fbpx

Kelly Smit Podcastshow vanaf podcast 106

Kelly Smit Podcast | inspiratiesessies

In deze podcastshow vertel ik je van alles over mindset, ego, manifesteren, intuitie, flow en nog zoveel meer! Ik help vrouwelijke ondernemers om hun eigen power aan te zetten, bezield te ondernemen en daarbij gebruik te maken van hun eigen talenten, creativiteit en intuitie. Ver voorbij de gebaande “regels en kaders”. 

In deze podcast neem ik je mee in mijn wereld van inspiratie, creatie, manifesetatie, mindset en  down to earth spiritualiteit. Daarnaast geef ik je een kijkje achter de schermen in mijn eigen bedrijf en deel ik openhartig over mijn eigen struggles, hoe ik ermee om ga en hoe ik mijn ontwikkeling en groei aanvlieg.

 

Kelly smit watermerk

KELLY SMIT PODCAST

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste podcasts?