Jouw evolutie naar maximale overvloed & vrijheid 

 

Alleen tot 1 februari 10:00 uur ontvang je The Evolution inclusief deze bonussen:

 • De Business Evolution Reading
 • Plus The Money Love sessions t.w.v. 499,-
 • Plus 6 Figure Impact Messaging Meeting t.w.v. 349,-
 • En betaal je geen 4999,- maar 4499,-
 • 898 euro aan bonussen (bovenop de 4 bonussen die al bij The Evolution zitten ter waarde van 1500,-)

Op 1 februari 10:00 uur zijn alle bonussen weg en gaat de prijs omhoog naar € 4999,-

Betalen in termijnen is geen probleem! Dit is mogelijk in 5 of 10 termijnen.

Let op: alleen beschikbaar voor de eerste 10 mensen!

The Evolution is een business coach programma waarin je met persoonlijke groei, intuïtie, creatie en praktische business moves een evolutie doormaakt die je heel veel OVERVLOED en VRIJHEID gaat brengen. 

Dit wordt de doorbraak waar je zo naar verlangt.

Je droomt van een business die volledig aligned voelt, waarmee je impact maakt bij zoveel mensen en die jou tegelijkertijd een leven vol overvloed, vrijheid en voldoening biedt.

Een business waarin je dagelijks doet wat jij het leukste vindt. Je intuïtie en je hart volgt zodat je doet waarvoor je geboren bent. Het leven leidt wat je echt wil, zonder hard werken, met veel tijd voor jezelf. Je creaties en ideeën die op de voorgrond staan. 

Dit is een programma voor coaches, kennisonderdernemers, therapeuten, trainers en teachers die naar het volgende level van vrijheid en overvloed willen.

Het is voor zowel onderneemsters in de opbouwfase als de gevorderde onderneemster. Niet voor ondernemers zonder klanten.

“Afgestemd verkopen deed ik onbewust al wel. Ik ben me er nu veel bewuster van en merk dat ik er veel meer mee mag spelen om het bereik te vergroten. Mijn grote shift in de samenwerking met Kelly was OMARMING en toelating in overgave dat ik een multi-getalenteerd wezen ben! Ik ben het meest gelukkig in flow en het stroomt als ik dat doe waar ik blij van word. Dat maakt dat de overvloed vanzelf gaat.

Mijn omzet is verdrievoudigd en mijn winst is vervijfvoudigd!”

Irma Verbakel

coach

“De samenwerking met Kelly heeft mij geleerd altijd mezelf te zijn, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen, want alles zit al in mij! Het brengt me zoveel inspiratie, creatievermogen, verbinding en inzichten. Hierdoor begon het te stromen en inmiddels heb ik al veel nieuwe klanten gemanifesteerd.”
Mariska Petstra

coach

The Evolution brengt jou de persoonlijke evolutie die resulteert in een hogere omzet en meer klanten. En dat gaat je de vrijheid en overvloed geven waar je zo naar verlangt.

Mijn intentie met dit programma is dat jij in 5 maanden tijd veel meer klanten hebt, meer omzet/winst draait en content en sales doet op jouw manier, terwijl je je sterker dan ooit voelt. Zonder kaders, ingewikkelde strategieën, van alles moeten en hard werken.

Ik jump nu meteen in waar ik heen wil samen met jou tijdens dit programma en dat is dat je na 5 maanden dit over jezelf zegt:

⭐️ Ik heb meer vrijheid, meer tijd voor mezelf en ik voel me niet meer overweldigd, overprikkeld of uitgeblust.

⭐️ Ik heb meer klanten, sta 100% achter mijn prijs en mijn omzet is (minimaal) x2 gegaan.

⭐️ Ik heb een business concept + aanbod wat helemaal als mij voelt en voor veel meer nieuwe klanten zorgt.

⭐️ Ik creëer met ziel en zaligheid en heb helder wat ik mag doen. Ik ga als een raket en het kost zoveel minder tijd en energie.

⭐️ Verkopen gaat moeiteloos, ik doe het vaker, het is simpel en leuk en ik trek veel meer klanten aan. Zonder het gevoel te pushen of trucjes te gebruiken.

