fbpx
Het Innerpower Membership is niet voor iedereen. Het Innerpower Membership is alleen voor de vrouwen die weten en voelen, dat er meer in haar zit. Die het maximale uit het leven en hun onderneming willen halen.

Ben jij iemand die graag naar links gaat waar iedereen naar rechts gaat? Ben jij moedig genoeg om door al je angsten en limiteringen heen te breken en zo je volgende level te bereiken? Ben jij niet te lui om door te pakken, ben jij degene die niet te veel aan zichzelf laat trekken door een ander? Dan ben jij hier op de goede plek.

Het Innerpower Membership is voor powervrouwen die klaar zijn om die innerpower in zichzelf groots aan te gaan zetten.

Queens rule your queendom, it’s time to rise!

In het Innerpower Membership werk je aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, samen met een groep bewuste en wakkere powervrouwen. Vrouwen die net zoals jij ondernemer zijn en zich hun hele leven al anders voelen. Vrouwen met een visie en met een missie. Vrouwen die zich net zoals jij geroepen voelen om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Vrouwen die net als jij het nodige hebben meegemaakt in hun leven, dat hebben weten te overstijgen en nu van leerling naar leraar zijn geshift. Vrouwen die net als jij weten dat het innerlijke werk nooit af is en dat persoonlijke en spirituele ontwikkeling altijd ervoor zorgt dat je naar het volgende level komt in business en life.

Het is mijn missie om jou in dit membership te voorzien van inspiratie en tools die je naar dat volgende level bewegen in business en in het leven. Ik rijk jou al mijn tools aan op het gebied van innerpower, mindset, quantum fysica, frequenties en de universele wetten.

In dit membership, draait het maar om 1 ding en dat is het herinneren en activeren van je innerpower.

Claim your innerpower.

Door jou mijn lessen te leren op creator vlak. Leer je de dingen die je nooit hebt geleerd op school, maar wel geleerd had moeten krijgen om het maximale uit jezelf te halen.

Innerpower, manifestatie en creatie staat haaks op wat je ooit geleerd is. Het is tijd om je dit weer te herinneren. Om te herinneren wie je echt bent en wat je echt kan. Want laten we eerlijk zijn, waar je nu staat daar ben je trots op. En tegelijkertijd, is er in jou een innerlijk weten dat weet dat er nog zoveel meer mogelijk is. Jij bent opzoek naar krachtige tools die je daadwerkelijk leren om kracht geluk en succes te praktiseren zoals nooit tevoren. Want dat is waar jij heen wilt bewegen.

Jij weet:
 • Dat je veel meer overvloed zou kunnen manifesteren in je leven
 • Dat je door afstemming zoveel meer kan bereiken, dan door rationeel denken
 • Dat je veel meer rust en joy in je leven zou kunnen integreren
 • Dat je nog zoveel krachtiger kan zijn
 • Hoe upliftend het is om je te verbinden met gelijkgestemden, die net zoals jou denken en doen

Kortom, het is tijd voor jou om je innerpower groots aan te zetten en jezelf, je leven en je business daarmee naar het volgende level te tillen.

Voel je het vuur al in je branden? Voel je wat innerpower met je doet? Iets in jou herinnert zich deze universele waarheden. Iets in jou weet het en ik help je met liefde herinneren wat het is, zodat je jouw innerpower ten volste kunt gaan ervaren.

Take your power back.

Over Kelly

Kelly is Life & Business Mentor en auteur van ‘Project Powervrouw’. Als Queen van praktische spiritualiteit is zij als geen ander onderlegd in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zo deed ze hekserij en is ze healer, medium, expert in kwantumfysica, frequenties en de universele wetten. Daarnaast is ze gespecialiseerd in mindset en het boosten van innerpower en zelfvertrouwen. Bovendien is Kelly ook nog eens gecertificeerd lifecoach en mindfulness trainer. In het Innerpower Membership zal Kelly haar schat aan ervaring, kennis en expertise delen.

Deze dames kozen voor Innerpower van Kelly

Kelly creëert een open minded spirituele energie. Ze staat super afgestemd en de download die ze ontvangt, weet ze voor mij en in de groep om te zetten in praktische dagelijkse werkbare energie. Ze is duidelijk in haar energie en afstemming en wind er geen zwevende-doekjes om. Dit zorgt ervoor dat de spiritualiteit in business en leven heel natuurlijk kan doorstromen… Ik hou van haar down to earth spiritual power, het triggert de mijne. 

Roos

Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Love it

Anneloes Mulder

Kelly heeft zoveel energie en is super afgestemd. Ze weet die afstemming zo goed over te brengen in de groep. Je krijgt er zelf zoveel energie van en je stemt dan nog beter op jezelf af.
Je wordt geïnspireerd door haar en bent nog beter in verbinding met jezelf. Ze is duidelijk in wat ze bedoelt en is totaal niet zweverig. Haar openheid en spiritualiteit helpen mij ontzettend om goed in mijn energie te blijven staan.

