Jaarproject The Special Forces

Op 19-6-22 start mijn nieuwe project “the special forces”.

Een project wat niet alleen draait om persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei maar juist om jou en je rol als spiritueel leraar, mentor & pionier. Onderin vind je de megavoordelen van de interesselijst maar eerst vertel ik je liever meer over het Project en waarom ik het ga doen. 

Voorafgaand aan dit programma wist ik dat iets mocht gaan creëren wat andere leraren, mentoren en pioniers ondersteund en optilt naar het volgende level in:

  • Energiemanagement.
  • Omzet, vrijheid en tijd voor jezelf de “high frequency lifestyle”. (Dit gun ik je zo!!!!)
  • Je levenswerk moeiteloos delen.
  • Doorbreken van overtuigingen en blokkades.
  • Het door ontwikkelen van je superpowers (afstemming, intuitie, helder weten/voelen/zien) zodat je op excellent niveau ze kunt inzetten in je bedrijf.
  • Manifesteren als een malle.

Toen ben ik gaan afstemmen met de volgende vraag: wat kan ik creëren waardoor the special forces niet groeien maar evolueren? Wat kan ik creëren waardoor er voor hen een omgeving ontstaat die het allerbeste uit hen haalt?

 

Antwoord: een project waarin de nadruk ligt op samen doen, op actie, buiten je comfortzone stappen, je verlangens serieus nemen en op het optimaliseren van je eigen energie omdat je daarmee creëert.

Al snel kwamen de 7 pijlers van het Special Forces Project tevoorschijn.

De 7 pijlers die ik hieronder kort zal (proberen) uit te leggen ;).

Pijler 1 The big Leap

Dreamlife & dream business hierin gaan we op zoek naar wat je echt wilt in je persoonlijke leven en je business. We downloaden jouw plan als leraar, mentor of pionier en brengen je droomleven in kaart. We werken aan je overtuigingen en blokkades die dit nog in de weg staan en downloaden onderweg de acties om het te manifesteren. Misschien droom je van een nieuw kantoor, huis, reizen het maakt niet uit. Alles is mogelijk en ik laat je zien hoe.

Pijler 2 Energiemanagement
Als eerst kwam energiemanagement op. Iets waar ik zelf veel mee gestruggeld heb, veel high’s en low’s. Ik wilde heel veel en ik wist ook dat ik dat kon, maar had te weinig tijd om het allemaal te doen. Daardoor stelde ik vaak plannen uit, omdat ik vooraf al overweldigd raakte door alles wat ik dan zou moeten doen. Hierdoor voelde ik steeds dat ik niet mijn potentieel bereikte wat weer frustrerend werkte. Herkenbaar?
Pijler 3 Afgestemd ondernemen

Afgestemd ondernemen (sales, content, lanceren etc). Hierdoor leer je je eigen superpowers verder ontdekken, door ontwikkelen en gebruiken voor je business. Dat brengen we naar zo’n excellent niveau zodat je met 2 vingers in je neus content schrijft, lanceert en sales doet. Acties die zo geniaal en uniek zijn, zo 100% jij. We gebruiken dus geen marketing en strategie want echte geniale business moves kun je niet in een kader of format creëren dat ligt erbuiten en ik ga je leren hoe.

Pijler 4 The big shift
Het doorbreken van patronen, blokkades en overtuigingen die je niet meer dienen en die je groei belemmeren. Dit is onmisbaar voor je groei en we werken hieraan tijdens deze pijler maar het blijft het hele jaar door een actieve rol spelen. Ik kan direct zien wanneer je in je ego zit zonder dat je het doorhebt dus ik help je hierbij.
Pijler 5 Jezelf profileren en door ontwikkelen als spiritueel leraar, mentor en pionier.

Waarin je met je eigen methodes, gedachtengoed en lessen gaat werken. Waarin je je nog meer verdiept in wat je hier te doen hebt, je missie en de rode draad. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf nog meer jou wordt en daarmee uniek en onderscheidend. Daar ga je echt voor staan! Ik ga je ook leren hoe je high performence levert in groepen en het beste uit je klanten haalt zonder dat je daar zelf op leegloopt qua energie en tijd.