⭐️ Ik maak online/offline veel meer impact met mijn boodschap en content maken gaat me gemakkelijk af. Zonder kaders en regels, want mijn intuïtie en creatie leiden de weg.

⭐️ Mijn money mindset trekt nu juist geld aan, ik kan beter geld ontvangen, own mijn waarde en blokkeer het geld niet meer.

⭐️ Ik sta op een nieuw level van zelfvertrouwen waardoor ik steeds bold moves maak en niet meer blijf hangen op de “hoe”. Ik doe het gewoon!

⭐️ Ik doe de dingen vanuit alignment en de juiste energie, waardoor ik heel dicht bij mezelf blijf en de antwoorden steeds in mezelf vind.

⭐️ Mijn intuïtie en afstemming zijn sterker, mijn vertrouwen erin nog dieper en ik zet ze in voor verkoop, content en het nemen van de juiste acties. Ik voel echt die guidance tijdens het ondernemen.

Bovenstaande bereiken, is waar ik The Evolution voor heb gecreëerd.

Want na jaren tientallen ondernemers te coachen weet ik wat ervoor nodig is en in dit programma ga ik echt los…

Zodat jij net als Mariette dit zegt na 5 maanden:

“Ik ben in november gestart met het programma en dat is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

Of dit zegt Roos:

“Door mij volledig af te stemmen op mijn eigen energie, zielsmissie, succesfrequentie en happy flow heb ik in één week 10K omgezet. Wat is er anders? Ik volg mijn hart en doe wat me blij maakt en flow geeft in mijn business. Wauw, zo gaaf en dit zonder vastomlijnd plan. 10K BAM, gewoon door mijn gevoel te volgen.
Het loslaten van alle eerdere methodes en een liefdevolle inspirerende duw in de rug van Kelly hebben mij hierin enorm geholpen. Dit had ik nooit kunnen bedenken!”

Samen creëren we wonderen… We gaan sneller dan het licht.

“The greatest gift we can give the world is our own evolution”

Jij bent wakker, je hebt een goede intuïtie en je bent super creatief want jij bent een echte creator.

Jij houdt niet van kaders of een 12 maanden planning waar je je aan moet houden. Het is voor jou belangrijk dat je tijd voor jezelf hebt zodat je kunt creëren en je intuïtie kan laten stromen.

Jouw grote doorbraak ligt in jezelf. Jij mag jezelf nog veel meer omarmen. De doorbaak en de business groei waar je zo naar verlangt, ligt in je talenten, je creatie, je downloads, je gaves, je intuïtie en je wijsheid. Als je dat volledig omarmt, is er niks meer wat je niet kan bereiken.

Ik leer het je tijdens The Evolution. Ik leer je om alle antwoorden uit jezelf te halen en je intuïtie en creatie op geniale wijze in te zetten.

Maar je leert ook je blinde vlekken kennen en overtuigingen waarvan je nu nog niet weet dat ze een overtuiging zijn….

Ik daag je uit…. Om groter te denken en te doen. 

Want jij hebt geen behoefte aan een business coach die alles voorkauwt, je vertelt wat je moet doen en met kaders en strategie aankomt waar je niks mee kan. Waarschijnlijk ben je jezelf daar al meerdere keren in verloren. 

Het is tijd voor een andere aanpak, eentje die ECHTE evolutie teweegbrengt en jouw business naar het volgende level en beyond brengt. 

 

“Ik ben in november gestart met het programma en dat is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ik had al wat marketing en strategie gedaan, maar ik voelde gewoon dat dit niet bij mij paste. Ik heb heel veel belemmerende overtuigingen los kunnen laten waardoor ik veel meer mezelf ben en in mijn eigen energie zit. Mede hierdoor heb ik mijn klantenbestand verdrievoudigd.

Mariëtte Lammers

Inhoud & investering 

De investering…. Voor 5 maanden business coaching & persoonlijke evolutie

Vandaag slechts 4499,- Op 1 februari om 10:00 gaat de prijs omhoog naar 4999,- later gaat de prijs omhoog naar 7500,- en zelfs 10.000,-

Uiteraard kun je dit in termijnen betalen. Nu in 5 termijnen van 900,- excl. btw of in 10 termijnen van 450,- excl. btw.

Houd er rekening mee dat deze termijnen automatisch worden afgeschreven.

Als je je aanmeldt, ontvang je direct toegang tot The Evolution Portal voor maximale overvloed en vrijheid. 

Start: 15-2 t/m 15-7

Dit is wat je krijgt tijdens The Evolution

N

Maandelijkse Groepscoaching Calls

In de groepscoaching calls maak je next level shifts zodat je kunt creëren en groeien vanuit alignment en joy. Lig je er even af en loop je vast? Door mij en de groep heb je snel weer nieuwe inzichten en ben je meteen weer on track. Ik zie jouw grootste goud en kijk dwars door je angsten heen. Ik laat je zien waar de kansen voor jou liggen en hoe jij kan groeien. Je mag mij al je vragen stellen. Na iedere meeting sta je helemaal AAN om nieuwe stappen te zetten. Een feest van inspiratie & evolutie.

N

Maandelijkse Masterclasses

Elke maand is er een online masterclass, die je live of in de replay kunt bekijken. Je leert alles over moeiteloos verkopen, shiften naar het volgende level, online marketing, creatie & intuïtie inzetten en zoveel meer…. Je kunt in de masterclass je vragen stellen zodat je daarna vanuit een hoge frequentie door kunt pakken in je business.

N

The Evolution Portal

De meest complete online leeromgeving voor het shiften van belemmerende overtuigingen, intuïtief ondernemen, afgestemde marketing, het aantrekken van klanten en het vergroten van je omzet. Met daarin alle info die je nodig hebt voor meer vrijheid & overvloed.

In The Evolution Portal ontdek je:

 • Hoe je sales en marketing doet op een manier die helemaal bij jou past. Challenges, webinars, e-mail marketing, salesgesprekken voeren, salespagina’s schrijven, het maken van online programma’s en groepsprogramma’s. Ik deel alles met je hoe ik een 6-figure business draai vanuit persoonlijke groei, intuïtie en creatie.
 • Hoe je een krachtige money mindset neerzet die geld en klanten laat stromen. Je ontvangt tools om money mindset blokkades te shiften en een dagelijkse practice om naar een nieuw level te bewegen.
 • Hoe je in alignment en in je eigen energie blijft. Je hart volgen en doen waar je blij van wordt in jouw business. Zonder kaders of methodes waar je je aan moet houden. Niet hard werken, maar slim werken. Volgens je eigen ritme.
 • Heb je info nodig die je niet kan vinden in de leeromgeving? Mail ons, dan regelen we het voor je.
N

The Content Party. Een inspiratiefeest waarin we samen afstemmen en content maken die impact maakt!

Dit vindt live plaats.

N

The Money Evolution Week

Samen een week lang in een super hoge frequentie shiften naar meer overvloed en gezamenlijk verkopen. Easy & crazy sales, jouw mooiste creaties de wereld inbrengen. Uiteraard zonder ingewikkelde shit en geheel op je eigen manier met heel veel fun!!!

N

Live middag in Hellevoetsluis.

N

Een geweldige groep van gelijkgestemde vrouwen

N

The Money Mindset Shifts Podcast

Exclusieve podcast voor The Evolution over geld creatie, money mindset, verkoop & kunnen ontvangen van hogere bedragen.

N

🔔BONUS ALERT🔔

Hier zitten 4 vette bonussen bij die ik heb gemaakt voor nog meer joy en versnelling in je business. Dit zijn “we gaan nu meteen next level” bonussen. Ik ga het niet verklappen, dit is een verrassing…. Wat ik wel kan zeggen is dat ze een waarde hebben van ruim 1500,-. En nee, het is geen extra online programma of masterclass, het is iets groots…..

N

Heb je nog vragen?

Stuur dan een mailtje naar team@kellysmit.com

Dan helpen we je verder.

Wil je mijn persoonlijk advies over deelname in jouw situatie? Dat mag uiteraard, stuur dan ook een mailtje met zoveel mogelijk info en je vragen. Dan neem ik een voiceberichtje voor je op.

“Ik ben steeds meer mijzelf aan het worden en vind steeds meer rust in mijzelf. Een echte verkoper ben ik niet en ik vind dat zelfs moeilijk. Zo kregen we op een gegeven moment een challenge van Kelly om nieuwe klanten te manifesteren. We moesten dit doen op een manier die bij je past. Ik had mezelf het doel gesteld om 2 nieuwe klanten binnen te halen, dat lukte eigenlijk zonder moeite en het werden er al vlot 4.

Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een nieuw programma te lanceren. Ik maakte een aankondiging op Facebook dat ik op een bepaald tijdstip live zou gaan en uitleg zou geven over dat nieuwe programma. Met één live op Facebook vulde ik binnen een week een programma met 40 deelnemers. Dit was iets wat ik eerder nooit voor mogelijk had gehouden.

Samenwerken met Kelly haalt het beste in mij naar boven op een manier waarvan ik het bestaan niet wist. De inspiratie is voor mij zo immens groot en de groep zo intens veilig, dat ik vooruit gebonjourd word en zaken manifesteer die ik niet van mijzelf verwacht had dat ik in zo’n korte tijd zou kunnen.”

Grietje Wagenaar

Mentor, trainer & inspirator

Kelly stimuleert je om te leven vanuit alignment en te ondernemen vanuit je Zone of Genius en als het nodig is, geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont😉 Mede door het traject met Kelly voel ik een stevig fundament in mezelf, heb ik mezelf op een diepere laag leren kennen en heb ik keuzes gemaakt die ik anders misschien (nog) niet had durven maken. Ik heb vooral geleerd om mijn eigen pad te vinden en voel veel vertrouwen in een prachtige toekomst. Mijn leven en onderneming zien er nu heel anders uit dan een jaar geleden en het is zoveel beter!

Marlies Wieringa

Coach

The Evolution is voor jou als je je in het volgende herkent:

 • Je houdt niet van alle marketing en strategie kaders, je hebt geen standaard doelgroep en inspelen op de pijn van je “ideale klant” is niks voor jou.
 • Werken met doelen en deadlines zorgen voor stress en vertraging. Jij presteert het beste als je gewoon je intuïtie volgt en blijft creëren, dan gebeuren er wonderen en ga ja van nature heel snel.
 • Je weet dat er meer omzet mogelijk is voor je maar je loopt soms vast op “hoe” je meer klanten krijgt. Wat de beste move is. Waardoor je je soms laat verleiden om weer in kaders van strategie te werken en te doen “wat hoort” maar dit gaat je niet de doorbraak geven.
 • Je wilt veel meer inspireren, van waarde zijn en mensen helpen hun leven te transformeren.
 • Je hebt nog wat hardnekkige overtuigingen die soms voor heel veel stress zorgen…
 • Je weet dat je je qua verkoop nog inhoudt omdat je niet wil pushen en spammen, maar je weet ook dat je hierin mag groeien zodat je meer gaat verkopen op een manier die bij je past en easy voelt.
 • Je hebt hier en daar nog wat geldstress die voor de nodige illusies zorgt en je soms even helemaal stil zet.
 • Je wilt je intuïtieve afstem skills nog beter ontwikkelen. Zodat je nog meer afgestemd kansen pakt, je omzet vergroot, intuïtief verkoopt & content schrijft en echt die guidance voelt tijdens het ondernemen.
 • Last but not least…. Je wil gewoon veel meer vrijheid en overvloed in je leven…. Want alles wat we in dit programma doen draait om meer overvloed en vrijheid voor jou! 

Stel je eens voor… Het is 15 juli 2024 

Je blikt terug op de afgelopen 5 maanden en je realiseert je dat je zo anders bent geworden. Zo meer jezelf en dat je zoveel meer rust en vertrouwen hebt.

Je hebt nu vrijheid. Je bent gestopt met (te) hard werken. Hebt de ruimte om te doen wat je wilt, jezelf verder te ontwikkelen en al die ideeën die je in de afgelopen jaren had opgeschreven daar ben je mee aan de slag gegaan.

Je hebt zo lekker verdiend de afgelopen maanden. Veel meer dan je dacht dat mogelijk was…. Je snapt nu wat moeiteloos verkopen is en er is geen enkele geldstress meer. Jij weet precies wat je moet doen om geld te creëren en dat voelt goed. Het voelt vrij.

EN dat creëren is zo gaaf. Want je hebt er nu veel meer ruimte voor. Salesmails, content en producten: je lijkt ze gewoon continu te downloaden, het komt naar je toe.

Je intuïtie is nog meer aanwezig en het laat je steeds nieuwe kansen zien.

Werken doe je nu op jouw voorwaarden, met klanten waar je energie van krijgt en op een manier die dienend is voor jou. De tijd dat je te lage prijzen vroeg en teveel van jezelf weggaf is voorgoed voorbij.

This is the new you.

Feeling on top of the world.

Hoe fijn zou het zijn?

En wat zou het met je leven doen? Met de kwaliteit van je relaties, je zelfbeeld, financiële mogelijkheden maar ook je gezondheid?

Bijna 70% van wat wij willen in het leven is te bewerkstelligen met geld. De rest met liefde. Met die laatste kan ik je niet helpen, met de eerste wel.

En ik weet dat je misschien bang bent, het eng vindt en dat je ego misschien op zoek is naar de nooduitgang.

Maar als jij dit wilt, maak dan die keuze en ga ervoor.

Tijdens Evolution help ik je ermee en gaan we er samen voor zorgen dat dit jouw realiteit wordt.

 

“Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie verhogen, visualiseren en in de essentie blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomboerderij en doe ik waar ik van houd.

Vorig jaar 15K jaaromzet. Zo ontzettend dankbaar 😍 Nu in 2 maanden tijd €22.500,- Dank je wel lieve Kelly, we did it!  ❤️💝💃 “

Yvon Boomsema

Trauma therapeut

“Ik wilde stoppen met het bewandelen van het standaard pad. Ik was op zoek naar mijn eigen manier en mijn eigen geluid. En dat heb ik gevonden. Binnen het traject veranderde ik van doelgroep, creëerde ik vanuit joy een stabiel inkomen en kwam er meer focus voor mijn dromen. Mijn passie project kreeg een plek op de voorgrond waardoor mijn bedrijf verder kon groeien.
Met de coaching van Kelly heb ik mij spiritueel verder kunnen ontwikkelen. Wat voelde als vaag iets voelen of weten is veranderd in het bewust afstemmen voor mijn business. Hierdoor is niet alleen veel makkelijk geworden, ik ervaar ook veel meer vertrouwen en joy.
Ik voel me nu krachtiger, stabieler, ik ervaar meer rust, ga bewuster met mijn energie om en doe wat ik doe vanuit joy.”
Karolien Sluimer

VA & Founder

Veelgestelde praktische vragen

Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar team@kellysmit.com Dan helpen we je verder. 

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 5 maanden. Van 15 februari tot 15 juli 2024.

Ik ben eigenlijk te druk om hier aan mee te doen...

Dat komt omdat je business niet goed ingericht is. Door deel te nemen aan The Evolution ga je dit wel goed inrichten en ervoor zorgen dat je voldoende tijd en energie hebt. Chronisch te druk zijn is slecht voor je bedrijf en maakt jou en je bedrijf kwetsbaar.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt in 1x, 5x of 10x betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Hoeveel tijd ben ik er per week aan kwijt?

Dat is voor iedereen verschillend want in principe ga je gewoon door met ondernemen, maar gebruik je daar bepaalde tools voor. De meeste mensen zijn ongeveer 2 tot 2,5 uur per week bezig met het bijwonen van de masterclasses en het doen van opdrachten.

Ik ben niet zo van de groepen is dit wat voor mij?

De reden waarom ik zo graag met groepen werk is omdat de groei van de deelnemers daardoor enorm hard gaat. De groep werkt als een katalysator.

Waarom? Tijdens de groepcalls en de meetings gaan anderen vragen stellen die jouw blinde vlekken aanraken. Waardoor je heel snel kan shiften.

Maar er worden ook vragen gesteld over kansen (denk aan klanten, omzet etc) waar jij nog niet aan had gedacht. Een groep zorgt voor continue nieuwe kansen voor jou omdat een ieder daar op zijn eigen manier mee bezig is en er bij elke call een veld van kansen wordt geopend, die je anders niet zo snel zou zien.

Daarnaast zijn er ontzettend veel overeenkomsten in een groep. Waardoor je veel herkenning vind bij elkaar en anderen jouw begrijpen en aanmoedigen. In een groep voel je je nog sterker omdat je met zijn allen in hetzelfde proces zit.

Samen afstemmen in een groep is helemaal magisch dat zorgt echt voor vuurwerk energie.

Zijn de masterclasses online of worden die opgenomen?

Alle masterclasses die ik organiseer zijn online en live. In de leeromgeving vind je nog meer masterclasses.

Tijdens de masterclasses kun je ook al je vragen stellen zodat je daarna vanuit een hoge frequentie door kunt pakken in je business.

Wat houden de Groepscoaching Calls in?

In elke meeting gaan we met een thema aan de slag. We nemen gezamenlijk actie en ik ben er om je vragen te beantwoorden. De magie van een groepscoaching call is dat anderen vragen stellen die jij zelf niet zou bedenken. Hierdoor worden je blinde vlekken zichtbaar en ontdek je nieuwe dingen over jezelf. Je maakt next level shifts zodat je kunt creëren en groeien vanuit alignment en joy. Na iedere meeting sta je helemaal AAN om nieuwe stappen te zetten.

Wat voor mensen zitten er in The Evolution?

Vrouwen tussen de 35 en 55 jaar (met hier en daar een uitschieter). Ze zijn allemaal coaches, therapeuten, trainers, mentors en inspirators met een online (gedeeltelijk offline) business.

Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het eng om te investeren.

Het is ook eng om te investeren, maar als dit programma met je resoneert, je bereid bent om all-in te gaan en je voelt het, weet dan dat dit je succes alleen maar gaat versnellen en dat het aan de achterkant alleen maar geld oplevert.

Wat als ik niet bij de meetings kan zijn?

Dan ontvang je automatisch een opname. Vragen kun je voorafgaand aan de meetings mailen en dan beantwoord ik ze voor je.

Worden mijn vragen persoonlijk beantwoord?

Uiteraard! In de masterclass en groepscoaching calls worden jouw vragen beantwoord.

Wat als ik het toch niks vind?

Als je dit binnen 28 dagen kenbaar maakt, betaal je alleen de eerste maand van het programma. Wat betekent dat je 900,- betaalt en de rest van je investering terugkrijgt.

“In augustus ben ik dankzij Kelly gestart met mijn bedrijf. Ik had ellenlange lijstjes waaraan ik van mezelf moest voldoen. Ik blokkeerde mezelf volledig. Kelly gaf me een schop onder mijn kont en zette me volledig terug in mijn gevoel. Ze liet me zien waar mijn kracht ligt. Liet me voelen dat ik alle kennis al had. Het is een groot feest. Keer op keer zet ik stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Een persoonlijke transformatie, die leidt tot een bloeiend bedrijf. Ondernemen is niet moeilijk, ondernemen is jezelf zijn. Dat is wat het programma mij heeft geleerd in amper drie maanden tijd.  Als ik het kan, kun jij het ook!”

Bianca van As

Medium Spreker en Coach

“Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

Resultaat: Mijn agenda is een stuk relaxter. Ik doe wat ik voel en dat betekent dat ik nu als een kind enthousiast kan spelen met mijn bedrijf en van alles aanpak wat ik leuk vind. En ik laat vallen wat ik niet leuk vind, of ik besteed het uit. Dankjewel Kelly.”

Joyce van Gelder

Fysiotherapeut & Coach

“Nog niet zolang geleden was ik een ploeterende ondernemer die minstens 60 uur per week werkte.

Tijdens een manifestatie vierdaagse van Kelly heb ik de lagen afgepeld en kwam ik bij mijn droom om in een huisje in het bos te wonen. Blijkbaar was er zo’n radicale verandering in mijn denken, dat ik binnen enkele maanden een kavel in het bos kon kopen. Aan de ene kant ging dat heel makkelijk, maar nu ik er over nadenk, heb ik ongemerkt en moeiteloos toch heel wat hordes genomen.

Hierna sloot ik mij aan bij Kelly’s Project. En de inzichten die ik daar op deed hebben nog meer diepgang en manifestatiekracht op gang gebracht! De innerlijke processen zijn vaak pittig, maar het manifesteren daarna….zo moeiteloos en joyfull! Hierdoor heb ik naast de droom van een huis in het bos dit ook financieel onafhankelijk kunnen realiseren.

