fbpx

Programma

Spiritueel leiderschap als leidraad voor GROOTS succes

Je bent een ondernemer en je bedrijf loopt hartstikke lekker. Maar ergens schuurt het. Waar je eens zoveel energie van kreeg kost je nu steeds meer energie. Je bedrijfsconcept past niet meer bij je. Je weet ook dat er veel meer in je zit maar dat het er nu nog niet uitkomt. Misschien ben je al een tijdje op zoek naar wat je nu precies wilt. Je weet dat je je klanten nog veel beter zou kunnen helpen op een manier waar jij energie van krijgt. Je bedrijf zou je nog veel grootser neer willen zetten, jij voelt aan alles dat je nog veel meer impact zou kunnen maken.

Tegelijkertijd vind je die stap maken nog wel beangstigend want was als nieuwe klanten uit blijven? En weet je wel voldoende om dat nieuwe concept vorm te geven, ben je wel goed genoeg? Zit er wel iemand op te wachten?

En wat als je het dan nog drukker krijgt? Of wat als er geen inkomsten komen?

Klanten die bij mij komen staan op een keerpunt. Ze willen het anders, beter en groter. Daarnaast willen ze ook een bedrijf dat voor hun werkt i.p.v. andersom. Zodat ze tijd hebben om de dingen te doen die ze belangrijk vinden. Ze vinden persoonlijke groei en down to earth spiritualiteit belangrijk. Dat resoneert met ze. 

Ze voelen dat ze het moeten doen maar ze overzien het vaak niet. Daardoor verkeren ze al een tijdje in een situatie waarin er veel energie weg lekt, ze veel te veel werken, te lage prijzen vragen en steeds minder voldoening halen uit hun werk. Wat ook voor onzekerheid, twijfel en besluiteloosheid zorgt. Zo hoeft het niet te zijn en ja je mag klagen ook als je succesvol bent.

Vraag jezelf ook eens af wat er gebeurd als je op deze manier door blijft gaan? Waar sta je dan over 5 jaar? Ben je dan echt gelukkig en leef je je missie en je droom?

Lieve onderneemster je bent ervoor geboren om je talent uit te dragen. Als je dit leest weet ik 1 ding zeker, jij hebt een hele belangrijke taak en elke dag dat jij niet doet waarvoor je geboren bent is een verloren dag. Een dag waarin je weer niet datgene doet wat de wereld zo hard nodig heeft. De wereld heeft leiders nodig mensen die opstaan en laten zien dat het anders kan. Die de weg voorbij de conditionering wijzen en zorgen voor een transformatie zodat iemand een leven vol leven kan creëren en het geluk in zichzelf vind. 

Voel jij aan alles dat je die leider bent en dat je dit nu eindelijk neer wilt zetten?

Dan nodig ik je uit voor mijn programma spiritueel leiderschap.

Spiritueel leiderschap helpt je om jezelf van alle angsten en conditioneringen af te leiden en naar GROOTS succes toe te leiden. Het maakt dat je gaat doen waarvoor je bent geboren zonder je in te houden. Met behulp van excellente business skills, een mind voor succes en overvloed en het inzetten van je spirituele intelligentie om te creëren en manifesteren. EN nee het is niet zweverig, we gaan geen uren mediteren en elkaar “in het licht zetten”. Spiritueel leiderschap gaat over alles gebruiken wat de wereld je te bieden heeft en het omzetten in GROOTS succes. 

Want ik weet dat je daarmee het allergrootst kan worden. Het meeste succes kan boeken en dat het de grootste voldoening zal geven. Want aan jezelf werken en groeien met je business hoeft niet altijd zwaar en strugglend te zijn. Het kan ook anders, met meer ease en flow. Spiritueel leiderschap is geen business coaching. Waar je normaal gesproken een nieuwe strategie krijgt en een marketingplan gaat het bij mij volledig anders. Ik heb een huwelijk gecreëerd tussen business coaching en spiritualiteit, waarmee ik het beste van deze 2 werelden met elkaar verbind. Verwacht dus geen oude markering trucs of strategieën. Maar echt nieuw ondernemen. 

Dit stelt je in staat om:

N

je bedrijf enorm te laten groeien op een manier die 100% met jou resoneert

N

een manier van leven te creëren die jou dient zodat jij het beste kan dienen

N

met de mensen te werken waar je energie van krijgt en blij van wordt

N

met de mensen te werken waar je energie van krijgt en blij van wordt

N

meer omzet te draaien omdat je bedrijf de ruimte heeft om te groeien

N

van je intuïtie een superpower te maken die jou continue de weg wijst en het “hoe” voor je invult

N

angsten, sabotages, overtuigingen uit de weg te ruimen en uit de weg te houden

N

geldblokkades op te ruimen die de stroom aan klanten beperken

N

meer geluk, zingeving en plezier te ervaren met datgeen waar jij het beste in bent

N

dat je 100% voelt ik ben op de juiste weg en de dingen die ik nu doe maken het verschil voor anderen

N

dat je leert creëren. In de breedste zin van het woord

N

Je leert hoe je kansen kan creëren, mensen naar je toe kan trekken, je bedrijf kan laten groeien en grote resultaten kan boeken

Inhoud van het Spiritueel leiderschaps Programma

N

Groepsprogramma van een halfjaar

N

6 online mastermind meetings met de groep waarin we sparren, de voortgang bespreken en jij aan mij hulp kunt vragen.

N

6 groeps healingen zodat je in een goede flow blijft zitten en je energie hoog kan houden

N

2 Waardevolle online workshops die extra veel verdieping geven

N

2 online bonus workshops van gastondernemers

N

Extra verrassing content in de groep van mij persoonlijk

N

2 all-in live dagen met de groep op een prachtige locatie in de natuur.

N

Waarin je de diepte ingaat en een nog diepere connectie met je zelf en je spiritualiteit aangaat. Je aan je business gaat werken met mijn hulp. Wat je enorm veel inzichten en doorbraken zal opleveren.

N

Mogelijkheid tot het vormen van een waardevolle mastermind.

N

Een levenslange toegang tot een leeromgeving, die zicht steeds uitbreid en waarin je 24/7 allerlei tools, documenten, video’s, opdrachten, hulpmiddelen en werkboeken vind die je dit komende halfjaar gaan ondersteunen in je transformatie.

N

Toegang tot de geheime community waar je 24-7 vragen kunt stellen. En waar je andere ondernemers zoals jij ontmoet.

N

BONUS 1 op 1 Business en Potentie reading met mij

N

BONUS meditatie en visualisatie bibliotheek

N

BONUS programma ondernemen vanuit de spirituele wetten van succes

In het programma werk ik met mijn eigen ontwikkelde en geteste methode.

De cyclus van Spiritueel leiderschap

Stap 1: Loslaten en afbreken
Stap 2: Wortels versterken
Stap 3: Opnieuw bloeien
Stap 4: overvloed

In deze methode werk ik met 3 soorten thema’s die als een rode draad door dit proces heen lopen.

Samen zorgen we ervoor dat jij na het programma

N

Jouw grootste blokkades en belemmeringen hebt opgelost

N

Niet meer steeds een coach nodig hebt maar dat je jezelf kan managen en zelf richting kan geven aan je bedrijf

N

Het programma maakt je onafhankelijk en je krijgt tools die je je leven lang kunt inzetten

N

Dat je echt kan manifesteren en creëren

N

Een bedrijf hebt wat echt bij je past, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat voor jou werkt

N

Een mind hebt die is ingesteld voor succes en kansen waardoor je als ondernemer onwijs grote stappen gaat zetten en weet HOE je dit moet doen

N

Mental superfit bent zodat je optimaal gebruik kan maken van je creativiteit en vindingrijkheid, wat je gaat helpen om nieuwe projecten te laten excelleren

N

Over mindcontrol beschikt waardoor je met angst, stress en belemmerende overtuigingen om kunt gaan en dit je niet meer klein houd en pijn doet

N

And last but not least… Dat jij je een gelukkiger, zelfverzekerder mens wordt. Die voldoening voelt, zingeving ervaart en zijn hoogste potentieel leeft. Zodat je je geen centimeter meer inhoudt, in alle vrijheid jezelf durft te zijn en daar met volle teugen van geniet.

Het halfjaarprogramma Spiritueel leiderschap is geschikt voor jou

als je je in het volgende herkent:

N

Je bent toe aan een doorbraak en je bent onwijs ambitieus

N

Je bent bereid om uit je comfortzone te stappen en op te bloeien als ondernemer

N

Je hebt een heldere missie en je weet dat je hier iets heel moois in de wereld kan brengen, maar je wilt dit op een hoger niveau gaan doen. Je wilt meer impact maken in de levens van anderen.

N

Je wilt de volledige regie over je leven en je business

N

Je wil iets na laten wat voor altijd van waarde zal zijn voor anderen, geen bedrijf maar een legacy

N

Je bent klaar met struggles en je wilt flow

N

Je bent er klaar mee dat je word tegen gehouden in je groei

N

Het is tijd voor verandering

N

Je bent niet vies van geld en je wilt overvloed aantrekken

Gratis Powercall

In een gratis powercall stem ik volledig op je af en laat ik je zien welke groei en positie ik voor jou zie. Je hebt 30 minuten lang mijn onverdeelde aandacht en ik geef je 3 adviezen mee voor de toekomst. Dit gesprek is geheel vrijblijvend ik heb maandelijks ruimte voor 3 gesprekken.

Wat anderen over mij zeggen:

“Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!”

Iris Uriot

“Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.”

Britt van de Loo

“Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn”

Stefanie van der Maas (little spoon)

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien. ”

Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

” In 1 woord wauw!, gisteravond was het webinar van Kelly over spiritueel leiderschap. Kelly deed dit weer op haar eigen manier. Heerlijk authentiek en recht voor zijn raap. Niks zweverigs gedoe, maar echt je leiderschap naar een hoger plan brengen. Kortom ik ben weer enorm geinspireerd.”

Petra van Noort-riemsdijk