Jouw Next Level is veel dichterbij dan je denkt…

Een succesvol bedrijf waarin ik mijn talenten en gave deel met de wereld. Ik maak impact in de levens van anderen en inspireer elke dag mensen. Ik voel me krachtig en vol vertrouwen. Ik verdien 3.000,- per maand en doe dit vanuit mezelf op mijn manier. Ik snap het spel van verkopen en doe dit met gemak. Ik heb voldoende tijd voor mezelf en voor mijn eigen ontwikkeling.

Dit schreef ik 4 jaar geleden in mijn journal.

Ik stelde mezelf voor hoe mijn Next Level eruit zou zien.

Aan de ene kant geloofde ik dat ik het kon bereiken, maar aan de andere kant zat er een stemmetje dat heel erg onzeker was.

Ik ben niet opgegroeid in overvloed.

Ik heb altijd hard gewerkt om mijn hoofd boven water te houden.

Keuzes maken vanuit schaarste was wat ik gewend was.

Om volledig in mijn volgende level te stappen, moest ik al mijn belemmerende overtuigingen en patronen shiften.

De oude lagen mochten afgepeld worden.

Met elke blokkade die ik doorbrak, zag ik dat er meer mogelijk was.

Hierdoor kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Ik groeide als persoon en als ondernemer.

Geld verdienen en ondernemen voelden minder zwaar.

Het plezier en de energie kwamen terug en ik besloot om helemaal te gaan voor wat wil écht wil.

No holding back.

Datzelfde jaar, in 2019, bereikte ik mijn Next Level.

Precies zoals ik het in mijn journal had opgeschreven.

Op dat moment besefte ik me dat ik niet meer dat kleine meisje was dat leefde vanuit tekort.

Hoe je bent opgegroeid, bepaalt niet hoe succesvol je kunt worden.

Dat bepaal je zelf. Jouw Next Level is zoveel dichterbij dan je denkt.

Ook als je nooit overvloed hebt gekend of als je twijfelt of je wel goed genoeg bent.

Alles is mogelijk. Ook voor jou.

Let’s take it to The Next Level 

In Next Level You krijg je lifetime tools die je keer op keer kunt gebruiken om jouw verlangens te manifesteren.

Ik deel met je de stappen die ik heb gezet naar een vrij en overvloedig leven en hoe ik in 2020 mijn omzet verdriedubbelde en een ton draaide met mijn bedrijf.

Zonder harder te werken…

 

Als je je aanmeldt voor Next Level You ontvang je:

⭐️ Eliminatie Protocol t.w.v. €149,95
Met dit protocol shift je jouw belemmerende overtuigingen en angsten zodat jij jezelf niet meer tegenhoudt om Next Level te gaan.

⭐️ Next Level You Visualisatie t.w.v. €19,95
In deze visualisatie kom je in contact met je next level self en ontdek je wat jouw potentie is.

⭐️ Next Level You Masterclass Verdieping t.w.v. €49,95
In deze masterclass gaan we nog een laagje dieper zodat je volledig gaat voor wat je écht wilt. No holding back.

⭐️ Next Level You Werkboek t.w.v. €29,95
Dit werkboek helpt je om in te tunen op jouw volgende level en jouw verlangens te manifesteren.

Maar dat is nog niet alles…

Als je je nu aanmeldt, krijg je er ook een speciale BONUS bij:

Masterclass Activeer Je Innerpowervrouw t.w.v. €99 🎁

In deze masterclass ontdek je hoe je jezelf in een super krachtige energie kunt krijgen.

Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met het creëren van een vrij en overvloedig leven, is de investering van Next Level You nu maar 77,- excl. btw

Next Level You is niet voor jou als…

Je op zoek bent naar een wondermiddel voor geld, om af te vallen of om een nieuwe liefde te vinden. Deze training is om te groeien als mens en de ervaringen te creëren waar je zo naar verlangt. Alles is bereikbaar door persoonlijke groei en je zult merken dat met elke overtuiging die je shift er meer mogelijk voor je wordt. Maar je moet wel het innerlijke werk doen wat ervoor nodig is.

 

Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers 👇

Tijdens een programma dat ik bij Kelly volgde, kwam ik er steeds meer achter dat belemmerende overtuigingen de groei van mijn praktijk in de weg stonden. Ik had allerlei ideeën, maar door gedachten zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘dat kan ik niet’ of ‘wie zit er op mij te wachten?’ kwamen die niet echt van de grond. Totdat ik het Eliminatie Protocol, dat Kelly ontwikkeld heeft, ging toepassen. Ik kon negatieve gedachten shiften naar positieve overtuigingen en deze toepassen. Door deze persoonlijke groei bloeide mijn praktijk op. Ik ben zó blij dat dit op mijn pad gekomen is. Als ik nu op een diepere laag weer een onzekerheid of negatieve overtuiging tegenkom, gebruik ik het protocol weer. Het heeft me echt verder geholpen om te bereiken wat ik graag wil.

- Mariette Lammers

Holistisch therapeut

Het Eliminatie Protocol en de Next Level Methode heeft mij zoveel geholpen! En nog steeds, na bijna 4 jaar. Ik geloofde dat ik niet slim genoeg was in wat ik deed, omdat dat mij jarenlang was verteld door verschillende mensen. Sinds ik bij Kelly ben ingestapt, vertrouw ik meer op mijn kunnen en is mijn mantra: ik ben slim en zet mij voor 200% in!

- Tamara

Coach voor mama’s


Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen. Mijn praktijk als gewichtsconsulent groeit en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Bij Kelly in een traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.

- Jose Kerkhof

 

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Zodat jij je dromen en verlangens kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Als klein meisje groeide ik op en had ik niet de allerleukste jeugd. Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel en ik zegde na 5 maanden mijn baan in loondienst op. Omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde en vrij wilde zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door persoonlijke groei, het shiften van mijn mind en het nemen van afgestemde acties. Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level. Nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend wist ik: dit werkt. Dus leerde ik het anderen ook, want het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met creëren van een vrij en overvloedig leven.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en kaders, maar juist door zichzelf te zijn. Hierdoor namen ze geen omwegen meer, gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer fun en zelfvertrouwen. Ik geloof dat alles kan.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben.

 

Dit zeggen andere ondernemers:

Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan.

- Anneloes Mulder

Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waar je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt, hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!

- Iris Uriot

Toen ik mij aanmeldde bij Kelly was ik op zoek naar handvatten en een basis voor mijn bedrijf. Wat ik uiteindelijk kreeg, was een basis voor het leven! Dankzij Kelly vaart mijn leven en mijn bedrijf nu op mijn eigen innerlijke kompas in plaats van op die van de buitenwereld en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

- Joany Roje