Wil jij shiften naar nog meer overvloed?

Ik leer het je.
Ja ik wil meer overvloed!

Dit is voor jou als je…

✓Meer overvloed wilt activeren en aantrekken
✓Nog meer wilt denken en handelen vanuit overvloed.
✓Sales en marketing wilt doen zonder te pushen of verkoperig te zijn…
✓Jouw business wilt runnen vanuit afstemming op JOUW manier

In The Abundance Show ontvang je mijn beste tips om af te stemmen op de frequentie van overvloed.

Ik zie zoveel vrouwelijke ondernemers die blokkades hebben op het ontvangen van overvloed.

Ze houden hun prijzen laag en geven heel veel gratis weg…

Ik herken het, want één van mijn grootste belemmerende overtuigingen was dat ik veel moeite moest doen om klanten te krijgen.

Graag neem ik je mee in de stappen die ik heb gezet om dit te shiften. Ik run inmiddels al jaren een succesvol bedrijf en in 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet.

Er is van alles méér dan genoeg. Geld, kansen, liefde, succes 💫

Ik ga je laten zien hoe jij meer overvloed creëert in je business en op alle vlakken in je leven.

Jarenlang heb ik megagrote lanceringen gedraaid. Adverteren, een challenge geven, elke dag live gaan, een aanbod doen. Ik deed alles.

Het was zo vermoeiend en na een grote lancering lag ik er weken af.

Toen er voor de zoveelste keer een lancering aan zat te komen, besloot ik dat het klaar was. Ik ging een experiment met mezelf aan en besloot niks voor te bereiden en alleen maar af te stemmen.

In de afstemming kreeg ik door dat ik de challenge volledig vanuit mijn intuïtie mocht doen.Dit was totaal anders dan hoe ik het van andere business coaches had geleerd…Maar ik vertrouwde op de afstemming en volgde mijn intuïtie…

Het werd mijn makkelijkste lancering ever!

In de challenge creëerde ik een nieuw aanbod, afgestemd op de groep.Er deden 26 vrouwen mee en ik zette meer dan 25.000 euro om. Terwijl ik minder deed maar met wat ik deed schoot ik meteen raak.

In The Abundance Show ga ik je laten zien hoe ik dit heb gedaan en hoe jij ook afgestemde acties kunt nemen in je business.Want jouw afstemming en intuitie is de sleutel naar meer overvloed.Het is de kortste route ernaar toe.

Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers 👇

De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.

- Mariska Petstra

Werken met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

- Mariette Lammers

Ik had al een aantal jaren een praktijk, maar het was meer een hobby te noemen dan dat het echt goed van de grond kwam. In een jaar dat door gezondheidsklachten erg pittig voor me was, heb ik me toch aangemeld bij Kelly om in haar groep te stappen. En jeetje, wat heeft dat me veel gebracht. Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen frequentie en afgestemd zijn op overvloed.

Dit heeft ervoor gezorgd, dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen. Zonder dat het als hard werken of druk voelt, heb ik nu een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen! Van “bijna dood” naar energiek, stromend en een bloeiende praktijk!

- Karin Rossen

Over mij

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor je. Zodat jij je dromen en verlangens sneller en makkelijker kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel. Ik zegde mijn baan in loondienst op, omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde. Ik wilde vrij zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door het shiften van mijn belemmerende overtuigingen en het nemen van afgestemde acties. 

Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level. Dit tesamen met mijn afstemming werkte als een malle. Nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend, wist ik: dit werkt! Dus leerde ik het anderen ook. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met het creëren van een vrij en overvloedig leven. Het enige wat je daar voor nodig hebt is het shiften van je mind, je energie, een dosis moed en afstemmen wat voor jou de beste acties zijn.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben.

Dit zeggen andere ondernemers:

Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf.

- Bianca van As

Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

- Mariel Boucherie

Kelly haar energie is magisch! Dat kun je niet uitleggen, dat kan je het beste zelf ervaren. Ze zet je aan en raakt de punten aan die je voor jezelf mag onderzoeken. De hoge energie is voelbaar!

- Carola Jobse