Moneydates samen afgestemd van 2023 jouw meest overvloedige jaar maken. Vanuit plezier en jezelf het gunnen.

 

Bekijk de afgestemde boodschap hieronder en voel meteen of dit voor jou is. 

In een money date stem ik op je inkomsten en producten af en geef ik je een op maat gemaakt afgestemd plan waarmee je je inkomsten minimaal verdrievoudigd.

In afstemming iemand zijn inkomsten naar grotere hoogtes brengen is voor mij peanuts.

Het is heel simpel ik heb een gave, afstemmen op geld en inkomsten. Deze zet ik in voor mezelf maar ook voor mijn klanten. Ik zie in 10 min al waar voor jou de kansen liggen en met welke acties je deze kunt verzilveren.

Dit wordt zo leuk! Want je bent al rijker dan je denkt.

Na deze moneydate:

  • Weet jij wat je moet doen om je omzet te verdrievoudigen vanuit gemak, plezier en overvloed. Dus nee je moet er juist niet harder voor gaan werken.
  • Ga je dat doen op een manier die jou verrijkt maar ook je klanten, overvloed voor iedereen dus. De actie voelt allignet en licht.
  • Heb je een afgstemd aanbod en plan voor de komende maanden. 

Zijn we samen zo mega enthousiast en happy met elkaar dan doe ik je een aanbod voor een exclusive traject.

100% garantie op een plan om je omzet minimaal te verdrievoudigen.

Dat is een garantie mocht dat op een of andere manier niet mogelijk zijn in de afstemming krijg je het bedrag van de moneydate weer terug. Dus feitelijk heb je niks te verliezen en alles te winnen.

Bonus Een Queen activator waarin ik je in een audio een uur lang meeneem en jij afstemt op allerlei verschillende facetten in je business. Hier ga je zoveel waardevolle inzichten mee op doen.

Hoe boek je een moneydate? Door hieronder een moneydate aan te schaffen (betalen in 2 termijnen mogelijk) daarna ontvang je een mail en kun je data opgeven. De moneydate is via zoom en duurt ongeveer een uur.