En als je nu denkt dat ik heel bijzonder ben….ja dat klopt. Net als jij! En Kelly is de mentor die jou dit eigen inzicht en gevoel leert toe laten in je leven. Echt, als ik het kan….kan jij het ook!”

Maike Liebregts

Coach

“Kelly heeft ervoor gezorgd dat alle twijfel helemaal weg is en dat ik in mijn eigen kracht geloof. Ze laat je niet alleen voelen dat je vol power zit, maar je gaat het ook echt uitdragen.

Sinds januari groeit mijn praktijk als gewichtsconsulent en dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Met Kelly in dit traject stappen doet bijzondere dingen met je en dat voelt fantastisch. Ik twijfel niet meer in mijn kunnen en doe het gewoon. Er komen zulke leuke dingen op mijn pad, puur omdat ik zoveel power voel en zonder Kelly was dit allemaal niet gelukt. Dus laat ook bij jou die power naar buiten komen en je zult zien dat er hele mooie dingen op je pad komen.”

Jose Kerkhof

gewichtsconsulente

“Waar ik al een jaar krampachtig dacht in content, cijfertjes, op zoek was naar klanten, veel dingen moeten, maar vooral: hoe dan???? zat ik dus vooral verkrampt in mijn hoofd. Ik voelde mijn doelgroep niet meer, deed maar wat en maakte me er vooral heel druk over. Maar actie, ho maar, veel te weinig! Door het programma is er een mega shift gekomen in mijn mindset. Kelly liet me door kleine prikkelingen een kilometer uit mijn comfortzone stappen. Ik voel me nu zo veel krachtiger. Het gevoel van spasme is weg, ik voel mijn why weer en alleen dan kun je vol gas en vol liefde je programma verkopen! Je kunt 101 marketingtrucs toepassen, maar echte marketing komt uit jezelf en zet je dus uniek neer. Hier staat voor mij haar programma voor en ik geloof hier heilig in! In de eerste vier maanden van dit jaar verdiende ik bijna drie keer zoveel dan vorig jaar in dezelfde periode. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die een gesprek willen en geïnteresseerd zijn! Mijn agenda puilt uit van de afspraken!

Esther Weijs

Orthomoculair Voedingsdeskundige

“Wat maakt Kelly uniek? Haar energie en rotsvaste vertrouwen dat er goud zit in wat ik aan het doen ben. Door haar enorme gastvrijheid kreeg ik het gevoel in een warm bad te belanden. Haar combinatie van kennis en spirituele inzichten waar zoveel wijsheid in zit, is goud.
Kelly heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan ownen wat mijn talenten zijn. En daar groei ik nog steeds in. Dat ik echt ben gaan inzien dat ik iets bijzonders bied. Alles komt nu samen van 20 jaar een eigen praktijk hebben. Het is een tijd van loslaten van klanten en omarmen van mijn eigen opleiding.
Kelly heeft me uitgenodigd om mijn bedrijf met vertrouwen te veranderen. Ze geeft mij een liefdevolle schop als ik even niet verder durf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en hele mooie stappen gezet. Wat ga ik dit straks missen!”

Petra van Noort

Logopedie Praktijk Petra van Noort en Eigenaresse van de Prikkelverwerkings School

“Mijn ervaring met Kelly was top! Het traject met Kelly heeft mij veel opgeleverd: ik heb nieuwe focus en weet waar ik naartoe ga met mijn eigen praktijk. Dit pad voelt voor mij heel natuurlijk, omdat het mij als gegoten past. Ik heb dankzij Kelly de ruimte gekregen om te groeien in mijn potentie, zonder een ‘kloon’ van Kelly te worden. Ze heeft mij geprikkeld, gemotiveerd, inzichten gegeven, gesteund… Dat allemaal op een zeer professionele en prettige manier. Zonder bullshit en mét een hele hoop expertise! Vanaf dag één voelde ik mij zeer serieus genomen en startte de prettige professionele aanpak van het traject. Een absolute aanrader en een enorme meerwaarde voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Marieke Paardekoper

Praktijk Kind in bloei & Coach in Bloei

“Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mij wel belemmerden om echt te groeien.”

Kim Hendriks

Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

© 2022 Kelly Smit