José kerkhof

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Met de spirituele lessen van Kelly Smit heb ik mijn kracht ontdekt en dat het okay is om mezelf te zijn. Kelly heeft een warme aura en dit straalt ze ook uit. Zo trekt ze alleen die mensen die bij haar passen. Ik ben blij dat ik daar ook bij hoor. Een community waar ik me veilig voel.

Fatimah Ali

In de community groei je samen

Wat houdt het Innerpower Membership met Powervrouwen VIP community in?

 • Verbinden, sparren & delen met gelijkgestemden mensen die zich net als jij hun hele leven al anders voelen
 • Iedere maand een thema waar je als groep gezamenlijk mee aan de slag gaat. Denk aan innerpower, verhogen van je trillingsfrequentie, ondernemen met de universele wetten
 • Toegang tot de Innerpower meditatie en visualisatie bibliotheek, deze is gevuld met healings, acitvaties van frequenties, manifestatie audio’s, doorbrengen van tijd met je essentie
 • Wekelijks waardevolle livestreams in de groep
 • Elke maand een gastworkshop op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling of ondernemen

Tijdelijke Bonus t.w.v. € 1.316,70!!! Alleen nu geldig.

Naast de nieuwe content die maandelijks wordt toegevoegd krijg je tijdelijk:

 • Toegang tot alle oude thema’s met een waarde van ruim € 399,00
 • De Innerpower meditatie en visualisatie bibliotheek met 7 audio’s t.w.v. € 44,95
 • De magische cursus “Manifesteren met frequenties” t.w.v. € 249,00
 • Het werkboek “Leven vanuit essentie in 21 dagen” t.w.v. € 49,95
 • De cursus “Supercharge je intuïtie“ t.w.v. € 99,95
 • Het e-book “Grip op tijd“ t.w.v. € 19,95
 • Minicursus zelfliefde praktiseren t.w.v. € 77,00
 • Dagelijks spiritualiteit praktiseren videocursus t.w.v. € 49,95
 • Werkboek krachtplaats creatie t.w.v.€ 29,95

Speciaal voor de ondernemers onder ons:

 • Manuscript + audio voor Big Business ondernemen met de universele wetten t.w.v. € 99.00
 • Manifest voor het nieuwe ondernemen t.w.v. € 99,00
 • Masterclass het nieuwe ondernemen t.w.v. € 99,00
 • Dit heeft een totale waarde van € 1.316,70!!!!!

Kies voor groei,
Kies
voor licht,
Kies
voor spiritual practice,
Kies
voor fun,
Kies
voor samen!

Investeer in jezelf en in jouw groei!

Investering voor het Innerpower Membership met Powervrouwen VIP community

nu voor € 44,00 per maand

Deze korting geldt alleen voor de eerste 100 leden

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is dit wel wat voor mij?

In de VIP Community vind je alleen gelijkgestemde mensen. Of je nu een groepsmens bent of niet, je gaat hier zulke leuke en lifechanging contacten opdoen! Of je nu vaak of weinig aanwezig bent. We verbinden en supporten elkaar en je mag helemaal zijn wie je bent. Als je hier niet jezelf kunt zijn, dan kun je het nergens!

Ik houd niet van online programma’s, is het Innerpower Membership dan wel wat voor mij?
Alle tools, visualisaties, meditaties en filmpjes zijn zo praktisch en toegankelijk dat je al heel gauw vergeet dat dit online plaatsvindt. Ook zul je al snel merken dat je leven een andere wending krijgt als je veel tijd met je essentie en jouw ziel doorbrengt. Online of offline, dat doet er dan even niet meer toe. Hetzelfde geldt voor de community. De passie en magie is zo groot en de energie is zo hoog… Je vergeet dat het middel online is.
Kan ik ook losse onderdelen van het Innerpower Membership kopen?
Nee, deze kennis en praktische tools zijn echt alleen voor mensen uit de community die de waarde van persoonlijke groei en spiritualiteit als levensstijl zien.
Kan ik het Innerpower Membership ook weer opzeggen?

Ja, je kunt het Innerpower Membership maandelijks/jaarlijks opzeggen, no hard feelings. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je het zo goed naar je zin hebt dat dit niet eens in je hoofd opkomt.😉

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruik maken van alle tools en meekijken.

Ik hou van de speelse luchtige down to earth manier waarop Kelly spiritualiteit neer zet. Ze is ontzettend goed in het afstemmen en raakt feilloos de juiste snaren. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak in de groep en stel ik mij open om te leren en laat ik mij inspireren.

Grietje Wagenaar

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. En dit is ook precies de energie die je voelt in de community. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen

0
  0
  Jouw winkelmand
  Je winkelmand is leegTerug naar winkel