Ik heb besloten dat ik de masterclasses van dinsdag en donderdag afzeg. Omdat ik het niet voel. Ik werk vanuit gevoel en soms betekent dat des te meer om dingen niet te doen. Dit stuurde ik de afgelopen week naar de 106 inschrijvingen voor mijn masterclass. Ik voel al de hele week weerstand om het te doen. Ik ga het dus niet doen. Ik weiger om op wilskracht dingen te doen die ik niet voel en niet leuk vind. Want ik weet wat daar de uitkomst van is….

Op een of andere manier kan ik in zo’n masterclass (buiten de masterclasses voor mijn klanten om) niet echt zijn zoals ik wil zijn. Ik houd ook van groots. Veel delen en veel doen samen. Dat kan ik niet kwijt in een masterclass, tenminste niet zoals ik hem nu doe.

Daarom kies ik er nu voor om hem los te laten. Zodat ik mij volledig kan focussen op de grote vierdaagse volgende week waarin ik echt alles kan geven wat ik wil. Als ik daarop invoel, voel ik ruimte, hoge energie en actie. Samen doen, uit je comfortzone komen en ontdekken hoe geweldig de wereld van creatie is. Ik word nu al blij als ik eraan denk :).

Wat doe jij als je iets niet voelt? Werken op intuïtie betekent ook durven loslaten. Want als we vanuit intuïtie iets voelen en er volgens niks mee doen blijven we in dezelfde situaties hangen. Veelal uit angst om iets kwijt te raken of te weinig vertrouwen in de andere route. Intuïtie is goud waard maar als je er niks meedoet is het niks waard. Durf echt te vertrouwen en los te laten hoe eng het soms ook voelt.

Ik wil nog even tegen je zeggen dat je de business creatie en manifestatie vierdaagse van 26-10 t/m 29-10 echt niet kan missen, want het word zo tof! Ik meen je 4 dagen mee in mijn wereld van creatie en manifestatie. Deze (gratis) vierdaagse kun je zien als een transformerende reis met gelijkgestemde in een hoge frequentie.

Ik ga je het nieuwe ondernemen leren in deze vier dagen en dat doen we vooral door het te doen.

Dus mocht je nu in een fase zitten waarin je dat volgende level in je bedrijf wil bereiken. Wil je meer klanten helpen, impact maken en dat doen door vooral jezelf te zijn? Dan is deze vierdaagse voor jou.

We laten alle regels los. Ik ga je helpen om alles in jezelf te vinden.
Are you with me?
Let’s rock!

De business creatie & manifestatie 4-Daagse

Ook interessant