fbpx

Ontdek hoe leuk ondernemen kan zijn vanuit flow en intuïtie! Zonder kaders en regels

Ontdek hoe het Nieuwe Ondernemen ook voor jou kan werken!

– leer hoe je marketing, strategie en sales kunt vervangen door flow, intuitie en persoonlijke ontwikkeling 
– leer hoe je je intuitie kan verzilveren in je bedrijf
– lees waarom ik geloof dat we geconditioneerd zijn en waarom ons dat tegen houd in het ondernemen
– lees wat je kan leren van mijn verhaal

Je bent ondernemer geworden vanuit je passie om mensen te helpen, om een waardevolle bijdrage te leveren. Maar het gaat niet helemaal zoals je hoopte. Alle succesvolle ondernemers hanteren marketing- en strategieregels. Je ‘moet’ je ideale klant helder hebben, je ‘moet’ de pijn en verlangens van die ideale klant weten, je ‘moet’ een funnel hebben, webinars geven en ga zo maar door. Je moet dit, je moet dat. Maar voor jou werken deze kaders niet. Je hebt al van alles geprobeerd, maar die kaders zorgen er alleen maar voor dat je steeds meer en meer verkrampt. Alles kost te veel energie en je raakt vermoeid. Ik ben hier om je te vertellen: het kan anders.

Over Kelly

Ik ben Kelly Smit, business en life mentor, auteur van Project Powervrouw en ik help jou om te gaan ondernemen op een manier die bij jou past en die wél werkt voor jou. Want er is niet één manier van ondernemen. Niet één manier die voor iedereen werkt. Daarom werk ik ook niet met een door mij bedacht format hoe jij moet ondernemen. Nee. Ik wil dat jij jouw eigen, unieke manier gaat ontdekken. Dat jij er je eigen ding van maakt, op basis van wat jij voelt en wat goed voelt voor jou.Ik help jou om makkelijker te ondernemen. Op jouw manier.

Ik ben ervan overtuigd dat er niet één manier van ondernemen voor iedereen werkt. Dat er een grote groep mensen is die niet gedijt onder marketing en strategie. Net als ik. Ik heb alles geprobeerd, maar het werkte niet. Het kostte me zoveel energie en ik raakte uiteindelijk steeds verder bij mezelf weg. Ik dacht: waarom lukt het anderen wel en mij niet? Wat is er mis met mij? Ondernemen werd steeds meer een strijd…

Totdat ik een nieuwe manier van ondernemen ontdekte. Een manier die wél voor mij werkt. Een manier waarin ik mijn eigen creatie kwijt kan en nog belangrijker: mezelf kwijt kan. Ik liet de kaders los en vanaf dat moment gebeurden er pas echt grootse dingen.

Event-Kelly-groepsfoto

Ben jij:

– coach, trainer, therapeut, mentor, lichtwerker?
– klaar met de bestaande marketing- en strategiekaders die niet voor jou werken?
– toe aan een nieuwe manier van ondernemen?
– benieuwd naar hoe deze manier ook voor jou kan werken?

Dan is het ‘Manifest voor het nieuwe ondernemen, voorbij de marketing- en strategiekaders’ voor jou!

In mijn manifest vertel ik je alles over het nieuwe ondernemen buiten de kaders en hoe dat ook voor jou kan werken. Nooit meer gefrustreerd om nieuwe content te maken en nieuwe klanten te krijgen, maar uit flow en met energie creëren én als een malle manifesteren.
Na het lezen van dit manifest wil je niet meer terug naar de kaders en de regels en weet jij hoe het ook anders kan. Hoe het Nieuwe Ondernemen voor jou werkt. Want alles zit al in je. Nu is het tijd om grootse dingen te doen.

Ondernemen hoeft geen strijd te zijn, het is juist fun!

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel