fbpx

Leaders & World changers

Jij weet dat je hier bent omdat je iets te delen hebt. Iets te geven en iets te doen. Ik geloof dat we hier allemaal om een reden zijn en met een bepaalde missie. Een missie die doorsluimert in je verlangens en je dromen. Je voelt je geroepen. Jij weet dat je iets GROOTS te doen hebt. 

Dit programma is de reis van je leven. Je wordt uitgedaagd als nooit tevoren. Je gaat je bedrijf verder opschalen en uitbouwen op jouw eigen unieke manier. Onderscheidend, verre weg van wat de massa doet, vernieuwend en origineel. Op persoonlijk vlak ga je een groei doormaken als nooit tevoren. Dit exclusieve programma voor maximaal 10 ondernemers is een spel op excellent niveau. En ik zorg ervoor dat jij niet naar the next level gaat maar beyond the next level. Dit gaat verder dan transformatie. Dit gaat over excelleren op persoonlijk en ondernemersvlak. Voor jezelf en voor de wereld. 

Dit is een programma voor leiders en visionairs. 

Ondernemers die eigenwijs zijn en de dingen graag op hun manier willen doen. Vanuit het hart en met de wens om een prachtige bijdrage te leveren aan onze wereld. 

Je bedrijf loopt lekker, natuurlijk heb je af en toe wat ups en downs maar wat er staat daar ben je supertrots op. Je hebt er keihard voor gewerkt en je hebt een hoop persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt om te komen waar je staat.  Je hebt onwijs goede skills en met je talenten zit het ook wel goed. 

Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk voor je, je bent wakker en je visie is helder.  Je gebruikt je intuïtie en gevoel al tijdens het leven en ondernemen en dat heeft je veel gebracht. 

Als iedereen naar rechts gaat, durf jij naar links te gaan. Sterker nog je vindt links veel aantrekkelijker. Je bent geen type wat de kudde volgt, de kudde heeft de neiging om jou te volgen. Jij loopt voorop, je bent een geboren leider. 

Je bent al een tijd aan het ondernemen en je staat op een positie waarvan je voorheen droomde. Ergens weet je dat het tijd is voor de volgende stap. Het is tijd om het overbrengen van je kennis en talenten naar een hoger niveau te brengen. Om al die ervaring, kennis en kunde die je gaande je onderneming hebt verworven over te gaan verzilveren. 

Misschien wil je een boek schrijven, een school oprichten, trainingen geven aan mensen uit je branche of eigen producten op de markt gaan brengen. Of misschien heb je dit nog niet 100% helder maar weet je wel dat het tijd is voor verandering. Wat het ook is, het is er nu de tijd voor ook al vind je het nog een beetje eng. 

Jij weet ook wel welke richting dat ongeveer op zal gaan. Ik zie die richting. Tijdens ons gesprek stem ik op je af en download ik samen met jou de richting, het hogere plan en dat laat ik je zien. Vanuit daar werken we verder aan jouw toekomst in je business en je prive-leven.  Zodat deze 2 optimaal met elkaar in balans zijn. 

Jij wil nog dichter bij jezelf blijven en de antwoorden uit jezelf halen op een dieper niveau dan hoe je dat nu nu doetWant je weet dat intuïtie en flow je de meest mooiste dingen brengen. Maar in het programma gaan we nog een stap verder. We gaan ons bezig houden met skills waarmee je nog sneller stappen kan zetten. Hiermee verzamel je de meest mooiste kansen, wijsheid en mensen om je heen. Op zowel privé als business gebied. Zonder moeite. 

Dan komen we op het volgende punt en dat is omzet. Want je weet ook dat je bedrijf voor nog veel meer financiële vrijheid zou kunnen zorgen. Zodat jij meer tijd hebt voor jezelf en je dierbaren. Dat je eindelijk eens in alle rust nieuwe dingen kan creëren, vaker op reis kan, meer kan mediteren en echt goed voor jezelf kunt zorgen.  Meer taken kan uitbesteden. De dingen doen die al jaren op je bucketlist staan. 

Hier gaan we samen mee aan de slag, ik zie direct waar de winst in je business ligt en hoe je je omzet kunt verhogen. Het is mijn doel om tijdens dit programma in ieder geval te werken aan het verdubbelen van je omzet.  

“the rol of a great leader is not to give greatness to human beings, but to help them extract the greatness they already have inside them”

Voel jij aan alles dat je die leider bent en dat het nu de tijd is om iets prachtigs neer te gaan zetten?

Dan nodig ik je uit voor de selectie van een gesprek want na dit programma:

 • Is je omzet minimaal verdubbeld 
 • Heb je een (ver) nieuw(d)e dienst die in lijn is met je potentieel en waar jij ongelooflijk gepassioneerd en enthousiast over bent. En wat met een enorm succes de markt is opgebracht
 • Maak je echt impact met je boodschap en breng je je eigen wijsheid authentiek, vernieuwd en krachtig naar buiten
 • Heb je nieuwe (volledig eigen) manieren ontdekt om je business te laten groeien, nieuwe klanten aan te trekken die bij jou passen, waar jij blij van wordt
 • Werk je minder en geniet je zoveel meer omdat je volledig in balans bent 
 • Voel jij je zelfverzekerd en laat je je niet meer tegenhouden in je groei
 • Is je intuïtie van oké naar level geniaal gegroeid
 • Weet je hoe je jezelf kan leiden als het even tegenzit 
 • Weet je hoe je heel dichtbij jezelf blijft en vanuit die wijsheid kunt ondernemen
 • Snap je 100% hoe je kan creëren en pas je dit ook toe 
 • Is niks meer onmogelijk en dat voel je in je hele wezen 
 • Zijn je persoonlijke relaties verrijkt 
 • Voel je je meer verbonden dan ooit met jezelf en je omgeving 
 • Heb je eindelijk echt tijd voor jezelf en de mensen waar je om geeft
 • Loop je nooit meer vast! 
 • Ben je op persoonlijk vlak enorm gegroeid en pas je dit toe om alle facetten in je leven te fortuneren

Inhoud van deze exclusieve power experience

N

7 maanden lang start 2-3-20, hierna sluiten de deuren.

