Exclusief Mentorship

Voor succesvolle en ambitieuze ondernemers 

“the rol of a great leader is not to give greatness to human beings, but to help them extract the greatness they already have inside them”

Deze dienst is 100% maatwerk en volledig afgestemd op jou. 

In een exclusief mentorschap werk je individueel met mij samen aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Samen met jou werk ik o.a. aan de volgende zaken:

  • Groei van omzet d.m.v. persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Het vergroten van intuitie, channeling en afstemming.
  • Het opruimen en transformeren van overtuigingen, angst en onzekerheden
  • Afgestemd en bewust ondernemen.
  • Verdieping in coachvaardigheden.
  • Het creëren van een gezonde balans in werk en privé 

Voor wie is dit?

  • Voor ervaren ondernemers met een succesvolle business
  • Voor ondernemers die zichzelf op persoonlijk en spiritueel vlak veel verder en dieper willen ontwikkelen. Om zo  meer innerlijke rijkdom en geluk te creëren. 
  • Voor ondernemers die voelen dat er nog zoveel meer in hun zit en er klaar voor zijn om hun missie, ervaring, kennis en talenten nog groter in te gaan zetten
  • Voor ondernemers die kampen met weinig energie, een uitgeblust gevoel hebben en op zoek zijn naar nieuwe manieren om meer rust en tijd voor zichzelf te creëren

Gratis gesprek

Ben je geïnteresseerd in het mentorship en vraag je je af of dit een true match voor jou zou zijn?

Stuur me dan een bericht via onderstaand formulier dan neem ik contact met je op voor een gesprek.

We gaan dan geheel vrijblijvend in gesprek om te onderzoeken of dit bij jou past en of de chemie tussen ons matcht.

Per jaar heb ik een beperkt aantal plekken vrij. De duur van de samenwerking hangt af van hetgeen waaraan we gaan werken. 

3 + 10 =

Wat anderen over mij zeggen:

“Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon superfijn!”

Iris Uriot

“Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met Kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld, waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaat stromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.”

Britt van de Loo

“Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog: ik ben precies waar ik moet zijn.”

Stefanie van der Maas, Little Spoon

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad, maar die mij wel belemmerden om echt te groeien.”

Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction