Fantastique is voor Queens die schaamteloos hun omzet willen opschalen. Zonder harder te werken, marketing regels of vaste strategieën. Maar juist door hun fantastische zelf te zijn. Doen waar jij echt blij van wordt. Afgestemd verkopen en easy sales, daar gaan we voor.

Kelly Smit

HEY, FANTASTISCHE DIVA

Jij weet dat je het wil…. Meer omzet vanuit afstemming en ease. Je verlangt naar dat volgende level en dat level roept je al een tijdje. Je hebt de miljoenen gezien en je weet dat je daarvoor bent gemaakt en dat je het kan. 

Hoe? Dat zie je nog niet helemaal, maar je weet dat het mogelijk is.

Ik weet dat ook, want je wordt niet voor niks geroepen, het dient zich aan wanneer jij er klaar voor bent. En wanneer de leerling klaar is, verschijnt de leraar. So here I am. Nice to meet you, let’s go beyond the next level. Let’s go FANTASTIQUE

Dit is wat we gaan doen in FANTASTIQUE

 • Afstemmen op jouw potentiële omzet en vanuit die afstemming je business ermee in lijn brengen.  Zodat alles gaat leiden naar de omzet waar jij voor wordt geroepen.
 • Samen de afgestemde acties in voor je verkoop. Die helemaal jij zijn, ze zijn FANTASTIQUE
 • Ik leer je op excellent niveau afstemmen en kansen pakken. 
 • Slim en afgestemd werken. Minder doen en meer voor elkaar krijgen.
 • Super snel shiften van gedachtes/overtuigingen die niet bij jou horen en die je onnodig omlaag trekken. 
 • Werken op jouw manier, met de klanten waar jij blij van wordt, op een manier die jou gelukkig maakt. Het mag allemaal fantastisch zijn en je mag nog veel meer voor jezelf gaan kiezen. 
 • Je energieveld schoon houden waardoor je je fijner voelt en veel meer in verbinding bent met jezelf. Energielekken dicht en meer energie voor jou. 
 • Geen stress over geld maar steeds opnieuw shiften en weer de geldcreatie in vanuit afstemming. Ik zorg ervoor dat je in the game blijft.
 • Ondernemen zonder de sales en marketing regels. Been there, done that… Doen wat goed voelt voor jou en hierbij je hart en intuïtie volgen, die weet de weg. 
 • Gelijkgestemden om je heen waarmee je jouw visie deelt. Ondernemers die je begrijpen, waarbij je je niet “anders voelt”.
 • Genietend ondernemen en creatie vanuit je zone of genius. Want je bent geniaal, laat het nog meer los! Het is zo leuk…

Er is geen leven zo fijn als het leven waarin je jezelf toestemming geeft volledig jezelf te zijn. Jij bent fantastisch en jij bent het element wat je bedrijf FANTASTIQUE zal maken. In plezier, omzet, impact en vrijheid. It’s all in you diva!

Even voorstellen…

 

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Ik zie meteen de kansen en mogelijkheden voor je. Zodat jij je dromen en verlangens sneller en makkelijker kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben.

Ik woon sinds mijn 18e op mezelf. Hierdoor leerde ik om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel. Ik zegde mijn baan in loondienst op, omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde. Ik wilde vrij zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en marketing regels, maar juist door zichzelf te zijn. Hierdoor gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer plezier en zelfvertrouwen.

Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de Top 10 Beste Business Coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

Het artikel kun je hier lezen.

 

Tijdens FANTASTIQUE gaan we los met afgestemde verkoop, content en geniale sales.

Je wordt uitgedaagd om volledig jezelf te zijn om al je crazyness, authenTIcitEIt en creatie helemaal los te laten.

Maar ik daag je ook uit om de meest waanzinnige deals te sluiten. Want ik zie je potentie en de kansen. Samen gaan we snel en afgstemd. Dit wordt Genieten. 

Ondernemen is nog nooit zo exciting en sexy geweest…..

Can you feel it?

It feels FANTASTIQUE

 

Als je deelneemt aan FANTASTIQUE ontvang je:

 

💫 6x online meetings van 3 uur waarin we samen afstemmen op geniale kansen en acties voor je omzet, verkoop en bekendheid. Vanuit ease en fun. Er gaat een wereld voor je open. Aan het eind van deze 6 maanden denk je bij jezelf: nooit geweten dat het zo makkelijk kon zijn….

💫 In deze meetings downloaden we niet alleen acties, maar we shiften ook je mind en verhogen je energielevel. Alleen de actie in zou niet voldoende zijn. Om echt je fantastische zelf te zijn, mag je dingen gaan loslaten, je mag het nu echt helemaal voor jou doen. Hierdoor kost alles minder moeite en voel je je in het alledaagse leven ook veel meer fantastique!

💫 Het mooie is dat je steeds meer jezelf wordt. Jezelf meer gunt en kiest voor wat jou blij maakt. Evolutie is dit. Happy in business, fantastique in life.

💫 We laten ons inspireren door iconen, stemmen af op grootmeesters en nemen dit mee in onze creaties. Het wordt zo leuk! Let the downloads begin!

💫 BONUS: Abundance lunch in Hellevoetsluis eind juni. De invulling is een verrassing…..

💫 Toegang tot het exclusieve verkoop Portal t.w.v. 1000,-, waarin je afstemtools tot je beschikking hebt die verkopen, creatie en energie shiften makkelijk maken. Zo blijf je in lijn met de omzet waar je heen wilt en waar je voor wordt geroepen.

Als jij jezelf als ondernemer nog meer fantastisch wil voelen in verkopen, sales en impact dan ga je ontzettend gelukkig worden van dit programma.

Dit is lifechanging, in no-time kan je omzet door het dak vliegen. Omdat jij daarvoor kiest. Maar dat vraagt wel dat jij je fantastische zelf gaat zijn en je gave, talenten en afstemming voor 100% gaat benutten. Dan kun je zo hoog vliegen als je wilt. 

Voor vrouwen die snel leren, door willen pakken en gecommit zijn aan hun eigen evolutieproces. Voor vrouwen die willen leren afstemmen op geniaal niveau en zo de snelste route pakken naar torenhoge omzet & overvloed. 

Wat anderen over mij zeggen:

 “Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomhuis en doe ik waar ik van houd.

Vorig jaar 15K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it! En nu op naar €500.000 vanuit liefde en zelfzorg ❤️💝💃 “

Yvon Boomsema

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en bemerk ook dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

 “De samenwerking met Kelly is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat standaard marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.”

Mariëtte Lammers

 “Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat Kelly mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd. Als ik het kan, kan jij het ook!”

Bianca van As – Gegrond Gezond, Orthomoculair voedingsdeskundige & Medium

“Omdat het met mijn gezondheid op dat moment nog steeds niet heel goed ging, heb ik me met hulp van Kelly’s programma eerst gericht op het verhogen van mijn eigen energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat het met mijn gezondheid nu goed gaat en er “als vanzelf” klanten op mijn pad zijn gekomen.

Zonder dat het als “hard werken” of “druk” voelt, heb ik een volle agenda en ben ik dankbaar dat ik zoveel mensen op weg mag helpen op hun pad. Als ik zie wat ik in de 4 maanden bereikt heb sinds ik aangehaakt ben bij Kelly, kan ik dat anderen zeker aanraden om ook te doen!”

Karin Rossen – Praktijk voor innerlijke Kracht & Rust, Coach

 

“Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

De samenwerking met Kelly en de groep haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar Mentor, trainer & inspirator

Praktische info en de investering

 • De investering 7000,- excl. btw (betalen in termijnen 3 of 6 termijnen is mogelijk)
 • Duur: 6 maanden. Van 22-6-23 t/m 22-02-24 met een pauze in augustus en december.
 • 6x online groepscoaching met mij via Zoom van 3 uur.
 • Max. 7 deelnemers dus voldoende ruimte voor 1-op-1 feedback en coaching.
 • BONUS: 1-op-1 Omzet Verdrievoudiger met Kelly voor de eerste 3 deelnemers die zich aanmelden. 
Kelly Smit

Gun jezelf dat fantastische gevoel. Die fantastische omzet. Die fantastische creaties. Die fantastische klanten. Laat de fantastische jij naar buiten. She is a Diva.

Wat anderen over mij zeggen:

Tijdens het programma heb ik mijn hoogste omzet ooit behaald. Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend!

Wendy de Klerk

Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.

Joyce van Gelder - To the Core, Fysiotherapeut & Coach

Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

Call

5 + 14 =

FANTASTIQUE 

Vraag hier vrijblijvend jouw Call aan. Het programma is alleen te koop via een gesprek. Wil je samen met mij afstemmmen om te checken of dit voor jou de bedoeling is? Vul dan ook het formulier in dan nemen we z.s.m. contact met je op.