Fortuna is voor de gevorderde onderneemster die schaamteloos, easy en flowend haar omzet wil opschalen. Zonder harder te werken, consessies te doen op persoonlijk vlak of te verzanden in

 strategie, regels of hoe anderen het doen.

Een exclusief programma met 1 doel zorgen voor een fortuinlijk leven. Een persoonlijk evolutieproces wat je in jouw gouden tijdperk brengt,

Kelly Smit

HEY, onderneemster,

inspirator, leider,

creator,

rebel &  hoogbewuste vrouw.

We can have it all…

Dit programma is voor de vrouwelijke onderneemster die alles wil. Geluk, gemak, vrijheid en veel meer omzet. Je draait al een goede omzet maar als je eerlijk bent zit je een beetje tegen een plafond aan, je blijft ergens “hangen” en je weet dat er meer in zit. Maar misschien houd je het zelf tegen uit angst dat je teveel moet werken of zit je simpelweg iets teveel in je comfortzone…

Tijdens Fortuna rijs je boven jezelf uit. Dit gaat over evolutie. De persoonlijke evolutie naar jouw gouden tijdperk. Een tijdperk waarvan je voelt dat het er misschien al had moeten zijn of dat je er naartoe mag. Je weet dat je nog zoveel meer kan. Al die potentie in jou mag los, ik zie je grootste goud en je blinde vlekken. Ik gids je naar je dromen en je grootste fortuin.

Ga je mee naar jouw gouden tijdperk? Beyond the next level in vrijheid, omzet en geluk?

In een vrijblijvende fortune call stem ik op je af en gaan we kijken naar jouw evolutie, potentie en wat je omzet zou kunnen zijn als je mee zou doen (dit gaat je verrassen).Waarschijnlijk gaan we x3 of zelfs x5. Maar we kijken niet alleen naar geld we kijken ook naar hoe jij wil dat je leven eruitziet. We kijken naar hoe je meer rust en ruimte in je business kunt invoeren. Zodat je sneller en makkelijker kan groeien zonder hard te werken of overweldigd te raken. 

Boek hieronder je gratis en vrijblijvende Fortune Call.

Dit is waar jij je in herkent:

 • Soms heb je nog zorgen om je geldstroom of het behoud ervan en dit beïnvloed de keuze om te doen wat je echt wilt. Om te gaan staan voor wie je echt bent en alleen nog maar te doen en creëren wat je echt wilt.
 • Je kunt niet door iedereen gecoacht worden. Jij gaat zo je eigen weg en hebt een andere visie dan de massa. Je werkt intuitief en afgestemd. Als iemand daar niet op aan kan haken raak jij juist van jezelf weg en stagneer je. 
 • Iedereen weet jou te vinden als ze “problemen” hebben (zowel zakelijk als privé). Je bent van nature een gever en weet wat de ander nodig heeft. Misschien voel je je zelfs verplicht. Hierdoor loop je zelf soms leeg en blijft er te weinig voor jou over. Het is tijd dat jij meer mag gaan ontvangen en meer dan genoeg voor jou overhoudt. Anders kun je die dromen niet waarmaken omdat je er te weining energie voor over hebt. 
 • Je hebt ervaring en weet heel goed hoe het werkt met ondernemen.
 • Soms loop je vast met je content. Je twijfelt dan aan jezelf en vraagt je af of je die superleuke klanten ermee bereikt of juist diegene die je niet meer wilt…
 • Ergens houd je jezelf nog klein. Je mag je wijsheid en kunde nog veel meer gaan ownen. Want stiekem ben je briljant 😉 and you know it!
 • Wat jij doet en hoe jij het doet wijkt zo af van de massa en het “mainstream geluid” dat je soms aan jezelf twijfelt of het wel klopt. Of het niet meer zou moeten zijn als… 
 • Je bent niet van de marketingregels en kaders of “hoe het zou moeten”. Het liefste werk je vanuit het hart, intuïtief en afgestemd. Maar op dat vlak zou je je graag nog beter willen ontwikkelen. Zodat er nog meer magie ontstaat. 
 • Je wilt absoluut meer bedrijfsgroei, meer omzet en nog meer impact maken met jouw visie en kennis. Maar je wilt geen consessies meer doen op je persoonlijke leven & welzijn. Je hebt heel hard gewerkt om hier te komen en je hebt er ook veel voor opgeofferd. Het is tijd voor een nieuw gouden tijdperk en een einde aan de tropenjaren.
 • Je hebt soms last van de energie van anderen … Je houdt niet van sociale verplichtingen en bent erg gesteld op je eigen ruimte. Je zou willen leren om meer in je eigen energie te kunnen blijven zodat deze niet omlaag gaat.
 • Je houdt van geld en geld verdienen. Je vindt het heerlijk als je programma’s vol zitten en de verkoop lekker loopt, daar geniet je van. Het gaat goed maar je weet dat er nog meer in zit. Je wilt je verkoop op een lichte en simpele manier naar een hoger level tillen. Het moet geen pushen worden want zo zit jij niet in elkaar. 
 • Nogmaals je houdt van geld en geld verdienen maar je bent een van de “nieuwe rijke”. Jij adoreert geen jetset lifestyle, je wilt vooral een innerlijk rijk leven wat zich laat zien in elke dag tijd en ruimte voor jou, doen wat je leuk vindt, bij je dierbaren zijn en leuke dingen met hun doen. Oftewel kunnen doen wat je wilt, waar je dat wilt, met wie je dat wilt. Zonder dat tijd of geld enige belemmering is.
 • In principe kun je door je omzet financieel ook bijna alles doen wat je wilt. Meer omzet zou voor jou betekenen dat je het kunt herinvesteren of meer kunt doen met andere geldstromen zoals vastgoed, crypto, NFT of aandelen. Dat zou je ook meer rust en ease geven.

Als je tot hier hebt gelezen herken je je waarschijnlijk in veel van de bovenstaande punten en ben je misschien wel blij dat ik jou zo begrijp en strak op mijn netvlies heb.

Misschien dacht je dat je de enige was die dit ervaart maar dat ben je niet. Dit gaat op voor al mijn klanten. En het is geniaal dat je zo in elkaar zit!

 “The greatest gift we can give the world is our own evolution”

Even voorstellen…

 

Ik ben Kelly en mijn afstemming is mijn geheime wapen in mijn bedrijf maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor verkoop en meer omzet voor je. Zodat jij je dromen en verlangens sneller en makkelijker kunt waarmaken. Ik werk met vrouwen die impact maken en hartgedragen werken.

Als het gaat om verkoop en je omzet laten vliegen zie ik vooral het evolutieproces en de energie erachter. Daarbij ben ik je mentor en help ik om te evolueren naar jouw gouden tijdperk. Maar ik zie ook jou en we gaan zo aan het werk dat je en meer omzet draait en een nog fijner leven laat ontvouwen . Want je hoeft niet te kiezen tussen beiden. We gaan voor overvloed op alle elementen in je leven. 

Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel. Ik zegde mijn baan in loondienst op, omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde. Ik wilde vrij zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en marketing regels, maar juist door zichzelf te zijn. Door hun afstemming te gebruiken en door een evolutieproces op te starten. Hierdoor gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer plezier en zelfvertrouwen.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de Top 10 Beste Business Coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Het artikel kun je hier lezen.

 

Kelly Smit

Ben jij toe aan jouw gouden tijdperk en een fortuinlijk leven?

Boek dan jouw vrijblijvende  fortune  call.  Ik stem op jouw evolutie, potentie  en wat je omzet zou kunnen zijn als je mee zou doen (dit gaat je verrassen!).

JOUW GOUDEN TIJDPERK

Jij wilt een nieuw begin creëren en stappen in een nieuw tijdperk.

Jouw gouden tijdperk.

Weg met de tropenjaren en hard werken.

Weg met jezelf inhouden en aan jezelf twijfelen.

Daar is dit programma voor gemaakt om jou te helpen evolueren naar dat gouden tijdperk  en tegelijkertijd veel meer cashflow te genereren.

Welkom bij Fortuna.  

Het enige programma dat kijkt naar alles aspecten in business en life en zorgt voor overvloed op alle vlakken in je leven. Het programma wat alles in de lift zet omdat alles 1 is en 1 alles is.

DIT IS WAT JE KAN

BEREIKEN

MET FORTUNA 

Een fortuinlijk leven met overvloed in alle elementen. Tijd, zelfzorg, relaties, vrijheid, expressie, creativiteit, (zelf) liefde, omzet, geldstromen, geluk en plezier. 

Dit is een evloutieproces naar jouw gouden tijdperk. Ik ben er voor jou every step of the way…