N

Elke maand een live dag op een inspirerende locatie met inspirerende activiteiten . Waarvan 3 tweedaagse live-dagen. Op deze dagen ga je dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou doen.

N

Deze live-dagen staan in het teken van persoonlijke groei en business building op topniveau.

N

14 mastermind meetings door mij geleid. Waarin de energie hoog is evenals het prestatievermogen. Dit is sparren en business building op topsport niveau. Met mensen zoals jij, die vooruit willen, commitment tonen, niet zeuren, de energie omlaag halen of blijven hangen in drama.

N

Wekelijkse Check-in waarin we de intentie zetten, focus houden en aan je doelen werken. Natuurlijk heb je dan ook de ruimte om je vragen te stellen.

N

In totaal zijn er dus 7 waardevolle en inspirerende contact momenten per maand.

N

The genius Factory. Met daarin geleide meditaties en visualisaties om je creatie en manifestatievermogen te boosten en de meest geniale ideeën te bedenken.

N

Besloten mastermind community met max 10 deelnemers . Met duidelijke regels, positieve feedback, ondersteuning en een shyhigh energieniveau.

N

Toegang tot al mijn leeromgevingen. Waarin je toegang hebt tot materiaal die je ondersteunt in marketing en strategie, sales en content. Maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt toegang tot 3 leeromgevingen.

N

BONUS 1 als je voor 14-2 meedoet krijg je van mij een exclusieve 1 op 1 VIP-dag cadeau t.w.v. 5000,-

N

BONUS programma ondernemen vanuit de spirituele wetten van succes

Voor wie is dit?

 • Voor ondernemers die geen starters meer zijn.
 • Waar je precies staat en wat je omzet inhoud is niet leidend, ik selecteer vooral op karakter. Op je instelling, je motivatie om jezelf te ontwikkelen en je ambities.
 • Voor doeners met hoge ambities.
 • Voor ondernemers die zichzelf enorm willen verder ontwikkelen en niet bang zijn om hun eigen limiteringen te ontmoeten en op te lossen. 
 • Voor ondernemers die zichzelf het beste gunnen. Die goed willen verdienen en daarnaast een fijn leven willen leiden.
 • Voor ondernemers die voelen dat er nog zoveel meer in hun zit en er klaar voor zijn om hun missie, ervaring, kennis en talenten nog veel groter in te gaan zetten.
 • Voor ondernemers die naar links durven te gaan waar iedereen rechts gaat. Die het anders, willen en kunnen doen. 
 • Voor ondernemers die op topsport niveau willen ondernemen.
 • Voor ondernemers die echt impact willen en durven maken. Die een verschil willen maken en de wereld willen veranderen.
 • Voor visionairs met een vernieuwde kijk op zaken.
 • Voor ondernemers die voorbij hun eigen drama en bullshit kunnen kijken en de intentie hebben om zichzelf steeds te verbeteren.   

 

Lead to change call

Are you ready to rumble?

In een lead to change call gaan we samen een uur lang aan de slag op topsport niveau en behandelen we de volgende topics.

 • Welke grote kansen er voor jou in de toekomst liggen die je nu nog niet ziet.
 • Wat je in de weg staat om daar te komen en hoe je dat transformeert in succes.
 • Hoe je jouw bedrijf, uitstraling, werkwijze en boodschap naar een veel hoger niveau tilt wat maximale impact maakt.
 • Wat er op persoonlijk niveau nodig is om echt groots te worden.
 • Hoe je minimaal je omzet kan verdubbelen zonder jezelf over de kop te werken en geen tijd meer over te houden voor jezelf en je dierbaren. 

Ik ga je keihard uitdagen, spiegelen en inspireren in deze call.

Let op: this is not for the weak hearted.

Dit is de real deal. Ik selecteer wekelijks 2 mensen met wie ik in gesprek ga. Dit gesprek is alleen voor mensen met een honger naar succes en een missie om daadwerkelijk op hoog niveau een verschil te maken in de wereld. 

Vul hieronder het formulier in en dan laat ik je z.s.m. weten of je bent geselecteerd voor een gesprek.

Wat anderen over mij zeggen:

“Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn”

Stefanie van der Maas (little spoon)

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien. ”

Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

“Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.”

Britt van de Loo

“Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!”

Iris Uriot

” In 1 woord wauw!, gisteravond was het webinar van Kelly over spiritueel leiderschap. Kelly deed dit weer op haar eigen manier. Heerlijk authentiek en recht voor zijn raap. Niks zweverigs gedoe, maar echt je leiderschap naar een hoger plan brengen. Kortom ik ben weer enorm geinspireerd.”

Petra van Noort-riemsdijk