Pijler 6 Vrijheid en slim werken

De high frequency lifestyle. Veel meer tijd voor jezelf en je ontwikkeling. Werken met slimme systemen en trucjes die ervoor zorgen dat je in minder tijd veel meer kan doen. Zodat je niet afhankelijk bent van “hoge energie” of het “helemaal voelen” om optimaal te kunnen presteren. Tools die je helpen om te focussen zodat er veel meer van de grond komt. Zodat wat er in jou zit eruit kan komen. Ik werk nog maar 12-16 uur per week en ik krijg nu meer voor elkaar dan toen ik nog 40 uur werkte.

Voor alle duidelijkheid dit wordt geen programma; werk minder vraag meer, want daar geloof ik niet zo in. Ik wil echt dat je alles op jouw manier doet en met mijn teachings voor jezelf helder hebt wat werkt voor mij?

Pijler 7 Manifesteren als een malle

Zoals het verdubbelen van je omzet maar wel middels, manifestatie, mindset en afstemming. Dit gaan we samen doen als groep en ik help je bij elke stap. Je gaat dingen doen die je nooit had gedacht. Door al mijn werk met honderden ondernemers de afgelopen jaren weet ik ondertussen wel wat er ligt tussen je verlangens en het manifesteren ervan. En dat is actie. In de fase tussen ongemanifesteerd en gemanifesteerd ligt het nemen van de juiste acties, vertrouwen, durven loslaten en in verbinding blijven, dat spelletje ga je leren.

Dit is het programma wat ik zelf had willen volgen.

Toen ik nog niet wist dat ik vanuit afstemming de beste moves kon maken.
Toen ik nog niet wist dat ik d.m.v. energiemanagement zoveel beter kon manifesteren en creëren.
Toen ik nog niet wist dat het droomhuis in de natuur binnen handbereik was.
Toen ik nog niet wist dat ik het hoe niet hoefde weten om te bereiken wat ik wilde.
Toen ik nog niet wist dat het niet raar was om zo vaak moe en overprikkeld te zijn omdat ik op een verkeerde manier werkte.

Alles wat ik niet wist, kan jij binnenkort wel weten. Samen ga je sneller en bereik je veel eerder de plek waar je wilt zijn.

Ben jij bereid om het leven en de business te gaan leiden waarvan je droomt?
Word je geroepen om als leraar, mentor en pionier de wereld mooier te maken?

Overige info

Aantal plekken
Op dit moment ben ik bijna klaar met de bouw van dit programma en zit ik in de afrondingsfase. Ik weet nog niet precies hoeveel plekken ik vrij heb, zoals ik hem nu voel zal dat 20 plekken zijn.

Investering
Het is geen high end programma van 10.000,- maar ik vraag wel een goede investering die je eventueel in termijnen kunt betalen.

Wat gebeurt er als ik mijn email-adres aan je geef Kelly?
Dan krijg je een mailtje van mij uiteraard en krijg je als eerste alle info over het Special Forces Project via de mail. Wanneer ik de deuren open heb je ook als eerste de mogelijkheid om een special forces Match Call aan te vragen. Je inschrijven op de lijst betekent niet dat je meedoet het betekent alleen dat je meer wilt weten, het is dus geheel vrijblijvend.

****Voordeel van de interesselijst****
Wanneer je op de interesselijst staat ben je verzekerd van een plekje in het special forces wanneer we samen besluiten dat je meedoet (zie uitleg hieronder). Mensen die op de interesselijst staan en uiteindelijk meedoen krijgen van mij (als enige) een potentiereading t.w.v. 1199,-. And last but not least… Een dikke vette korting op het programma alleen voor mensen op de interesse lijst.

Niet direct te koop
Het project is niet direct te koop er zit een selectieproces aan vast. Onze energie moet een match zijn en het project moet jouw helpen om je dromen en verlangens waar te maken. Dit omdat ik een high frequency groep wil creëren en omdat ik wil dat je goede resultaten behaald. Dit project is niet voor iedereen.

Open up to your true powers and purpose