fbpx

Ondernemen hoeft geen strijd te zijn, het is juist fun!

Ontdek hoe het Nieuwe Ondernemen ook voor jou kan werken!

– leer alles over deze nieuwe manier van ondernemen
– hoe deze manier ook voor jou kan werken
– waarom ik geloof dat we geconditioneerd zijn
– wat je kan leren van mijn verhaal

Je bent ondernemer geworden vanuit je passie om mensen te helpen, om een waardevolle bijdrage te leveren. Maar het gaat niet zoals je hoopte. Alle succesvolle ondernemers hanteren marketing- en strategieregels. Je ‘moet’ je ideale klant helder hebben, je ‘moet’ de pijn en verlangens van die ideale klant weten, je ‘moet’ een funnel hebben, webinars geven en ga zo maar door. Je moet dit, je moet dat. Maar voor jou werken deze kaders niet. Je hebt al van alles geprobeerd, maar die kaders zorgen er alleen maar voor dat je steeds meer en meer verkrampt. Alles kost te veel energie en je raakt vermoeid. Ik ben hier om je te vertellen: het kan anders.

Over Kelly

Ik help jou om makkelijker te ondernemen. Op jouw manier. Ik vind het namelijk heerlijk om alles in het moment te doen. Zo onderneem ik ook. Ik volg geen vaste kaders of regels. Ik geloof erin dat je niks kan worden wat je nu al niet bent. Succesvol kan je niet worden, je kan het alleen maar zijn. Gelukkig word je niet, je kan het alleen maar zijn. Krachtig word je niet, je kan het alleen maar zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat er niet één manier van ondernemen voor iedereen werkt. Dat er een grote groep mensen is die niet gedijt onder marketing en strategie. Net als ik. Ik heb alles geprobeerd, maar het werkte niet. Het kostte me zoveel energie en ik raakte uiteindelijk steeds verder bij mezelf weg. Ik dacht: waarom lukt het anderen wel en mij niet? Wat is er mis met mij? Ondernemen werd steeds meer een strijd…

Totdat ik een nieuwe manier van ondernemen ontdekte. Een manier die wél voor mij werkt. Een manier waarin ik mijn eigen creatie kwijt kan en nog belangrijker: mezelf kwijt kan. Ik liet de kaders los en vanaf dat moment gebeurden er pas echt grootse dingen.

Event-Kelly-groepsfoto

Ben jij:

– coach, trainer, therapeut, mentor, lichtwerker?
– klaar met de bestaande marketing- en strategiekaders die niet voor jou werken?
– toe aan een nieuwe manier van ondernemen?
– benieuwd naar hoe deze manier ook voor jou kan werken?

Dan is het ‘Manifest voor het nieuwe ondernemen, voorbij de marketing- en strategiekaders’ voor jou!

In mijn manifest vertel ik je alles over het nieuwe ondernemen buiten de kaders en hoe dat ook voor jou kan werken. Nooit meer gefrustreerd om nieuwe content te maken en nieuwe klanten te krijgen, maar uit flow en met energie creëren én als een malle manifesteren.
Na het lezen van dit manifest wil je niet meer terug naar de kaders en de regels en weet jij hoe het ook anders kan. Hoe het Nieuwe Ondernemen voor jou werkt. Want alles zit al in je. Nu is het tijd om grootse dingen te doen.

Ondernemen hoeft geen strijd te zijn, het is juist fun!