1 is alles. Let the fun begin!

Jij wil nog dichter bij jezelf blijven en de antwoorden uit jezelf halen op een dieper niveau dan hoe je dat nu nu doetWant je weet dat intuïtie en flow je de meest mooiste dingen brengen. Maar in het programma gaan we nog een stap verder. We gaan ons bezig houden met spirituele intelligentie en quantumfysica. Hiermee verzamel je de meest mooiste kansen, wijsheid en mensen om je heen. Op zowel privé als business gebied. Zonder moeite. 

Dan komen we op het volgende punten dat is omzet. Want je weet ook dat je bedrijf voor nog veel meer financiële vrijheid zou kunnen zorgen. Zodat jij meer tijd hebt voor jezelf en je dierbaren. Dat je eindelijk eens in alle rust nieuwe dingen kan creëren, vaker op reis kan, meer kan mediteren en echt goed voor jezelf kunt zorgen.  De dingen doen die al jaren op je bucketlist staan. 

Hier gaan we samen mee aan de slag, ik zie direct waar de winst in je business ligt en hoe je je omzet kunt verhogen. Het is mijn doel om tijdens dit programma in ieder geval te werken aan het verdubbelen van je omzet. 

“the rol of a great leader is not to give greatness to human beings, but to help them extract the greatness they already have inside them”

Voel jij aan alles dat je die leider bent en dat het nu de tijd is om iets prachtigs neer te gaan zetten?

Dan nodig ik je uit voor een gesprek want na dit programma:

 • Is je omzet minimaal verdubbeld 
 • Heb je een (ver) nieuw(d)e dienst die in lijn is met je potentieel en waar jij ongelooflijk gepassioneerd en enthousiast over bent. En wat met een enorm succes de markt is opgebracht
 • Maak je meer impact met je boodschap en breng je je eigen wijsheid naar buiten 
 • Heb je nieuwe (volledig eigen) manieren ontdekt om je business te laten groeien, nieuwe klanten aan te trekken die bij jou passen, waar jij blij van wordt 
 • Werk je minder en geniet je zoveel meer omdat je volledig in balans bent 
 • Voel jij je zelfverzekerd en laat je je niet meer tegenhouden in je groei
 • Is je intuïtie van oké naar level geniaal gegroeid
 • Weet je hoe je jezelf kan leiden als het even tegenzit 
 • Weet je hoe je heel dichtbij jezelf blijft en vanuit die wijsheid kunt ondernemen
 • Snap je 100% hoe je kan creëren en pas je dit ook toe 
 • Is niks meer onmogelijk en dat voel je in je hele wezen 
 • Zijn je persoonlijke relaties verrijkt 
 • Voel je je meer verbonden dan ooit met jezelf en je omgeving 
 • Heb je eindelijk echt tijd voor jezelf en de mensen waar je om geeft
 • Loop je nooit meer vast! 
 • Ben je op spiritueel vlak enorm gegroeid en pas je dit toe om alle facetten in je leven te fortuneren

Inhoud van deze experience

N

9 maanden lang

N

7 1 op 1 calls waaraan we samen werken aan jouw bedrijf, spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

N

4 live groepsdagen in een exclusieve setting met een speciale verrassingsbonus erbij waarin we aan de slag gaan met omzet, impact, het geniaal neerzetten van je diensten, quantumfysica, spirituele lessen etc. Deze dagen staan bomvol inspiratie, doorbraken en groei zoals nooit tevoren.

N

5 online themasessies van 2-3 uur waarin we in de groep gaan samenwerken aan een bepaald thema afgestemd op wat er dat moment in de groep speelt.

N

14 Q and A’s voor al je vragen tussendoor die ik met liefde beantwoord zodat jij doorkan.

N

The genius Factory Met daarin geleide meditaties en visualisaties, quantum ervaringen en oefeningen om je spirituele intelligentie te boosten en de meest geniale ideeën te bedenken.

N

Besloten community met max 7 deelnemers

N

BONUS 1 als je voor 1-11 inschrijft krijg je van mij een exclusieve 1 op 1 VIP-dag cadeau t.w.v. 2000,-

N

BONUS programma ondernemen vanuit de spirituele wetten van succes

Voor wie is dit?

 • Voor ervaren ondernemers met een lopende business
 • Voor ondernemers die al aan marketing doen, die de basics al kennen en weten dat ze nu iets van zichzelf aan moeten pakken om naar the next level te gaan.
 • Voor ondernemers die voelen dat er nog zoveel meer in hun zit en er klaar voor zijn om hun missie, ervaring, kennis en talenten nog groter in te gaan zetten.
 • Voor ondernemers die nog veel meer willen gaan werken met intuïtie & spiritualiteit voor hunzelf en hun business. En dat nu al toepassen maar dat op een dieper niveau willen gaan doen.
 • Voor ondernemers met mooie ambities en grote dromen. Die iets heel moois willen achterlaten op deze wereld een eigen nalatenschap.

Gratis gesprek

Ben je geinteresseerd in dit programma en vraag je je af of het programma een true match voor jou zou kunnen zijn?

Stuur me dan een bericht via onderstaande dan neem ik contact met je op voor een gesprek.

Dan gaan we geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of dit bij jou past en of de chemie tussen ons matcht.

Daarnaast bespreken we ook de volgende stap in jouw business en geef ik aan je door wat ik voor jou in de toekomst zie. Let’s have some fun!

8 + 10 =

Wat anderen over mij zeggen:

“Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!”

Iris Uriot

“Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.”

Britt van de Loo

“Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn”

Stefanie van der Maas (little spoon)

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien. ”

Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

” In 1 woord wauw!, gisteravond was het webinar van Kelly over spiritueel leiderschap. Kelly deed dit weer op haar eigen manier. Heerlijk authentiek en recht voor zijn raap. Niks zweverigs gedoe, maar echt je leiderschap naar een hoger plan brengen. Kortom ik ben weer enorm geinspireerd.”

Petra van Noort-riemsdijk