Download nu de gratis masterclass en volg de 6 stappen!

In deze gratis masterclass ontdek je welke stappen er op persoonlijk en energetisch niveau nodig zijn om in jouw volgende level te stappen 🔥

YES IK WIL NEXT LEVEL!

Deze masterclass is voor jou als je:

Jouw dromen en verlangens écht wilt manifesteren

Meer vanuit je intuïtie en minder vanuit je hoofd wilt ondernemen

Jouw omzetplafond wilt doorbreken

De masterclass duurt 11 minuten. Geen gedoe. Ik houd van simpel, snel en praktisch 😉

“Ik moet veel moeite doen om klanten te krijgen.”

Dit was een van mijn grootste belemmerende overtuigingen.

Ik dacht dat ik pas geld mocht ontvangen als ik eerst heel veel zou geven. Dus ging ik hard werken. 80 uur per week 💪

En gaf ik veel weg in mijn bedrijf. Hierdoor liep ik energetisch leeg…Het was zo vermoeiend 😔

Ik vroeg mezelf soms echt af waar ik mee bezig was en of ik nog wel op deze manier wilde ondernemen.

Ik blokkeerde mezelf volledig om groter te groeien.

En liep steeds tegen een plafond aan.

In de gratis masterclass deel ik met je welke stappen ik heb gezet om mijn omzetplafond te doorbreken 🚀

Ik shifte mijn belemmerende overtuigingen en draaide datzelfde jaar een ton! Zonder keihard te werken…

Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers 👇

De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.

- Mariska Petstra

Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan.

- Anneloes Mulder

Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waar je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt, hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!

- Iris Uriot

Over mij

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Zodat jij je dromen en verlangens kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel en ik zegde na 5 maanden mijn baan in loondienst op. Omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde en vrij wilde zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door persoonlijke groei, het shiften van mijn mind en het nemen van afgestemde acties. Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level, de next level methode. Nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend wist ik: dit werkt. Dus leerde ik het anderen ook, want het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met creëren van een vrij en overvloedig leven.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en kaders, maar juist door zichzelf te zijn. Hierdoor namen ze geen omwegen meer, gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer fun en zelfvertrouwen. Ik geloof dat alles kan.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben.

Dit zeggen andere ondernemers:

Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf.

- Bianca van As

Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

- Mariel Boucherie

Kelly haar energie is magisch! Dat kun je niet uitleggen, dat kan je het beste zelf ervaren. Ze zet je aan en raakt de punten aan die je voor jezelf mag onderzoeken. De hoge energie is voelbaar!

- Carola Jobse