fbpx

Over Mij

Mijn verhaal & missie

Op mijn 17e besloot ik fulltime in de zorg te gaan werken als vakantiekracht en heb mezelf (na heel veel bedden opmaken en ander werk onder mijn kunnen) in 10 jaar tijd opgewerkt  van vakantiekracht naar jongste hbo-leidinggevende van een zorgorganisatie met de duofunctie teamcoach. Trust me dat is een hele groei voor mij geweest, ik had vroeger faalangst en een onwijs laag zelfbeeld….

Ik had ook nooit gedacht dat ik nu zo’n leven zou hebben.

Eind 2016 besloot ik na een burn-out en een intensief coachtraject dat ik een eigen bedrijf wilde. Ik wilde mensen laten zien dat ze niet hoeven te lijden en dat je de regisseur van je eigen leven bent. Ik wilde mensen wakker maken, ze de controle terug geven over hun leven.

Ik ben in 2017 begonnen met een praktijk als lifecoach. Toentertijd werkte ik nog als leidinggevende en teamcoach. Na vijf maanden ondernemen kon ik mijn baan  opzeggen. Ik verdiende direct geld en had al snel een volle praktijk. Na 10 maanden ondernemen had ik mijn investeringen eruit en begon ik winst te draaien. In januari 2018 startte ik met business coaching i.c.m. met mindset. Ik lanceerde mijn eigen event en vanaf september 2018 draaide ik het programma business school. In 2018 heb ik drie keer mijn omzet verdubbeld. Zonder duidelijke strategie of een marketing plan.

Na business school ben ik gaan experimenteren met de combi spiritualiteit, businnes coaching, leiderschap en mindset. Dat bleek de gouden combi te zijn en zo is spiritueel leiderschap geboren.

Ik ben continue in beweging, werk iedere dag aan mijn spiritueel leiderschap, doe wat ik echt leuk vind en geef mezelf de ruimte om te spelen.

Mijn mijn missie is hetgeen waar ik elke dag voor uit bed spring. Ik voel tot in mijn tenen dat spiritueel leiderschap hetgeen is wat ik moet doen. Het is mijn bijdrage aan de wereld. En het gaat niet alleen over mij het gaat over de verandering die ik teweeg wil brengen. Het is namelijk mijn missie als ondernemer om alle mensen met een belangrijke taak te helpen om deze met gratie, overvloed en zingeving uit te voeren. De wereld heeft leiders nodig mensen die de weg voorbij de conditionering wijzen. Leiders die laten zien dat het anders kan, makkelijker, dat je niet hoeft te lijden en dat je alles kan worden wat je wilt.

Mijn hart gaat daar sneller van kloppen.