 • Verkoop, klanten, marketing dit alles verloopt soepeler, waar je eerst kon struggelen of veel stress had is nu een natuurlijk rimte ontstaan waar je dichtbij jezelf blijft, ontvangt en alles naar je toe stroomt.
 • Je omzet is enorm toegenomen (de meeste van mijn klanten verdrievoudigen of vervijfvoudigen met grote verbazing hun omzet al na enkele maanden samenwerken). In een Fortune Call stemmen we hier samen op af.
 • Verkoop daar haal je veel meer uit. Je ziet en pakt de kansen die je nu nog niet ziet. Ik help je erbij zodat het  natuurlijker, creatiever en leuker wordt. Daardoor gaat het makkelijker en je hoeft minder moeite te doen. Straks denk je “oh is het zo makkelijk?!”.
 • Je hebt meer rust, energie, tijd en ruimte voor jezelf en dat doet je zo ontzettend goed dat je bedrijf erdoor groeit en je veel meer happiness ervaart. Eindelijk tijd voor jou en niet meer het gevoel dat je van alles moet en wordt geleefd.
 • Je voelt je zo vrij. Je doet de dingen die je al zo lang wilde doen en steeds uitstelde. Je hebt een fortuin aan vrijheid en ook dat maakt je zo gelukkig.
 • Je werkt met superleuke klanten die je energie geven. Je geeft minder van jezelf weg en je klanten pakken veel meer zelf de regie en laten topresultaten zien waardoor jij nog meer gepassioneerd raakt door je werk.
 • Je ziet en voelt je eigen goud, spreekt je eigen taal, hebt je verhaal sterker dan ooit en je ownt wie je bent en wat je in huis bent. Je marketing en content is 100% jij en je wordt er blij van. Hierdoor ben je superaantrekkelijk voor klanten en kiezen ze voor jou en je energie.
 • Je voelt je een creator die de meest mooiste dingen creëert voor de wereld maar ook voor jezelf omdat jij er blij van wordt. Je doet het voor jou!  De verkoop vliegt!
 • Je kunt veel beter ontvangen, bij jezelf blijven en je weet hoe je jouw energieveld moet reinigen en beschermen. Hierdoor zijn er energielekken gedicht en heb je meer energie dan ooit.
 • Je voelt je echt jezelf, je bent trouw aan jezelf en je zelfvertrouwen is nog meer toegenomen. Die potentie die je altijd al voelde is nu los en dat voelt fantastisch want er is geen plafond meer. Alles is nu mogelijk en je weet nu hoe dat voelde…
 • Je afstemming en intuitie is vlijmscherp, downloads en geniale ideeen voor megaconverterende marketing en verkoop all over the place! Je vaart er nog meer op waardoor je sneller beslissingen kunt maken en je kansen blijft zien.
 • Je bent een master geworden in het shiften van je mind want ik leer hoe je supersnel kan shiften. Zodat je “on track” blijft en in allignement en verbinding met jezelf.

In een vrijblijvende fortune call stem ik op je af en gaan we kijken naar jouw evolutie, potentie en wat je omzet zou kunnen zijn als je mee zou doen (dit gaat je verrassen).Waarschijnlijk gaan we x3 of zelfs x5. Maar we kijken niet alleen naar geld we kijken ook naar hoe jij wil dat je leven eruitziet. We kijken naar hoe je meer rust en ruimte in je business kunt invoeren. Zodat je sneller en makkelijker kan groeien zonder hard te werken of overweldigd te raken. 

 

“Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar - Mentor, trainer & inspirator

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.

Joyce van Gelder - To the Core, Fysiotherapeut & Coach

 “De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers - Holistisch Therapeut

Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

Inhoud & investering

De inhoud en de investering van dit magische en evolutionaire programma vertel ik je in een fortune call.

Voor de eerste 3 heb ik MEGABONUSSEN.

Ik kan je alvast verklappen dat dit mijn meest waardevolste programma is op dit moment. We gaan een jaar aan de slag in een kleine groep met altijd ruimte voor 1 op 1. We starten in september.

Dit programma is niet voor iedereen en zeker niet voor de massa.

In een fortune Call kijk ik dan ook niet alleen naar jouw hoogst haalbare omzet en je evolutie maar ook of ik met je wil werken. Ik ben selectief en dat komt omdat ik het beste aan resultaten wil voor mijn klanten en omdat ik een magische groep vrouwen bij elkaar wil brengen.

Fortuna is voor vrouwen die van nature snel zijn. Die snappen dat alles van binnenuit komt en gecommit zijn om aan zichzelf te werken.

Fortuna is voor vrouwen die houden van geld verdienen maar niet enkel moneydriven zijn.

Fortuna is voor vrouwen vanaf 100K aan omzet. 

Fortuna is voor vrouwen die afgstemd en hartgedragen willen werken.

Fortuna is voor vrouwen die een bijdrage willen leveren aan de wereld met hun werk en die groots IMPACT willen maken.

Fortuna is voor vrouwen die ergens weten dat ze naar een miljoen omzet zouden kunnen gaan zonder dat ze weten hoe.

Ben jij dit? Boek dan je Fortune CALL.

 

Kelly Smit

Ben jij toe aan jouw gouden tijdperk en een fortuinlijk leven?

Boek dan jouw fortune  call.  In deze vrijblijvende call stem ik op je af en gaan we kijken naar jouw evolutie, potentie  en wat je omzet zou kunnen zijn als je mee zou doen (dit gaat je verrassen!).

Fortune Call

5 + 6 =

 

Vraag hier vrijblijvend & kosteloos jouw Call aan.